Profesyonel İş Ortakları için Gizlilik Bildirimi

Eylül 2023

Bu gizlilik bildirimi ("Gizlilik Bildirimi "), siz web sitemize veya mobil uygulamamıza ("Web Sitesi /Uygulama ") göz atarken ve Ria ve/veya'ya başvurduğunuzda veya temsilcisi olduğunuzda kişisel verilerinizi ("Kişisel Veriler ") nasıl işlediğimizi açıklamaktadır. bizimle profesyonel bir ortak ("Profesyonel Ortak ") olarak etkileşime geçin.

Bu Gizlilik Bildirimini düzenli olarak gözden geçirmenizi ve güncellemeler için Web Sitesini/Uygulamayı kontrol etmenizi öneririz. Bu Gizlilik Bildiriminde yapılan güncellemeler Web Sitemizde/Uygulamamızda yayınlanacak ve bizimle çalışmaya devam ederek, bu Gizlilik Bildirimini ve gelecekteki tüm değişiklikleri kabul etmiş olursunuz.

Yerel yasaların bu Gizlilik Bildirimine ek ayrıntıların eklenmesini gerektirdiği durumlarda, bu tür bilgiler aşağıdaki Bölgesel Gizlilik Bildirimleri bölümüne dahil edilmiştir.

Biz Kimiz?

Biz, Euronet Şirketler Grubu'nun bir parçası olan RIA'yız.

Tüm iletişim bilgilerimizi burada bulabilirsiniz.

Ne tür Kişisel Veriler toplanır?

Yalnızca size Hizmeti sağlamak ve yürürlükteki yasalara uymak için gerekli olan Kişisel Verileri topluyoruz.

Kişisel Verileri neden topluyoruz?

Kişisel Verileri belirli sözleşme ve yasal amaçlar için topluyoruz.

İzninizle, ek amaçlar için de veri topluyoruz.

RIA, Kişisel Verileri ne kadar süreyle saklar?

Kişisel Verileri yalnızca gerekli olduğu veya yürürlükteki yasaların gerektirdiği süre boyunca saklarız.

Kişisel Verileri kimlerle paylaşıyoruz?

Kişisel Verileri, yasal gereklilikleri veya sözleşmeden doğan taahhütleri yerine getirmek için gerektiğinde diğer Euronet Group şirketleri, yasal makamlar ve ortaklarla paylaşırız.

RIA, Kişisel Verileri nerede saklıyor?

Kişisel Verileri sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı güvenli yerlerde saklarız.

aktarmamız gerekirse
Kişisel Verilerinizi başka lokasyonlara aktarma, yasal yükümlülüklere uymak ve uygun güvenlik seviyesini sağlamak için gerekli tüm önlemleri alıyoruz.

Kişisel Veri haklarınız nelerdir?

Yaşadığınız yere bağlı olarak, yürürlükteki yasa kapsamında Kişisel Verilerinizle ilgili haklarınız olabilir. Ortak Kişisel Veri haklarının açıklaması, aşağıdaki 15. bölümde belirtilmiştir. Talepte bulunmak için dpo@euronetworldwide.com adresine e-posta göndererek veya telefonla (yerel telefon numaraları burada mevcuttur) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Dahili İtiraz Süreci:

Bizden Kişisel Veri hakları talebinizin reddedildiğine dair bir bildirim alırsanız, bildirimi aldıktan sonra makul bir süre içinde dpo@euronetworldwide.com adresine bir e-posta göndererek ret kararına itiraz edebilirsiniz.

1. Hangi Kişisel Verileri topluyoruz, nasıl ve neden topluyoruz?

Kişisel Verilerin toplanma nedenleri, kategorileri ve kaynakları aşağıda listelenmiştir. Kişisel Verilerin toplanmasının izninize dayandığı durumlarda, onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. RIA, Kişisel Verileri "satmaz" veya "paylaşmaz", çünkü bu şartlar yürürlükteki yasalarda tanımlanmıştır. Kişisel Verileri, Hizmetleri sağlamak ve yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için makul ölçüde gerekli olduğu sürece saklarız.

Kişisel Verilerinizin işlenmesiyle ilgili sorularınız veya endişeleriniz varsa, istediğiniz zaman dpo@euronetworldwide.comadresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tanımlayıcılar veya Tanımlama Verileri

Sizden topladığımız Kişisel Veriler arasında isim, e-posta, telefon ve/veya faks numaraları, konut ve/veya iş adresi ve diğer iletişim verileri (“İletişim bilgileri”), unvan, doğum tarihi, cinsiyet, resimler, videolar veya imza.

Gerektiğinde, Kimlik bilgileri yalnızca açıklanan amaçlar için kullanılır.

Sözleşme yükümlülüğü

Verilerinizin işlenmesinin nedeni Yasal dayanak

Hizmet Temini

Hukuki zorunluluk gerektiren konularda (sözleşmeler, müzakereler) şirketi temsil etmek

Sözleşme yükümlülüğü

Operasyonlara destek sağlamak

meşru menfaat

Etkinliklere veya eşantiyonlara katılımınız: Tarafımızdan düzenlenen etkinliklere veya belirli bir eşantiyona katılmak isteyebilirsiniz.

Onay

Kayıt tutma ile ilgili yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için, e-posta, faks ve her türlü elektronik iletişim dahil olmak üzere yazışmaları, müşterinin hesabına ait her türlü kayıtla birlikte tutarız. Müşteri hizmet mektuplarını ve bizimle herhangi bir Euronet Group şirketi ve ortaklarımız ve tedarikçilerimiz arasındaki diğer iletişimleri de saklarız.

Yasal zorunluluk

Hesap(lar)ınızı yönetmek için (yani: kayıt, yönetim, bakım ve hizmet hesapları).

Sözleşme yükümlülüğü

Reklam ve pazarlama sağlamak.

Onay
Sözleşme yükümlülüğü

Suç kayıtları

meşru menfaat

Finansal Ayrıntılar ve Profesyonel veya İstihdamla İlgili Bilgiler

Hizmetlerimizi kullanmak için kayıt olduğunuzda kişisel mali verilerinizi topluyoruz. sağlamak amacıyla, transfer etmek istediğiniz fonların kaynağını (maaş bordrolarına benzer) göstermek için banka hesabı bilgileri, mali tablolar, transfer nedeni, meslek (profesyonel veya istihdamla ilgili bilgiler) veya diğer belgeler gibi mali verileri topluyoruz. Hizmetlerimiz ile siz

Verilerinizin işlenmesinin nedeni Yasal dayanak

Hizmetlerin Temini/İfası

Sözleşme yükümlülüğü

Kara Para Aklamayı Önleme

Yasal zorunluluk

Terörle Mücadele Finansmanı ve Suç Faaliyetleri

Yasal zorunluluk

Müşterinin hesaplarını yönetmek için

Sözleşme yükümlülüğü

Hizmetlerin Temini/İfası

Sözleşme yükümlülüğü

Davranışsal ve Teknik Bilgiler

IP adresi, internet veya benzeri diğer ağ, tarama veya arama etkinliği, davranış bilgileri (ürün ve hizmetlerimizi kullanırken nasıl davrandığınızı anlamak için), tarayıcı türü ve sürümü, saat dilimi ayarı, ekran çözünürlüğü ayarları, tarayıcı eklenti türleri ve sürümler, işletim sistemi ve platform.

Çerez Politikamızı görüntüleyin

İşleme AmacıYasal Dayanak

Ziyaret sayısı, Web Sitesinde/Uygulamada geçirilen ortalama süre, görüntülenen sayfalar, sayfa etkileşimi verileri (kaydırma, tıklamalar ve fareyle üzerine gelme gibi) vb. dahil olmak üzere web sitemizin ve Hizmetlerimizin kullanımını ölçmek için analiz yapmak ve Size sunduğumuz içeriği geliştirmek için.

Meşru Menfaat

Hizmetin kalitesini doğrulamak veya sürdürmek ve Web Sitesini/Uygulamayı yönetmek ve sorun giderme, veri analizi, test, araştırma, istatistik ve anket amaçları dahil olmak üzere dahili operasyonlar dahil olmak üzere Hizmeti iyileştirmek, yükseltmek veya geliştirmek için faaliyetler üstlenmek .

Onay
Meşru Menfaat

Web Sitemizin/Uygulamamızın güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için.

Onay
Meşru Menfaat

E-postalarımızın etkisinin ölçülmesi de dahil olmak üzere reklam ve pazarlama sağlamak.

Onay

Ses ve Video gözetimi

Görüntü, video ve ses/ses kaydı.

İşleme Amacı Yasal Dayanak

Hizmetlerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla, mağazalarımızda veya ofislerimizde müşteri güvenliğini sağlamak için CCTV kullanabiliriz.

meşru menfaat

Sizden toplanan Kişisel Veriler, Hizmetlerimizin sunulduğu ülkeye göre değişebilir. Yukarıda açıklanan tüm veri kategorileri sizin için geçerli olmayabilir. Kişisel Verilerinizin işlenmesiyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, dpo@euronetworldwide.comadresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tanımlanamayan Veriler

Mümkün olduğunda, Kişisel Veriler ("tanımlanamayan veriler") yerine doğrudan tanımlanamayacağınız verileri (anonim demografik ve kullanım verileri gibi) kullanırız. Bu tanımlanamayan veriler, size başka bildirimde bulunmaksızın dahili süreçlerimizi veya hizmet sunumumuzu iyileştirmek için kullanılabilir.

Toplu verileri, Hizmetlerimizi analiz etmek, değerlendirmek ve iyileştirmek de dahil olmak üzere çeşitli amaçlar için kullanabiliriz.

Cihaz özellikleri

Uygulamayı kullanırken, cihazınızdaki bazı ekstra bilgilere ve işlevlere (ör. kişi listeniz) erişmemiz gerekebilir. Bu tür bilgilere erişmeden önce izninizi isteyeceğiz. Bu cihaz özelliklerinin kullanılmasıyla elde edilen veriler yalnızca cihazınızda saklanacaktır; hiçbir zaman sunucumuzda veya başka bir yerde saklanmayacaktır.

2. Kişisel Verilerin Doğruluğu

Kişisel Verilerinizi doğru ve güncel tutmayı taahhüt ediyoruz. Aldığımız en son Kişisel Verilerin doğru bir şekilde kaydedilmesini sağlayarak Kişisel Verilerinizin doğruluğunu sağlamak için makul adımlar atıyoruz ve gerekli görüldüğünde periyodik kontroller yapıyor ve Kişisel Verilerinizi güncellemenizi talep ediyoruz. Zaman zaman, Kişisel Verilerinizi doğrulamanızı ve/veya güncellemenizi isteyen bir e-posta gönderebiliriz. Bu iletişim, doğru ve güncel bilgileri korumaya yönelik meşru menfaatimize ve yasal yükümlülüğümüze dayanmaktadır.

Kişisel Verilerinizin doğru olmadığını fark ederseniz, dpo@euronetworldwide.com adresine e-posta göndererek bilgilerinizin düzeltilmesini veya güncellenmesini talep edebilirsiniz.

3. Meşru menfaat

Kişisel Verilerinizi meşru çıkarlarımızı takip etmek için kullandığımızda, Kişisel Verilerinizin yalnızca ilgili yasaların izin verdiği şekilde veya haklarınızı olumsuz etkilemeyeceği durumlarda kullanılması için çıkarlarımızı sizinkilerle eşleştirmek için her türlü çabayı göstereceğiz. Talep üzerine müşteriler, meşru menfaate dayalı herhangi bir işleme hakkında bilgi talep edebilir.

4. Ria, Kişisel Verileri ne kadar süreyle saklar?

Kişisel Veriler, talep edilen Hizmetleri sağlamak ve geçerli yasal, muhasebe veya raporlama yükümlülüklerine uymak için gerekli olduğu sürece saklanır. Saklama süresi, aşağıdakileri içerebilen geçerli gerekliliklere ve yükümlülüklere dayalı olarak belirlenir:

  • Yasal ve Düzenleyici Gereklilikler: Kişisel Verileriniz, ticari, vergi ve kara para aklamayı önleme yasaları ve düzenlemeleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm yasal yükümlülüklerimize uymak için gerekli olduğu sürece saklanır. Kişisel Verilerinizi yalnızca yasal yükümlülüklere uyum amacıyla saklarken, Kişisel Verileriniz başka bir amaçla kullanılamayacak şekilde sınırlandırılacaktır. Kısıtlanmışken, Kişisel Verilerinize yalnızca gerektiğinde erişilecektir. Bir silme talebi aldığımızda, Kişisel Verilerinizi yasal yükümlülüklerimize ek olarak muhafaza edeceğiz.
  • Müşteri Hizmetleri ve Sözleşme ilişkisi (müşteri ilişkilerinin yönetimi, şikayetlerin ele alınması vb.): Müşterimiz olarak kaldığınız sürece Kişisel Verilerinizi saklayacağız. Sözleşmeye dayalı ilişkimizin sona erdiğini düşündüğümüzde, verilerinizi yalnızca yukarıda belirtilen yasal yükümlülüklere uymak için kullanılabilir kılmak üzere kısıtlamaya devam edeceğiz.
  • Pazarlama: Kişisel Verilerinizi, bu Gizlilik Bildiriminin 11. bölümüne göre bizden ayrılmamızı istemediğiniz sürece veya artık ilgilenmediğinizi veya verilerinizin ilgilenmediğini anlayana kadar pazarlama amaçlarıyla işleyeceğiz. kesin.

5. Ria kişisel verilerimi üçüncü şahıslarla paylaşır mı?

Euronet Grubu

Kişisel Veri Türleri Amaç Yasal Dayanak

Kimlik Verileri
Video izleme
Finansal Ayrıntılar
Davranışsal ve teknik Veriler

Kişisel Verilerinizi, iştiraklerimizin günlük iş amaçları ve grup yükümlülüklerine uyum için Euronet ve Euronet Group iştirakleri ile ifşa ederiz.

Euronet Grubu bünyesindeki bir şirket olan Euronet'i veya ilgili varlıklarını içeren bir satış, satın alma, birleşme veya yeniden yapılanma sonucunda, müşteri Kişisel Verilerini üçüncü bir tarafa aktarabiliriz. Bunu yaparken, bilgilerinin yeterince korunmasını sağlamak için makul adımlar atacağız.

Kişisel Verileriniz, ne zaman yardımımıza ihtiyacınız olursa olsun, size müşteri hizmeti sunabilmek için de ifşa edilmektedir. 7/24 müşteri hizmetlerimize erişim sağlamak için Kişisel Verilerinizi Grup bağlı kuruluşlarıyla paylaşmalıyız.

Yasal zorunluluk
Sözleşme yükümlülüğü

Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcılar*

Kişisel Veri Türleri Amaç Yasal Dayanak

Kimlik Verileri
Biyometrik veri
Finansal ayrıntılar

Uyumluluk doğrulaması (e-KYC) ve dolandırıcılık önleme hizmetlerini gerçekleştirmek için veri analitiği ve kimlik doğrulama sağlayıcılarına.

Yasal zorunluluk
Onay

İletişim detayları
Davranışsal ve teknik Veriler

Reklamverenlere veya reklam ağlarına ve sosyal medya şirketlerine dijital hizmetlerde kişiselleştirilmiş reklam yerleştirmek ve tüketici tercihlerine uyum sağlamak.

Onay
Sözleşme yükümlülüğü

*“Üçüncü taraf hizmet sağlayıcıların” yasal anlamı ve listesi, bulunduğunuz ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Hangi sağlayıcıların Kişisel Verilerinize erişimi olduğu ve neden erişimleri olduğu hakkında ek bilgi için bize dpo@euronetworldwide.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yasal ve Düzenleyici Otoriteler

Kişisel Veri Türleri Amaç Yasal Dayanak

Kimlik Verileri
Video izleme
Finansal Ayrıntılar

Yasal bir makam tarafından talep edilmesi halinde Kişisel Verilerinizi ifşa etmemiz gerekebilir. Kişisel Verilerinizi, Hüküm ve Koşullarımızı veya sizinle aramızda olabilecek diğer herhangi bir sözleşmeyi veya mutabakatı uygulamak veya uygulamak için yasal makamlarla paylaşabiliriz.

Yasal zorunluluk
Sözleşme yükümlülüğü

Stratejik ortaklar

Kişisel Veri Türleri Amaç Yasal Dayanak

Kimlik Verileri
İşlem Verileri
Finansal Ayrıntılar

Size Hizmetlerimizi sağlamak için Kişisel Verilerinizi gerektiğinde stratejik ortaklarla paylaşacağız.

Yasal zorunluluk

Profesyonel Ortaklar

Kişisel Veri Türleri Amaç Yasal Dayanak

Kimlik Verileri
Video izleme
İşlem Verileri
Finansal Ayrıntılar

Yasal yükümlülüklerimize uymak ve Hizmetlerimizi ve sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi ve en iyi uygulamalarımızı sağlamak için Kişisel Verilerinizi danışmanlar, avukatlar, danışmanlar, denetçiler veya muhasebeciler ile paylaşacağız.

meşru menfaat

6. Küçükler

Hizmetleri doğrudan 18 yaşın altındaki çocuklara vermiyoruz veya kişisel bilgilerini proaktif olarak toplamıyoruz. 18 yaşından küçükseniz, lütfen Web Sitesini/Uygulamayı veya Teklifleri kullanmayın veya Kişisel Verilerinizi bizimle paylaşmayın. 18 yaşından küçük birinin bize yasa dışı bir şekilde Kişisel Veriler sağladığını öğrenirseniz, lütfen dpo@euronetworldwide.com adresinden bizimle iletişime geçin.

7. Veri Güvenliği

Kişisel Verilerinizi korumayı taahhüt ediyoruz ve bize emanet ettiğiniz bilgilerin herhangi bir şekilde kaybolmasını, kötüye kullanılmasını ve değiştirilmesini önlemek için ticari olarak makul ve uygun koruma önlemlerini uygulamaya koyduk. RIA'da, Kişisel Verilerinizin uluslararası en iyi uygulamalara uygun olarak iyi korunmasını sağlamak için her zaman çaba göstereceğiz. Kişisel bilgilerinizi korumak ve güvence altına almak için uygun fiziksel, elektronik ve yönetimsel önlemleri uygulayarak veri güvenliğine yönelik bu taahhüdümüzü sürdürüyoruz.

Sistemlerimizi yasa dışı erişime karşı korumak için, uluslararası en iyi uygulamalara ve maliyet verimliliğine uygun olarak en yüksek düzeyde güvenliği sağlamak için sürekli olarak geliştirilen güvenli, en ileri fiziksel ve kurumsal güvenlik önlemlerini kullanıyoruz. Tüm Kişisel Veriler, güvenlik duvarları ve sınırlı idari erişime sahip diğer gelişmiş güvenlik mekanizmaları tarafından korunan güvenli bir yerde tutulur.

Kişisel Verilerinize ve Kişisel Verilerinizi çevreleyen işleme faaliyetlerine erişimi olan personel, verilerinizi gizli tutmak ve kuruluşumuzda uyguladığımız Gizlilik Politikasına uymakla sözleşmeye bağlıdır.

Gizliliğinizi korumak için endüstri standardı önlemler alarak en yüksek veri koruma standardına ulaşmayı hedefliyoruz.

8. Pazarlama ve Reklamcılık

Üçüncü taraf reklamcılar, web sitemizde, Uygulamamızda veya hizmetlerimizin başka bir yerinde görüntülenen reklamlar sağlar. Üçüncü taraf reklamverenlerin, müşterilerimizin bize doğrudan verdiği bilgilerin hiçbirine erişimi yoktur. Tipik olarak, reklamverenler, hangi reklamların ilginizi çekebileceğini değerlendirmek için tanımlama bilgilerine veya başka bir web/uygulama tabanlı mekanizmaya güvenir. Onayınız olmadan sisteminize "Hedefleme Çerezleri" yerleştirmiyoruz veya "Hedefleme" ve "Konum" özelliklerini etkinleştirmiyoruz.

Web Sitesinde Hedefleme Çerezlerini kabul ederek veya Uygulamada Hedeflemeyi etkinleştirerek onay verdiyseniz, bunu yapmak için üçüncü tarafları kullanabiliriz (yeniden pazarlama ve Benzer Kitle özellikleri). Burada çerez ayarlarınızı değiştirerek reklamları devre dışı bırakabilirsiniz.

Üçüncü taraflar, Gizlilik Bildirimimize bağlı değildir. Bildirimlerinin gizlilik politikasını anlamak için üçüncü taraf web sitesini ziyaret etmelisiniz. Çerezleri hedefleme amacıyla kullanabilecek tüm üçüncü tarafları Çerez Politikamızda bulabilirsiniz.

Zaman zaman (gerektiğinde ve özel talimatlarınıza göre e-posta, SMS metni, mektup veya telefon yoluyla) ve Hizmetlerimiz ve/veya ürünlerimiz hakkında hedefli pazarlama sağlamak için bize onay verdiğinizde sizinle iletişim kurabiliriz.

Neden elektronik iletişim alırsınız?

Bulunduğunuz ülkeye bağlı olarak, Kişisel Verilerinizi bu amaçlarla işlememiz için bize yetki verdiyseniz, pazarlama iletişimleri alacaksınız. Bu, kayıt işlemi sırasında veya herhangi bir zamanda profilinizin ayarlar bölümünde kaydolduğunuz anlamına gelir.

Bizimle sözleşmeden doğan bir yükümlülüğünüz olduğunda, yani şu anda Hizmetlerimizi kullandığınızda veya söz konusu pazarlama iletişimlerini almamayı açıkça talep etmediğinizde size pazarlama amaçlarıyla elektronik iletişimler gönderebiliriz.

Her zaman bilgilendirileceksiniz ve Hizmetlerimizin kullanımı sırasında ve hatta kayıt işlemi sırasında, Kişisel Verilerinizin bu özel amaç için kullanılabileceğinin farkında olmanız için gerekli tüm bilgilere sahip olduğunuzdan emin olacağız ve siz kayıt işlemi sırasında veya Hizmetlerimizin kullanımı sırasında, bu tür pazarlama iletişimlerini almakla ilgilenmediğinizi açıkça söyleme fırsatı verilecektir. Bu gibi durumlarda sizi listemizden çıkaracağız ve Hizmetlerimiz ve ürünlerimizle ilgili ilginizi çekebilecek herhangi bir güncelleme almayacaksınız. İstediğiniz zaman tekrar kaydolabileceksiniz.

Nasıl devre dışı bırakabilirsiniz?

Aşağıdaki mekanizmalardan birini kullanarak onayınızı istediğiniz zaman geri çekebileceksiniz:

  • Profilinize gidin ve pazarlama tercihlerinizi güncelleyin.
  • Herhangi bir iletişimimizde alacağınız devre dışı bırakma bağlantısını kullanın.
  • dpo@euronetworldwide.com adresinden bir e-posta göndererek.

Kişisel Verilerinizin pazarlama amacıyla kullanımına ilişkin başka sorularınız varsa ve/veya pazarlama iletişimleri almaya başlamak istiyorsanız, dpo@euronetworldwide.com adresine de bir e-posta gönderebilirsiniz.

9. Kişisel Veri Haklarının Tanımı

Yaşadığınız yere bağlı olarak, ilgili yasa kapsamındaki Kişisel Veri Haklarınız şunları içerebilir:

  1. Bilme Hakkı: Hangi Kişisel Verilerin toplandığını, satıldığını veya paylaşıldığını ve kime ait olduğunu bilme hakkı.
  2. Erişim Hakkı: Kişisel Verilerinizin bir kopyasına erişim talep etme hakkı.
  3. Yanlışlıkları Düzeltme Hakkı: Kişisel Verilerinizdeki yanlışlıkların düzeltilmesini talep etme hakkı.
  4. Silme Hakkı: Belirli koşulların geçerli olduğu durumlarda Kişisel Verilerinizin silinmesini talep etme hakkı.
  5. Vazgeçme Hakları:
    1. Hedefli reklamcılık amacıyla Kişisel Verilerin işlenmesinden vazgeçme hakkı.
    2. Hassas Kişisel Verilerin işlenmesinden vazgeçme hakkı.
    3. Veri Sahibi ile ilgili olarak yasal veya benzeri önemli etkiler yaratan kararların ilerletilmesinde profil oluşturma için kişisel verilerin işlenmesinden vazgeçme hakkı.
  6. Hassas kişisel veri kullanımını ve ifşasını özellikle izin verilen amaçlarla sınırlama hakkı.
  7. İşlemeyi Kısıtlama Hakkı: belirli koşulların geçerli olduğu durumlarda işlemeyi kısıtlama hakkı.
  8. Veri Taşınabilirliği Hakkı: Kişisel Verileri yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir formatta alma ve Kişisel Verileri belirli koşullar altında başka bir denetleyiciye iletme hakkına sahip olma hakkı.
  9. İtiraz Hakkı: Kişisel Verilerin işlenmesine itiraz etme hakkı (yani, doğrudan pazarlama amaçları için).
  10. Otomatik Bireysel Karar Vermeye İlişkin Haklar: profil oluşturma da dahil olmak üzere, birey üzerinde yasal veya benzeri önemli etkiler yaratan, yalnızca otomatik işlemeye dayalı bir karara tabi tutulmama hakkı.
  11. Misilleme Yapmama Hakkı: Bir işletme, Kişisel Veri haklarını kullandığı için bir bireye karşı ayrımcılık yapmayacaktır.

Talebinize mümkün olan en kısa sürede ve ilgili yasada belirtilen süre içinde yanıt vereceğiz.

Geçerli haklar için lütfen aşağıdaki Bölgesel Gizlilik Bildirimi bölümüne bakın. Haklarınızdan herhangi birini kullanmak için dpo@euronetworldwide.com adresine bir e-posta göndermelisiniz. Gizliliğinizin korunmasına ve güvenliğin sürdürülmesine yardımcı olmak için, kimliğinizi doğrulamak için gerekli adımları atacağız ve Kişisel Verilerinize erişim izni vermeden veya herhangi bir Kişisel Veride değişiklik başlatmadan önce sizden başka ayrıntılar vermenizi isteyebiliriz. Gerektiğinde, kimliğinizin bir kopyası veya kimliğinizi kanıtlayan herhangi bir yasal geçerli belge bizde yoksa, talebinize cevap veremeyeceğiz.

Size Hizmeti sağlarken bazı hakların ticari gereklilikler veya yasal yükümlülükler nedeniyle uygulanamayabileceğini unutmayın. Kara paranın aklanmasının önlenmesi, sözleşme ve uyum yükümlülükleri gibi diğer yasal yükümlülüklere uymak için haklarınız sınırlandırılabilir. Bununla birlikte, yukarıda belirtilen haklardan herhangi birini ve/veya yargı bölgenize bağlı olarak sahip olabileceğiniz herhangi bir ek hakkı kullanırken size her zaman yanıt verilecektir. Hakkınız uygulanamıyorsa, her zaman uygun bir açıklama alırsınız.

10. Gizlilik şikayetleri prosedürü

Veri Sahipleri, bu Gizlilik Bildirimi veya geçerli yasa kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getirmediğimize inanıyorlarsa, bir veri koruma Kurumuna veya mahkemelere şikayette bulunma hakkına sahiptir:

Ria, bu Gizlilik Bildirimini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar ve bu tür BÖLGESEL GİZLİLİK BİLDİRİMLERİNİbildirecektir.

11. Amerika Birleşik Devletleri Tüketicilerine Bildirim

Bu Bildirim, ABD'deki tüketicilere ve müşterilere (eski müşteriler dahil) "kamuya açık olmayan kişisel bilgilerin" toplanması, ifşa edilmesi ve korunmasıyla ilgili olarak geçerli olduğu durumlarda federal Gramm-Leach-Bliley Yasasının ("GLBA") gerekliliklerini karşılamak üzere sağlanmıştır. bilgi” (“NPI”) GLBA tarafından tanımlandığı şekliyle. Bu Bildirimin amaçları doğrultusunda NPI, bir finansal ürün veya hizmet sağlayan RIA ile bağlantılı olarak GLBA kapsamında bir finansal kuruluş olarak RIA tarafından toplanan, bir birey hakkında, bilgi yasal olarak kamuya açıklanmadıkça, kişisel olarak tanımlanabilir bilgi anlamına gelir. DEA tarafından toplanan NPI şunları içerebilir:

  • Bir kişinin finansal bir ürün veya hizmet almak için DEA'ya verdiği bilgiler.
  • DEA'nın bir kişi hakkında DEA'nın finansal ürünlerini veya hizmetlerini içeren bir işlemden elde ettiği bilgiler (yani, kişinin DEA müşterisi/tüketicisi olduğu gerçeği, hesap numaraları, vb.); veya

RIA tarafından toplanabilecek NPI kategorileri, bu Gizlilik Bildiriminin 1. bölümünde listelenmiştir.

RIA tarafından ifşa edilebilecek NPI kategorileri, bu Gizlilik Bildiriminin 9. bölümünde listelenmiştir.

Bu Gizlilik Bildiriminde NPI'nin ifşa edildiği veya ifşa edilebileceği bağlı kuruluşların ve bağlı olmayan üçüncü tarafların kategorileri. DEA'nın, GLBA kapsamındaki istisnalar uyarınca NPI'yi bağlı olmayan üçüncü taraflara ifşa ettiği durumlarda, bu tür tüm ifşaatlar yasanın izin verdiği şekilde yapılır. “Bağımsız üçüncü şahıs”, bir finansal kuruluşun iştiraki veya bir finansal kurum ile kurumun iştiraki olmayan bir şirket tarafından müştereken istihdam edilen kişi dışındaki herhangi bir kişidir.

Gizlilik Kuralı istisnası kapsamında ifşa edilen bilgi kategorileri ve ortak pazarlama/hizmet sağlayıcı kapsamında kimlere bu Gizlilik Bildiriminde listelenmiştir.

NPI, bağlı olmayan üçüncü taraflara ifşa edilebilirse ve bu ifşa, GLBA kapsamındaki Gizlilik Kuralı'nın istisnalarından herhangi biri kapsamına girmiyorsa, tüketiciler ve müşteriler bu ifşaatlardan vazgeçme hakkına sahiptir ve bir devre dışı bırakma mekanizması tüketiciye veya müşteriye sunulabilir.

RIA'nın Euronet Group ve bağlı kuruluşları arasındaki bilgi paylaşımına ilişkin bildirim, Adil Kredi Raporlama Yasası uyarınca bu Gizlilik Bildiriminin 9. bölümünde verilmektedir.

RIA'nın NPI'nin gizliliğini ve güvenliğini korumaya ilişkin politikaları ve uygulamaları bu Gizlilik Bildiriminde belirtilmiştir.

Kaliforniya Tüketicileri

Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası uyarınca, Kaliforniya'da ikamet edenler aşağıdaki hakları kullanabilir:

  • 1 (Bilme Hakkı)
  • 2 (Erişim Hakkı)
  • 3 (Hataları Düzeltme Hakkı)
  • 4 (Silme Hakkı)
  • 5 (İçerikler arası davranışsal reklam amaçları için Kişisel Verilerin Satışından veya Paylaşımından Vazgeçme Hakkı)
  • 6 (Hassas kişisel veri kullanımını ve ifşasını özellikle izin verilen amaçlarla sınırlama hakkı)
  • 11 (Vazgeçme veya Diğer Hakların Kullanılmasının Ardından Misilleme Yapmama Hakkı)

12. Avrupa'da (AEA) ikamet edenler için bildirim

Genel veri koruma Yönetmeliği'ne (GDPR) uygun olarak ve yukarıdaki 15. bölümde belirtilen haklara ek olarak, Avrupa Ekonomik Bölgesi'nde (AEA) ikamet eden herkes aşağıdaki hakları kullanabilir:

  • 2 (Erişim Hakkı)
  • 3 (Hataları Düzeltme Hakkı)
  • 4 (Silme Hakkı)
  • 7 (İşlemeyi Kısıtlama Hakkı)
  • 8 (Veri Taşınabilirliği Hakkı)
  • 9 (İtiraz Hakkı)
  • 10 (Otomatik Bireysel Karar Vermeye İlişkin Haklar)

Yukarıda listelenen haklardan herhangi birini kullanmak için, bu Gizlilik Bildiriminin 15. bölümünde belirtilen yükümlülüklere uymanız gerekir.

Talebinizi aldığımız günden itibaren uzatma talep edilmediği takdirde en geç 30 gün içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Kişisel Verilerinizi işlerken, Kişisel Verilerinizi aşağıdakilere göre paylaşmamız gerekmektedir:

veri türleri Amaç Yasal Dayanak alıcı

Kimlik verileri
Finansal Veri
işlem verileri

Hizmeti RIA Uygulamasında sağlamak için

Yasal zorunluluk

Litvanya Bankası (Centrolink)

Kimlik verileri
Finansal Veri
işlem verileri

Hizmeti RIA Uygulamasında sağlamak için

Yasal zorunluluk

PLAIS

Kimlik verileri
Finansal Veri
işlem verileri

Hizmeti RIA Uygulamasında sağlamak için

Yasal zorunluluk

SERC

13. Birleşik Krallık'ta ikamet edenler için bildirim

BK Genel veri koruma Yönetmeliği (UK GDPR) ve 2018 Veri Koruma Yasası uyarınca Birleşik Krallık'ta ikamet eden herkes aşağıdaki hakları kullanabilir:

  • 1 (Erişim Hakkı)
  • 3 (Hataları Düzeltme Hakkı)
  • 4 (Silme Hakkı)
  • 7 (İşlemeyi Kısıtlama Hakkı)
  • 8 (Veri Taşınabilirliği Hakkı)
  • 9 (İtiraz Hakkı)
  • 10 (Otomatik Bireysel Karar Vermeye İlişkin Haklar)

Yukarıda listelenen haklardan herhangi birini kullanmak için, bu Gizlilik Bildiriminin 15. bölümünde belirtilen yükümlülüklere uymanız gerekir.

14. Arjantin'de ikamet edenler için bildirim

Ley de Protección de Datos Personales 25.326 sayılı Kanun uyarınca, yukarıda 15. bölümde belirtilen tanımlara göre aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • 2 (Erişim Hakkı)
  • 3 (Hataları Düzeltme Hakkı)
  • 4 (Silme Hakkı)

Haklarınızı veya iptal etme hakkınızı kullanmak veya Kişisel Verilerinizin işlenmesine ilişkin herhangi bir şüphe veya şikayette bulunmak için Bölüm 15'te belirtilen talimatı izleyerek dpo@euronetworldwide.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kişisel bilgilerinizi belirli işlemler için kullanma veya ifşa etme şeklimizi sınırlamak için kullanabileceğiniz seçeneklerin olduğu burada size bildirilir.

Talebinizi aldığımız günden itibaren en geç 5 gün (Kişisel Verilerinizin silinmesine ve güncellenmesine ilişkin talepler için) veya en geç 10 gün içinde (Kişisel Verilerinize erişime ilişkin talepler için) size cevap vereceğiz. ).

15. Meksika'da ikamet edenlere duyuru

Ria México, Bölüm 27'de belirtilen gizlilik ve Kişisel Verilerin korunması amacıyla ve Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares ("Meksika Yasası"), Yönetmeliklerine uygun olarak, bildirimleri duymak ve almak için ikametgahıyla, ve Yönergeler, Kişisel Verilerin toplanmasından önce, yasallık, rıza, bilgi, kalite, amaç, sadakat, Meksika Yasasının gerektirdiği orantılılık ve sorumluluk.

Ria México, Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito'nun 81-A Bis maddesi uyarınca para aktarıcısı sıfatıyla hizmetlerin sağlanması amacıyla, varsa, aşağıda belirtilen yasal dayanaklara uygun olarak Kişisel Verileri toplayacaktır. Bölüm 1 ve aşağıdaki amaçlarla bağlantılı olarak:

  • Ria México'ya sunulan oy kullanma kimlik bilgisinde yer alan Kişisel Verilerin Instituto Nacional Electoral kayıt defterinde yer alanlarla eşleştiğini doğrulayın.
  • Ria México'ya sağlanan CURP verilerinin Registro Nacional de Población'da kayıtlı verilerle eşleştiğini doğrulayın.

Ek olarak ve gerektiğinde, Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito'nun 95 mükerrer maddesinde atıfta bulunulan Genel Hükümlerin 4 ve 4 Bis maddelerine uymak için, 81-A Bis maddesinde atıfta bulunulan para transfercileri için geçerlidir. Aynı yasa ("Hükümler"), Ria México, kullanıcılarını veya potansiyel kullanıcılarını yüz yüze olmayan bir şekilde tespit etmek için coğrafi konumunuz hakkında bilgi ile ses ve yüz görüntünüzün kayıtlarını almakla yasal olarak yükümlüdür, ve Hükümlerin gerektirdiği başvuruda bulunan özel formda ayrıntılı olarak açıklanacak olan diğer ilgili verileri elde etmek. Bu tür bilgileri her zaman izninize dayalı olarak işleyeceğiz.

Aşağıdaki haklara sahipsiniz ("ARCO Hakları"):

  • 2 (Erişim Hakkı)
  • 3 (Hataları Düzeltme Hakkı)
  • 4 (Silme Hakkı)
  • 9 (İtiraz Hakkı)

Benzer şekilde, Kişisel Verilerinizin işlenmesi için verilen onayı yasaların izin verdiği ölçüde sınırlama veya istediğiniz zaman iptal etme hakkına da sahipsiniz. ARCO Haklarınızdan herhangi birini kullanmak, onayınızı iptal etmek veya Kişisel Verilerinizin işlenmesiyle ilgili herhangi bir soru veya şikayette bulunmak için, bölüm 15'teki talimatları izleyerek dpo@euronetworldwide.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Talebinizi aldığımız tarihten itibaren en geç 20 gün içinde size yanıt vereceğiz ve yanıtımızı size bildirdikten sonra en geç 15 iş günü içinde geçerli olacaktır.

16. Şili'de ikamet edenlere duyuru

Kanun uyarınca aşağıdaki haklara sahipsiniz ("ARCO Hakları"):

  • 2 (Erişim Hakkı)
  • 3 (Hataları Düzeltme Hakkı)
  • 4 (Silme Hakkı)
  • 9 (İtiraz Hakkı)

Aynı şekilde, Kişisel Verilerinizin işlenmesine ilişkin vermiş olduğunuz onayı, Kanun'un izin verdiği ölçüde her zaman iptal etme hakkına sahipsiniz. ARCO Haklarınızı veya iptal etme hakkınızı kullanmak veya Kişisel Verilerinizin işlenmesine ilişkin herhangi bir soru veya şikayette bulunmak için Bölüm 15'te belirtilen talimatı izleyerek dpo@euronetworldwide.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kişisel Bilgilerinizi belirli işlemler için kullanma veya ifşa etme şeklimizi sınırlamak için kullanabileceğiniz seçeneklerin olduğu burada size bildirilir.

Talebinizi aldığımız günden itibaren en geç 2 gün içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır.

17. Malezya'da ikamet edenlere duyuru

Kişisel Verileri Koruma Yasası 2010 ("PDPA") uyarınca, müşteriler bu Gizlilik Bildiriminin 1. Bölümünde belirtilen amaçlardan herhangi biri için Kişisel Verilerini bize sağlayabilir. Kişisel Verilerinizi herhangi bir ek amaç için işleyeceksek, sizi önceden bilgilendirir veya açık onayınızı isteriz.

İstediğiniz zaman Bölüm 15'te belirtilen hakları kullanabilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir yasal yükümlülüğü yerine getirmek veya size Hizmetlerimizden herhangi birini sağlamak için işleme faaliyeti gerekli olmadıkça onayınızı geri çekebilirsiniz. Ayrıca, bu tür bir işleme faaliyetinin kendinize herhangi bir zarar veya sıkıntıya neden olabileceğini düşünüyorsanız, işlemeye itiraz edebilirsiniz.

Talebinizi aldığımız günden itibaren en geç 21 gün içerisinde size cevap vereceğiz.

PDPA'nın şartlarına uygun olarak, RIA herhangi bir veri erişim talebinin işlenmesi için bir ücret talep etme hakkına sahiptir.

18. Yeni Zelanda'da ikamet edenlere duyuru

Yeni Zelanda'da ikamet eden herkes için, Kişisel Verilerinizin işlenmesiyle ilgili olarak kullanabileceğiniz haklar şunlardır:

  • 1 (Bilme Hakkı)
  • 2 (Erişim Hakkı)
  • 3 (Hataları Düzeltme Hakkı)
  • 4 (Silme Hakkı)
  • 7 (İşlemeyi Kısıtlama Hakkı)

Yukarıda listelenen haklardan herhangi birini kullanmak için, bu Gizlilik Bildiriminin 15. bölümünde belirtilen yükümlülüklere uymanız gerekir.

Talebinizi aldığımız günden itibaren size maksimum 20 gün içinde cevap vereceğiz.

19. Avustralya'da ikamet edenlere duyuru

Avustralya'da ikamet eden tüm kişiler için, Kişisel Verilerinizin işlenmesine ilişkin olarak kullanabileceğiniz haklar şunlardır:

  • 1 (Bilme Hakkı)
  • 2 (Erişim Hakkı)
  • 3 (Hataları Düzeltme Hakkı)
  • 4 (Silme Hakkı)
  • 7 (İşlemeyi Kısıtlama Hakkı)

Ayrıca veri politikalarımızı ve uygulamalarımızı geçerli yasaya göre açıklamamızı isteyebilirsiniz.

Talebinizi aldığımız günden itibaren maksimum 30 gün içerisinde size cevap vereceğiz.

Kişisel Verilerinizi işlerken, Kişisel Verilerinizi aşağıdakilere göre paylaşmamız gerekmektedir:

20. Hindistan'da ikamet edenlere duyuru

Hindistan'da ikamet eden herkes için, Kişisel Verilerinizin işlenmesiyle ilgili olarak kullanabileceğiniz haklar, Bölüm 15'te listelenen haklardır. Haklarınızdan herhangi birini kullanmak için Bölüm 15'te belirtilen talimatları izlemeniz gerektiğini lütfen unutmayın.

Size Hizmetlerimizden herhangi birini sağlamak için bu tür bir profil oluşturma gerekli değilse, veri taşınabilirliği hakkınızı ve profil oluşturma gibi yasal sonuçlar üreten otomatik karar vermeye tabi tutulmama hakkınızı kullanabilirsiniz.

Talebinizi aldığımız günden itibaren maksimum 30 gün içerisinde size cevap vereceğiz.

21. Hizmet bazında şirketlerimiz

Denetleyici, ülkeye ve hizmete bağlı olarak aşağıdaki şirketler tarafından temsil edilen RIA'dır:

Para Transferi Hizmetleri

22. Hizmet bazında şirketlerimiz

Denetleyici, ülkeye ve hizmete bağlı olarak aşağıdaki şirketler tarafından temsil edilen Ria'dır:

Aşağıdaki adrese bir e-posta göndererek Veri Koruma Görevlimize her zaman talepte bulunabilirsiniz: dpo@euronetworldwide.com.

Ülke İletişim kurulacak şirket (denetleyici) İletişim detayları

Birleşik Krallık

Euronet Ödeme Hizmetleri Ltd.

Part 7th Floor, North Block, 55 Baker Street, Londra, Birleşik Krallık, W1U 7EU

Avrupa (Dijital ve mobil)

Ria Litvanya UA

Ukmerges g. 126, LT-08100, Vilnius, Litvanya

Avrupa Temsilcileri

Ria Ödeme Kuruluşu EP SAU

Calle Cantabria 2, Planta 2 Alcobendas 28120 Madrid İspanya

Polonya

Euronet Polska Sp. hayvanat bahçesi

Ul. Inflancka 4c, Varşova, Polonya 00-189

İsviçre

Ria Finansal Hizmetler GmbH

Langstrasse 192, Zürih, İsviçre 8005

Amerika Birleşik Devletleri

Kıta Değişim Çözümleri, Inc.

7000 Village Dr. Ste 200, Buena Park, CA 90621, ABD

Porto Riko

Ria Finansal Hizmetler Porto Riko, Inc.

c/o Fast Solutions, LLC, Citi Tower 252 Ponce de Leon Avenue, Floor 20 SAN JUAN, PR 00918

Kanada

Kanada Inc.'in Ria Telekomünikasyon

MZ400-1000 RUE De la Gauchetière O Montreal Québec H3B0A2 Kanada

Meksika

Ria México Payment Solutions, S. de RL de CV

Av. Anillo Flakon Fray Junipero Serra 21260, PAD-7 Piso 1, Querétaro, Querétaro México CP 76147

Şili

Ria Şili Servicios Financieros SPA

Av. Libertador Bernardo O' Higgins 1449, Torre 4 Oficina No. 1502 Santiago, Şili

Arjantin

EURONET ÖDEME HİZMETLERİ SINIRLI
Sosyal Güvenlik Kurumu

Place de Cornavin 14 – 16, Cenevre - 1201

Türkiye

Ria Turkey Ödeme Kuruluşu A.Ş.

Şirket Merkezi: Büyükdere Cad. No: 193 Plaza 193 Kat:2 34394 Levent Şişli/İSTANBUL MERSİS No: 0735085750500016

Malezya

IME M SDN BHD

Unit 38-02 Level 38, Q Sentral 2A, Jalan Stesen Sentral 2, Kuala Lumpur Sentral, 50470, Kuala Lumpur, Malezya

Singapur

Ria Finansal Hizmetler Singapur PTE. LTD.

152 Sahil Yolu #19-01/02, Doğu Geçidi, Singapur 189721

Filipinler

Ria Para Transferi, A.Ş.

38. Kat, Philamlife Kulesi, 8767 Paseo De Roxas, Makati City, Filipinler

Avustralya

Ria Para Transferi, A.Ş.

Kat 1, 75 Castlereagh St. Sidney, NSW. 2000

Yeni Zelanda

Ria Para Transferi, A.Ş.

Level 4, 32 Mahuhu Crescent, Auckland, 1010, Yeni Zelanda

*AÇA bölgesindeki (Avrupa Ekonomik Bölgesi) ülkeler: Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya ve İsveç.