Globālais privātuma paziņojums

2023. Septembris

Šajā konfidencialitātes paziņojumā (“Paziņojums par konfidencialitāti”) ir paskaidrots, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus (“Personas dati”), kamēr jūs izmantojat mūsu pakalpojumus, tostarp, kad pārlūkojat mūsu vietni vai mobilo lietojumprogrammu (“Vietne/Lietotne”), veicat darījumu ar mums , vai apmeklējiet mūsu veikalus (kopā “Pakalpojumi”) neatkarīgi no tā, vai esat mūsu vietnes/lietotnes klients, apmeklētājs un/vai lietotājs, vai arī kā citādi ar mums mijiedarbojaties (kopā “jūs”, “jūsu” vai “lietotāji”). Šajā Paziņojumā par konfidencialitāti mēs arī aprakstām, vai jūsu personas dati tiek kopīgoti ar citām pusēm, kā arī mūsu rīcībā esošie mehānismi jūsu datu aizsardzībai.

Mēs iesakām regulāri pārskatīt šo konfidencialitātes paziņojumu un pārbaudīt, vai vietnē/lietotnē nav atjauninājumu. Šī konfidencialitātes paziņojuma atjauninājumi tiks publicēti mūsu vietnē/lietotnē, un, turpinot sazināties ar mums, jūs piekrītat šim paziņojumam par konfidencialitāti un jebkādām turpmākajām izmaiņām.

Ja vietējie tiesību akti nosaka, ka šajā paziņojumā par konfidencialitāti ir jāiekļauj papildu informācija, šāda informācija ir iekļauta tālāk sadaļā Reģionālie paziņojumi par konfidencialitāti.

Saturs Reģionālie paziņojumi

Kādi personas dati tiek vākti un kāpēc?
Krāpšanas novēršana
Leģitīmas intereses
Cik ilgi Ria glabā personas datus?
Vai Ria izpauž personas datus?
Nepilngadīgie
Datu drošība
Profilēšana un automatizēta lēmumu pieņemšana
Mārketings un reklāma
Personas datu tiesību apraksts
Sūdzības par privātumu
Mūsu uzņēmumi pēc servisa

Paziņojums Amerikas Savienoto Valstu patērētājiem (CCPA)
Paziņojums Eiropas (EEZ) iedzīvotājiem
Paziņojums Apvienotās Karalistes iedzīvotājiem
Paziņojums Argentīnas iedzīvotājiem
Paziņojums Meksikas iedzīvotājiem
Paziņojums Čīles iedzīvotājiem
Paziņojums Malaizijas iedzīvotājiem
Paziņojums Jaunzēlandes iedzīvotājiem
Paziņojums Austrālijas iedzīvotājiem
Paziņojums Indijas rezidentiem

Bieži uzdotie jautājumi (FAQ)

Kā es varu sazināties ar uzņēmumu saistībā ar saviem datiem? Lai iesniegtu pieprasījumu vai konsultāciju, jūs varat:

Kas mēs esam? Mēs esam Ria, kas ir daļa no Euronet Worldwide uzņēmumu grupas.

Kāda veida personas dati tiek vākti? Mēs apkopojam tikai tos Personas datus, kas nepieciešami, lai nodrošinātu jums Pakalpojumu un ievērotu piemērojamos tiesību aktus.

Kāpēc Ria vāc personas datus? Mēs vācam Personas datus konkrētiem līgumiskiem un juridiskiem nolūkiem. Ar jūsu piekrišanu mēs apkopojam datus arī papildu nolūkiem.

Cik ilgi Ria glabā personas datus? Mēs glabājam Personas datus tikai tik ilgi, cik nepieciešams vai cik to nosaka piemērojamie tiesību akti.

Ar ko mēs kopīgojam Personas datus? Mēs kopīgojam personas datus ar citiem Euronet grupas uzņēmumiem, juridiskām iestādēm un partneriem, ja tas ir nepieciešams, lai izpildītu normatīvās prasības vai līgumsaistības.

Kur Ria glabā personas datus? Mēs glabājam Personas datus drošās vietās, ievērojot stingrus drošības pasākumus. Ja mums ir nepieciešams pārsūtīt Personas datus uz citām vietām, mēs veicam visus nepieciešamos pasākumus, lai izpildītu juridiskās saistības un nodrošinātu atbilstošu drošības līmeni.

Kādas ir jūsu personas datu tiesības? Atkarībā no jūsu dzīvesvietas jums var būt tiesības attiecībā uz jūsu personas datiem saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem. Kopējo personas datu tiesību apraksts ir sniegts tālāk 15. sadaļā.

1. Kādi personas dati tiek vākti un kāpēc?

Personas datu vākšanas kategorijas, avoti un iemesli ir norādīti zemāk. Ja personas datu vākšanas pamatā ir jūsu piekrišana, jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu. Ria nepārdod un “nepārdod” Personas datus, kā šie noteikumi ir definēti piemērojamos tiesību aktos. Mēs glabājam Personas datus tik ilgi, cik tas ir pamatoti nepieciešams, lai nodrošinātu Pakalpojumus un izpildītu mūsu juridiskās saistības.

Ja jums ir jautājumi vai bažas par jūsu personas datu apstrādi, jūs jebkurā laikā varat sazināties ar mums pa e-pastu dpo@euronetworldwide.com.

Ria ievāc personas datus no šādiem avotiem

  • Tieši no jums, izmantojot tiešu mijiedarbību un formas.
  • Interneta vietnes, pasīvi vācot informāciju par jūsu mijiedarbību, tostarp lapu klikšķiem, pavadīto laiku vai citiem automātiski savāktiem metadatiem.
  • Reklāmas tīkli, sociālo mediju pakalpojumi.
  • interneta pakalpojumu sniedzēji; Operētājsistēmas un platformas.
  • Datu analīzes nodrošinātāji.
  • Valdības datu bāzes.
  • Pakalpojumu sniedzējiem.

1.1. Personas datu veidi

a. Identifikatori vai identifikācijas dati

Personas dati, ko mēs ievācam no jums, var ietvert vārdu, e-pasta numuru, tālruņa un/vai faksa numuru, dzīvesvietas un/vai uzņēmuma adresi un citus kontaktinformāciju (“Kontaktinformācija”), titulu, dzimšanas datumu, dzimumu, attēlus, videoklipus vai parakstu.

Ja nepieciešams, Identifikācijas dati tiek izmantoti tikai aprakstītajiem mērķiem.

Apstrādes mērķis Juridiskais pamats

Lai veiktu/sniegtu Pakalpojumus.

Līgumsaistības

Lai nodrošinātu klientu apkalpošanu un ierakstītu klientu norādījumus, mēs pārraudzīsim un ierakstīsim (ar automatizētiem līdzekļiem vai atšifrējumiem) mūsu tālruņa zvanus, e-pastus un tērzēšanas sarunas ar jums. Mēs izmantosim šo zvanu atšifrējumus, lai apstiprinātu mums sniegtos norādījumus.

Līgumsaistības
Likumīga interese

Lai pārvaldītu jūsu kontu(-us) (ti, reģistrācijas, administrēšanas, uzturēšanas un apkalpošanas kontus).

Pirmslīguma/līguma saistības

Nodrošināt reklāmu un mārketingu.

Piekrišana
Līgumsaistības

Lai izmērītu un novērtētu jūsu uzvedību, izmantojot automatizētu apstrādi, lai sniegtu jums personalizētāku Pakalpojumu.

Piekrišana

Jūsu dalība pasākumos vai dāvanās: Jūs varētu vēlēties piedalīties mūsu organizētajos pasākumos vai konkrētā dāvanā.

Piekrišana

Lai izpildītu mūsu juridiskās saistības, kas saistītas ar uzskaiti, mēs glabājam korespondenci, tostarp e-pastu, faksus un jebkāda veida elektronisko saziņu, kā arī visus klienta konta ierakstus. Mēs arī glabājam klientu apkalpošanas vēstules un citu saziņu starp mums un jebkuru Euronet grupas uzņēmumu, kā arī mūsu partneriem un piegādātājiem.

Juridiskais pienākums

Ļoti ierobežotos apstākļos veikt kredīta pārbaudi, lai verificētu personas identitāti kā daļu no KYC darbībām, lai sniegtu pakalpojumus.

Juridiskais pienākums
Piekrišana

b. Finanšu informācija un profesionāla vai ar darbu saistīta informācija

Mēs apkopojam jūsu personas finanšu datus, kad reģistrējaties mūsu Pakalpojumu izmantošanai. Mēs apkopojam finanšu datus, piemēram, informāciju par bankas kontu, finanšu pārskatus, pārskaitījuma iemeslu, nodarbošanos (profesionālu vai ar nodarbinātību saistīta informācija) vai citus dokumentus, lai parādītu līdzekļu avotu, kuru vēlaties pārskaitīt (līdzīgi kā algas lapiņas), lai nodrošinātu jūs ar mūsu Pakalpojumiem.

Apstrādes mērķis Juridiskais pamats

Pakalpojumu sniegšana/sniegšana

Līgumsaistības

Pret naudas atmazgāšanu

Juridiskais pienākums

Pretterorisma finansēšana un noziedzīga darbība

Juridiskais pienākums

Lai pārvaldītu klienta kontu(-us)

Līgumsaistības

Ļoti ierobežotos apstākļos veikt kredīta pārbaudi, lai sniegtu Pakalpojumus

Likumīga interese

Lai pārbaudītu klienta identitāti (ti, KYC: lai iegūtu papildu informāciju, noklikšķiniet šeit)

Juridiskais pienākums

Ria nekad neprasīs sniegt maksājumu informāciju (ti, kredītkartes/debetkartes informāciju) tieši darbiniekam vai aģentam. Ja ir nepieciešama informācija par maksājumu, Ria lūgs klientam ievadīt informāciju tieši maksājumu apstrādes sistēmā.

Ja jums ir kādi jautājumi par to, kā Ria apstrādā jūsu finanšu informāciju, varat sazināties ar mums šeit.

c. Uzvedības un tehniskā informācija

IP adrese, internets vai cits līdzīgs tīkls, pārlūkošanas vai meklēšanas darbības, uzvedības informācija (lai saprastu, kā jūs uzvedāties, izmantojot mūsu produktus un pakalpojumus), pārlūkprogrammas veids un versija, laika joslas iestatījums, ekrāna izšķirtspējas iestatījumi, pārlūkprogrammas spraudņu veidi un versijas, operētājsistēma un platforma.

Mūsu sīkfailu politika ir pieejama šeit

Apstrādes mērķis Juridiskais pamats

Lai veiktu analīzi, lai izmērītu mūsu vietnes un Pakalpojumu izmantošanu, tostarp apmeklējumu skaitu, vidējo vietnē/lietotnē pavadīto laiku, skatītās lapas, lapu mijiedarbības datus (piemēram, ritināšanu, klikšķus un peles kursora virzīšanu) utt., un lai uzlabotu saturu, ko jums piedāvājam.

Leģitīmas intereses

Veikt darbības, lai pārbaudītu vai uzturētu Pakalpojuma kvalitāti un uzlabotu, jauninātu vai uzlabotu Pakalpojumu, tostarp administrētu vietni/lietotni un veiktu iekšējās darbības, tostarp traucējummeklēšanu, datu analīzi, testēšanu, izpēti, statistikas un aptauju nolūkos. .

Piekrišana
Leģitīmas intereses

Lai palīdzētu nodrošināt mūsu vietnes/lietotnes drošību un drošību.

Piekrišana
Leģitīmas intereses

Lai nodrošinātu reklāmu un mārketingu, tostarp novērtētu mūsu e-pasta ziņojumu ietekmi.

Piekrišana

Lai sniegtu Pakalpojumus, tostarp apstrādātu darījumu.

Līgumsaistības

d. Atrašanās vietas informācija vai ģeolokācijas dati

Mēs varam apkopot informāciju par jūsu atrašanās vietu, kad izmantojat mūsu Pakalpojumus.

Apstrādes mērķis Juridiskais pamats

Lai nodrošinātu mūsu klientiem Pakalpojumus ar pielāgotu pieredzi lietotnē saistībā ar viņu atrašanās vietu, piemēram, vietējās valūtas rādīšanu attiecīgajā atrašanās vietā.

Piekrišana
Juridiskais pienākums

Lai sniegtu Pakalpojumu, tostarp izmantojot ierīces atrašanās vietu, lai noteiktu tuvumā esošās atrašanās vietas saņemšanai un izlaišanai

Piekrišana

e. Audio un video novērošana

Attēlu, video un audio/balss ieraksts.

Apstrādes mērķis Juridiskais pamats

Lai uzturētu mūsu Pakalpojumu drošību, mēs varam izmantot videonovērošanu, lai nodrošinātu klientu drošību mūsu veikalos vai birojos.

Likumīga interese

f. Darījumu dati

Mēs apkopojam personas datus, piemēram, informāciju par saņēmēju, bankas konta informāciju, kontaktinformāciju, galamērķi, uz kuru sūtāt naudu, un bankas preferences. Atkarībā no vietējiem noteikumiem mēs apkopojam tādu informāciju kā nodarbošanās (informācija par profesiju vai nodarbinātību), attiecības ar saņēmēju, pārskaitījuma iemesls un papildu dokumentācija, lai pierādītu līdzekļu avotu.

Apstrādes mērķis Juridiskais pamats

Pakalpojumu sniegšanai, tostarp darījuma pabeigšanai.

Līgumsaistības

Atbilstības nolūkos saistībā ar darījumu.

Juridiskais pienākums

g. Sensitīvi personas dati

Ja tas ir absolūti nepieciešams, mēs varam vākt sensitīvus vai īpašu kategoriju Personas datus (“Sensitīvie personas dati”), lai nodrošinātu Pakalpojumus un izpildītu mūsu juridiskās saistības. Mēs varam vākt šādas Sensitīvo personas datu kategorijas: unikālu identificējošu biometrisko informāciju vai identifikatorus (ti, sejas skenēšanas ģeometriju un atvasinātu informāciju); valdības identifikatori (ti, vadītāja apliecība, valsts identifikācijas karte vai pases numurs); informācija par veselību. Ja to pieprasa piemērojamie tiesību akti, mēs iegūsim jūsu piekrišanu vai sniegsim jums iespēju atteikties pirms jūsu Sensitīvo personas datu apstrādes. Mēs “nepārdodam” vai “kopīgojam” Sensitīvus personas datus, kā šie termini ir definēti piemērojamos tiesību aktos. Mēs izmantojam un izpaužam sensitīvus personas datus tikai piemērojamos tiesību aktos atļautajiem mērķiem. Mēs glabājam sensitīvos personas datus tik ilgi, cik tas ir pamatoti nepieciešams, lai nodrošinātu Pakalpojumus un izpildītu mūsu juridiskās saistības.

Sensitīvu personas datu apstrādes mērķis Juridiskais pamats

Lai izpildītu juridiskās saistības, tostarp KYC vajadzībām.

Juridiskais pienākums
Sabiedrības intereses

Drošības un krāpšanas novēršanas nolūkos, lai pārbaudītu jūsu identifikāciju, kamēr izmantojat mūsu pakalpojumus.

Lai iegūtu papildinformāciju par datiem, noklikšķiniet šeit.

Juridisks pienākums tādām jurisdikcijām kā Eiropas Savienība.

Piekrišana jurisdikcijām, kur ir nepieciešama piekrišana.

No jums savāktie personas dati var atšķirties atkarībā no valsts, kurā tiek piedāvāti mūsu Pakalpojumi. Ne visas iepriekš aprakstītās datu kategorijas var attiekties uz jums. Ja jums ir kādi jautājumi par savu Personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums pa e-pastu dpo@euronetworldwide.com

h. Neidentificējami dati

Kad vien iespējams, mēs izmantojam datus, kuros jūs nevar tieši identificēt (piemēram, anonīmus demogrāfiskos un lietošanas datus), nevis personas datus (“neidentificējamus datus”). Šos neidentificējamos datus var izmantot, lai uzlabotu mūsu iekšējos procesus vai pakalpojumu sniegšanu, bez papildu brīdinājuma jums.

Mēs varam izmantot apkopotos datus dažādiem mērķiem, tostarp, lai analizētu, novērtētu un uzlabotu mūsu Pakalpojumus.

i. Ierīces funkcijas

Lietojot lietotni un lai uzlabotu lietošanu, funkcionalitāti un pieredzi mūsu lietotnes lietošanas laikā, mums var būt nepieciešama piekļuve noteiktai papildu informācijai un jūsu ierīces funkcijām, piemēram, kontaktpersonu sarakstam. Pirms piekļuves šādai informācijai mēs lūgsim jūsu atļauju. Jebkuri dati, kas iegūti, izmantojot šīs ierīces funkcijas, tiks saglabāti tikai jūsu ierīcē, nekad mūsu serverī vai citur.

Varat izvēlēties pievienot savu kontaktpersonu informāciju, savienojot kontaktpersonas no ierīces vai sociālo tīklu kontiem ar mūsu lietotni. Ja izvēlēsieties kopīgot ar mums savus kontaktus, mēs saskaņā ar jūsu norādījumiem piekļūsim jūsu kontaktpersonu informācijai un saglabāsim to mūsu lietotnē, lai atvieglotu naudas nosūtīšanu jūsu mīļajiem. Uzziniet vairāk par to, kā mēs apkopojam informāciju par jūsu kontaktpersonām, kā mēs izmantojam šo informāciju, un par jums pieejamajām vadīklām.

j. Kontaktpersonu saraksts

Kad atļaujat lietotnei piekļūt jūsu ierīces adrešu grāmatai, lietotne augšupielādēs viņu vārdus un tālruņu numurus jūsu kontaktpersonu sarakstā lietotnē. Tādā veidā, kad būsit atlasījis saņēmēju, varēsit atlasīt kādu no sava kontaktpersonu saraksta, bez nepieciešamības iekļaut visu informāciju pa cipariem.

Kā minēts iepriekš, mēs piekļūsim jūsu ierīces kontaktpersonu sarakstam tikai tad, ja dosiet mums skaidru piekrišanu. Varat mums piešķirt piekļuvi reģistrācijas procesa laikā vai jebkurā brīdī pēc konta izveides iestatījumu opcijā.

Ja pēc tam, kad esat atļāvis lietotnei piekļūt jūsu kontaktpersonu sarakstam, mainīsit savu viedokli, jūs vienmēr varēsit noņemt savu kontaktpersonu sarakstu no lietotnes. Atcerieties, ka importētais jūsu kontaktinformācijas saraksts nekad neatstās jūsu tālruni un mēs nekad neuzglabāsim šo datu kopiju savos serveros.

1.1. Biometriskie dati un e-KYC

Mums ir juridisks pienākums pārbaudīt jūsu identitāti, izmantojot procesu, kas pazīstams kā e-KYC (electronic Know Your Customer), lai tikai identificētu jūs un novērstu naudas atmazgāšanu, terorisma finansēšanu un krāpšanas shēmas, kā to pieprasa nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas tiesību akti. Reģistrējoties Ria tiešsaistes pakalpojumiem Ria mobilajā aplikācijā vai tīmekļa aplikācijā, iekāpšanas procesa laikā lūgsim uzrādīt derīgu personu apliecinošu dokumentu ar fotogrāfiju, video ierakstu un/vai selfiju. Jums tie tiks lūgti sniegt tieši mūsu pakalpojumu sniedzēju platformās.

Šis process un informācija palīdz mums identificēt aizdomīgas darbības. Tas arī ļaus mums nodrošināt jums labāku pakalpojumu.

Pašbilde, video ieraksts (ja tiek pieprasīts) un atvasinātie dati, piemēram, sejas skenēšanas veidne, var tikt uzskatīti par biometriskajiem datiem vai biometrisko informāciju saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem jurisdikcijā, kurā mēs darbojamies. Atkarībā no valsts, kurā dzīvojat, mēs varam lūgt jūs piekrist sniegt mums savus biometriskos datus. Ja atsakāties piekrist savas biometriskās informācijas vākšanai, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas komandu, lai viņi varētu atbalstīt identitātes verifikācijas procesu, izmantojot alternatīvu metodi. Kontaktinformāciju atradīsi šeit.

Mēs kopīgojam biometrisko informāciju ar mūsu pakalpojumu sniedzējiem saskaņā ar līgumsaistībām. Ne Ria, ne mūsu pakalpojumu sniedzēji nepārdod, neiznomā vai netirgo jūsu biometrisko informāciju. Visiem pakalpojumu sniedzējiem, kuriem ir piekļuve šiem datiem, ir līgumsaistības ievērot drošības standartus, lai nodrošinātu, ka jūsu biometriskā informācija ir droša un pakalpojumu sniedzējs neizmantos datus citiem mērķiem. Tas ietver nepieļaušanu nesankcionētām personām piekļūt šādiem datiem.

Saskaņā ar piemērojamajiem privātuma tiesību aktiem jūsu datu privātuma tiesības saistībā ar jūsu personas datiem attiecas arī uz biometriskajiem datiem, tostarp tiesībām piekļūt datiem. Lūdzu, skatiet šī Privātuma paziņojuma sadaļu “Kādas ir manas tiesības”, lai uzzinātu par jūsu datu privātuma tiesībām.

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu e-KYC procesu un savu biometrisko datu izmantošanu, sazinieties ar mums pa e -pastu dpo@euronetworldwide.com.

Ja izmantojat mūsu pakalpojumus kādā no mūsu veikaliem, KYC process būs atšķirīgs, un aģents vai kāds no mūsu darbiniekiem pārliecināsies, ka jūsu norādītais ID atbilst jūsu identitātei.

Izmantojot mūsu parakstu blokus mūsu veikalos vai jebkurā aģenta atrašanās vietā, mēs ievāksim tikai jūsu paraksta attēlu, kas atspoguļots paraksta blokā, un no jums netiks vākti biometriskie dati.

1.3. Saņēmēja personas dati

Ja esat labuma guvējs, mēs ievācam jūsu personas datus no saviem klientiem, jo jums ir būtiska nozīme līguma starp Ria un mūsu klientu izpildei. Jūs esat subjekts, kas gūs labumu no mūsu klienta veiktā maksājuma darījuma.

Personas datu veidi, ko mēs varam iegūt par jums, ir šādi:

  • Identifikācijas personas dati (saskaņā ar 1. sadaļu)
  • Darījumu dati (saskaņā ar 1. sadaļu)
  • Finanšu dati (saskaņā ar 1. sadaļu)

Saņēmēja Personas datu apstrādes tiesiskais pamats ir mūsu leģitīmās intereses pildīt savas saistības, kas saistītas ar līgumattiecībām, kas mums ir ar mūsu klientu.

Saņēmēja personas dati tiek apstrādāti tikai, lai nodrošinātu pareizu pārveduma pakalpojuma identificēšanu, un netiek izmantoti citiem mērķiem. Tiek īstenoti vienādi drošības pasākumi, lai aizsargātu gan saņēmēju, gan klientu Personas datus.

Ja jums ir kādi jautājumi par savu Personas datu apstrādi kā saņēmējam, varat sazināties ar mums pa e-pastu dpo@euronetworldwide.com.

1.4. Personas dati, kas savākti no citām pusēm

Mēs varam iegūt jūsu personas datus no citiem avotiem, piemēram, publiskiem ierakstu avotiem (federālajām, valsts vai pašvaldību organizācijām), lai ievērotu vietējos noteikumus un nodrošinātu, ka mūsu KYC mehānisms ir precīzs un ka mēs varam sniegt jums drošāko pakalpojumu.

No trešajām personām savāktie personas dati tiek apstrādāti tikai konkrētiem mērķiem, piemēram:

  • Identifikācijas mērķi: mēs varam pārbaudīt personas datus, ko esat mums sniedzis mūsu trešajām pusēm, lai pārliecinātos, ka jūsu identitāte atbilst informācijai, ko esat mums sniedzis. Šīs apstrādes juridiskais pamats ir mūsu juridiskais pienākums un likumīgās intereses.

Ja mēs apstrādājam jebkādus papildu datus, kas iegūti no trešās puses, mēs jūs informēsim, cik drīz vien iespējams, un saņemsim jūsu piekrišanu, ja to pieprasa piemērojamie tiesību akti.

1.5. Personas datu precizitāte

Mēs esam apņēmušies nodrošināt, lai jūsu personas dati būtu precīzi un atjaunināti. Mēs veicam saprātīgas darbības, lai nodrošinātu jūsu Personas datu precizitāti, nodrošinot, ka jaunākie saņemtie Personas dati tiek precīzi reģistrēti, un, kad uzskatām par nepieciešamu, veicam periodiskas pārbaudes un pieprasām atjaunināt savus personas datus. Laiku pa laikam mēs varam nosūtīt jums e-pasta ziņojumu ar lūgumu apstiprināt un/vai atjaunināt savus personas datus. Šī saziņa ir balstīta uz mūsu likumīgajām interesēm un juridisko pienākumu uzturēt precīzu un atjauninātu informāciju.

Ja pamanāt, ka jūsu personas dati nav precīzi, varat pieprasīt labojumus vai atjaunināt savu informāciju, nosūtot e-pastu uz dpo@euronetworldwide.com.

1.6. Mašīnmācīšanās

Viens no galvenajiem mašīnmācības izmantošanas mērķiem Ria ir atbalstīt digitālo e-KYC verifikācijas procesu, ko pieprasa nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas tiesību akti.

Jūsu augšupielādētā biometriskā informācija tiek analizēta, lai sniegtu ieteikumu par to, vai persona, kas vēlas reģistrēties Ria pakalpojumiem, ir tā pati persona, kas norādīta identifikācijas dokumentācijā. Tehnoloģija skenē attēlus, pārtulko tos datorvalodā, ti: veidnēs, un salīdzina tos savā starpā un ar citu attēlu datu bāzi. Tehnoloģija apstiprina vai noraida attēlus kā vienas un tās pašas personas attēlus.

2. Krāpšanas novēršana

Ria ir arī izstrādājusi savus mašīnmācīšanās modeļus, lai atbalstītu vispārējos normatīvās atbilstības centienus, piemēram, identificētu krāpšanas gadījumus darījumos. Šī analīze ir paredzēta, lai nodrošinātu, ka mēs varam sniegt jums pieprasītos pakalpojumus un ievērot mūsu juridiskās prasības, lai novērstu naudas atmazgāšanu un terorisma finansēšanu.

Process ietver darījumu datu analīzi un vērtību piešķiršanu noteiktai informācijai. Pēc tam šīs vērtības tiek apkopotas un nodotas mašīnmācīšanās modelim, lai secinātu, vai darījums, iespējams, ir krāpšana.

Visa informācija, kas iegūta mūsu mašīnmācīšanās procesā, tiks izmantota tikai šeit aprakstītajiem mērķiem un nekad netiks izmantota citiem mērķiem, kā arī neietekmēs jūsu tiesības un brīvības.

Lai iegūtu papildinformāciju par to, kā Euronet izmanto mašīnmācīšanās tehnoloģiju, lūdzu, sazinieties ar Euronet DPO pa e-pastu dpo@euronetworldwide.com.

3. Likumīgās intereses

Kad mēs izmantojam jūsu personas datus, lai īstenotu savas leģitīmās intereses, mēs darīsim visu iespējamo, lai saskaņotu savas intereses ar jūsu interesēm, lai jūsu personas dati tiktu izmantoti tikai saskaņā ar attiecīgajiem tiesību aktiem vai kad tas negatīvi neietekmēs jūsu tiesības. Pēc pieprasījuma klienti var pieprasīt informāciju par jebkuru apstrādi, pamatojoties uz likumīgām interesēm.

4. Cik ilgi Ria glabā personas datus?

Personas dati tiek glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai sniegtu pieprasītos Pakalpojumus un ievērotu piemērojamos juridiskos, grāmatvedības vai ziņošanas pienākumus. Uzglabāšanas periods tiek noteikts, pamatojoties uz piemērojamām prasībām un pienākumiem, kas var ietvert:

  • Juridiskās un normatīvās prasības: Jūsu personas dati tiek glabāti tik ilgi, cik nepieciešams, lai izpildītu visas mūsu juridiskās saistības, tostarp bez ierobežojuma komerciālos, nodokļu un nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas likumus un noteikumus. Lai gan mēs glabājam jūsu personas datus tikai juridisko saistību izpildei, jūsu personas dati tiks ierobežoti tā, lai tos nevarētu izmantot citiem mērķiem. Kamēr tas ir ierobežots, jūsu Personas datiem varēs piekļūt tikai nepieciešamības gadījumā. Ikreiz, kad saņemam pieprasījumu par dzēšanu, mēs arī uzturēsim jūsu personas datus atbilstoši mūsu juridiskajām saistībām.
  • Klientu apkalpošana un līgumattiecības (klientu attiecību administrēšana, sūdzību izskatīšana utt.): Mēs glabāsim jūsu personas datus tik ilgi, kamēr paliksit mūsu klients. Tiklīdz mēs uzskatīsim, ka mūsu līgumattiecības ir beigušās, mēs turpināsim ierobežot jūsu datus, lai tie būtu pieejami tikai iepriekš norādīto juridisko saistību izpildei.
  • Mārketings: mēs apstrādāsim jūsu personas datus mārketinga nolūkos tik ilgi, kamēr neesat lūdzis mums atteikties, saskaņā ar šī Privātuma paziņojuma 11. sadaļu vai līdz brīdim, kad uzzināsim, ka jūs vairs neinteresē vai jūsu dati nav precīzs.

5. Vai Ria izpauž personas datus?

Tālāk ir norādīts, kā Ria izpauž personas datus uzņēmējdarbības nolūkos vai juridisko saistību izpildei:

5.1. Euronet grupa

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Videonovērošana
Darījumu dati
Finanšu informācija
Uzvedības un tehniskie dati

Mēs izpaužam jūsu personas datus Euronet un Euronet Group saistītajiem uzņēmumiem mūsu saistīto uzņēmumu ikdienas biznesa nolūkos un grupas saistību izpildes nodrošināšanai.

Pārdošanas, iegādes, apvienošanas vai reorganizācijas rezultātā, kurā iesaistīts Euronet, Euronet grupas uzņēmums vai kāds no to attiecīgajiem aktīviem, mēs varam nodot klienta personas datus trešajai pusei. To darot, mēs veiksim saprātīgas darbības, lai nodrošinātu, ka viņu informācija tiek pienācīgi aizsargāta.

Juridiskais pienākums
Līgumsaistības

5.2. Trešās puses pakalpojumu sniedzēji*

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Biometriskie dati
Finanšu informācija

Datu analīzes un ID verifikācijas nodrošinātājiem, lai veiktu atbilstības pārbaudes (e-KYC) un krāpšanas novēršanas pakalpojumus.

Juridiskais pienākums
Piekrišana

Kontakta detaļas
Darījumu dati

Mūsu aģentiem un korespondentiem, lai sniegtu Pakalpojumus.

Likumīga interese
Juridiskais pienākums
Piekrišana

Kontakta detaļas
Uzvedības un tehniskie dati

Reklāmdevējiem vai reklāmas tīkliem un sociālo mediju uzņēmumiem izvietot personalizētus ievietotus sludinājumus digitālajos pakalpojumos un pielāgoties patērētāju vēlmēm.

Piekrišana
Līgumisks
Pienākums

*Trešo pušu pakalpojumu sniedzēju juridiskā nozīme un saraksts var atšķirties atkarībā no valsts, kurā atrodaties. Lai iegūtu papildinformāciju par to, kuriem pakalpojumu sniedzējiem ir piekļuve un kāpēc viņiem ir piekļuve jūsu personas datiem, varat sazināties ar mums pa e -pastu dpo@euronetworldwide.com.

5.3. Juridiskās un regulējošās iestādes

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Videonovērošana
Darījumu dati
Finanšu informācija

Mums var būt nepieciešams izpaust jūsu personas datus (tostarp Sensitīvos personas datus, kā aprakstīts iepriekš), ja to pieprasa juridiska iestāde. Mēs varam kopīgot jūsu personas datus ar juridiskajām iestādēm, lai īstenotu vai piemērotu mūsu noteikumus un nosacījumus vai jebkuru citu vienošanos vai vienošanos, kas mums varētu būt ar jums.

Juridiskais pienākums
Līgumsaistības

5.4. Stratēģiskie partneri

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Darījumu dati
Finanšu informācija

Ja nepieciešams, mēs kopīgosim jūsu personas datus ar stratēģiskajiem partneriem, lai sniegtu jums mūsu pakalpojumus.

Juridiskais pienākums

5.5. Profesionālie partneri

Personas datu veidi Mērķis Juridiskais pamats

Identifikācijas dati
Videonovērošana
Darījumu dati
Finanšu informācija

Mēs kopīgosim jūsu personas datus ar padomniekiem, juristiem, konsultantiem, revidentiem vai grāmatvežiem, lai izpildītu mūsu juridiskās saistības un nodrošinātu mūsu Pakalpojumus un mūsu līgumsaistības un labāko praksi.

Likumīga interese

6. Nepilngadīgie

Mēs nesniedzam Pakalpojumus tieši bērniem, kas jaunāki par 18 gadiem, un aktīvi neievācam viņu personas informāciju. Ja esat jaunāks par 18 gadiem, lūdzu, neizmantojiet vietni/lietotni vai piedāvājumus un nekopīgojiet ar mums personas datus. Ja uzzināt, ka kāds, kas jaunāks par 18 gadiem, ir nelikumīgi sniedzis mums personas datus, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu dpo@euronetworldwide.com.

7. Datu drošība

Mēs esam apņēmušies aizsargāt jūsu personas datus un esam ieviesuši komerciāli pamatotus un atbilstošus aizsardzības pasākumus, lai novērstu jebkādu jūsu uzticētās informācijas zudumu, ļaunprātīgu izmantošanu un izmaiņas. Uzņēmumā Ria mēs vienmēr centīsimies nodrošināt, lai jūsu personas dati būtu labi aizsargāti saskaņā ar starptautisko labāko praksi. Mēs saglabājam šīs saistības attiecībā uz datu drošību, ieviešot atbilstošus fiziskos, elektroniskos un pārvaldības pasākumus, lai aizsargātu un aizsargātu jūsu personisko informāciju.

Lai aizsargātu mūsu sistēmas no nelikumīgas piekļuves, mēs izmantojam drošus, progresīvus fiziskās un organizatoriskās drošības pasākumus, kas tiek pastāvīgi uzlaboti, lai nodrošinātu visaugstāko drošības līmeni saskaņā ar starptautisko labāko praksi un izmaksu efektivitāti. Visi Personas dati tiek glabāti drošā vietā, ko aizsargā ugunsmūri un citi sarežģīti drošības mehānismi ar ierobežotu administratīvo piekļuvi.

Personālam, kuram ir piekļuve jūsu personas datiem, kā arī apstrādes darbībām, kas saistītas ar jūsu personas datiem, ir līgumsaistības saglabāt jūsu datu privātumu un ievērot mūsu organizācijā ieviesto Privātuma politiku.

Mūsu mērķis ir sasniegt augstāko datu aizsardzības standartu, pieņemot nozares standarta pasākumus jūsu privātuma aizsardzībai.

8. Profilēšana un automatizēta lēmumu pieņemšana

Pēc skaidras vienošanās mēs sniedzam jums pielāgotu informāciju par mūsu produktiem un pakalpojumiem. Mēs veicam datu analīzi, lai adresētu jums atbilstošus paziņojumus un reklāmas, tostarp ielūgumus uz ekskluzīviem klientu pasākumiem, kas, mūsuprāt, jūs varētu interesēt, kā arī ieteikt produktus un pakalpojumus, kas, mūsuprāt, varētu būt jums piemēroti.

Atsevišķos gadījumos mēs izmantojam automatizētu lēmumu pieņemšanu un profilēšanu, ja to atļauj tiesību akti un tas ir nepieciešams līguma izpildei. Piemēram, automatizēta autorizācija naudas pārvedumu pakalpojumiem. Juridiskais pamats, lai turpinātu profilēšanu un automatizētu lēmumu pieņemšanu, ir likumīgas intereses.

Mēs pieņemam arī automatizētus lēmumus tādos procesos kā darījumu uzraudzība, lai apkarotu krāpšanu, ievērojot tiesību aktu prasības, kas saistītas ar noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas terorisma finansēšanas un finanšu pakalpojumu novēršanu. Atkarībā no jūsu dzīvesvietas jums var būt tiesības pieprasīt, lai jūs netiktu pakļauts pilnībā automatizētai lēmumu pieņemšanai, tostarp profilēšanai, ja šāda lēmuma pieņemšana rada juridiskas sekas vai līdzīgi būtiski ietekmē jūs. Šīs tiesības var nebūt spēkā, ja lēmuma pieņemšana ir nepieciešama, lai noslēgtu vai izpildītu līgumu ar jums, ja lēmumu pieņemšana ir atļauta saskaņā ar piemērojamiem datu aizsardzības tiesību aktiem vai mēs esam saņēmuši jūsu nepārprotamu piekrišanu.

9. Mārketings un reklāma

Trešās puses reklāmdevēji nodrošina reklāmas, kas tiek rādītas mūsu vietnē, mūsu lietotnē vai citur mūsu pakalpojumos. Trešo pušu reklāmdevējiem nav piekļuves informācijai, ko mūsu klienti mums ir tieši snieguši. Parasti reklāmdevēji paļaujas uz sīkfailiem vai kādu citu tīmekļa/lietotņu mehānismu, lai novērtētu, kuras reklāmas jūs varētu interesēt. Mēs neievietojam “Mērķauditorijas atlases sīkfailus” un neiespējojam “Mērķauditorijas atlasi” un “Atrašanās vietu” jūsu sistēmā bez jūsu piekrišanas.

Ja esat sniedzis savu piekrišanu, akceptējot Mērķauditorijas atlases sīkfailus vietnē vai iespējojot Mērķauditorijas atlasi lietotnē, mēs varam izmantot trešās puses, lai to izdarītu (atkārtota mārketinga un līdzīgu mērķauditoriju funkcijas). Jūs varat atteikties no reklāmas, mainot savus sīkfailu iestatījumus šeit.

Trešajām pusēm mūsu konfidencialitātes paziņojums nav saistošs. Lai saprastu viņu paziņojumu konfidencialitātes politiku, jums jāapmeklē trešās puses vietne. Visas trešās puses, kas var izmantot sīkfailus mērķauditorijas atlasei, varat atrast mūsu sīkfailu politikā.

Mēs varam sazināties ar jums laiku pa laikam (pa e-pastu, īsziņu, vēstuli vai tālruni, ja nepieciešams un saskaņā ar jūsu īpašajiem norādījumiem) un tad, kad esat sniedzis mums savu piekrišanu sniegt mērķtiecīgu mārketingu par mūsu pakalpojumiem un/vai mūsu produktiem.

9.1. Kāpēc jūs saņemtu elektroniskos sakarus?

Atkarībā no valsts, kurā atrodaties, jūs saņemsiet mārketinga paziņojumus, ja būsiet mums pilnvarojis apstrādāt jūsu personas datus šiem nolūkiem. Tas nozīmē, ka esat pieteicies reģistrācijas procesa laikā vai jebkurā laikā sava profila iestatījumu sadaļā.

Mēs varam arī nosūtīt jums elektroniskus paziņojumus mārketinga nolūkos, ja jums ir līgumsaistības ar mums, proti, kad jūs pašlaik izmantojat mūsu Pakalpojumus vai ja neesat skaidri pieprasījis nesaņemt minētos mārketinga paziņojumus.

Jūs vienmēr būsiet informēts un mēs parūpēsimies, lai mūsu Pakalpojumu lietošanas vai pat reģistrācijas procesa laikā Jums būtu visa nepieciešamā informācija, lai Jūs zinātu, ka Jūsu Personas dati var tikt izmantoti šim konkrētajam mērķim un Jūs reģistrācijas procesa vai mūsu Pakalpojumu lietošanas laikā tiks dota iespēja skaidri pateikt, ka neesat ieinteresēts saņemt šādus mārketinga paziņojumus. Šādos gadījumos mēs jūs izslēgsim no sava saraksta, un jūs nesaņemsiet nekādus atjauninājumus, kas varētu jūs interesēt par mūsu pakalpojumiem un produktiem. Jūs jebkurā laikā varēsit atgriezties.

9.2. Kā jūs varat atteikties?

Jūs jebkurā laikā varēsiet atsaukt savu piekrišanu, izmantojot vienu no šiem mehānismiem:

  • Dodieties uz savu profilu un atjauniniet mārketinga preferences.
  • Izmantojiet atteikšanās saiti, ko saņemsiet jebkurā mūsu saziņā.
  • Nosūtot e-pastu uz dpo@euronetworldwide.com.

Ja jums ir kādi papildu jautājumi par savu Personas datu izmantošanu mārketinga nolūkos un/vai vēlaties sākt saņemt mārketinga paziņojumus, varat arī nosūtīt e-pastu uz dpo@euronetworldwide.com.

9.3. Ria balvu programma

Ja esat nolēmis reģistrēties mūsu Ria Rewards programmā (ja iespējams), mēs apstrādāsim jūsu personas informāciju saskaņā ar tālāk norādīto.

a. Identifikācijas dati

Tas var ietvert vārdu, amatu, dzīvesvietas un/vai uzņēmuma adresi, e-pasta, tālruņa un/vai faksa numurus un citus kontaktinformāciju, dzimšanas datumu, dzimumu, attēlus, parakstu, pases/vīzas datus, balss ierakstu un oficiālos akreditācijas datus.

Mēs izmantosim tikai stingri nepieciešamos identifikācijas datus tālāk aprakstītajiem mērķiem.

Jūsu Personas datu apstrādes iemesls Jūsu Personas datu izmantošanas juridiskais pamats

Pakalpojumu sniegšana.

Līgumsaistības

Klientu apkalpošana: mēs uzraudzīsim un ierakstīsim (ar automatizētiem līdzekļiem vai atšifrējumiem) mūsu telefona zvanus, e-pastus un tērzēšanas sarunas ar mūsu klientiem. Mēs izmantosim šo zvanu atšifrējumus, lai apstiprinātu jūsu sniegtos norādījumus.

Līgumsaistības
Likumīga interese

Mūsu klientu kontu pārvaldīšana (reģistrācija un administrēšana).

Pirmslīguma/līguma saistības

Piekļuves pieprasīšana rīkiem un informācijai: mūsu klienti var vēlēties piekļūt noteiktiem rīkiem un informācijai, kas ir pieejama Lietotnē, pirms vai pēc tam, kad tiek pieņemts lēmums reģistrēties, lai izmantotu mūsu pakalpojumus, tostarp mūsu ārvalstu valūtas maiņas un maksājumu pakalpojumu.

Pirmslīguma/Līguma saistības

Sarakste, tostarp e-pasti, faksi un jebkāda veida elektroniskā saziņa, kā arī visi viņu konta ieraksti. Mēs arī glabājam klientu apkalpošanas vēstules un citu saziņu starp mums un jebkuru Euronet grupas uzņēmumu, kā arī mūsu partneriem un piegādātājiem.

Likumīga interese
Līgumsaistības

b. Darījumu dati

Mēs apkopojam personas datus, piemēram, jūsu nosūtīto naudas summu un vietu, kur esat nosūtījis naudu, lai nodrošinātu jums atbilstošos punktus Ria Rewards programmai.

Jūsu Personas datu apstrādes iemesls Jūsu Personas datu izmantošanas juridiskais pamats

Lai sniegtu jums atbilstošos punktus

Līgumsaistības

Jūs varat sazināties ar Ria Rewards programmu, lai izstātos no Atlīdzības programmas, ziņotu par aizdomīgām vai neatļautām konta darbībām vai mainītu vai labotu savu personīgo izvēli.

Varat sazināties ar Ria Rewards programmu, zvanot uz mūsu bezmaksas tālruņa numuru 1800 882 077 parastajā darba laikā vai rakstot uz e-pastu uz riarewards@riamoneytransfer.com. Zvani no fiksētajiem un fiksētajiem tālruņiem ir bez maksas. Tomēr, zvanot no mobilā tālruņa, var tikt piemērota maksa atkarībā no mobilā tālruņa operatora.

Mēs informēsim jūs, tiklīdz Ria Rewards būs pieejams jūsu valstī.

10. Personas datu tiesību apraksts

Atkarībā no jūsu dzīvesvietas jūsu personas datu tiesības saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem var ietvert:

  1. Tiesības zināt: tiesības zināt, kādi Personas dati tiek vākti, pārdoti vai kopīgoti un kam.
  2. Piekļuves tiesības: tiesības pieprasīt piekļuvi jūsu personas datu kopijai.
  3. Tiesības labot neprecizitātes: tiesības pieprasīt jūsu Personas datu neprecizitātes labošanu.
  4. Tiesības uz dzēšanu: tiesības pieprasīt savu personas datu dzēšanu, ja ir spēkā noteikti nosacījumi.
  5. Atteikšanās tiesības:
    1. Tiesības atteikties no Personas datu apstrādes mērķtiecīgas reklāmas nolūkos.
    2. Tiesības atteikties no Sensitīvu personas datu apstrādes.
    3. Tiesības atteikties no personas datu apstrādes profilēšanas nolūkā, lai veicinātu tādu lēmumu pieņemšanu, kuriem ir juridiskas vai līdzīgi nozīmīgas sekas attiecībā uz Datu subjektu.
  6. Tiesības ierobežot sensitīvu personas datu izmantošanu un izpaušanu līdz īpaši atļautiem mērķiem.
  7. Tiesības ierobežot apstrādi: tiesības ierobežot apstrādi, ja ir spēkā noteikti nosacījumi.
  8. Tiesības uz datu pārnesamību: tiesības saņemt Personas datus strukturētā, plaši izmantotā un mašīnlasāmā formātā un tiesības pārsūtīt Personas datus citam pārzinim noteiktos apstākļos.
  9. Tiesības iebilst: tiesības iebilst pret Personas datu apstrādi (ti, tiešā mārketinga nolūkos).
  10. Tiesības, kas saistītas ar automatizētu individuālu lēmumu pieņemšanu: tiesības netikt pakļautam lēmumam, kas balstīts tikai uz automatizētu apstrādi, tostarp profilēšanu, kas rada juridiskas vai līdzīgi nozīmīgas sekas uz personu.
  11. Tiesības bez atriebības: uzņēmums nedrīkst diskriminēt indivīdu par savu personas datu tiesību izmantošanu.

Mēs atbildēsim uz jūsu pieprasījumu, cik ātri vien iespējams un piemērojamos tiesību aktos noteiktajā termiņā.

Informāciju par piemērojamām tiesībām skatiet tālāk sadaļā Reģionālais paziņojums par konfidencialitāti.

Lai izmantotu kādas no savām tiesībām, jums ir jānosūta e-pasta ziņojums uz dpo@euronetworldwide.com. Lai palīdzētu aizsargāt jūsu privātumu un uzturētu drošību, mēs veiksim nepieciešamās darbības, lai pārbaudītu jūsu identitāti, un mēs varam lūgt jūs sniegt citu informāciju, pirms piešķiram jums piekļuvi jūsu personas datiem vai uzsāksim jebkādu personas datu modifikāciju. Ja mums nav jūsu personu apliecinoša dokumenta kopijas vai juridiski derīga dokumenta, kas apliecina jūsu identitāti, mēs nevarēsim atbildēt uz jūsu pieprasījumu.

Ņemiet vērā, ka, sniedzot jums Pakalpojumu, dažas tiesības var nebūt īstenojamas uzņēmējdarbības vajadzību vai juridisku pienākumu dēļ. Jūsu tiesības var tikt ierobežotas, lai izpildītu citas juridiskas saistības, piemēram, nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas, līgumsaistības un atbilstības saistības. Neraugoties uz to, ka, izmantojot kādas no iepriekš minētajām tiesībām un/vai jebkādām papildu tiesībām, kas jums var būt atkarībā no jūsu jurisdikcijas, jums vienmēr tiks atbildēts. Ja jūsu tiesības nevar īstenot, jūs vienmēr saņemsit atbilstošu paskaidrojumu.

11. Sūdzības par privātumu

Ja jums ir sūdzība par jūsu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums pa e-pastu dpo@euronetworldwide.com.

Atkarībā no piemērojamajiem privātuma tiesību aktiem, jums var būt tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības iestādei vai citai regulatīvai iestādei, ja uzskatāt, ka mēs neesam ievērojuši savus pienākumus saskaņā ar šo paziņojumu par konfidencialitāti vai piemērojamajiem tiesību aktiem:

12. Reģionālie konfidencialitātes paziņojumi

12.1. Paziņojums Amerikas Savienoto Valstu patērētājiem

Šis paziņojums tiek sniegts Amerikas Savienoto Valstu patērētājiem un klientiem (tostarp bijušajiem klientiem), lai atbilstu federālā Gramm-Leach-Bliley likuma ("GLBA") prasībām, ja piemērojams, kas attiecas uz "nepublisku personu" apkopošanu, izpaušanu un aizsardzību. informācija” (“NPI”), kā noteikts GLBA. Šī paziņojuma izpratnē NPI nozīmē personu identificējošu informāciju par personu, ko Ria savāc kā finanšu iestāde saskaņā ar GLBA saistībā ar Ria, kas nodrošina finanšu produktu vai pakalpojumu, ja vien šī informācija nav likumīgi darīta publiski pieejama. Ria savāktie NPI var ietvert jebkuru:

  • informācija, ko indivīds sniedz Riai, lai iegūtu finanšu produktu vai pakalpojumu.
  • informācija, ko Ria iegūst par personu no darījuma, kas saistīts ar Ria finanšu produktiem vai pakalpojumiem (ti, fakts, ka šī persona ir Ria klients/patērētājs, kontu numuri, maksājumu vēsture utt.); vai
  • informācija, ko Ria iegūst par personu saistībā ar finanšu produkta vai pakalpojuma nodrošināšanu (ti, informācija no patērētāja ziņojuma vai tiesas protokola).

Bezpeļņas kategorijas, ko Ria var vākt, ir norādītas šī paziņojuma par konfidencialitāti 1. sadaļā.

Bezpeļņas kategorijas, kuras Ria var atklāt, ir norādītas šī paziņojuma par konfidencialitāti 9. sadaļā.

Saistīto uzņēmumu un nesaistīto trešo pušu kategorijas, kurām NPI tiek izpaustas vai var tikt izpaustas nākotnē, ir uzskaitītas šī paziņojuma par konfidencialitāti 9. sadaļā. Ja Ria atklāj NPI nesaistītām trešajām pusēm saskaņā ar GLBA izņēmumiem, visa šāda informācija tiek sniegta saskaņā ar likumu. “Nesaistīta trešā puse” ir jebkura persona, izņemot finanšu iestādes saistīto uzņēmumu vai personu, ko kopīgi nodarbina finanšu iestāde un uzņēmums, kas nav iestādes saistītais uzņēmums.

Informācijas kategorijas, kas tiek atklātas un kam saskaņā ar privātuma noteikumu kopīgā mārketinga/pakalpojumu sniedzēja izņēmumu, ir norādītas šī paziņojuma par konfidencialitāti 9. sadaļā.

Ja NPI var izpaust nesaistītām trešajām pusēm un uz šo izpaušanu neattiecas neviens no privātuma noteikuma izņēmumiem saskaņā ar GLBA, patērētājiem un klientiem ir tiesības atteikties no šīs informācijas izpaušanas, un tiks piemērots atteikšanās mehānisms. jāsniedz patērētājam vai klientam.

Paziņojums par Ria informācijas apmaiņu starp Euronet Group un tās saistītajiem uzņēmumiem ir sniegts šī paziņojuma par konfidencialitāti 9. sadaļā saskaņā ar Likumu par godīgu kredītvēsturi.

Ria politika un prakse attiecībā uz NPI konfidencialitātes un drošības aizsardzību ir izklāstīta šī paziņojuma par konfidencialitāti 11. sadaļā.

Kalifornijas patērētāji

Saskaņā ar Kalifornijas Patērētāju privātuma likumu Kalifornijas iedzīvotāji var izmantot šādas tiesības:

  • 1 (Tiesības zināt)
  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 5. (Tiesības atteikties no personas datu pārdošanas vai koplietošanas, lai izmantotu starpkontekstuālas uzvedības reklāmas)
  • 6 (Tiesības ierobežot sensitīvu personas datu izmantošanu un izpaušanu līdz īpaši atļautiem mērķiem)
  • 11 (Tiesības bez atriebības pēc atteikšanās vai citu tiesību izmantošanas)

12.2. Paziņojums Eiropas (EEZ) iedzīvotājiem

Saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu (VDAR) un papildus 15. sadaļā minētajām tiesībām visi Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) iedzīvotāji var izmantot šādas tiesības:

  • (Piekļuves tiesības)
  • (Tiesības labot neprecizitātes)
  • (Tiesības uz dzēšanu)
  • (Tiesības ierobežot apstrādi)
  • (Tiesības uz datu pārnesamību)
  • (Tiesības iebilst)
  • (Tiesības, kas saistītas ar automatizētu individuālu lēmumu pieņemšanu)

Lai izmantotu kādu no iepriekš minētajām tiesībām, jums ir jāievēro pienākumi, kas noteikti šī paziņojuma par konfidencialitāti 15. sadaļā.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne ilgāk kā 30 dienu laikā, ja vien netiks pieprasīts pagarinājums.

Apstrādājot jūsu personas datus, mums ir jākopīgo jūsu personas dati saskaņā ar šādu:

Datu veidi Mērķis Juridiskais pamats Saņēmējs

Identifikācijas dati
Finanšu dati
Darījumu dati

Lai nodrošinātu Pakalpojumu lietotnē Ria

Juridiskais pienākums

Lietuvas Banka (Centrolink)

Identifikācijas dati
Finanšu dati
Darījumu dati

Lai nodrošinātu Pakalpojumu lietotnē Ria

Juridiskais pienākums

PLAIS

Identifikācijas dati
Finanšu dati
Darījumu dati

Lai nodrošinātu Pakalpojumu lietotnē Ria

Juridiskais pienākums

SERC

12.3. Paziņojums Apvienotās Karalistes iedzīvotājiem

Saskaņā ar Apvienotās Karalistes Vispārējo datu aizsardzības regulu (UK GDPR) un 2018. gada Datu aizsardzības likumu visi Apvienotās Karalistes iedzīvotāji var izmantot šādas tiesības:

  • (Piekļuves tiesības)
  • (Tiesības labot neprecizitātes)
  • (Tiesības uz dzēšanu)
  • (Tiesības ierobežot apstrādi)
  • (Tiesības uz datu pārnesamību)
  • (Tiesības iebilst)
  • (Tiesības, kas saistītas ar automatizētu individuālu lēmumu pieņemšanu)

Lai izmantotu kādu no iepriekš minētajām tiesībām, jums ir jāievēro pienākumi, kas noteikti šī paziņojuma par konfidencialitāti 15. sadaļā.

12.4. Paziņojums Argentīnas iedzīvotājiem

Saskaņā ar likumu Ley de Protección de Datos Personales 25.326 jums ir šādas tiesības saskaņā ar iepriekš 15. sadaļā norādītajām definīcijām:

  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)

Lai izmantotu savas tiesības vai tiesības atsaukt vai iesniegtu jebkādas šaubas vai sūdzības par savu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums pa e -pastu dpo@euronetworlwide.com , ievērojot 15. sadaļā sniegtos norādījumus.

Ar šo jūs tiekat informēts, ka jums ir pieejamas iespējas ierobežot veidu, kā mēs izmantojam vai izpaužam jūsu personas informāciju konkrētai ārstēšanai.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne ilgāk kā 5 dienu laikā (pieprasījumiem, kas saistīti ar jūsu personas datu dzēšanu un atjaunināšanu) vai ne ilgāk kā 10 dienu laikā (pieprasījumam saistībā ar piekļuvi jūsu personas datiem ).

12.5. Paziņojums Meksikas iedzīvotājiem

Ria México, kuras domicils ir uzklausīt un saņemt paziņojumus privātuma un personas datu aizsardzības nolūkos, kas norādīti 27. sadaļā, un saskaņā ar Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares ("Meksikas likums"), tās noteikumiem, un Vadlīnijas, dara pieejamu saviem lietotājiem vai potenciālajiem lietotājiem kā datu subjektiem šo Privātuma paziņojumu pirms Personas datu vākšanas, stingri ievērojot likumības, piekrišanas, informācijas, kvalitātes, mērķa, lojalitātes principus, samērīgums un atbildība, ko nosaka Meksikas likums.

Lai sniegtu pakalpojumus kā naudas pārsūtītājs saskaņā ar Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito 81-A Bis pantu, Ria México apkopos personas datus, ja piemērojams, saskaņā ar juridiskajiem pamatiem, kas minēti 1. iedaļu un saistībā ar šādiem mērķiem:

  1. Pārbaudiet, vai Ria México iesniegtajā balsošanas pilnvarā ietvertie personas dati atbilst Instituto Nacional Electoral reģistrā esošajiem datiem.
  2. Pārbaudiet, vai Ria México sniegtie CURP dati atbilst datiem, kas reģistrēti Reģistro Nacional de Población.

Turklāt un vajadzības gadījumā, lai ievērotu Vispārējo noteikumu 4. un 4.a pantu, kas minēts Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito 95.a pantā un kas attiecas uz naudas pārsūtītājiem, kas minēti 81-A Bis pantā. saskaņā ar to pašu likumu (“Noteikumi”), Ria México ir juridisks pienākums iegūt informāciju par jūsu ģeogrāfisko atrašanās vietu, kā arī jūsu balss un sejas attēla ierakstus, lai identificētu tā lietotājus vai potenciālos lietotājus neklātienē, un iegūt citus būtiskus datus, kas tiks detalizēti izskaidroti Noteikumos paredzētajā iesniegumā pieejamajā konkrētajā veidlapā. Mēs vienmēr apstrādāsim šādu informāciju, pamatojoties uz jūsu piekrišanu.

Jums ir šādas tiesības ("ARCO tiesības"):

  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 9 (Tiesības iebilst)

Tāpat jums ir tiesības jebkurā laikā ierobežot vai atsaukt jūsu Personas datu apstrādei sniegto piekrišanu, ciktāl to pieļauj tiesību akti. Lai izmantotu kādas no savām ARCO tiesībām, atsauktu savu piekrišanu vai iesniegtu jebkādus jautājumus vai sūdzības par savu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums pa e-pastu: dpo@euronetworlwide.com , ievērojot 15. sadaļā sniegtos norādījumus.

Mēs jums atbildēsim ne vēlāk kā 20 dienu laikā no jūsu pieprasījuma saņemšanas dienas, un tas stāsies spēkā ne vēlāk kā 15 darbadienas pēc tam, kad būsim informējuši jūs par savu atbildi.

12.6. Paziņojums Čīles iedzīvotājiem

Saskaņā ar likumu jums ir šādas tiesības ("ARCO tiesības"):

  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 9 (Tiesības iebilst)

Tāpat Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt Jūsu Personas datu apstrādei sniegto piekrišanu, ciktāl to pieļauj Likums. Lai izmantotu savas ARCO tiesības vai tiesības atsaukt vai uzdot jebkuru jautājumu vai sūdzību par jūsu personas datu apstrādi, varat sazināties ar mums pa@euronetworlwide.com , ievērojot 15. sadaļā sniegtos norādījumus.

Ar šo jūs tiekat informēts, ka jums ir pieejamas iespējas ierobežot veidu, kā mēs izmantojam vai izpaužam jūsu Personisko informāciju noteiktai ārstēšanai.

No jūsu pieprasījuma saņemšanas dienas mēs jums atbildēsim ne ilgāk kā 2 dienu laikā.

12.7. Paziņojums Malaizijas iedzīvotājiem

Saskaņā ar 2010. gada Personas datu aizsardzības likumu (“PDPA”) klienti var sniegt mums savus personas datus jebkuram no šī Privātuma paziņojuma 1. sadaļā norādītajiem mērķiem. Ja mēs apstrādāsim jūsu personas datus jebkādam papildu mērķim, mēs jūs iepriekš informēsim vai prasīsim jūsu nepārprotamu piekrišanu.

Jebkurā laikā varat izmantot 15. sadaļā noteiktās tiesības. Jūs varat arī atsaukt savu piekrišanu, ja vien apstrādes darbība nav nepieciešama, lai izpildītu kādu juridisku pienākumu vai sniegtu jums kādu no mūsu pakalpojumiem. Jūs varat arī iebilst pret apstrādi, ja uzskatāt, ka šāda apstrādes darbība var radīt jums kaitējumu vai diskomfortu.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne vēlāk kā 21 dienas laikā.

Saskaņā ar PDPA noteikumiem Ria ir tiesības iekasēt maksu par jebkura datu piekļuves pieprasījuma apstrādi.

12.8. Paziņojums Jaunzēlandes iedzīvotājiem

Visiem Jaunzēlandes iedzīvotājiem tiesības, kuras varat izmantot attiecībā uz savu personas datu apstrādi, ir šādas:

  • 1 (Tiesības zināt)
  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 7 (Tiesības ierobežot apstrādi)

Lai izmantotu kādu no iepriekš minētajām tiesībām, jums ir jāievēro pienākumi, kas noteikti šī paziņojuma par konfidencialitāti 15. sadaļā.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne ilgāk kā 20 dienu laikā.

12.9. Paziņojums Austrālijas iedzīvotājiem

Visiem Austrālijas iedzīvotājiem tiesības, kuras varat izmantot attiecībā uz savu personas datu apstrādi, ir šādas:

  • 1 (Tiesības zināt)
  • 2 (piekļuves tiesības)
  • 3 (Tiesības labot neprecizitātes)
  • 4 (Tiesības uz dzēšanu)
  • 7 (Tiesības ierobežot apstrādi)

Varat arī lūgt mums izskaidrot mūsu datu politikas un praksi saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne vēlāk kā 30 dienu laikā.

Apstrādājot jūsu personas datus, mums ir jākopīgo jūsu personas dati saskaņā ar šādu:

Datu veidi Mērķis Juridiskais pamats Saņēmējs

Identifikācijas dati

Lai nodrošinātu identitātes saskaņošanas pakalpojumus, kas palīdz pārbaudīt un aizsargāt jūsu identitāti

Piekrišana

Austrālijas valdība — Iekšlietu departaments

12.10 Paziņojums Indijas iedzīvotājiem

Visiem Indijas iedzīvotājiem tiesības, kuras varat izmantot attiecībā uz savu personas datu apstrādi, ir 15. sadaļā uzskaitītās tiesības. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, lai īstenotu savas tiesības, jums ir jāievēro 15. sadaļā sniegtie norādījumi.

Jūs varat izmantot savas tiesības uz datu pārnesamību un tiesības netikt pakļautam automatizētai lēmumu pieņemšanai, kas rada juridiskas sekas, piemēram, profilēšanu, ja šāda profilēšana nav nepieciešama, lai sniegtu jums kādu no mūsu pakalpojumiem.

No dienas, kad saņemsim jūsu pieprasījumu, mēs jums atbildēsim ne vēlāk kā 30 dienu laikā.

13. Mūsu uzņēmumi pēc servisa

Pārzinis ir Ria, ko pārstāv tālāk norādītie uzņēmumi atkarībā no valsts un pakalpojuma:

13.1. Naudas pārveduma pakalpojumi

Valsts Uzņēmums, ar kuru sazināties (kontrolieris) Kontakta detaļas

Apvienotā Karaliste

Euronet Payment Services Ltd.

Part 7th Floor, North Block, 55 Baker Street, Londona, Apvienotā Karaliste, W1U 7EU

Eiropa (digitālā un mobilā)

Ria Lietuva UA

Ukmergės g. 126, LT-08100, Viļņa, Lietuva

Eiropas aģenti

Ria maksājumu iestāde EP SAU

Calle CantabRia 2, Planta 2 Alcobendas 28120 Madrid España

Polija

Euronet Polska Sp. zo.o

Ul. Inflancka 4c, Varšava, Polija 00-189

Šveice

Ria Financial Services GmbH

Langstrasse 192, Cīrihe, Šveice 8005

Savienotās Valstis

Continental Exchange Solutions, Inc.

7000 Village Dr. Ste 200, Buena Park, CA 90621, ASV

Puertoriko

Ria Financial Services Puerto Rico, Inc.

c/o Fast Solutions, LLC, Citi Tower 252 Ponce de Leon Avenue, Floor 20 SAN JUAN, PR 00918

Kanāda

Ria Telecommunications of Canada Inc

MZ400-1000 RUE De la Gauchetière O Montreal Québec H3B0A2 Canada

Meksika

Ria México Payment Solutions, S. de RL de CV

Av. Anillo Vial Fray Junipero Serra 21260, PAD-7 Piso 1, Querétaro, Querétaro México CP 76147

Čīle

Ria Chile Servicios Financieros SPA

Av. Libertador Bernardo O'Higgins 1449, Torre 4 Oficina Nr. 1502 Santjago, Čīle

Argentīna

EURONET PAYMENT SERVICES LIMITED
Sucursal de sociedad extranjera

Place de Cornavin 14-16, Ženēva - 1201

Turcija

Ria Turcija Ödeme Kuruluşu A.Ş.

Şirket Merkezi: Büyükdere Cad. Nr.: 193 Plaza 193 Kat:2 34394 Levent Şişli/İSTANBUL MERSİS Nr.: 0735085750500016

Malaizija

IME M SDN BHD

Unit 38-02 Level 38, Q Sentral 2A, Jalan Sten Sentral 2, Kuala Lumpur Sentral, 50470, Kuala Lumpur, Malaizija

Singapūra

Ria Financial Services Singapore PTE. LTD.

152 Beach Road #19-01/02, Gateway East, Singapūra 189721

Filipīnas

Ria Money Transfer, INC.

38th Floor, Philamlife Tower, 8767 Paseo De Roxas, Makati City, Filipīnas

Austrālija

Ria Money Transfer, INC.

1. līmenis, 75 Castlereagh St. Sydney, NSW. 2000. gads

Jaunzēlande

Ria Money Transfer, INC.

Level 4, 32 Mahuhu Crescent, Oklenda, 1010, Jaunzēlande

13.2. Ria veikali un valūtas maiņas pakalpojumi.

Valsts Uzņēmums, ar kuru sazināties (kontrolieris) Kontakta detaļas

Itālija

Ria Italia Srl unipersonale

Via Francesco Benaglia, n. 13 – Roma, 00153

Šveice

Ria Financial Services GmbH

Place de Cornavin 14–16, Ženēva - 1201 *** Uzņēmuma juridiskā adrese ir Langstrasse 192, 8005 Cīrihe

Francija

Ria France SAS

Rue Joseph II, 36-38 - 1000 Bruxelles

Beļģija

Ria Envia Belgium SPRL

ul. Inflancka 4c, 00-189 Warszawa

Vācija

Ria Deutschland GmbH

Friedrichstr. 200 10117 Berlīne

Zviedrija

Ria Financial Services Sweden AB

Armégatan 40, 5 tr 171 71 Solna

Norvēģija

Ria Financial Services Norway AS

Skippergata 33, 0186 Oslo

Dānija

Ria Financial Services Denmark ApS

Nørre Voldgade 21, 1358 København K

Jūs vienmēr varat iesniegt pieprasījumu mūsu datu aizsardzības speciālistam, nosūtot e-pastu uz šādu adresi: dpo@euronetworldwide.com.

Kā es varu sazināties ar uzņēmumu saistībā ar saviem datiem? Lai iesniegtu pieprasījumu vai konsultāciju, jūs varat: