Глобальне повідомлення про конфіденційність

Вересень 2023

Це повідомлення про конфіденційність (« Повідомлення про конфіденційність ») пояснює, як ми обробляємо ваші особисті дані (« Особисті дані »), коли ви користуєтеся нашими послугами, зокрема, коли ви переглядаєте наш веб-сайт або мобільну програму (« Веб-сайт/додаток »), виконуєте транзакції з нами або відвідайте наші магазини (разом « Послуги ») як клієнт, відвідувач і/або користувач нашого веб-сайту/додатка, або будь-яким іншим чином ви можете взаємодіяти з нами (разом « ви », « ваш » або « користувачі »). У цьому Повідомленні про конфіденційність ми також описуємо, чи передаються ваші Персональні дані іншим сторонам, і механізми, які ми використовуємо для захисту ваших даних.

Ми рекомендуємо вам регулярно переглядати це Повідомлення про конфіденційність і перевіряти Веб-сайт/Додаток на наявність оновлень. Оновлення цього Повідомлення про конфіденційність буде опубліковано на нашому веб-сайті/додатку, і, продовжуючи співпрацювати з нами, ви погоджуєтеся з цим Повідомленням про конфіденційність і будь-якими майбутніми змінами.

Якщо місцеве законодавство вимагає включення додаткових відомостей у це Повідомлення про конфіденційність, таку інформацію включено до розділу Регіональні повідомлення про конфіденційність нижче.

Зміст Регіональні повідомлення

Які Персональні дані збираються і для чого?
Запобігання шахрайству
Законний інтерес
Як довго Ria зберігає персональні дані?
Чи Ріа розкриває персональні дані?
Неповнолітні
Безпека даних
Профілювання та автоматизоване прийняття рішень
Маркетинг і реклама
Опис прав на персональні дані
Скарги щодо конфіденційності
Наші компанії за послугами

Примітка для споживачів у США (CCPA)
Повідомлення для жителів Європи (ЄЕЗ).
До відома жителів Великобританії
До відома жителів Аргентини
Повідомлення для жителів Мексики
До відома жителів Чилі
Повідомлення для жителів Малайзії
До відома жителів Нової Зеландії
Повідомлення для жителів Австралії
Повідомлення для мешканців Індії

Часті запитання (FAQ)

Як я можу зв’язатися з компанією щодо моїх даних? Для оформлення запиту або консультації ви можете:

Хто ми? Ми Ria, частина групи компаній Euronet Worldwide.

Який тип персональних даних збирається? Ми збираємо лише особисті дані, необхідні для надання вам Сервісу та дотримання чинного законодавства.

Чому Ria збирає персональні дані? Ми збираємо Персональні дані для конкретних договірних і юридичних цілей. З вашої згоди ми також збираємо дані для додаткових цілей.

Як довго Ria зберігає персональні дані? Ми зберігаємо Персональні дані лише до тих пір, поки це необхідно або вимагає чинне законодавство.

З ким ми надаємо Персональні дані? Ми надаємо Персональні дані іншим компаніям Euronet Group, юридичним органам і партнерам, якщо це необхідно для виконання нормативних вимог або договірних зобов’язань.

Де Ria зберігає персональні дані? Ми зберігаємо Персональні дані в безпечних місцях із суворими заходами безпеки. Якщо нам потрібно передати Персональні дані в інші місця, ми вживаємо всіх необхідних заходів для дотримання юридичних зобов’язань і забезпечення належного рівня безпеки.

Які ваші права на персональні дані? Залежно від того, де ви проживаєте, ви можете мати права щодо ваших Персональних даних відповідно до чинного законодавства. Опис загальних прав на персональні дані наведено в розділі 15 нижче.

1. Які персональні дані збираються і для чого?

Нижче наведено категорії, джерела та причини збору Персональних даних. Якщо збір персональних даних ґрунтується на вашій згоді, ви можете відкликати свою згоду в будь-який час. Ria не «продає» та не «ділиться» Персональними даними, як це визначено чинним законодавством. Ми зберігаємо Персональні дані стільки часу, скільки розумно необхідно для надання Послуг і виконання наших юридичних зобов’язань.

Якщо у вас є запитання чи сумніви щодо обробки ваших персональних даних, ви можете зв’язатися з нами в будь-який час за адресою dpo@euronetworldwide.com.

Ria збирає персональні дані з наступних джерел

  • Безпосередньо від вас через пряму взаємодію та форми.
  • Інтернет-сайти шляхом пасивного збору інформації про вашу взаємодію, включаючи клацання сторінок, витрачений час або інші автоматично зібрані метадані.
  • Рекламні мережі, соціальні мережі.
  • Інтернет-провайдери; Операційні системи та платформи.
  • Постачальники аналітики даних.
  • Державні бази даних.
  • Постачальники послуг.

1.1 Типи персональних даних

a. Ідентифікатори або ідентифікаційні дані

Особисті дані, які ми збираємо від вас, можуть включати ім’я, електронну адресу, номери телефону та/або факсу, адресу проживання та/або компанії та інші контактні дані («Контактні дані»), титул, дату народження, стать, зображення, відео або підпис.

За необхідності ідентифікаційні дані використовуються лише для описаних цілей.

Призначення для обробки Правова база

Виконувати/надавати Послуги.

Договірне зобов'язання

Щоб забезпечити обслуговування клієнтів і записувати інструкції клієнтів, ми відстежуватимемо та записуватимемо (за допомогою автоматизованих засобів або стенограм) наші телефонні дзвінки, електронні листи та розмови в чаті з вами. Ми використовуватимемо стенограми цих дзвінків, щоб підтвердити надані нам інструкції.

Договірне зобов'язання
Законний інтерес

Для керування обліковим записом(ами) (тобто: реєстрація, адміністрування, обслуговування та обслуговування облікових записів).

Переддоговірні/контрактні зобов'язання

Забезпечувати рекламу та маркетинг.

Згода
Договірне зобов'язання

Щоб виміряти та оцінити вашу поведінку за допомогою автоматизованої обробки, щоб надати вам більш персоналізовану послугу.

Згода

Ваша участь у подіях або роздачах: Ви можете взяти участь у заходах, організованих нами, або в певній роздачі.

Згода

Для виконання наших юридичних зобов’язань щодо ведення записів ми зберігаємо листування, включаючи електронну пошту, факси та будь-які види електронного зв’язку, а також будь-які записи облікового запису клієнта. Ми також зберігаємо листи обслуговування клієнтів та інші повідомлення між нами та будь-якою компанією Euronet Group, а також нашими партнерами та постачальниками.

Юридичні зобов'язання

За дуже обмежених обставин виконувати кредитну перевірку, щоб підтвердити особу особи в рамках діяльності KYC для надання Послуг.

Юридичний обов'язок
Згода

b. Фінансові деталі та професійна або пов’язана з роботою інформація

Ми збираємо ваші особисті фінансові дані, коли ви реєструєтесь для використання наших Послуг. Для надання з нашими Послугами.

