Paziņojums par konfidencialitāti profesionāliem partneriem

2023. Septembris

Šajā konfidencialitātes paziņojumā (“Paziņojums par konfidencialitāti”) ir paskaidrots, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus (“Personas dati”), kamēr jūs pārlūkojat mūsu vietni vai mobilo lietojumprogrammu (“Vietne/Lietotne”) un kad piesakāties vai kļūstat par Ria un/vai aģentu. sadarboties ar mums kā profesionālu partneri (“Profesionālais partneris”).

Mēs iesakām regulāri pārskatīt šo konfidencialitātes paziņojumu un pārbaudīt, vai vietnē/lietotnē nav atjauninājumu. Šī konfidencialitātes paziņojuma atjauninājumi tiks publicēti mūsu vietnē/lietotnē, un, turpinot sazināties ar mums, jūs piekrītat šim paziņojumam par konfidencialitāti un jebkādām turpmākajām izmaiņām.

Ja vietējie tiesību akti nosaka, ka šajā paziņojumā par konfidencialitāti ir jāiekļauj papildu informācija, šāda informācija ir iekļauta tālāk sadaļā Reģionālie paziņojumi par konfidencialitāti.

Kas mēs esam?

Mēs esam RIA, kas ir daļa no Euronet uzņēmumu grupas.

Visu mūsu kontaktinformāciju varat atrast šeit.

Kāda veida personas dati tiek vākti?

Mēs apkopojam tikai tos Personas datus, kas nepieciešami, lai nodrošinātu jums Pakalpojumu un ievērotu piemērojamos tiesību aktus.

Kāpēc mēs ievācam personas datus?

Mēs vācam Personas datus konkrētiem līgumiskiem un juridiskiem nolūkiem.

Ar jūsu piekrišanu mēs apkopojam datus arī papildu nolūkiem.

Cik ilgi RIA glabā personas datus?

Mēs glabājam Personas datus tikai tik ilgi, cik nepieciešams vai cik to nosaka piemērojamie tiesību akti.

Ar ko mēs kopīgojam Personas datus?

Mēs kopīgojam personas datus ar citiem Euronet grupas uzņēmumiem, juridiskām iestādēm un partneriem, ja tas ir nepieciešams, lai izpildītu normatīvās prasības vai līgumsaistības.

Kur RIA glabā personas datus?

Mēs glabājam Personas datus drošās vietās, ievērojot stingrus drošības pasākumus.

Ja mums ir nepieciešams pārsūtīt
Personas datus uz citām vietām, mēs veicam visus nepieciešamos pasākumus, lai izpildītu juridiskās saistības un nodrošinātu atbilstošu drošības līmeni.

Kādas ir jūsu tiesības uz personas datiem?

Atkarībā no jūsu dzīvesvietas jums var būt tiesības attiecībā uz jūsu personas datiem saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem. Kopējo personas datu tiesību apraksts ir sniegts tālāk 15. sadaļā. Lai iesniegtu pieprasījumu, varat sazināties ar mums pa e-pastu uz dpo@euronetworldwide.com vai pa tālruni ( šeit ir pieejami vietējie tālruņu numuri).

Iekšējās apelācijas process:

Ja saņemat no mums paziņojumu, ka jūsu Personas datu tiesību pieprasījums ir noraidīts, jūs varat pārsūdzēt atteikumu saprātīgā termiņā pēc paziņojuma saņemšanas, nosūtot e-pastu uz dpo@euronetworldwide.com.

1. Kādus personas datus mēs apkopojam, kā mēs tos ievācam un kāpēc?

Personas datu vākšanas kategorijas, avoti un iemesli ir norādīti zemāk. Ja personas datu vākšanas pamatā ir jūsu piekrišana, jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu. RIA “nepārdod” un “nekopīgos” Personas datus, kā šie termini ir definēti piemērojamos tiesību aktos. Mēs glabājam Personas datus tik ilgi, cik tas ir pamatoti nepieciešams, lai nodrošinātu Pakalpojumus un izpildītu mūsu juridiskās saistības.

Ja jums ir jautājumi vai bažas par jūsu personas datu apstrādi, jūs jebkurā laikā varat sazināties ar mums pa e-pastu dpo@euronetworldwide.com

Identifikatori vai identifikācijas dati

Personas dati, ko mēs ievācam no jums, var ietvert vārdu, e-pasta numuru, tālruņa un/vai faksa numuru, dzīvesvietas un/vai uzņēmuma adresi un citus kontaktinformāciju (“Kontaktinformācija”), titulu, dzimšanas datumu, dzimumu, attēlus, videoklipus vai parakstu.

Ja nepieciešams, Identifikācijas dati tiek izmantoti tikai aprakstītajiem mērķiem.

Līgumsaistības

Jūsu datu apstrādes iemesls Juridiskais pamats

Pakalpojumu sniegšana

Pārstāvēt uzņēmumu juridiski saistošos jautājumos (līgumi, sarunas)

Līgumsaistības

Sniegt atbalstu operācijām

Likumīga interese

Jūsu dalība pasākumos vai dāvanās: Jūs varētu vēlēties piedalīties mūsu organizētajos pasākumos vai konkrētā dāvanā.

Piekrišana

Lai izpildītu mūsu juridiskās saistības, kas saistītas ar uzskaiti, mēs glabājam korespondenci, tostarp e-pastu, faksus un jebkāda veida elektronisko saziņu, kā arī visus klienta konta ierakstus. Mēs arī glabājam klientu apkalpošanas vēstules un citu saziņu starp mums un jebkuru Euronet grupas uzņēmumu, kā arī mūsu partneriem un piegādātājiem.

Juridiskais pienākums

Lai pārvaldītu jūsu kontu(-us) (ti, reģistrācijas, administrēšanas, uzturēšanas un apkalpošanas kontus).

Līgumsaistības

Nodrošināt reklāmu un mārketingu.

Piekrišana
Līgumsaistības

Sodāmības reģistri

Likumīga interese

Finanšu informācija un profesionāla vai ar darbu saistīta informācija

Mēs apkopojam jūsu personas finanšu datus, kad reģistrējaties mūsu Pakalpojumu izmantošanai. Mēs apkopojam finanšu datus, piemēram, informāciju par bankas kontu, finanšu pārskatus, pārskaitījuma iemeslu, nodarbošanos (profesionālu vai ar nodarbinātību saistīta informācija) vai citus dokumentus, lai parādītu līdzekļu avotu, kuru vēlaties pārskaitīt (līdzīgi kā algas lapiņas), lai nodrošinātu jūs ar mūsu Pakalpojumiem.

Jūsu datu apstrādes iemesls Juridiskais pamats

Pakalpojumu sniegšana/sniegšana

Līgumsaistības

Pret naudas atmazgāšanu

Juridiskais pienākums

Pretterorisma finansēšana un noziedzīga darbība

Juridiskais pienākums

Lai pārvaldītu klienta kontu(-us)

Līgumsaistības

Pakalpojumu sniegšana/sniegšana

Līgumsaistības

Uzvedības un tehniskā informācija

IP adrese, internets vai cits līdzīgs tīkls, pārlūkošanas vai meklēšanas darbības, uzvedības informācija (lai saprastu, kā jūs uzvedāties, izmantojot mūsu produktus un pakalpojumus), pārlūkprogrammas veids un versija, laika joslas iestatījums, ekrāna izšķirtspējas iestatījumi, pārlūkprogrammas spraudņu veidi un versijas, operētājsistēma un platforma.

Skatiet mūsu sīkfailu politiku

Apstrādes mērķisJuridiskais pamats

Lai veiktu analīzi, lai izmērītu mūsu vietnes un Pakalpojumu izmantošanu, tostarp apmeklējumu skaitu, vidējo vietnē/lietotnē pavadīto laiku, skatītās lapas, lapu mijiedarbības datus (piemēram, ritināšanu, klikšķus un peles kursora virzīšanu) utt., un lai uzlabotu saturu, ko jums piedāvājam.

Leģitīmas intereses

Veikt darbības, lai pārbaudītu vai uzturētu Pakalpojuma kvalitāti un uzlabotu, jauninātu vai uzlabotu Pakalpojumu, tostarp administrētu vietni/lietotni un veiktu iekšējās darbības, tostarp traucējummeklēšanu, datu analīzi, testēšanu, izpēti, statistikas un aptauju nolūkos. .

Piekrišana
Leģitīmas intereses

Lai palīdzētu nodrošināt mūsu vietnes/lietotnes drošību un drošību.

Piekrišana
Leģitīmas intereses

Lai nodrošinātu reklāmu un mārketingu, tostarp novērtētu mūsu e-pasta ziņojumu ietekmi.

Piekrišana

Audio un video novērošana

Attēlu, video un audio/balss ieraksts.

Apstrādes mērķis Juridiskais pamats

Lai uzturētu mūsu Pakalpojumu drošību, mēs varam izmantot videonovērošanu, lai nodrošinātu klientu drošību mūsu veikalos vai birojos.

Likumīga interese

No jums savāktie personas dati var atšķirties atkarībā no valsts, kurā tiek piedāvāti mūsu Pakalpojumi. Ne visas iepriekš aprakstītās datu kategorijas var attiekties uz jums. Ja jums ir kādi jautājumi par savu Personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums pa e-pastu dpo@euronetworldwide.com

Neidentificējami dati

Kad vien iespējams, mēs izmantojam datus, kuros jūs nevar tieši identificēt (piemēram, anonīmus demogrāfiskos un lietošanas datus), nevis personas datus (“neidentificējamus datus”). Šos neidentificējamos datus var izmantot, lai uzlabotu mūsu iekšējos procesus vai pakalpojumu sniegšanu, bez papildu brīdinājuma jums.

Mēs varam izmantot apkopotos datus dažādiem mērķiem, tostarp, lai analizētu, novērtētu un uzlabotu mūsu Pakalpojumus.

Ierīces funkcijas

Lietojot lietotni, mums var būt nepieciešama piekļuve noteiktai papildu informācijai un jūsu ierīces funkcijām, piemēram, kontaktpersonu sarakstam. Pirms piekļuves šādai informācijai mēs lūgsim jūsu atļauju. Jebkuri dati, kas iegūti, izmantojot šīs ierīces funkcijas, tiks saglabāti tikai jūsu ierīcē, nekad mūsu serverī vai citur.

2. Personas datu precizitāte

Mēs esam apņēmušies nodrošināt, lai jūsu personas dati būtu precīzi un atjaunināti. Mēs veicam saprātīgas darbības, lai nodrošinātu jūsu Personas datu precizitāti, nodrošinot, ka jaunākie saņemtie Personas dati tiek precīzi reģistrēti, un, kad uzskatām par nepieciešamu, veicam periodiskas pārbaudes un pieprasām atjaunināt savus personas datus. Laiku pa laikam mēs varam nosūtīt jums e-pasta ziņojumu ar lūgumu apstiprināt un/vai atjaunināt savus personas datus. Šī saziņa ir balstīta uz mūsu likumīgajām interesēm un juridisko pienākumu uzturēt precīzu un atjauninātu informāciju.

Ja pamanāt, ka jūsu personas dati nav precīzi, varat pieprasīt labojumus vai atjaunināt savu informāciju, nosūtot e-pastu uz dpo@euronetworldwide.com.

3. Leģitīmas intereses

Kad mēs izmantojam jūsu personas datus, lai īstenotu savas leģitīmās intereses, mēs darīsim visu iespējamo, lai saskaņotu savas intereses ar jūsu interesēm, lai jūsu personas dati tiktu izmantoti tikai saskaņā ar attiecīgajiem tiesību aktiem vai kad tas negatīvi neietekmēs jūsu tiesības. Pēc pieprasījuma klienti var pieprasīt informāciju par jebkuru apstrādi, pamatojoties uz likumīgām interesēm.

4. Cik ilgi Ria glabā Personas datus?

Personas dati tiek glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai sniegtu pieprasītos Pakalpojumus un ievērotu piemērojamos juridiskos, grāmatvedības vai ziņošanas pienākumus. Uzglabāšanas periods tiek noteikts, pamatojoties uz piemērojamām prasībām un pienākumiem, kas var ietvert:

  • Juridiskās un normatīvās prasības: Jūsu personas dati tiek glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai izpildītu visas mūsu juridiskās saistības, tostarp bez ierobežojuma komerciālos, nodokļu un nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas likumus un noteikumus. Lai gan mēs glabājam jūsu personas datus tikai juridisko saistību izpildei, jūsu personas dati tiks ierobežoti tā, lai tos nevarētu izmantot citiem mērķiem. Kamēr tas ir ierobežots, jūsu Personas datiem varēs piekļūt tikai nepieciešamības gadījumā. Ikreiz, kad saņemam pieprasījumu par dzēšanu, mēs arī uzturēsim jūsu personas datus atbilstoši mūsu juridiskajām saistībām.
  • Klientu apkalpošana un līgumattiecības (klientu attiecību administrēšana, sūdzību izskatīšana utt.): Mēs glabāsim jūsu personas datus tik ilgi, kamēr paliksit mūsu klients. Tiklīdz mēs uzskatīsim, ka mūsu līgumattiecības ir beigušās, mēs turpināsim ierobežot jūsu datus, lai tie būtu pieejami tikai iepriekš norādīto juridisko saistību izpildei.
  • Mārketings: mēs apstrādāsim jūsu personas datus mārketinga nolūkos tik ilgi, kamēr nebūsiet lūdzis mums atteikties, saskaņā ar šī Privātuma paziņojuma 11. sadaļu vai līdz brīdim, kad uzzināsim, ka jūs vairs neinteresē vai jūsu dati nav precīzs.

5. Vai Ria koplieto manus personas datus ar trešajām personām?

Euronet grupa

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Videonovērošana
Finanšu informācija
Uzvedības un tehniskie dati

Mēs izpaužam jūsu personas datus Euronet un Euronet Group saistītajiem uzņēmumiem mūsu saistīto uzņēmumu ikdienas biznesa nolūkos un grupas saistību izpildes nodrošināšanai.

Pārdošanas, iegādes, apvienošanas vai reorganizācijas rezultātā, kurā iesaistīts Euronet, Euronet grupas uzņēmums vai kāds no to attiecīgajiem aktīviem, mēs varam nodot klienta personas datus trešajai pusei. To darot, mēs veiksim saprātīgas darbības, lai nodrošinātu, ka viņu informācija tiek pienācīgi aizsargāta.

Jūsu personas dati tiek izpausti arī, lai varētu sniegt jums klientu apkalpošanu neatkarīgi no tā, kad jums nepieciešama mūsu palīdzība. Lai nodrošinātu piekļuvi mūsu 24/7 klientu apkalpošanas dienestam, mums ir jākopīgo jūsu personas dati ar grupas saistītajiem uzņēmumiem.

Juridiskais pienākums
Līgumsaistības

Trešās puses pakalpojumu sniedzēji*

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Biometriskie dati
Finanšu informācija

Datu analīzes un ID verifikācijas nodrošinātājiem, lai veiktu atbilstības pārbaudes (e-KYC) un krāpšanas novēršanas pakalpojumus.

Juridiskais pienākums
Piekrišana

Kontakta detaļas
Uzvedības un tehniskie dati

Reklāmdevējiem vai reklāmas tīkliem un sociālo mediju uzņēmumiem izvietot personalizētus ievietotus sludinājumus digitālajos pakalpojumos un pielāgoties patērētāju vēlmēm.

Piekrišana
Līgumsaistības

*Trešo pušu pakalpojumu sniedzēju juridiskā nozīme un saraksts var atšķirties atkarībā no valsts, kurā atrodaties. Lai iegūtu papildinformāciju par to, kuriem pakalpojumu sniedzējiem ir piekļuve un kāpēc viņiem ir piekļuve jūsu personas datiem, varat sazināties ar mums pa e -pastu dpo@euronetworldwide.com.

Juridiskās un regulējošās iestādes

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Videonovērošana
Finanšu informācija

Mums var būt nepieciešams izpaust jūsu personas datus, ja to pieprasa juridiska iestāde. Mēs varam kopīgot jūsu personas datus ar juridiskajām iestādēm, lai īstenotu vai piemērotu mūsu noteikumus un nosacījumus vai jebkuru citu vienošanos vai vienošanos, kas mums varētu būt ar jums.

Juridiskais pienākums
Līgumsaistības

Stratēģiskie partneri

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Darījumu dati
Finanšu informācija

Ja nepieciešams, mēs kopīgosim jūsu personas datus ar stratēģiskajiem partneriem, lai sniegtu jums mūsu pakalpojumus.

Juridiskais pienākums

Profesionāli partneri

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Videonovērošana
Darījumu dati
Finanšu informācija

Mēs kopīgosim jūsu personas datus ar konsultantiem, juristiem, konsultantiem, revidentiem vai grāmatvežiem, lai izpildītu mūsu juridiskās saistības un sniegtu mūsu Pakalpojumus un mūsu līgumsaistības un labāko praksi.

Likumīga interese

6. Nepilngadīgie

Mēs nesniedzam Pakalpojumus tieši bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem, un aktīvi neievācam viņu personas informāciju. Ja esat jaunāks par 18 gadiem, lūdzu, neizmantojiet vietni/lietotni vai piedāvājumus un nekopīgojiet ar mums personas datus. Ja uzzināt, ka kāds, kas jaunāks par 18 gadiem, ir nelikumīgi sniedzis mums personas datus, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu dpo@euronetworldwide.com.

7. Datu drošība

Mēs esam apņēmušies aizsargāt jūsu personas datus un esam ieviesuši komerciāli saprātīgus un atbilstošus aizsardzības pasākumus, lai novērstu jebkādu mūsu uzticētās informācijas zudumu, ļaunprātīgu izmantošanu un izmaiņas. Uzņēmumā RIA mēs vienmēr centīsimies nodrošināt jūsu personas datu pareizu aizsardzību saskaņā ar starptautisko labāko praksi. Mēs saglabājam šīs saistības attiecībā uz datu drošību, ieviešot atbilstošus fiziskus, elektroniskus un pārvaldības pasākumus, lai aizsargātu un aizsargātu jūsu personisko informāciju.

Lai aizsargātu mūsu sistēmas no nelikumīgas piekļuves, mēs izmantojam drošus, progresīvus fiziskās un organizatoriskās drošības pasākumus, kas tiek pastāvīgi uzlaboti, lai nodrošinātu visaugstāko drošības līmeni saskaņā ar starptautisko labāko praksi un izmaksu efektivitāti. Visi Personas dati tiek glabāti drošā vietā, ko aizsargā ugunsmūri un citi sarežģīti drošības mehānismi ar ierobežotu administratīvo piekļuvi.

Personālam, kuram ir piekļuve jūsu personas datiem, kā arī apstrādes darbībām, kas saistītas ar jūsu personas datiem, ir līgumsaistības saglabāt jūsu datu privātumu un ievērot mūsu organizācijā ieviesto Privātuma politiku.

Mūsu mērķis ir sasniegt augstāko datu aizsardzības standartu, pieņemot nozares standarta pasākumus jūsu privātuma aizsardzībai.

8. Mārketings un reklāma

Trešās puses reklāmdevēji nodrošina reklāmas, kas tiek rādītas mūsu vietnē, mūsu lietotnē vai citur mūsu pakalpojumos. Trešo pušu reklāmdevējiem nav piekļuves informācijai, ko mūsu klienti mums ir tieši snieguši. Parasti reklāmdevēji paļaujas uz sīkfailiem vai kādu citu tīmekļa/lietotņu mehānismu, lai novērtētu, kuras reklāmas jūs varētu interesēt. Mēs neievietojam “Mērķauditorijas atlases sīkfailus” un neiespējojam “Mērķauditorijas atlasi” un “Atrašanās vietu” jūsu sistēmā bez jūsu piekrišanas.

Ja esat sniedzis savu piekrišanu, akceptējot Mērķauditorijas atlases sīkfailus vietnē vai iespējojot Mērķauditorijas atlasi lietotnē, mēs varam izmantot trešās puses, lai to izdarītu (atkārtota mārketinga un līdzīgu mērķauditoriju funkcijas). Jūs varat atteikties no reklāmas, mainot savus sīkfailu iestatījumus šeit.

Trešajām pusēm mūsu konfidencialitātes paziņojums nav saistošs. Lai saprastu viņu paziņojumu konfidencialitātes politiku, jums jāapmeklē trešās puses vietne. Visas trešās puses, kas var izmantot sīkfailus mērķauditorijas atlasei, varat atrast mūsu sīkfailu politikā.

Mēs varam sazināties ar jums laiku pa laikam (pa e-pastu, īsziņu, vēstuli vai tālruni, ja nepieciešams un saskaņā ar jūsu īpašajiem norādījumiem) un tad, kad esat sniedzis mums savu piekrišanu sniegt mērķtiecīgu mārketingu par mūsu pakalpojumiem un/vai mūsu produktiem.

Kāpēc jūs saņemtu elektroniskos sakarus?

Atkarībā no valsts, kurā atrodaties, jūs saņemsiet mārketinga paziņojumus, ja būsiet mums pilnvarojis apstrādāt jūsu personas datus šiem nolūkiem. Tas nozīmē, ka esat pieteicies reģistrācijas procesa laikā vai jebkurā laikā sava profila iestatījumu sadaļā.

Mēs varam arī nosūtīt jums elektroniskus paziņojumus mārketinga nolūkos, ja jums ir līgumsaistības ar mums, proti, kad jūs pašlaik izmantojat mūsu Pakalpojumus vai ja neesat skaidri pieprasījis nesaņemt minētos mārketinga paziņojumus.

Jūs vienmēr būsiet informēts un mēs parūpēsimies, lai mūsu Pakalpojumu lietošanas vai pat reģistrācijas procesa laikā Jums būtu visa nepieciešamā informācija, lai Jūs zinātu, ka Jūsu Personas dati var tikt izmantoti šim konkrētajam mērķim un Jūs reģistrācijas procesa vai mūsu Pakalpojumu lietošanas laikā tiks dota iespēja skaidri pateikt, ka neesat ieinteresēts saņemt šādus mārketinga paziņojumus. Šādos gadījumos mēs jūs izslēgsim no sava saraksta, un jūs nesaņemsiet nekādus atjauninājumus, kas varētu jūs interesēt par mūsu pakalpojumiem un produktiem. Jūs jebkurā laikā varēsit atgriezties.

Kā jūs varat atteikties?

Jūs jebkurā laikā varēsiet atsaukt savu piekrišanu, izmantojot vienu no šiem mehānismiem:

  • Dodieties uz savu profilu un atjauniniet mārketinga preferences.
  • Izmantojiet atteikšanās saiti, ko saņemsiet jebkurā mūsu saziņā.
  • Nosūtot e-pastu uz dpo@euronetworldwide.com.

Ja jums ir kādi papildu jautājumi par savu Personas datu izmantošanu mārketinga nolūkos un/vai vēlaties sākt saņemt mārketinga paziņojumus, varat arī nosūtīt e-pastu uz dpo@euronetworldwide.com.

9. Personas datu tiesību apraksts

Atkarībā no jūsu dzīvesvietas jūsu personas datu tiesības saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem var ietvert:

  1. Tiesības zināt: tiesības zināt, kādi Personas dati tiek vākti, pārdoti vai kopīgoti un kam.
  2. Piekļuves tiesības: tiesības pieprasīt piekļuvi jūsu personas datu kopijai.
  3. Tiesības labot neprecizitātes: tiesības pieprasīt jūsu personas datu neprecizitātes labošanu.
  4. Tiesības uz dzēšanu: tiesības pieprasīt savu personas datu dzēšanu, ja ir spēkā noteikti nosacījumi.
  5. Atteikšanās tiesības:
    1. Tiesības atteikties no Personas datu apstrādes mērķtiecīgas reklāmas nolūkos.
    2. Tiesības atteikties no Sensitīvu personas datu apstrādes.
    3. Tiesības atteikties no personas datu apstrādes profilēšanas nolūkā, lai veicinātu tādu lēmumu pieņemšanu, kuriem ir juridiskas vai līdzīgi nozīmīgas sekas attiecībā uz Datu subjektu.
  6. Tiesības ierobežot sensitīvu personas datu izmantošanu un izpaušanu līdz īpaši atļautiem mērķiem.
  7. Tiesības ierobežot apstrādi: tiesības ierobežot apstrādi, ja ir spēkā noteikti nosacījumi.
  8. Tiesības uz datu pārnesamību: tiesības saņemt Personas datus strukturētā, plaši lietotā un mašīnlasāmā formātā un tiesības pārsūtīt Personas datus citam pārzinim noteiktos apstākļos.
  9. Tiesības iebilst: tiesības iebilst pret Personas datu apstrādi (ti, tiešā mārketinga nolūkos).
  10. Tiesības, kas saistītas ar automatizētu individuālu lēmumu pieņemšanu: tiesības netikt pakļautam lēmumam, kas balstīts tikai uz automatizētu apstrādi, tostarp profilēšanu, kas rada juridiskas vai līdzīgi nozīmīgas sekas uz personu.
  11. Tiesības bez atriebības: uzņēmums nedrīkst diskriminēt personu par savu personas datu tiesību izmantošanu.

Mēs atbildēsim uz jūsu pieprasījumu, cik ātri vien iespējams un piemērojamos tiesību aktos noteiktajā termiņā.

Informāciju par piemērojamām tiesībām skatiet tālāk sadaļā Reģionālais paziņojums par konfidencialitāti. Lai izmantotu kādas no savām tiesībām, jums ir jānosūta e-pasta ziņojums uz dpo@euronetworldwide.com. Lai palīdzētu aizsargāt jūsu privātumu un uzturētu drošību, mēs veiksim nepieciešamās darbības, lai pārbaudītu jūsu identitāti, un mēs varam lūgt jūs sniegt citu informāciju, pirms piešķiram jums piekļuvi jūsu Personas datiem vai sākam mainīt jebkādus personas datus. Ja mums nav jūsu personu apliecinoša dokumenta kopijas vai juridiski derīga dokumenta, kas apliecina jūsu identitāti, mēs nevarēsim atbildēt uz jūsu pieprasījumu.

Ņemiet vērā, ka, sniedzot jums Pakalpojumu, dažas tiesības var nebūt īstenojamas uzņēmējdarbības vajadzību vai juridisku pienākumu dēļ. Jūsu tiesības var tikt ierobežotas, lai izpildītu citas juridiskas saistības, piemēram, nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas, līgumsaistības un atbilstības saistības. Neraugoties uz to, ka, izmantojot kādas no iepriekš minētajām tiesībām un/vai jebkādām papildu tiesībām, kas jums var būt atkarībā no jūsu jurisdikcijas, jums vienmēr tiks atbildēts. Ja jūsu tiesības nevar īstenot, jūs vienmēr saņemsit atbilstošu paskaidrojumu.

10. Privātuma sūdzību procedūra

Datu subjektiem ir tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības iestādē vai tiesā, ja viņi uzskata, ka mēs neesam ievērojuši savus pienākumus saskaņā ar šo paziņojumu par konfidencialitāti vai piemērojamajiem tiesību aktiem:

Ria patur tiesības jebkurā laikā grozīt šo Privātuma paziņojumu un ievietos paziņojumus par šādiem REĢIONĀLĀS KONFIDENCIALITĀTES PAZIŅOJUMIEM

11. Paziņojums Amerikas Savienoto Valstu patērētājiem

Šis paziņojums tiek sniegts Amerikas Savienoto Valstu patērētājiem un klientiem (tostarp bijušajiem klientiem), lai atbilstu federālā Gramm-Leach-Bliley likuma ("GLBA") prasībām, ja piemērojams, kas attiecas uz "nepublisku personu" apkopošanu, izpaušanu un aizsardzību. informācija” (“NPI”), kā noteikts GLBA. Šī paziņojuma izpratnē NPI nozīmē personu identificējošu informāciju par personu, ko RIA savāc kā finanšu iestāde saskaņā ar GLBA saistībā ar RIA, kas nodrošina finanšu produktu vai pakalpojumu, ja vien informācija nav likumīgi publiskota. RIA apkopotā NPI var ietvert jebkuru:

  • informācija, ko indivīds sniedz RIA, lai iegūtu finanšu produktu vai pakalpojumu.
  • informācija, ko RIA iegūst par personu no darījuma, kas saistīts ar RIA finanšu produktiem vai pakalpojumiem (ti, fakts, ka persona ir RIA klients/patērētājs, kontu numuri utt.); vai

Bezpeļņas kategorijas, kuras var apkopot RIA, ir norādītas šī paziņojuma par konfidencialitāti 1. sadaļā.

Bezpeļņas kategorijas, kuras RIA var atklāt, ir norādītas šī paziņojuma par konfidencialitāti 9. sadaļā.

Saistīto uzņēmumu un nesaistīto trešo pušu kategorijas, kurām NPI tiek atklāts vai var tikt atklāts šajā konfidencialitātes paziņojumā. Ja RIA atklāj NPI nesaistītām trešajām pusēm saskaņā ar GLBA izņēmumiem, visa šāda informācija tiek sniegta saskaņā ar likumu. “Nesaistīta trešā puse” ir jebkura persona, izņemot finanšu iestādes saistīto uzņēmumu vai personu, ko kopīgi nodarbina finanšu iestāde un uzņēmums, kas nav iestādes saistītais uzņēmums.

Informācijas kategorijas, kas tiek izpaustas un kam saskaņā ar kopīgā mārketinga/pakalpojumu sniedzēja privātuma noteikumu izņēmumu, ir norādītas šajā paziņojumā par konfidencialitāti.

Ja NPI var izpaust nesaistītām trešajām pusēm un uz šo izpaušanu neattiecas neviens no privātuma noteikuma izņēmumiem saskaņā ar GLBA, patērētājiem un klientiem ir tiesības atteikties no šīs informācijas izpaušanas, un tiks piemērots atteikšanās mehānisms. jāsniedz patērētājam vai klientam.

Paziņojums par RIA informācijas apmaiņu starp Euronet Group un tās saistītajiem uzņēmumiem ir sniegts šī paziņojuma par konfidencialitāti 9. sadaļā saskaņā ar Likumu par godīgu kredītvēsturi.

RIA politika un prakse attiecībā uz NPI konfidencialitātes un drošības aizsardzību ir izklāstīta šajā paziņojumā par konfidencialitāti.

Kalifornijas patērētāji

Saskaņā ar Kalifornijas Patērētāju privātuma likumu Kalifornijas iedzīvotāji var izmantot šādas tiesības:

  • 1 (Tiesības zināt)
  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 5. (Tiesības atteikties no personas datu pārdošanas vai koplietošanas, lai izmantotu starpkontekstuālas uzvedības reklāmas)
  • 6 (Tiesības ierobežot sensitīvu personas datu izmantošanu un izpaušanu līdz īpaši atļautiem mērķiem)
  • 11 (Tiesības bez atriebības pēc atteikšanās vai citu tiesību izmantošanas)

12. Paziņojums Eiropas (EEZ) iedzīvotājiem

Saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu (VDAR) un papildus 15. sadaļā minētajām tiesībām visi Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) iedzīvotāji var izmantot šādas tiesības:

  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 7 (Tiesības ierobežot apstrādi)
  • 8 (tiesības uz datu pārnesamību)
  • 9 (Tiesības iebilst)
  • 10 (Tiesības, kas saistītas ar automatizētu individuālu lēmumu pieņemšanu)

Lai izmantotu kādu no iepriekš minētajām tiesībām, jums ir jāievēro pienākumi, kas noteikti šī paziņojuma par konfidencialitāti 15. sadaļā.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne ilgāk kā 30 dienu laikā, ja vien netiks pieprasīts pagarinājums.

Apstrādājot jūsu personas datus, mums ir jākopīgo jūsu personas dati saskaņā ar šādu:

Datu veidi Mērķis Juridiskais pamats Saņēmējs

Identifikācijas dati
Finanšu dati
Darījumu dati

Lai nodrošinātu Pakalpojumu lietotnē RIA

Juridiskais pienākums

Lietuvas Banka (Centrolink)

Identifikācijas dati
Finanšu dati
Darījumu dati

Lai nodrošinātu Pakalpojumu lietotnē RIA

Juridiskais pienākums

PLAIS

Identifikācijas dati
Finanšu dati
Darījumu dati

Lai nodrošinātu Pakalpojumu lietotnē RIA

Juridiskais pienākums

SERC

13. Paziņojums Apvienotās Karalistes iedzīvotājiem

Saskaņā ar Apvienotās Karalistes Vispārējo datu aizsardzības regulu (UK GDPR) un 2018. gada Datu aizsardzības likumu visi Apvienotās Karalistes iedzīvotāji var izmantot šādas tiesības:

  • 1 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 7 (Tiesības ierobežot apstrādi)
  • 8 (tiesības uz datu pārnesamību)
  • 9 (Tiesības iebilst)
  • 10 (Tiesības, kas saistītas ar automatizētu individuālu lēmumu pieņemšanu)

Lai izmantotu kādu no iepriekš minētajām tiesībām, jums ir jāievēro pienākumi, kas noteikti šī paziņojuma par konfidencialitāti 15. sadaļā.

14. Paziņojums Argentīnas iedzīvotājiem

Saskaņā ar likumu Ley de Protección de Datos Personales 25.326 jums ir šādas tiesības saskaņā ar iepriekš 15. sadaļā norādītajām definīcijām:

  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)

Lai īstenotu savas tiesības vai tiesības atsaukt vai iesniegtu jebkādas šaubas vai sūdzības par savu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums pa e -pastu dpo@euronetworldwide.com , ievērojot 15. sadaļā sniegtos norādījumus.

Ar šo jūs tiekat informēts, ka jums ir pieejamas iespējas ierobežot veidu, kā mēs izmantojam vai izpaužam jūsu personas informāciju konkrētai ārstēšanai.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne ilgāk kā 5 dienu laikā (pieprasījumiem, kas saistīti ar jūsu personas datu dzēšanu un atjaunināšanu) vai ne ilgāk kā 10 dienu laikā (pieprasījumam saistībā ar piekļuvi jūsu personas datiem ).

15. Paziņojums Meksikas iedzīvotājiem

Ria México, kuras domicils ir uzklausīt un saņemt paziņojumus privātuma un personas datu aizsardzības nolūkos, kas norādīti 27. sadaļā, un saskaņā ar Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares ("Meksikas likums"), tās noteikumiem, un Vadlīnijas, dara pieejamu saviem lietotājiem vai potenciālajiem lietotājiem kā datu subjektiem šo Privātuma paziņojumu pirms Personas datu vākšanas, stingri ievērojot likumības, piekrišanas, informācijas, kvalitātes, mērķa, lojalitātes principus, samērīgums un atbildība, ko nosaka Meksikas likums.

Lai sniegtu pakalpojumus kā naudas pārsūtītājs saskaņā ar Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito 81-A Bis pantu, Ria México apkopos personas datus, ja piemērojams, saskaņā ar juridiskajiem pamatiem, kas minēti 1. iedaļu un saistībā ar šādiem mērķiem:

  • Pārbaudiet, vai Ria México iesniegtajā balsošanas pilnvarā ietvertie personas dati atbilst Instituto Nacional Electoral reģistrā esošajiem datiem.
  • Pārbaudiet, vai Ria México sniegtie CURP dati atbilst datiem, kas reģistrēti Reģistro Nacional de Población.

Turklāt un vajadzības gadījumā, lai ievērotu Vispārējo noteikumu 4. un 4.a pantu, kas minēts Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito 95.a pantā un kas attiecas uz naudas pārsūtītājiem, kas minēti 81-A Bis pantā. saskaņā ar to pašu likumu (“Noteikumi”), Ria México ir juridisks pienākums iegūt informāciju par jūsu ģeogrāfisko atrašanās vietu, kā arī jūsu balss un sejas attēla ierakstus, lai identificētu tā lietotājus vai potenciālos lietotājus neklātienē, un iegūt citus būtiskus datus, kas tiks detalizēti izskaidroti Noteikumos paredzētajā iesniegumā pieejamajā konkrētajā veidlapā. Mēs vienmēr apstrādāsim šādu informāciju, pamatojoties uz jūsu piekrišanu.

Jums ir šādas tiesības ("ARCO tiesības"):

  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 9 (Tiesības iebilst)

Tāpat jums ir tiesības jebkurā laikā ierobežot vai atsaukt jūsu Personas datu apstrādei sniegto piekrišanu, ciktāl to pieļauj tiesību akti. Lai izmantotu kādas no savām ARCO tiesībām, atsauktu savu piekrišanu vai iesniegtu jebkādus jautājumus vai sūdzības par savu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums pa e-pastu: dpo@euronetworldwide.com , ievērojot 15. sadaļā sniegtos norādījumus.

Mēs jums atbildēsim ne vēlāk kā 20 dienu laikā no jūsu pieprasījuma saņemšanas dienas, un tas stāsies spēkā ne vēlāk kā 15 darbadienas pēc tam, kad būsim informējuši jūs par savu atbildi.

16. Paziņojums Čīles iedzīvotājiem

Saskaņā ar likumu jums ir šādas tiesības ("ARCO tiesības"):

  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 9 (Tiesības iebilst)

Tāpat Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt Jūsu Personas datu apstrādei sniegto piekrišanu, ciktāl to pieļauj Likums. Lai izmantotu savas ARCO tiesības vai tiesības atsaukt vai uzdot jebkuru jautājumu vai sūdzību par jūsu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums pa e -pastu dpo@euronetworldwide.com , ievērojot 15. sadaļā sniegtos norādījumus.

Ar šo jūs tiekat informēts, ka jums ir pieejamas iespējas ierobežot veidu, kā mēs izmantojam vai izpaužam jūsu Personisko informāciju noteiktai ārstēšanai.

No jūsu pieprasījuma saņemšanas dienas mēs jums atbildēsim ne ilgāk kā 2 dienu laikā.

17. Paziņojums Malaizijas iedzīvotājiem

Saskaņā ar 2010. gada Personas datu aizsardzības likumu (“PDPA”) klienti var sniegt mums savus personas datus jebkuram no šī Privātuma paziņojuma 1. sadaļā norādītajiem mērķiem. Ja mēs apstrādāsim jūsu personas datus jebkādam papildu mērķim, mēs jūs iepriekš informēsim vai prasīsim jūsu nepārprotamu piekrišanu.

Jebkurā laikā varat izmantot 15. sadaļā noteiktās tiesības. Jūs varat arī atsaukt savu piekrišanu, ja vien apstrādes darbība nav nepieciešama, lai izpildītu kādu juridisku pienākumu vai sniegtu jums kādu no mūsu pakalpojumiem. Jūs varat arī iebilst pret apstrādi, ja uzskatāt, ka šāda apstrādes darbība var radīt jums kaitējumu vai diskomfortu.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne vēlāk kā 21 dienas laikā.

Saskaņā ar PDPA noteikumiem RIA ir tiesības iekasēt maksu par jebkura datu piekļuves pieprasījuma apstrādi.

18. Paziņojums Jaunzēlandes iedzīvotājiem

Visiem Jaunzēlandes iedzīvotājiem tiesības, kuras varat izmantot attiecībā uz savu personas datu apstrādi, ir šādas:

  • 1 (Tiesības zināt)
  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 7 (Tiesības ierobežot apstrādi)

Lai izmantotu kādu no iepriekš minētajām tiesībām, jums ir jāievēro pienākumi, kas noteikti šī paziņojuma par konfidencialitāti 15. sadaļā.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne ilgāk kā 20 dienu laikā.

19. Paziņojums Austrālijas iedzīvotājiem

Visiem Austrālijas iedzīvotājiem tiesības, kuras varat izmantot attiecībā uz savu personas datu apstrādi, ir šādas:

  • 1 (Tiesības zināt)
  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 7 (Tiesības ierobežot apstrādi)

Varat arī lūgt mums izskaidrot mūsu datu politikas un praksi saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne vēlāk kā 30 dienu laikā.

Apstrādājot jūsu personas datus, mums ir jākopīgo jūsu personas dati saskaņā ar šādu:

20. Paziņojums Indijas iedzīvotājiem

Visiem Indijas iedzīvotājiem tiesības, kuras varat izmantot attiecībā uz savu personas datu apstrādi, ir 15. sadaļā uzskaitītās tiesības. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, lai īstenotu savas tiesības, jums ir jāievēro 15. sadaļā sniegtie norādījumi.

Jūs varat izmantot savas tiesības uz datu pārnesamību un tiesības netikt pakļautam automatizētai lēmumu pieņemšanai, kas rada juridiskas sekas, piemēram, profilēšanu, ja šāda profilēšana nav nepieciešama, lai sniegtu jums kādu no mūsu pakalpojumiem.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne vēlāk kā 30 dienu laikā.

21. Mūsu uzņēmumi pēc servisa

Pārzinis ir RIA, ko pārstāv tālāk norādītie uzņēmumi atkarībā no valsts un pakalpojuma:

Naudas pārskaitīšanas pakalpojumi

22. Mūsu uzņēmumi pēc servisa

Pārzinis ir Ria, ko pārstāv tālāk norādītie uzņēmumi atkarībā no valsts un pakalpojuma:

Jūs vienmēr varat iesniegt pieprasījumu mūsu datu aizsardzības speciālistam, nosūtot e-pastu uz šādu adresi: dpo@euronetworldwide.com.

Valsts Uzņēmums, ar kuru sazināties (kontrolieris) Kontakta detaļas

Apvienotā Karaliste

Euronet Payment Services Ltd.

Part 7th Floor, North Block, 55 Baker Street, Londona, Apvienotā Karaliste, W1U 7EU

Eiropa (digitālā un mobilā)

Ria Lietuva UA

Ukmergės g. 126, LT-08100, Viļņa, Lietuva

Eiropas aģenti

Ria maksājumu iestāde EP SAU

Calle Cantabria 2, Planta 2 Alcobendas 28120 Madrid España

Polija

Euronet Polska Sp. zo.o

Ul. Inflancka 4c, Varšava, Polija 00-189

Šveice

Ria Financial Services GmbH

Langstrasse 192, Cīrihe, Šveice 8005

Savienotās Valstis

Continental Exchange Solutions, Inc.

7000 Village Dr. Ste 200, Buena Park, CA 90621, ASV

Puertoriko

Ria Financial Services Puerto Rico, Inc.

c/o Fast Solutions, LLC, Citi Tower 252 Ponce de Leon Avenue, Floor 20 SAN JUAN, PR 00918

Kanāda

Ria Telecommunications of Canada Inc

MZ400-1000 RUE De la Gauchetière O Montreal Québec H3B0A2 Canada

Meksika

Ria México Payment Solutions, S. de RL de CV

Av. Anillo Vial Fray Junipero Serra 21260, PAD-7 Piso 1, Querétaro, Querétaro México CP 76147

Čīle

Ria Chile Servicios Financieros SPA

Av. Libertador Bernardo O'Higgins 1449, Torre 4 Oficina Nr. 1502 Santjago, Čīle

Argentīna

EURONET PAYMENT SERVICES LIMITED
Sucursal de sociedad extranjera

Place de Cornavin 14-16, Ženēva - 1201

Turcija

Ria Turcija Ödeme Kuruluşu A.Ş.

Şirket Merkezi: Büyükdere Cad. Nr.: 193 Plaza 193 Kat:2 34394 Levent Şişli/İSTANBUL MERSİS Nr.: 0735085750500016

Malaizija

IME M SDN BHD

Unit 38-02 Level 38, Q Sentral 2A, Jalan Sten Sentral 2, Kuala Lumpur Sentral, 50470, Kuala Lumpur, Malaizija

Singapūra

Ria Financial Services Singapore PTE. LTD.

152 Beach Road #19-01/02, Gateway East, Singapūra 189721

Filipīnas

Ria Money Transfer, INC.

38th Floor, Philamlife Tower, 8767 Paseo De Roxas, Makati City, Filipīnas

Austrālija

Ria Money Transfer, INC.

1. līmenis, 75 Castlereagh St. Sydney, NSW. 2000. gads

Jaunzēlande

Ria Money Transfer, INC.

Level 4, 32 Mahuhu Crescent, Oklenda, 1010, Jaunzēlande

* EEZ reģiona (Eiropas Ekonomikas zonas) valstis: Austrija, Beļģija, Bulgārija, Horvātija, Kipra, Čehija, Dānija, Igaunija, Somija, Francija, Vācija, Grieķija, Ungārija, Islande, Īrija, Itālija, Latvija, Lihtenšteina, Luksemburga, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Rumānija, Slovākija, Slovēnija, Spānija un Zviedrija.