Призначення для обробки Правова база

Постачання/надання послуг

Договірне зобов'язання

Боротьба з відмиванням грошей

Юридичний обов'язок

Боротьба з фінансуванням тероризму та злочинною діяльністю

Юридичний обов'язок

Щоб керувати обліковим записом(ами) клієнта

Договірне зобов'язання

За дуже обмежених обставин виконувати перевірку кредитоспроможності, щоб надавати Послуги

Законний інтерес

Щоб підтвердити особу клієнта (тобто KYC: для отримання додаткової інформації натисніть тут)

Юридичний обов'язок

Ria ніколи не проситиме вас надати платіжну інформацію (тобто дані кредитної/дебетової картки) безпосередньо співробітнику чи агенту. Якщо потрібна платіжна інформація, Ria попросить клієнта ввести інформацію безпосередньо в систему обробки платежів.

Якщо у вас виникли запитання щодо обробки вашої фінансової інформації Ria, ви можете зв’язатися з нами тут.

в. Поведінкова та технічна інформація

IP-адреса, Інтернет або інша подібна мережа, веб-перегляд або пошукова діяльність, інформація про поведінку (щоб зрозуміти, як ви поводитесь під час використання наших продуктів і послуг), тип і версія браузера, налаштування часового поясу, налаштування роздільної здатності екрана, типи плагінів браузера і версії, операційна система та платформа.

Наша політика щодо файлів cookie доступна тут

Призначення для обробки Правова база

Виконувати аналітику для вимірювання використання нашого веб-сайту та Послуг, включаючи кількість відвідувань, середній час, проведений на веб-сайті/додатку, переглянуті сторінки, дані про взаємодію зі сторінками (наприклад, прокручування, клацання та наведення курсора миші) тощо, і щоб покращити контент, який ми пропонуємо вам.

Законний інтерес

Здійснювати дії для перевірки або підтримки якості Сервісу, а також покращувати, оновлювати або покращувати Сервіс, у тому числі для адміністрування Веб-сайту/Додатка та для внутрішніх операцій, включаючи усунення несправностей, аналіз даних, тестування, дослідження, статистичні цілі та опитування. .

Згода
Законний інтерес

Щоб допомогти забезпечити безпеку та захист нашого Веб-сайту/Додатка.

Згода
Законний інтерес

Для забезпечення реклами та маркетингу, включаючи вимірювання впливу наших електронних листів.

Згода

Для надання Послуг, у тому числі для обробки транзакції.

Договірне зобов'язання

d. Інформація про місцезнаходження або геолокаційні дані

Ми можемо збирати інформацію про ваше місцезнаходження, коли ви користуєтеся нашими Послугами.

Призначення для обробки Правова база

Щоб надавати Послуги нашим клієнтам із індивідуальним досвідом у Додатку, пов’язаним із їхнім місцезнаходженням, наприклад відображенням місцевої валюти у відповідному місці.

Згода
Юридичний обов'язок

Для надання Сервісу, включно з використанням місцезнаходження пристрою для визначення місць поблизу для посадки та висадки

Згода

д. Аудіо та відеоспостереження

Запис зображень, відео та аудіо/голосу.

Призначення для обробки Правова база

Щоб забезпечити безпеку наших Послуг, ми можемо використовувати системи відеоспостереження для забезпечення безпеки клієнтів у наших магазинах або офісах.

Законний інтерес

f. Трансакційні дані

Ми збираємо особисті дані, як-от інформацію про бенефіціара, інформацію про банківський рахунок, контактну інформацію, місце призначення, куди ви надсилаєте гроші, і банківські вподобання. Залежно від місцевого законодавства ми збираємо такі деталі, як професія (професійна або пов’язана з роботою інформація), стосунки з бенефіціаром, причина переказу та додаткова документація, щоб продемонструвати джерело коштів.

Призначення для обробки Правова база

Для надання Послуг, у тому числі для завершення транзакції.

Договірне зобов'язання

Для цілей дотримання вимог щодо транзакції.

Юридичний обов'язок

g. Конфіденційні особисті дані

У разі крайньої необхідності ми можемо збирати конфіденційні або особливі категорії персональних даних («Конфіденційні персональні дані») для надання Послуг і виконання наших юридичних зобов’язань. Ми можемо збирати такі категорії конфіденційних персональних даних: унікальна ідентифікаційна біометрична інформація або ідентифікатори (тобто геометрія сканування обличчя та похідна інформація); державні ідентифікатори (наприклад, посвідчення водія, державна ідентифікаційна картка або номер паспорта); інформація про здоров'я. Якщо цього вимагає чинне законодавство, ми отримаємо вашу згоду або надамо вам можливість відмовитися перед обробкою ваших конфіденційних персональних даних. Ми не «продаємо» та не «ділимося» конфіденційними особистими даними, оскільки ці терміни визначені чинним законодавством. Ми використовуємо та розкриваємо конфіденційні особисті дані лише для цілей, дозволених чинним законодавством. Ми зберігаємо конфіденційні персональні дані стільки часу, скільки розумно необхідно для надання Послуг і виконання наших юридичних зобов’язань.

Мета обробки конфіденційних персональних даних Правова база

Для виконання юридичних зобов’язань, у тому числі для цілей KYC.

Юридичний обов'язок
Суспільний інтерес

З метою безпеки та запобігання шахрайству для перевірки вашої ідентифікації під час використання наших Послуг.

Щоб отримати додаткову інформацію про дані, натисніть тут.

Юридичне зобов’язання для таких юрисдикцій, як Європейський Союз.

Згода для юрисдикцій, де потрібна згода.

Особисті дані, зібрані від вас, можуть відрізнятися залежно від країни, де пропонуються наші Послуги. Не всі категорії даних, описані вище, можуть стосуватися вас. Якщо у вас виникли запитання щодо обробки ваших персональних даних, ви можете зв’язатися з нами за адресою dpo@euronetworldwide.com

ч. Неідентифіковані дані

Коли це можливо, ми використовуємо дані, які неможливо ідентифікувати безпосередньо (наприклад, анонімні демографічні дані та дані про використання), а не Персональні дані («неідентифіковані дані»). Ці неідентифіковані дані можуть використовуватися для покращення наших внутрішніх процесів або надання послуг без додаткового повідомлення.

Ми можемо використовувати сукупні дані для різних цілей, зокрема для аналізу, оцінки та покращення наших Сервісів.

i. Функції пристрою

Під час використання програми та для покращення використання, функцій і вашого досвіду під час використання нашої програми нам може знадобитися доступ до певної додаткової інформації та функцій вашого пристрою, як-от ваш список контактів. Перш ніж отримати доступ до такої інформації, ми попросимо вашого дозволу. Будь-які дані, отримані за допомогою цих функцій пристрою, зберігатимуться лише на вашому пристрої, а не на нашому сервері чи деінде.

Ви можете додати інформацію про свої контакти, підключивши свої контакти зі свого пристрою або облікові записи соціальних мереж до нашої програми. Якщо ви вирішите поділитися з нами своїми контактами, ми, відповідно до ваших інструкцій, отримаємо доступ до інформації про ваші контакти та збережемо її в нашому додатку, щоб спростити надсилання грошей вашим близьким. Дізнайтеся більше про те, як ми збираємо інформацію про ваші контакти, як ми використовуємо цю інформацію та доступні для вас елементи керування.

j. Список контактів

Якщо ви надасте програмі доступ до адресної книги вашого пристрою, програма завантажить їхні імена та номери телефонів у ваш список контактів у програмі. Таким чином, коли ви виберете бенефіціара, ви зможете вибрати когось зі свого списку контактів без необхідності включати всю інформацію про нього цифра за цифрою.

Як зазначалося вище, ми матимемо доступ до списку контактів вашого пристрою, лише якщо ви дасте нам чітку згоду. Ви можете надати нам доступ під час процесу реєстрації або в будь-який момент після створення вашого облікового запису в налаштуваннях.

Якщо після надання додатку доступу до вашого списку контактів ви зміните свою думку, ви завжди зможете видалити свій список контактів із додатка. Пам’ятайте, що імпортований список ваших контактних даних ніколи не залишить ваш телефон, і ми ніколи не зберігатимемо копії цих даних на наших серверах.

1.1 Біометричні дані та електронний KYC

Ми юридично зобов’язані перевірити вашу особу за допомогою процесу, відомого як e-KYC (електронний «Знай свого клієнта»), щоб виключно ідентифікувати вас і запобігти відмиванню грошей, фінансуванню тероризму та шахрайським схемам, як того вимагає законодавство про боротьбу з відмиванням грошей. Ми попросимо вас надати дійсний документ, що посвідчує особу, з фотографією, відеозапис та/або селфі під час процесу реєстрації, коли ви реєструєтеся в онлайн-сервісах Ria в мобільному або веб-додатку Ria. Вам буде запропоновано надати їх безпосередньо на платформах наших постачальників послуг.

Цей процес і інформація допомагають нам виявляти підозрілу діяльність. Це також дозволить нам надавати вам кращі послуги.

Селфі, відеозапис (за запитом) і похідні дані, такі як шаблон сканування обличчя, можуть вважатися біометричними даними або біометричною інформацією відповідно до місцевого законодавства в юрисдикції, в якій ми працюємо. Залежно від країни, у якій ви живете, ми можемо попросити вас надати нам свої біометричні дані. Якщо ви відмовляєтесь надати згоду на збір вашої біометричної інформації, зв’яжіться з нашою командою підтримки клієнтів, щоб вони могли підтримати процес підтвердження особи альтернативним методом. Контактну інформацію ви знайдете тут.

Ми надаємо біометричну інформацію нашим постачальникам послуг згідно з договірними зобов’язаннями. Ні Ria, ні наші постачальники послуг не продають, не здають в оренду та не обмінюють вашою біометричною інформацією. Усі постачальники, які мають доступ до цих даних, за контрактом зобов’язані підтримувати стандарти безпеки, щоб гарантувати безпеку вашої біометричної інформації та те, що постачальник послуг не використовуватиме дані для будь-яких інших цілей. Це включає запобігання доступу неавторизованих сторін до таких даних.

Відповідно до чинного законодавства про конфіденційність ваші права на конфіденційність даних, що стосуються ваших особистих даних, також поширюються на біометричні дані, включаючи право доступу до даних. Будь ласка, дивіться розділ «Які мої права» в цьому Повідомленні про конфіденційність, щоб отримати список ваших прав на конфіденційність даних.

Якщо у вас виникли запитання щодо нашого процесу електронного KYC та використання ваших біометричних даних, не соромтеся зв’язатися з нами за адресою dpo@euronetworldwide.com.

Якщо ви користуєтеся нашими Послугами в будь-якому з наших магазинів, процес KYC буде іншим, і агент або будь-хто з наших співробітників переконається, що наданий вами ідентифікатор збігається з вашою особою.

Під час використання наших блокнотів для підписів у наших магазинах або в офісах будь-якого агента ми збиратимемо лише зображення вашого підпису, відображене на блокноті для підписів, і жодних біометричних даних від вас не збиратиметься.

1.3 Персональні дані Бенефіціара

Якщо ви є бенефіціаром, ми збираємо ваші персональні дані від наших клієнтів, оскільки ви маєте важливе значення для виконання контракту між Ria та нашим клієнтом. Ви є суб’єктом, який отримає вигоду від платіжної операції, ініційованої нашим клієнтом.

Нижче наведено типи персональних даних, які ми можемо отримати про вас:

  • Ідентифікаційні персональні дані (відповідно до розділу 1)
  • Трансакційні дані (відповідно до розділу 1)
  • Фінансові дані (відповідно до розділу 1)

Правовою основою для обробки персональних даних бенефіціара є наш законний інтерес у виконанні наших зобов’язань, пов’язаних із договірними відносинами, які ми маємо з нашим клієнтом.

Персональні дані бенефіціара обробляються лише для забезпечення ідентифікації правильної служби переказу коштів і не використовуються для будь-яких інших цілей. Для захисту персональних даних як бенефіціарів, так і клієнтів застосовуються однакові заходи безпеки.

Якщо у вас виникли запитання щодо обробки ваших персональних даних як бенефіціара, ви можете зв’язатися з нами за адресою dpo@euronetworldwide.com.

1.4 Персональні дані, зібрані від інших сторін

Ми можемо отримувати ваші персональні дані з інших джерел, наприклад із загальнодоступних джерел (федеральні, державні чи місцеві урядові організації), щоб відповідати місцевим нормам і забезпечити точність нашого механізму KYC і щоб ми могли надавати вам найбезпечніші послуги.

Персональні дані, зібрані від третіх осіб, обробляються лише для певних цілей, наприклад:

  • Цілі ідентифікації: ми можемо перевіряти персональні дані, які ви надали нам, у наших третіх сторін, щоб переконатися, що ваша особистість відповідає інформації, яку ви нам надали. Правовою основою такої обробки є наше юридичне зобов’язання та законний інтерес.

Якщо ми обробляємо будь-які додаткові дані, отримані від третьої сторони, ми повідомимо вас якнайшвидше та отримаємо вашу згоду, якщо цього вимагає чинне законодавство.

1.5 Точність персональних даних

Ми прагнемо підтримувати ваші персональні дані точними та актуальними. Ми вживаємо розумних заходів для забезпечення точності ваших Персональних даних, гарантуючи, що останні персональні дані, які ми отримали, точно записуються, і, коли вважаємо за необхідне, ми проводимо періодичні перевірки та просимо вас оновити свої Персональні дані. Час від часу ми можемо надсилати вам електронний лист із проханням підтвердити та/або оновити свої Персональні дані. Це повідомлення ґрунтується на нашому законному інтересі та юридичному зобов’язанні підтримувати точну та актуальну інформацію.

Якщо ви помітили, що ваші персональні дані є неточними, ви можете подати запит на виправлення або оновлення інформації, надіславши електронний лист на адресу dpo@euronetworldwide.com.

1.6 Машинне навчання

Однією з основних цілей використання машинного навчання в Ria є підтримка цифрового процесу перевірки електронного KYC, якого вимагає законодавство про боротьбу з відмиванням грошей.

Завантажена вами біометрична інформація аналізується, щоб надати рекомендацію щодо того, чи є особа, яка бажає зареєструватися в Ria Services, тією самою особою, яка вказана в ідентифікаційній документації. Технологія сканує зображення, перекладає їх на комп’ютерну мову, тобто шаблони, і порівнює їх одне з одним і з базою даних інших зображень. Технологія підтверджує або відхиляє зображення як зображення однієї людини.

2. Попередження шахрайства

Ria також розробила власні моделі машинного навчання для підтримки своїх загальних зусиль щодо дотримання нормативних вимог, таких як виявлення випадків шахрайства з транзакціями. Цей аналіз має на меті переконатися, що ми можемо надавати вам запитані Послуги та відповідати нашим юридичним вимогам, щоб запобігти відмиванню грошей і фінансуванню тероризму.

Процес включає аналіз транзакційних даних і присвоєння значень певній інформації. Потім ці значення агрегуються та передаються в модель машинного навчання, щоб визначити, чи ймовірно транзакція є шахрайством.

Уся інформація, отримана за допомогою нашого процесу машинного навчання, використовуватиметься лише для цілей, описаних тут, і ніколи не використовуватиметься для будь-яких інших цілей, а також не вплине на ваші права та свободи.

Для отримання додаткової інформації про використання Euronet технології машинного навчання, будь ласка, зв’яжіться з Euronet DPO за адресою dpo@euronetworldwide.com.

3. Законний інтерес

Коли ми використовуємо ваші Персональні дані для досягнення наших законних інтересів, ми докладемо всіх зусиль, щоб узгодити наші інтереси з вашими, щоб ваші Персональні дані використовувалися лише відповідно до законодавства або коли це не вплине негативно на ваші права. За запитом клієнти можуть вимагати інформацію про будь-яку обробку на основі законного інтересу.

4. Як довго Ria зберігає персональні дані?

Персональні дані зберігаються стільки часу, скільки необхідно для надання запитаних Послуг і дотримання відповідних юридичних, бухгалтерських або звітних зобов’язань. Термін зберігання визначається на основі відповідних вимог і зобов’язань, які можуть включати:

  • Юридичні та нормативні вимоги. Ваші персональні дані зберігаються стільки, скільки необхідно для дотримання всіх наших юридичних зобов’язань, включаючи, без обмежень, комерційні, податкові закони та закони та правила щодо боротьби з відмиванням грошей. Хоча ми зберігаємо ваші Персональні дані лише з метою дотримання юридичних зобов’язань, ваші Персональні дані будуть обмежені таким чином, що їх неможливо буде використовувати для будь-яких інших цілей. Незважаючи на обмеження, доступ до ваших особистих даних буде надано лише за необхідності. Щоразу, коли ми отримуємо запит на видалення, ми також зберігатимемо ваші Персональні дані відповідно до наших юридичних зобов’язань.
  • Обслуговування клієнтів і договірні відносини (керування відносинами з клієнтами, розгляд скарг тощо): ми зберігатимемо ваші персональні дані, поки ви залишаєтеся нашим клієнтом. Після того, як ми визнаємо, що наші договірні відносини закінчені, ми обмежимо ваші дані, щоб зробити їх доступними лише для дотримання юридичних зобов’язань, викладених вище.
  • Маркетинг: ми оброблятимемо ваші персональні дані в маркетингових цілях до тих пір, поки ви не попросите нас відмовитися, відповідно до розділу 11 цього Повідомлення про конфіденційність, або поки нам не стане відомо, що ви більше не зацікавлені або що ваші дані не точні.

5. Чи розкриває Ria персональні дані?

Розкриття Особистих даних компанією Ria для комерційних цілей або для виконання юридичних зобов’язань описано нижче:

5.1 Euronet Group

Типи персональних даних призначення Правова база

Ідентифікаційні дані
Відеоспостереження
Трансакційні дані
Фінансові деталі
Поведінкові та технічні дані

Ми розкриваємо ваші персональні дані Euronet і афілійованим особам Euronet Group для повсякденних бізнес-цілей наших афілійованих осіб і дотримання зобов’язань групи.

У результаті продажу, придбання, злиття або реорганізації за участю Euronet, компанії в складі Euronet Group або будь-яких їхніх відповідних активів ми можемо передати Персональні дані клієнта третій стороні. Роблячи це, ми вживатимемо розумних заходів для забезпечення належного захисту їх інформації.

Юридичний обов'язок
Договірне зобов'язання

5.2 Сторонні постачальники послуг*

Типи персональних даних призначення Правова база

Ідентифікаційні дані
Біометричні дані
Фінансові деталі

Постачальникам аналітики даних і перевірки ідентифікаційних даних для виконання послуг перевірки відповідності (e-KYC) і запобігання шахрайству.

Юридичні зобов'язання
Згода

Контактні дані
Трансакційні дані

Нашим агентам і кореспондентам для надання Послуг.

Законний інтерес
Юридичний обов'язок
Згода

Контактні дані
Поведінкові та технічні дані

Рекламодавцям або рекламним мережам і компаніям соціальних медіа розміщувати персоналізовані рекламні оголошення в цифрових сервісах і адаптувати їх до вподобань споживачів.

Згода
Договірна
Зобов'язання

*Юридичне значення та список «сторонніх постачальників послуг» можуть відрізнятися залежно від країни, у якій ви проживаєте. Щоб отримати додаткову інформацію про те, які постачальники мають доступ і чому вони мають доступ до ваших персональних даних, ви можете зв’язатися з нами за адресою dpo@euronetworldwide.com.

5.3 Юридичні та регуляторні органи

Типи персональних даних призначення Правова база

Ідентифікаційні дані
Відеоспостереження
Трансакційні дані
Фінансові деталі

Нам може знадобитися розкрити ваші персональні дані (включаючи конфіденційні персональні дані, як описано вище), якщо цього вимагає законний орган. Ми можемо надати ваші персональні дані судовим органам для забезпечення дотримання або застосування наших Умов чи положень або будь-якої іншої угоди чи домовленості, яку ми можемо мати з вами.

Юридичний обов'язок
Договірне зобов'язання

5.4 Стратегічні партнери

Типи персональних даних призначення Правова база

Ідентифікаційні дані
Трансакційні дані
Фінансові деталі

За потреби ми передамо ваші персональні дані стратегічним партнерам, щоб надавати вам наші Послуги.

Юридичний обов'язок

5.5 Професійні партнери

Типи персональних даних призначення Правова база

Ідентифікаційні дані
Відеоспостереження
Трансакційні дані
Фінансові деталі

Ми надаватимемо ваші персональні дані радникам, юристам, консультантам, аудиторам або бухгалтерам, щоб виконувати наші юридичні зобов’язання та надавати наші Послуги, наші договірні зобов’язання та найкращі практики.

Законний інтерес

6. Неповнолітні

Ми не надаємо Послуги безпосередньо дітям віком до 18 років і не збираємо їхню особисту інформацію заздалегідь. Якщо вам менше 18 років, будь ласка, не використовуйте веб-сайт/програму чи пропозиції та не повідомляйте нам особисті дані. Якщо ви дізнаєтеся, що хтось молодше 18 років незаконно надав нам персональні дані, зв’яжіться з нами за адресою dpo@euronetworldwide.com.

7. Безпека даних

Ми прагнемо захищати ваші персональні дані та запровадили комерційно обґрунтовані та відповідні заходи безпеки, щоб запобігти будь-якій втраті, зловживанню чи зміні інформації, яку ви нам довірили. У Ria ми завжди намагатимемося забезпечити належний захист ваших персональних даних відповідно до найкращих міжнародних практик. Ми підтримуємо це зобов’язання щодо безпеки даних, застосовуючи відповідні фізичні, електронні та управлінські заходи для захисту та безпеки вашої особистої інформації.

Щоб захистити наші системи від незаконного доступу, ми використовуємо надійні, передові фізичні та організаційні заходи безпеки, які постійно вдосконалюються, щоб забезпечити найвищий рівень безпеки відповідно до найкращих міжнародних практик і економічності. Усі персональні дані зберігаються в безпечному місці, захищеному брандмауерам та іншими складними механізмами безпеки з обмеженим адміністративним доступом.

Персонал, який має доступ до ваших Персональних даних, а також дії, пов’язані з обробкою ваших Персональних даних, договірно зобов’язані зберігати конфіденційність ваших даних і дотримуватися Політики конфіденційності, яку ми запровадили в нашій організації.

Ми прагнемо досягти найвищого стандарту захисту даних, застосовуючи галузеві стандарти для захисту вашої конфіденційності.

8. Профілювання та автоматизоване прийняття рішень

Якщо це чітко погоджено, ми надаємо вам спеціальну інформацію щодо наших продуктів і послуг. Ми проводимо аналіз даних, щоб націлити на вас відповідну комунікацію та рекламу, включаючи запрошення на ексклюзивні заходи для клієнтів, які, на нашу думку, можуть вас зацікавити, а також рекомендацію продуктів і послуг, які, на нашу думку, можуть вам підійти.

У деяких випадках ми використовуємо автоматизоване прийняття рішень і профілювання, якщо це дозволено законодавством і необхідно для виконання контракту. Наприклад, автоматична авторизація для послуг грошових переказів. Правовою основою для продовження профілювання та автоматизованого прийняття рішень є законний інтерес.

Ми також приймаємо автоматизовані рішення в таких процесах, як моніторинг транзакцій, щоб протистояти шахрайству відповідно до вимог законодавства щодо запобігання відмиванню грошей, фінансуванню тероризму та фінансовим послугам. Залежно від вашого місця проживання ви можете мати право вимагати відмови від повністю автоматизованого прийняття рішень, у тому числі профілювання, якщо таке прийняття рішень має юридичні наслідки або подібним чином суттєво впливає на вас. Це право може не застосовуватися, якщо прийняття рішення необхідне для укладення або виконання угоди з вами, якщо прийняття рішення дозволено відповідним законодавством про захист даних або ми отримали вашу чітку згоду.

9. Маркетинг і реклама

Сторонні рекламодавці надають рекламні оголошення, які відображаються на нашому веб-сайті, у нашій програмі чи в інших місцях наших служб. Сторонні рекламодавці не мають доступу до інформації, яку наші клієнти надали нам безпосередньо. Як правило, рекламодавці покладаються на файли cookie або інші механізми на основі веб-сайтів/додатків, щоб оцінити, яка реклама може бути вам цікава. Ми не розміщуємо «цільові файли cookie» і не вмикаємо «націлювання» та «розташування» у вашій системі без вашої згоди.

Якщо ви дали свою згоду, прийнявши цільові файли cookie на веб-сайті або ввімкнувши націлювання в додатку, ми можемо використовувати для цього треті сторони (функції ремаркетингу та схожої аудиторії). Ви можете відмовитися від реклами, змінивши налаштування файлів cookie тут.

Треті сторони не зобов’язані дотримуватися нашого Повідомлення про конфіденційність. Щоб зрозуміти політику конфіденційності їхніх повідомлень, вам слід відвідати сторонній веб-сайт. Ви можете знайти всіх третіх сторін, які можуть використовувати файли cookie для націлювання, у нашій Політиці щодо файлів cookie.

Ми можемо час від часу зв’язуватися з вами (електронною поштою, SMS-повідомленням, листом або телефоном, якщо це необхідно та відповідно до ваших конкретних інструкцій), а також коли ви надали нам свою згоду на надання цільового маркетингу про наші Послуги та/або наші продукти.

9.1 Навіщо вам отримувати електронні повідомлення?

Залежно від країни, у якій ви перебуваєте, ви отримуватимете маркетингові повідомлення, якщо ви дозволили нам обробляти ваші персональні дані для цих цілей. Це означає, що ви погодилися під час процесу реєстрації або будь-коли в розділі налаштувань свого профілю.

Ми також можемо надсилати вам електронні повідомлення з маркетинговою метою, якщо у вас є договірні зобов’язання з нами, тобто коли ви наразі користуєтеся нашими Послугами або якщо ви прямо не просили не отримувати зазначені маркетингові повідомлення.

Ви завжди будете проінформовані, і ми подбаємо про те, щоб під час користування нашими Послугами або навіть під час процесу реєстрації у вас була вся необхідна інформація, щоб ви знали, що ваші Персональні дані можуть використовуватися для цієї конкретної мети, і ви під час процесу реєстрації або під час використання наших Послуг буде надана можливість прямо сказати, що ви не зацікавлені в отриманні таких маркетингових повідомлень. У цих випадках ми видалимо вас із нашого списку, і ви не отримуватимете жодних оновлень, які можуть вас зацікавити щодо наших Послуг і продуктів. Ви зможете в будь-який час повернутися.

9.2 Як можна відмовитися?

Ви зможете відкликати свою згоду в будь-який час за допомогою одного з наступних механізмів:

  • Перейдіть до свого профілю та оновіть свої маркетингові вподобання.
  • Скористайтеся посиланням для відмови, яке ви отримаєте в будь-якому з наших повідомлень.
  • Надіславши електронний лист на dpo@euronetworldwide.com.

Якщо у вас виникли додаткові запитання щодо використання ваших особистих даних у маркетингових цілях та/або ви хочете отримувати маркетингові повідомлення, ви також можете надіслати електронний лист на адресу dpo@euronetworldwide.com.

9.3 Програма винагород Ria

Якщо ви вирішили зареєструватися в нашій Програмі винагород Ria (якщо доступна), ми оброблятимемо вашу особисту інформацію відповідно до наступного:

a. Ідентифікаційні дані

Це може включати ім’я, посаду, адресу проживання та/або ділову адресу, електронну адресу, номери телефону та/або факсу та інші контактні дані, дату народження, стать, зображення, підпис, дані паспорта/візи, запис голосу та офіційні облікові дані.

Ми використовуватимемо виключно необхідні ідентифікаційні дані для цілей, описаних нижче.

Підстава для обробки ваших персональних даних Правова основа використання ваших персональних даних

Постачання послуг.

Договірне зобов'язання

Обслуговування клієнтів: ми відстежуватимемо та записуватимемо (за допомогою автоматизованих засобів або стенограм) наші телефонні дзвінки, електронні листи та розмови в чаті з нашими клієнтами. Ми використовуватимемо стенограми цих дзвінків, щоб підтвердити інструкції, які ви нам надасте.

Договірне зобов'язання
Законний інтерес

Управління рахунками наших клієнтів (реєстрація та адміністрування).

Переддоговірні/контрактні зобов'язання

Запит на доступ до інструментів і інформації: наші клієнти можуть побажати отримати доступ до певних інструментів і інформації, доступних у Додатку, до або після того, як вони вирішать, що вони бажають зареєструватися, щоб користуватися нашими послугами, включно з нашою службою обміну валют і платежів.

Переддоговірні/контрактні зобов'язання

Листування, включаючи електронні листи, факси та будь-які види електронного зв’язку, разом із будь-якими записами їхнього облікового запису. Ми також зберігаємо листи обслуговування клієнтів та інші повідомлення між нами та будь-якою компанією Euronet Group, а також нашими партнерами та постачальниками.

Законний інтерес
Договірне зобов'язання

b. Трансакційні дані

Ми збираємо персональні дані, такі як сума грошей, яку ви надіслали, і місце, куди ви надіслали гроші, щоб надати вам відповідні бали для програми Ria Rewards.

Підстава для обробки ваших персональних даних Правова основа використання ваших персональних даних

Щоб надати вам відповідні бали

Договірне зобов'язання

Ви можете зв’язатися з Програмою винагород Ria, щоб вийти з Програми винагород, повідомити про підозрілу чи неавторизовану активність облікового запису або змінити або виправити свій особистий вибір.

Ви можете зв’язатися з програмою Ria Rewards Program, зателефонувавши за нашим безкоштовним номером 1800 882 077 у звичайний робочий час або надіславши електронну адресу riarewards@riamoneytransfer.com. Дзвінки зі стаціонарних та міських телефонів безкоштовні. Проте за дзвінки з мобільного телефону може стягуватися плата залежно від оператора мобільного зв’язку.

Ми повідомимо вас, щойно Ria Rewards стане доступною у вашій країні.

10. Опис прав на персональні дані

Залежно від того, де ви проживаєте, ваші права на персональні дані відповідно до чинного законодавства можуть включати:

  1. Право знати: право знати, які персональні дані збираються, продаються чи передаються та кому.
  2. Право на доступ: право вимагати доступу до копії ваших персональних даних.
  3. Право на виправлення неточностей: право вимагати виправлення неточностей у ваших персональних даних.
  4. Право на видалення: право вимагати видалення ваших Персональних даних за певних умов.
  5. Права відмови:
    1. Право на відмову від обробки Персональних даних для цілей цільової реклами.
    2. Право відмовитися від обробки конфіденційних персональних даних.
    3. Право відмовитися від обробки персональних даних для профілювання для сприяння прийняттю рішень, які спричиняють юридичні чи подібні значні наслідки щодо Суб’єкта даних.
  6. Право обмежити використання та розкриття конфіденційних персональних даних виключно для дозволених цілей.
  7. Право на обмеження обробки: право на обмеження обробки за певних умов.
  8. Право на перенесення даних: право отримувати Персональні дані у структурованому, широко використовуваному та машиночитаному форматі та мати право передавати Персональні дані іншому контролеру за певних умов.
  9. Право на заперечення: право на заперечення проти обробки персональних даних (тобто для цілей прямого маркетингу).
  10. Права, пов’язані з автоматизованим прийняттям індивідуальних рішень: право не приймати рішення, засноване виключно на автоматизованій обробці, включно з профілюванням, яке спричиняє юридичні або подібні значні наслідки для особи.
  11. Право на відсутність помсти: компанія не повинна дискримінувати особу за використання її прав на персональні дані.

Ми відповімо на ваш запит якнайшвидше та в терміни, визначені чинним законодавством.

Відповідні права див. у розділі «Регіональне повідомлення про конфіденційність» нижче.

Щоб скористатися будь-якими своїми правами, ви повинні надіслати електронний лист на адресу dpo@euronetworldwide.com. Щоб допомогти захистити вашу конфіденційність і забезпечити безпеку, ми вживемо необхідних заходів для підтвердження вашої особи та можемо попросити вас надати інші відомості, перш ніж надати вам доступ до ваших Персональних даних або ініціювати зміну будь-яких Персональних даних. За потреби, якщо у нас немає копії вашого посвідчення особи чи будь-якого юридично дійсного документа, який засвідчує вашу особу, ми не зможемо відповісти на ваш запит.

Майте на увазі, що деякі права можуть бути нереалізованими через ділову необхідність або юридичні зобов’язання під час надання вам Сервісу. Ваші права можуть бути обмежені для дотримання інших юридичних зобов’язань, таких як боротьба з відмиванням грошей, договірні зобов’язання та зобов’язання щодо відповідності. Незважаючи на це, ви завжди отримаєте відповідь під час використання будь-яких прав, зазначених вище, та/або будь-яких додаткових прав, які ви можете мати залежно від вашої юрисдикції. Якщо ваше право не може бути забезпечене, ви завжди отримаєте належне пояснення.

11. Скарги щодо конфіденційності

Якщо у вас є скарга щодо обробки нами ваших персональних даних, ви можете зв’язатися з нами за адресою dpo@euronetworldwide.com.

Залежно від чинного законодавства про конфіденційність, ви можете мати право подати скаргу до органу із захисту даних або іншого регуляторного органу, якщо вважаєте, що ми не виконали своїх зобов’язань згідно з цим Повідомленням про конфіденційність або застосовним законом:

12. Регіональні повідомлення про конфіденційність

12.1 Повідомлення для споживачів у США

Це Повідомлення надається споживачам і клієнтам у Сполучених Штатах Америки (включно з колишніми клієнтами) для виконання вимог федерального Закону Гремма-Ліча-Блайлі («GLBA»), де це застосовно, щодо збору, розкриття та захисту «непублічної особистої інформації». інформація» («NPI»), як це визначено GLBA. Для цілей цього Повідомлення NPI означає ідентифікаційну інформацію про особу, яку збирає Ria як фінансова установа відповідно до GLBA у зв’язку з наданням Ria фінансового продукту чи послуги, якщо ця інформація не оприлюднюється на законних підставах. NPI, зібрані Ria, можуть включати будь-які:

  • інформація, яку особа надає Ріа для отримання фінансового продукту чи послуги.
  • інформація, яку Ria отримує про особу в результаті транзакції, пов’язаної з фінансовими продуктами або послугами Ria (тобто факт того, що особа є клієнтом/споживачем Ria, номери рахунків, історія платежів тощо); або
  • інформація, яку Ріа отримує про особу у зв’язку з наданням фінансового продукту чи послуги (наприклад, інформація зі звіту споживача чи протоколу суду).

Категорії NPI, які може збирати Ria, перераховані в розділі 1 цього Повідомлення про конфіденційність.

Категорії NPI, які можуть бути розкриті Ria, перераховані в розділі 9 цього Повідомлення про конфіденційність.

Категорії афілійованих і неафілійованих третіх сторін, яким NPI розкривається або може бути розголошено в майбутньому, перераховані в розділі 9 цього Повідомлення про конфіденційність. Якщо Ria розкриває NPI неафілійованим третім сторонам відповідно до винятків згідно з GLBA, усі такі розкриття здійснюються відповідно до законодавства. «Неафілійована третя сторона» — це будь-яка особа, окрім афілійованої особи фінансової установи або особи, яка працює спільно з фінансовою установою та компанією, яка не є афілійованою особою цієї установи.

Категорії інформації, що розкривається, і кому надається спільний маркетинговий/постачальник послуг, виняток із Правил конфіденційності, перераховані в розділі 9 цього Повідомлення про конфіденційність.

Якщо NPI може бути розголошено неафілійованим третім сторонам, і це розголошення не підпадає під жоден із винятків Правил конфіденційності відповідно до GLBA, споживачі та клієнти мають право відмовитися від такого розголошення, і механізм відмови буде надаватися споживачеві або клієнту.

Повідомлення про обмін інформацією Ria між Euronet Group та її філіями наведено в розділі 9 цього Повідомлення про конфіденційність відповідно до Закону про чесну кредитну звітність.

Політика та методи Ria щодо захисту конфіденційності та безпеки NPI викладені в розділі 11 цього Повідомлення про конфіденційність.

California Consumers

Відповідно до Закону Каліфорнії про конфіденційність споживачів, жителі Каліфорнії можуть користуватися такими правами:

  • 1 (Право знати)
  • 2 (Право на доступ)
  • 3 (Право на виправлення неточностей)
  • 4 (Право на видалення)
  • 5 (Право відмовитися від продажу або передачі персональних даних для цілей міжконтекстуальної поведінкової реклами)
  • 6 (Право обмежити використання та розкриття конфіденційних персональних даних виключно для дозволених цілей)
  • 11 (Право на відсутність помсти після відмови або використання інших прав)

12.2 Повідомлення для жителів Європи (ЄЕЗ).

Відповідно до Загального регламенту захисту даних (GDPR) і на додаток до прав, зазначених у розділі 15 вище, усі резиденти Європейської економічної зони (ЄЕЗ) можуть користуватися такими правами:

  • (Право на доступ)
  • (Право на виправлення неточностей)
  • (Право на видалення)
  • (Право на обмеження обробки)
  • (Право на перенесення даних)
  • (Право на заперечення)
  • (Права, пов’язані з автоматизованим індивідуальним прийняттям рішень)

Щоб скористатися будь-яким із перелічених вище прав, ви повинні дотримуватися зобов’язань, викладених у розділі 15 цього Повідомлення про конфіденційність.

З дня отримання вашого запиту ми відповімо вам протягом максимум 30 днів, якщо не буде подано запит на продовження.

Під час обробки ваших персональних даних ми повинні надавати ваші персональні дані відповідно до наступного:

Типи даних призначення Правова база одержувач

Ідентифікаційні дані
Фінансові дані
Трансакційні дані

Щоб надати Послугу в Додатку Ria

Юридичний обов'язок

Банк Литви (Centrolink)

Ідентифікаційні дані
Фінансові дані
Трансакційні дані

Щоб надати Послугу в Додатку Ria

Юридичний обов'язок

PLAIS

Ідентифікаційні дані
Фінансові дані
Трансакційні дані

Щоб надати Послугу в Додатку Ria

Юридичний обов'язок

SERC

12.3 Повідомлення для жителів Великобританії

Відповідно до Загального регламенту захисту даних Великобританії (UK GDPR) і Закону про захист даних 2018 року всі резиденти Великобританії можуть користуватися такими правами:

  • (Право на доступ)
  • (Право на виправлення неточностей)
  • (Право на видалення)
  • (Право на обмеження обробки)
  • (Право на перенесення даних)
  • (Право на заперечення)
  • (Права, пов’язані з автоматизованим індивідуальним прийняттям рішень)

Щоб скористатися будь-яким із перелічених вище прав, ви повинні дотримуватися зобов’язань, викладених у розділі 15 цього Повідомлення про конфіденційність.

12.4 Повідомлення для жителів Аргентини

Відповідно до Закону Ley de Protección de Tos Personales 25.326 ви маєте такі права згідно з визначеннями, наведеними вище в розділі 15:

  • 2 (Право на доступ)
  • 3 (Право на виправлення неточностей)
  • 4 (Право на видалення)

Щоб скористатися своїми правами чи правом на відкликання чи подання будь-яких сумнівів чи скарг щодо обробки ваших Персональних даних, ви можете зв’язатися з нами за адресою dpo@euronetworlwide.com , дотримуючись інструкцій, наведених у розділі 15.

Цим ви повідомляєте, що для вас є доступні варіанти обмеження того, як ми використовуємо або розкриваємо вашу особисту інформацію для певного лікування.

З дня отримання вашого запиту ми відповімо вам протягом максимум 5 днів (для запитів, пов’язаних із видаленням та оновленням ваших персональних даних) або протягом максимального часу 10 днів (для запиту, пов’язаного з доступом до ваших персональних даних). ).

12.5 Повідомлення для жителів Мексики

Ріа Мехіко, з місцем проживання для слухання та отримання сповіщень з метою конфіденційності та захисту персональних даних, зазначених у Розділі 27, і відповідно до Ley Federal de Protección de Protección de Tos Personales en Posesión de los Particulares («Мексиканський закон»), його Положення, і Керівних принципів, надає своїм користувачам або потенційним користувачам як суб’єктам даних це Повідомлення про конфіденційність до збору Персональних даних у суворій відповідності до принципів законності, згоди, інформації, якості, мети, лояльності, пропорційність і відповідальність, які вимагаються мексиканським законом.

З метою надання послуг у якості грошового переказу відповідно до статті 81-A Bis Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Credito Ria México збиратиме Персональні дані, якщо це застосовно, відповідно до правових підстав, зазначених у Розділ 1, а також у зв'язку з наступними цілями:

  1. Переконайтеся, що особисті дані, які містяться в облікових даних для голосування, наданих до Ria México, збігаються з даними, які містяться в реєстрі Національного виборчого інституту.
  2. Переконайтеся, що дані CURP, надані Ria México, збігаються з даними, зареєстрованими в Registro Nacional de Población.

Крім того, і за необхідності, для дотримання статей 4 і 4 Bis Загальних положень, зазначених у статті 95 bis Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Credito, застосовних до грошових переказів, згаданих у статті 81-A Bis того самого закону («Положення»), Ria México юридично зобов’язана отримувати інформацію про ваше геолокацію, а також записи вашого голосу та зображення обличчя, щоб ідентифікувати своїх користувачів або потенційних користувачів без особистого спілкування, а також для отримання інших відповідних даних, які будуть детально пояснені в спеціальній формі, доступній у заявці, що вимагається Положеннями. Ми завжди оброблятимемо таку інформацію на основі вашої згоди.

Ви маєте такі права ("Права ARCO"):

  • 2 (Право на доступ)
  • 3 (Право на виправлення неточностей)
  • 4 (Право на видалення)
  • 9 (Право на заперечення)

Так само ви також маєте право в будь-який час обмежити або відкликати згоду, надану на обробку ваших персональних даних, у межах, дозволених законом. Щоб скористатися будь-якими своїми правами ARCO, відкликати свою згоду або подати будь-які запитання чи скарги щодо обробки ваших Персональних даних, ви можете зв’язатися з нами за адресою: dpo@euronetworlwide.com , дотримуючись інструкцій у розділі 15.

Ми відповімо вам не пізніше ніж через 20 днів із дати отримання вашого запиту, і він набуде чинності не пізніше ніж через 15 робочих днів після того, як ми повідомимо вас про нашу відповідь.

12.6 Повідомлення для жителів Чилі

Відповідно до Закону ви маєте наступні права («Права ARCO»):

  • 2 (Право на доступ)
  • 3 (Право на виправлення неточностей)
  • 4 (Право на видалення)
  • 9 (Право на заперечення)

Так само ви маєте право в будь-який час відкликати надану згоду на обробку ваших Персональних даних, якщо це дозволяє Закон. Щоб скористатися своїми правами ARCO або вашим правом відкликати чи поставити будь-яке запитання чи скаргу щодо обробки ваших персональних даних, ви можете зв’язатися з нами за адресою po@euronetworlwide.com , дотримуючись інструкцій, наведених у розділі 15.

Цим ми повідомляємо, що для вас є доступні варіанти обмеження того, як ми використовуємо або розкриваємо вашу Особисту інформацію для певного лікування.

З дня отримання вашого запиту ми відповімо вам протягом максимум 2 днів.

12.7 Повідомлення для жителів Малайзії

Відповідно до Закону про захист персональних даних від 2010 року (далі – PDPA), клієнти можуть надавати нам свої Персональні дані для будь-яких цілей, визначених у Розділі 1 цього Повідомлення про конфіденційність. Якщо ми будемо обробляти ваші Персональні дані з будь-якою додатковою метою, ми попередньо повідомимо вас або попросимо вашої прямої згоди.

Ви можете в будь-який час скористатися правами, викладеними в Розділі 15. Ви також можете відкликати свою згоду, окрім випадків, коли діяльність з обробки є необхідною для виконання будь-яких юридичних зобов’язань або для надання вам будь-яких наших Послуг. Ви також можете заперечити проти обробки, якщо вважаєте, що така обробка може завдати вам будь-якої шкоди чи страждань.

З дня отримання вашого запиту ми відповімо вам протягом максимум 21 дня.

Згідно з умовами PDPA, Ria має право стягувати плату за обробку будь-якого запиту на доступ до даних.

12.8 Повідомлення для жителів Нової Зеландії

Для всіх резидентів Нової Зеландії права, якими ви можете скористатися щодо обробки своїх персональних даних, є такими:

  • 1 (Право знати)
  • 2 (Право на доступ)
  • 3 (Право на виправлення неточностей)
  • 4 (Право на видалення)
  • 7 (Право на обмеження обробки)

Щоб скористатися будь-яким із перелічених вище прав, ви повинні дотримуватися зобов’язань, викладених у розділі 15 цього Повідомлення про конфіденційність.

З дня отримання вашого запиту ми відповімо вам протягом максимум 20 днів.

12.9 Повідомлення для жителів Австралії

Для всіх мешканців Австралії права, якими ви можете скористатися щодо обробки своїх персональних даних, є такими:

  • 1 (Право знати)
  • 2 (Право на доступ)
  • 3 (Право на виправлення неточностей)
  • 4 (Право на видалення)
  • 7 (Право на обмеження обробки)

Ви також можете попросити нас пояснити нашу політику та методи обробки даних відповідно до чинного законодавства.

З дня отримання вашого запиту ми відповімо вам протягом максимум 30 днів.

Під час обробки ваших персональних даних ми повинні надавати ваші персональні дані відповідно до наступного:

Типи даних призначення Правова база одержувач

Ідентифікаційні дані

Щоб надавати Послуги зіставлення особи, які допомагають підтвердити та захистити вашу особу

Згода

Уряд Австралії - Міністерство внутрішніх справ

12.10 Повідомлення жителям Індії

Для всіх мешканців Індії права, якими ви можете скористатися щодо обробки ваших персональних даних, є правами, переліченими в Розділі 15. Будь ласка, зверніть увагу, що для здійснення будь-яких своїх прав вам потрібно дотримуватися інструкцій, викладених у Розділі 15.

Ви можете скористатися своїм правом на перенесення даних і правом не піддаватися автоматизованому ухваленню рішень, які мають юридичні наслідки, наприклад профілюванню, якщо таке профілювання не є необхідним для надання вам будь-якої з наших Послуг.

З дня отримання вашого запиту ми відповімо вам протягом максимум 30 днів.

13. Наші компанії за сферами послуг

Контролером є Ria, яку представляють наведені нижче компанії, залежно від країни та служби:

13.1 Послуги грошових переказів

Країна Компанія, до якої потрібно звернутися (контролер) Контактні дані

Об'єднане Королівство

Euronet Payment Services Ltd.

Part 7th Floor, North Block, 55 Baker Street, London, United Kingdom, W1U 7EU

Європа (цифровий і мобільний)

Ріа Литва UA

Ukmergės g. 126, LT-08100, Вільнюс, Литва

Європейські агенти

Платіжна установа Ria EP SAU

Calle CantabRia 2, Planta 2 Alcobendas 28120 Madrid España

Польща

Euronet Polska Sp. zo.o

вул. Inflancka 4c, Варшава, Польща 00-189

Швейцарія

Ria Financial Services GmbH

Langstrasse 192, Zurich, Switzerland 8005

Сполучені Штати

Continental Exchange Solutions, Inc.

7000 Village Dr. Ste 200, Buena Park, CA 90621, США

Пуерто Ріко

Ria Financial Services Puerto Rico, Inc.

c/o Fast Solutions, LLC, Citi Tower 252 Ponce de Leon Avenue, Floor 20 SAN JUAN, PR 00918

Канада

Ria Telecommunications of Canada Inc

MZ400-1000 RUE De la Gauchetière O Montreal Québec H3B0A2 Канада

Мексика

Ria México Payment Solutions, S. de RL de CV

Av. Anillo Vial Fray Junipero Serra 21260, PAD-7 Piso 1, Querétaro, Querétaro México CP 76147

Чилі

Ria Chile Servicios Financieros SPA

Av. Libertador Bernardo O' Higgins 1449, Torre 4 Oficina No. 1502 Santiago, Chile

Аргентина

EURONET PAYMENT SERVICES LIMITED
Sucursal de sociedad extranjera

Place de Cornavin 14-16, Женева - 1201

Туреччина

Ria Turkey Ödeme Kuruluşu A.Ş.

Şirket Merkezi: Büyükdere Cad. No: 193 Plaza 193 Kat:2 34394 Levent Şişli/İSTANBUL MERSİS No: 0735085750500016

Малайзія

IME M SDN BHD

Unit 38-02 Level 38, Q Sentral 2A, Jalan Stesen Sentral 2, Kuala Lumpur Sentral, 50470, Kuala Lumpur, Malaysia

Сінгапур

Ria Financial Services Singapore PTE. LTD.

152 Beach Road #19-01/02, Gateway East, Сінгапур 189721

Філіппіни

Ria Money Transfer, INC.

38th Floor, Philamlife Tower, 8767 Paseo De Roxas, Makati City, Філіппіни

Австралія

Ria Money Transfer, INC.

Рівень 1, 75 Castlereagh St. Sydney, NSW. 2000 рік

Нова Зеландія

Ria Money Transfer, INC.

Level 4, 32 Mahuhu Crescent, Окленд, 1010, Нова Зеландія

13.2 Магазини та послуги обміну валют Ria.

Країна Компанія, до якої потрібно звернутися (контролер) Контактні дані

Італія

Ria Italia Srl unipersonale

Via Francesco Benaglia, n. 13 – Рома, 00153

Швейцарія

Ria Financial Services GmbH

Place de Cornavin 14 – 16, Geneva - 1201 *** Зареєстрована адреса компанії: Langstrasse 192, 8005 Zürich

Франція

Ріа Франс САС

Rue Joseph II, 36-38 - 1000 Bruxelles

Бельгія

Ria Envia Бельгія SPRL

вул. Inflancka 4c, 00-189 Warszawa

Німеччина

Ріа Дойчланд ГмбХ

Friedrichstr. 200 10117 Берлін

Швеція

Ria Financial Services Sweden AB

Armégatan 40, 5 tr 171 71 Solna

Норвегія

Ria Financial Services Norway AS

Skippergata 33, 0186 Oslo

Данія

Ria Financial Services Denmark ApS

Nørre Voldgade 21, 1358 København K

Ви завжди можете надіслати запит нашому спеціалісту із захисту даних, надіславши електронний лист на таку адресу: dpo@euronetworldwide.com.

Як я можу зв’язатися з компанією щодо моїх даних? Для оформлення запиту або консультації ви можете: