Visuotinis privatumo pranešimas

2023 Rugsėjis

Šiame privatumo pranešime („ Privatumo pranešimas“) paaiškinama, kaip tvarkome jūsų asmens duomenis („ Asmens duomenys“), kai naudojatės mūsų paslaugomis, įskaitant naršymą mūsų svetainėje ar mobiliojoje programėlėje („ Svetainė / Programėlė“), su mumis atliekant sandorį. , arba apsilankykite mūsų parduotuvėse (bendrai – „ Paslaugos“) , kaip klientas, lankytojas ir (arba) mūsų svetainės/programėlės vartotojas, ar kaip kitaip su mumis bendraujate (bendrai „ tu“, „ tavo“ arba „ vartotojai“). Šiame privatumo pranešime taip pat aprašome, ar jūsų Asmens duomenys yra bendrinami su kitomis šalimis ir kokius mechanizmus turime jūsų duomenims apsaugoti.

Raginame reguliariai peržiūrėti šį privatumo pranešimą ir patikrinti, ar svetainėje / programėlėje nėra atnaujinimų. Šio privatumo pranešimo atnaujinimai bus paskelbti mūsų svetainėje / programėlėje, o toliau bendraudami su mumis sutinkate su šiuo privatumo pranešimu ir bet kokiais būsimais pakeitimais.

Kai pagal vietinius įstatymus į šį privatumo pranešimą reikia įtraukti papildomos informacijos, tokia informacija buvo įtraukta į toliau pateiktą Regioninių privatumo pranešimų skyrių.

Turinys Regioniniai pranešimai

Kokie asmens duomenys renkami ir kodėl?
Sukčiavimo prevencija
Teisėtas interesas
Kiek laiko Ria saugo asmens duomenis?
Ar Ria atskleidžia asmens duomenis?
Nepilnamečiai
Duomenų saugumas
Profiliavimas ir automatizuotas sprendimų priėmimas
Rinkodara ir reklama
Asmens duomenų teisių aprašas
Skundai dėl privatumo
Mūsų įmonės pagal paslaugas

Pranešimas Jungtinių Valstijų vartotojams (CCPA)
Pranešimas Europos (EEE) gyventojams
Pranešimas JK gyventojams
Pranešimas Argentinos gyventojams
Pastaba Meksikos gyventojams
Pranešimas Čilės gyventojams
Pranešimas Malaizijos gyventojams
Pranešimas Naujosios Zelandijos gyventojams
Pranešimas Australijos gyventojams
Pranešimas Indijos rezidentams

Dažniausiai užduodami klausimai (DUK)

Kaip galiu susisiekti su įmone dėl savo duomenų? Norėdami pateikti prašymą ar konsultaciją, galite:

Kas mes esame? Esame Ria, Euronet Worldwide įmonių grupės dalis.

Kokio tipo Asmens duomenys renkami? Mes renkame tik tuos Asmens duomenis, kurių reikia, kad galėtume teikti Jums Paslaugą ir laikytis galiojančių teisės aktų.

Kodėl Ria renka asmens duomenis? Asmens duomenis renkame konkrečiais sutartiniais ir teisiniais tikslais. Jūsų sutikimu renkame duomenis ir papildomais tikslais.

Kiek laiko Ria saugo asmens duomenis? Asmens duomenis saugome tik tiek, kiek būtina arba tiek, kiek to reikalauja taikomi teisės aktai.

Su kuo dalijamės Asmens duomenimis? Mes dalijamės Asmens duomenimis su kitomis Euronet grupės įmonėmis, teisinėmis institucijomis ir partneriais, kai tai būtina, kad įvykdytume reguliavimo reikalavimus ar sutartinius įsipareigojimus.

Kur Ria saugo asmens duomenis? Asmens duomenis saugome saugiose vietose, taikydami griežtas saugumo priemones. Jei mums reikia perkelti Asmens duomenis į kitas vietas, imamės visų būtinų priemonių, kad įvykdytume teisinius įsipareigojimus ir užtikrintume tinkamą saugumo lygį.

Kokios yra jūsų asmens duomenų teisės? Priklausomai nuo to, kur gyvenate, pagal galiojančius įstatymus galite turėti teisių, susijusių su savo Asmens duomenimis. Bendrų teisių į asmens duomenis aprašymas pateiktas 15 skyriuje toliau.

1. Kokie Asmens duomenys renkami ir kodėl?

Asmens duomenų rinkimo kategorijos, šaltiniai ir priežastys pateikiamos žemiau. Jei Asmens duomenų rinkimas grindžiamas Jūsų sutikimu, Jūs galite bet kada atšaukti savo sutikimą. Ria „neparduoda“ ir „nedalins“ Asmens duomenų, kaip apibrėžta galiojančiuose įstatymuose. Asmens duomenis saugome tiek, kiek pagrįstai reikia Paslaugoms teikti ir savo teisiniams įsipareigojimams vykdyti.

Jei turite klausimų ar rūpesčių dėl jūsų Asmens duomenų tvarkymo, galite bet kada susisiekti su mumis adresu dpo@euronetworldwide.com.

Ria Asmens duomenis renka iš toliau nurodytų šaltinių

  • Tiesiogiai iš jūsų per tiesioginę sąveiką ir formas.
  • Interneto svetainėse pasyviai renkant informaciją apie Jūsų sąveiką, įskaitant puslapio paspaudimus, praleistą laiką ar kitus automatiškai renkamus metaduomenis.
  • Reklamos tinklai, socialinės žiniasklaidos paslaugos.
  • Interneto paslaugų teikėjai; Operacinės sistemos ir platformos.
  • Duomenų analizės teikėjai.
  • Vyriausybės duomenų bazės.
  • Paslaugų tiekėjai.

1.1 Asmens duomenų tipai

a. Identifikatoriai arba identifikavimo duomenys

Asmens duomenys, kuriuos renkame iš jūsų, gali apimti vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono ir (arba) fakso numerius, gyvenamosios vietos ir (arba) įmonės adresą ir kitus kontaktinius duomenis ("Kontaktinė informacija"), titulą, gimimo datą, lytį, vaizdus, vaizdo įrašus arba parašas.

Jei reikia, identifikavimo duomenys naudojami tik aprašytiems tikslams.

Apdorojimo tikslas Teisinis pagrindas

Paslaugoms atlikti/teikti.

Sutartinė prievolė

Norėdami teikti klientų aptarnavimą ir įrašyti klientų nurodymus, stebėsime ir įrašysime (automatinėmis priemonėmis arba stenogramomis) savo telefono skambučius, el. laiškus ir pokalbius su jumis. Mes naudosime šių skambučių stenogramas, kad patvirtintume mums pateiktas instrukcijas.

Sutartinė prievolė
Teisėtas interesas

Tvarkyti savo paskyrą (-as) (ty registracijos, administravimo, priežiūros ir aptarnavimo paskyras).

Ikisutartinė/sutartinė prievolė

Teikti reklamą ir rinkodarą.

Sutikimas
Sutartinė prievolė

Išmatuoti ir įvertinti jūsų elgesį naudojant automatinį apdorojimą, kad suteiktų jums labiau suasmenintą Paslaugą.

Sutikimas

Jūsų dalyvavimas renginiuose ar dovanose: Galbūt norėsite dalyvauti mūsų organizuojamuose renginiuose arba konkrečioje dovanoje.

Sutikimas

Siekdami vykdyti savo teisinius įsipareigojimus, susijusius su įrašų tvarkymu, saugome korespondenciją, įskaitant el. laiškus, faksogramas ir bet kokį elektroninį ryšį, kartu su bet kokiais kliento paskyros įrašais. Taip pat saugome klientų aptarnavimo laiškus ir kitus ryšius tarp mūsų ir bet kurios Euronet grupės įmonės, taip pat mūsų partnerių ir tiekėjų.

Teisinė prievolė

Labai ribotomis aplinkybėmis atlikti kredito patikrą, kad būtų galima patikrinti asmens tapatybę vykdant KYC veiklą teikti Paslaugas.

Teisinė prievolė
Sutikimas

b. Finansinė informacija ir profesinė arba su darbu susijusi informacija

Mes renkame jūsų asmeninius finansinius duomenis, kai registruojatės naudotis mūsų paslaugomis. Mes renkame finansinius duomenis, pvz., banko sąskaitos informaciją, finansines ataskaitas, pervedimo priežastis, profesiją (profesiją ar su darbu susijusią informaciją) arba kitus dokumentus, kad parodytume norimų pervesti lėšų šaltinį (panašius į atlyginimų lapelius), kad pateiktume su mūsų paslaugomis.

Apdorojimo tikslas Teisinis pagrindas

Paslaugų teikimas/teikimas

Sutartinė prievolė

Kova su pinigų plovimu

Teisinė prievolė

Antiterorizmo finansavimas ir nusikalstama veikla

Teisinė prievolė

Tvarkyti kliento paskyrą (-as)

Sutartinė prievolė

Labai ribotomis aplinkybėmis atlikti kredito patikrą, kad būtų galima teikti Paslaugas

Teisėtas interesas

Norėdami patikrinti kliento tapatybę (ty KYC: papildomos informacijos rasite spauskite čia)

Teisinė prievolė

Ria niekada neprašys jūsų pateikti mokėjimo informacijos (ty kredito / debeto kortelės duomenų) tiesiogiai darbuotojui ar agentui. Kai reikalinga mokėjimo informacija, Ria paprašys kliento įvesti informaciją tiesiai į mokėjimo apdorojimo sistemą.

Jei turite klausimų apie tai, kaip Ria tvarko jūsų finansinę informaciją, galite susisiekti su mumis čia.

c. Elgesio ir techninė informacija

IP adresas, internetas ar kitas panašus tinklas, naršymo ar paieškos veikla, elgsenos informacija (siekiant suprasti, kaip elgiatės naudodamiesi mūsų produktais ir paslaugomis), naršyklės tipas ir versija, laiko juostos nustatymas, ekrano skiriamosios gebos nustatymai, naršyklės papildinių tipai ir versijos, operacinė sistema ir platforma.

Mūsų slapukų politika pateikiama čia

Apdorojimo tikslas Teisinis pagrindas

Atlikti analizę, kad būtų galima įvertinti naudojimąsi mūsų svetaine ir paslaugomis, įskaitant apsilankymų skaičių, vidutinį laiką, praleistą svetainėje / programėlėje, peržiūrėtus puslapius, puslapių sąveikos duomenis (pvz., slinkimą, paspaudimus ir pelės užvedimą) ir kt. kad pagerintume jums siūlomą turinį.

Teisėtas interesas

Imtis veiklos, skirtos Paslaugos kokybei patikrinti ar palaikyti, Paslaugai tobulinti, atnaujinti arba tobulinti, įskaitant svetainės / Programėlės administravimą ir vidines operacijas, įskaitant trikčių šalinimą, duomenų analizę, testavimą, tyrimų, statistikos ir apklausų tikslus. .

Sutikimas
Teisėtas interesas

Norėdami padėti užtikrinti mūsų svetainės/programėlės saugumą.

Sutikimas
Teisėtas interesas

Teikti reklamą ir rinkodarą, įskaitant mūsų el. laiškų poveikio įvertinimą.

Sutikimas

Teikti Paslaugas, įskaitant sandorio apdorojimą.

Sutartinė prievolė

d. Vietos informacija arba geografinės vietos duomenys

Mes galime rinkti informaciją apie jūsų buvimo vietą, kai naudojatės mūsų paslaugomis.

Apdorojimo tikslas Teisinis pagrindas

Teikti Paslaugas savo klientams pritaikytą Programėlės patirtį, susijusią su jų buvimo vieta, pvz., rodyti vietinę valiutą atitinkamoje vietoje.

Sutikimas
Teisinė prievolė

Teikti Paslaugą, įskaitant įrenginio Vietos naudojimą, kad būtų galima nustatyti netoliese esančias vietas, kur galima pasiimti ir išlaipinti

Sutikimas

e. Garso ir vaizdo stebėjimas

Vaizdo, vaizdo ir garso / balso įrašymas.

Apdorojimo tikslas Teisinis pagrindas

Siekdami užtikrinti savo Paslaugų saugumą, galime naudoti CCTV, kad užtikrintume klientų saugumą mūsų parduotuvėse ar biuruose.

Teisėtas interesas

f. Sandorių duomenys

Mes renkame asmens duomenis, pvz., gavėjo duomenis, banko sąskaitos informaciją, kontaktinę informaciją, paskirties vietą, į kurią siunčiate pinigus, ir banko nuostatas. Atsižvelgdami į vietinius teisės aktus, renkame tokią informaciją kaip profesija (profesinė arba su darbu susijusi informacija), santykiai su naudos gavėju, pervedimo priežastis ir papildomi dokumentai, įrodantys lėšų šaltinį.

Apdorojimo tikslas Teisinis pagrindas

Teikti Paslaugas, įskaitant sandorio užbaigimą.

Sutartinė prievolė

Su sandoriu susijusiais atitikties tikslais.

Teisinė prievolė

g. Jautrūs asmens duomenys

Kai būtina, galime rinkti neskelbtinus arba specialių kategorijų Asmens duomenis (toliau – neskelbtini asmens duomenys), kad galėtume teikti Paslaugas ir vykdyti savo teisinius įsipareigojimus. Galime rinkti šių kategorijų neskelbtinus asmens duomenis: unikalią identifikuojančią biometrinę informaciją arba identifikatorius (ty veido nuskaitymo geometriją ir išvestinę informaciją); vyriausybės identifikatoriai (ty vairuotojo pažymėjimas, valstybinė asmens tapatybės kortelė arba paso numeris); informacija apie sveikatą. Kai to reikalauja taikytini teisės aktai, prieš tvarkydami neskelbtinus asmens duomenis gausime jūsų sutikimą arba suteiksime jums galimybę atsisakyti. Mes „neparduodame“ ir „nedaliname“ neskelbtinų asmens duomenų, kaip tos sąlygos apibrėžtos galiojančiuose įstatymuose. Mes naudojame ir atskleidžiame neskelbtinus asmens duomenis tik pagal galiojančius įstatymus leidžiamais tikslais. Mes saugome neskelbtinus asmens duomenis tiek, kiek pagrįstai reikia Paslaugoms teikti ir savo teisiniams įsipareigojimams vykdyti.

Neskelbtinų asmens duomenų tvarkymo tikslas Teisinis pagrindas

Vykdyti teisinius įsipareigojimus, įskaitant KYC tikslus.

Teisinė prievolė
Viešasis interesas

Saugumo ir sukčiavimo prevencijos tikslais, siekiant patikrinti jūsų tapatybę, kai naudojatės mūsų paslaugomis.

Norėdami gauti papildomos informacijos apie duomenis, spustelėkite čia.

Teisinė prievolė jurisdikcijoms, tokioms kaip Europos Sąjunga.

Sutikimas jurisdikcijose, kuriose reikalingas sutikimas.

Iš jūsų surinkti Asmens duomenys gali skirtis priklausomai nuo šalies, kurioje teikiamos mūsų Paslaugos. Jums gali būti taikomos ne visos aukščiau aprašytos duomenų kategorijos. Jei turite klausimų dėl jūsų Asmens duomenų tvarkymo, galite susisiekti su mumis adresu dpo@euronetworldwide.com

h. Neidentifikuojami duomenys

Kai tik įmanoma, naudojame duomenis, kuriuose jūsų negalima tiesiogiai identifikuoti (pvz., anoniminius demografinius ir naudojimo duomenis), o ne Asmens duomenis („neidentifikuojami duomenys“). Šie neidentifikuojami duomenys gali būti naudojami mūsų vidiniams procesams ar paslaugų teikimui tobulinti be papildomo įspėjimo.

Apibendrintus duomenis galime naudoti įvairiais tikslais, įskaitant mūsų Paslaugų analizę, vertinimą ir tobulinimą.

i. Įrenginio funkcijos

Kai naudojate programą ir patobulinsime naudojimą, funkcijas bei patirtį, kai naudojate mūsų programą, mums gali prireikti prieigos prie tam tikros papildomos informacijos ir įrenginio funkcijų, pvz., kontaktų sąrašo. Prieš gaudami tokią informaciją, paprašysime jūsų leidimo. Bet kokie duomenys, gauti naudojant šias įrenginio funkcijas, bus saugomi tik jūsų įrenginyje, niekada mūsų serveryje ar kitur.

Galite pasirinkti pridėti savo kontaktų informaciją, prijungę kontaktus iš įrenginio arba socialinių tinklų paskyrų prie mūsų programos. Jei nuspręsite bendrinti su mumis savo kontaktus, mes, vadovaudamiesi jūsų nurodymais, pasieksime ir išsaugosime jūsų kontaktų informaciją savo Programėlėje, kad būtų lengviau išsiųsti pinigus jūsų artimiesiems. Sužinokite daugiau apie tai, kaip renkame informaciją apie jūsų kontaktus, kaip tą informaciją naudojame ir kokius valdiklius galite naudoti.

j. Kontaktų sąrašas

Kai leisite programai pasiekti įrenginio adresų knygą, programa įkels jų vardus ir telefonų numerius į programoje esantį kontaktų sąrašą. Tokiu būdu, kai pasirinksite gavėją, galėsite pasirinkti asmenį iš savo kontaktų sąrašo ir nereikės įtraukti visos jo informacijos po skaitmenį.

Kaip minėta pirmiau, jūsų įrenginio kontaktų sąrašą pasieksime tik tol, kol duosite aiškų sutikimą. Galite suteikti mums prieigą registracijos proceso metu arba bet kuriuo metu po to, kai nustatymų parinktyje bus sukurta paskyra.

Jei leidę programai pasiekti jūsų kontaktų sąrašą pakeisite savo nuomonę, visada galėsite pašalinti savo kontaktų sąrašą iš programos. Atminkite, kad importuotas kontaktinės informacijos sąrašas niekada nepaliks jūsų telefono ir mes niekada nesaugosime tų duomenų kopijos savo serveriuose.

1.1 Biometriniai duomenys ir e-KYC

Esame teisiškai įpareigoti patikrinti jūsų tapatybę per procesą, žinomą kaip e-KYC (electronic Know Your Customer), siekdami išskirtinai jus identifikuoti ir užkirsti kelią pinigų plovimui, terorizmo finansavimui ir sukčiavimo schemoms, kaip reikalaujama kovos su pinigų plovimu teisės aktuose. Registruojantis Ria internetinėms paslaugoms Ria mobiliojoje programėlėje ar žiniatinklio programėlėje, registracijos metu paprašysime pateikti galiojantį asmens dokumentą su nuotrauka, vaizdo įrašą ir (arba) asmenukę. Jūsų bus paprašyta juos pateikti tiesiogiai mūsų paslaugų teikėjų platformose.

Šis procesas ir informacija padeda mums nustatyti įtartiną veiklą. Tai taip pat leis mums teikti jums geresnes paslaugas.

Asmenukė, vaizdo įrašas (jei prašoma) ir išvestiniai duomenys, pvz., veido nuskaitymo šablonas, gali būti laikomi biometriniais duomenimis arba biometrine informacija pagal jurisdikcijos, kurioje veikiame, teisės aktus. Atsižvelgiant į šalį, kurioje gyvenate, galime paprašyti jūsų sutikimo pateikti mums savo biometrinius duomenis. Jei nesutinkate, kad būtų renkama jūsų biometrinė informacija, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda, kad ji galėtų padėti tapatybės patvirtinimo procesui naudodama alternatyvų metodą. Kontaktinę informaciją rasite čia.

Biometrine informacija dalijamės su savo paslaugų teikėjais pagal sutartinius įsipareigojimus. Nei „Ria“, nei mūsų paslaugų teikėjai neparduoda, neišnuomoja ir neprekiauja jūsų biometrine informacija. Visi paslaugų teikėjai, turintys prieigą prie šių duomenų, pagal sutartį įsipareigoja laikytis saugumo standartų, kad jūsų biometrinė informacija būtų saugi ir paslaugų teikėjas nenaudos duomenų jokiais kitais tikslais. Tai apima neleidimą neįgaliotoms šalims pasiekti tokių duomenų.

Atsižvelgiant į taikomus privatumo teisės aktus, jūsų duomenų privatumo teisės, susijusios su jūsų asmens duomenimis, taip pat apima biometrinius duomenis, įskaitant teisę susipažinti su duomenimis. Šiame Privatumo pranešime skiltyje „Kokios yra mano teisės“ rasite savo teisių į duomenų privatumą sąrašą.

Jei turite klausimų dėl mūsų e-KYC proceso ir jūsų biometrinių duomenų naudojimo, nedvejodami susisiekite su mumis adresu dpo@euronetworldwide.com.

Jei naudojatės mūsų paslaugomis bet kurioje iš mūsų parduotuvių, KYC procesas bus kitoks, o agentas arba bet kuris mūsų darbuotojas įsitikins, kad jūsų pateiktas ID atitinka jūsų tapatybę.

Kai naudojate mūsų parašų blokelius mūsų parduotuvėse ar bet kurio agento vietoje, mes rinksime tik jūsų parašo atvaizdą, kuris rodomas parašo blokelyje, ir iš jūsų nebus renkami jokie biometriniai duomenys.

1.3 Gavėjo asmens duomenys

Jei esate naudos gavėjas, mes renkame jūsų Asmens duomenis iš savo klientų, nes esate būtini vykdant sutartį tarp Ria ir mūsų kliento. Jūs esate subjektas, kuris gaus naudos iš mūsų kliento sukurtos mokėjimo operacijos.

Asmens duomenų, kuriuos galime gauti apie jus, tipai yra šie:

  • Asmens tapatybės duomenys (pagal 1 skyrių)
  • Operacijų duomenys (pagal 1 skyrių)
  • Finansiniai duomenys (pagal 1 skyrių)

Teisinis gavėjo Asmens duomenų tvarkymo pagrindas yra mūsų teisėtas interesas vykdyti savo įsipareigojimus, susijusius su sutartiniais santykiais, kuriuos turime su klientu.

Gavėjo asmens duomenys tvarkomi tik siekiant užtikrinti, kad būtų nustatyta teisinga perlaidų paslauga, ir nenaudojami jokiems kitiems tikslams. Tiek naudos gavėjų, tiek klientų Asmens duomenims apsaugoti diegiamos tos pačios saugumo priemonės.

Jei turite klausimų apie jūsų, kaip naudos gavėjo, Asmens duomenų tvarkymą, galite susisiekti su mumis adresu dpo@euronetworldwide.com.

1.4 Asmens duomenys, surinkti iš kitų šalių

Galime gauti jūsų Asmens duomenis iš kitų šaltinių, pvz., viešųjų įrašų šaltinių (federalinių, valstijų ar vietos valdžios organizacijų), siekdami laikytis vietinių taisyklių ir užtikrinti, kad mūsų KYC mechanizmas būtų tikslus ir kad galėtume suteikti jums saugiausias paslaugas.

Iš trečiųjų šalių surinkti asmens duomenys tvarkomi tik konkrečiais tikslais, pavyzdžiui:

  • Identifikavimo tikslai: Asmens duomenis, kuriuos mums pateikėte, galime patikrinti su trečiosiomis šalimis, kad įsitikintume, jog jūsų tapatybė sutampa su informacija, kurią mums pateikėte. Teisinis šio tvarkymo pagrindas yra mūsų teisinis įsipareigojimas ir teisėtas interesas.

Jei tvarkysime bet kokius papildomus duomenis, gautus iš trečiosios šalies, apie tai jus kuo greičiau informuosime ir gausime jūsų sutikimą, kai to reikalaujama pagal galiojančius įstatymus.

1.5 Asmens duomenų tikslumas

Esame įsipareigoję užtikrinti, kad jūsų Asmens duomenys būtų tikslūs ir atnaujinami. Mes imamės pagrįstų veiksmų, kad užtikrintume jūsų Asmens duomenų tikslumą, užtikrindami, kad naujausi mūsų gauti Asmens duomenys būtų tiksliai įrašyti, o kai manome, kad tai būtina, atliekame periodinius patikrinimus ir prašome atnaujinti savo Asmens duomenis. Kartkartėmis galime atsiųsti jums el. laišką, prašydami patvirtinti ir (arba) atnaujinti savo Asmens duomenis. Šis pranešimas grindžiamas mūsų teisėtu interesu ir teisiniu įsipareigojimu išlaikyti tikslią ir naujausią informaciją.

Jei pastebėsite, kad jūsų Asmens duomenys nėra tikslūs, galite prašyti ištaisyti arba atnaujinti savo informaciją atsiųsdami el. laišką adresu dpo@euronetworldwide.com.

1.6 Mašininis mokymasis

Vienas iš pagrindinių „Ria“ mašininio mokymosi tikslų yra palaikyti skaitmeninį e-KYC tikrinimo procesą, kurio reikalaujama pagal kovos su pinigų plovimu teisės aktus.

Jūsų įkelta biometrinė informacija yra analizuojama siekiant pateikti rekomendaciją, ar asmuo, norintis užsiregistruoti Ria Paslaugoms, yra tas pats asmuo, nurodytas identifikavimo dokumentuose. Ši technologija nuskaito vaizdus, verčia juos į kompiuterinę kalbą, ty: šablonus, ir palygina juos tarpusavyje bei su kitų vaizdų duomenų baze. Technologija patvirtina arba atmeta vaizdus kaip to paties asmens vaizdus.

2. Sukčiavimo prevencija

„Ria“ taip pat sukūrė savo mašininio mokymosi modelius, kad padėtų bendrai laikytis norminių aktų, pavyzdžiui, nustatyti sukčiavimo sandorių atvejus. Šia analize siekiama užtikrinti, kad galėtume suteikti jums pageidaujamas paslaugas ir laikytis mūsų teisinių reikalavimų, kad būtų išvengta pinigų plovimo ir terorizmo finansavimo.

Procesas apima operacijų duomenų analizę ir reikšmių priskyrimą konkrečiai informacijai. Tada šios vertės sujungiamos ir perduodamos mašininio mokymosi modeliui, kad būtų galima nuspręsti, ar operacija gali būti apgaulė.

Visa informacija, gauta per mūsų mašininio mokymosi procesą, bus naudojama tik čia aprašytais tikslais ir niekada nebus naudojama jokiems kitiems tikslams, taip pat tai neturės įtakos jūsų teisėms ir laisvėms.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip Euronet naudoja mašininio mokymosi technologiją, susisiekite su Euronet DPO adresu dpo@euronetworldwide.com.

3. Teisėtas interesas

Kai naudojame jūsų Asmens duomenis siekdami savo teisėtų interesų, dėsime visas pastangas, kad mūsų interesai atitiktų jūsų interesus, kad jūsų Asmens duomenys būtų naudojami tik taip, kaip leidžia atitinkami teisės aktai, arba kai tai neturės neigiamos įtakos jūsų teisėms. Paprašius, klientai gali prašyti informacijos apie bet kokį tvarkymą, pagrįstą teisėtais interesais.

4. Kiek laiko Ria saugo Asmens duomenis?

Asmens duomenys saugomi tol, kol to reikia norint teikti prašomas paslaugas ir laikytis galiojančių teisinių, apskaitos ar atskaitomybės įsipareigojimų. Saugojimo laikotarpis nustatomas pagal taikomus reikalavimus ir įsipareigojimus, kurie gali apimti:

  • Teisiniai ir reguliavimo reikalavimai: Jūsų asmens duomenys saugomi tiek laiko, kiek reikia, kad būtų laikomasi visų mūsų teisinių įsipareigojimų, įskaitant, bet neapsiribojant, komercinius, mokesčių ir kovos su pinigų plovimu įstatymus ir reglamentus. Nors jūsų Asmens duomenis saugome tik teisinių įsipareigojimų vykdymo tikslais, jūsų Asmens duomenys bus apriboti taip, kad jų nebus galima naudoti jokiems kitiems tikslams. Kol apribota, prieiga prie jūsų Asmens duomenų bus prieinama tik tada, kai tai būtina. Kai tik gausime prašymą ištrinti, mes taip pat saugosime jūsų asmens duomenis, vykdydami savo teisinius įsipareigojimus.
  • Klientų aptarnavimas ir sutartiniai santykiai (santykių su klientais administravimas, skundų nagrinėjimas ir kt.): Jūsų Asmens duomenis saugosime tol, kol liksite mūsų klientas. Kai manysime, kad mūsų sutartiniai santykiai pasibaigė, apribosime jūsų duomenis, kad jie būtų prieinami tik siekiant laikytis teisinių įsipareigojimų, kaip nurodyta pirmiau.
  • Rinkodara: Jūsų Asmens duomenis tvarkysime rinkodaros tikslais tol, kol nepaprašėte mūsų atsisakyti, pagal šio privatumo pranešimo 11 skyrių arba kol sužinosime, kad jūsų nebedomina arba jūsų duomenys nėra tikslūs.

5. Ar Ria atskleidžia Asmens duomenis?

Toliau nurodyta, kaip Ria atskleidžia asmens duomenis verslo tikslais arba teisiniams įsipareigojimams vykdyti:

5.1 Euronet grupė

Asmens duomenų tipai Tikslas Teisinis pagrindas

Identifikavimo duomenys
Vaizdo stebėjimas
Sandorių duomenys
Finansinės detalės
Elgesio ir techniniai duomenys

Atskleidžiame jūsų Asmens duomenis su „Euronet“ ir „Euronet Group“ dukterinėmis įmonėmis kasdieniais mūsų filialų verslo tikslais ir grupės įsipareigojimų vykdymui.

Dėl pardavimo, įsigijimo, susijungimo ar reorganizavimo, kuriame dalyvauja Euronet, Euronet grupei priklausanti įmonė, arba bet koks jų atitinkamas turtas, galime perduoti kliento Asmens duomenis trečiajai šaliai. Tai darydami imsimės pagrįstų veiksmų, kad užtikrintume, jog jų informacija būtų tinkamai apsaugota.

Teisinė prievolė
Sutartinė prievolė

5.2 Trečiųjų šalių paslaugų teikėjai*

Asmens duomenų tipai Tikslas Teisinis pagrindas

Identifikavimo duomenys
Biometriniai duomenys
Finansinės detalės

Duomenų analizės ir tapatybės patvirtinimo teikėjams, kad jie atliktų atitikties patikros (e-KYC) ir sukčiavimo prevencijos paslaugas.

Teisinė prievolė
Sutikimas

Kontaktiniai duomenys
Sandorių duomenys

Mūsų agentams ir korespondentams teikti Paslaugas.

Teisėtas interesas
Teisinė prievolė
Sutikimas

Kontaktiniai duomenys
Elgesio ir techniniai duomenys

Reklamos užsakovams ar reklamos tinklams ir socialinės žiniasklaidos įmonėms, kad jie skaitmeninėse paslaugose talpintų individualizuotus skelbimus ir prisitaikytų prie vartotojų pageidavimų.

Sutikimas
Sutartinė
Įsipareigojimas

*Teisinė reikšmė ir „trečiųjų šalių paslaugų teikėjų“ sąrašas gali skirtis priklausomai nuo šalies, kurioje esate. Norėdami gauti papildomos informacijos apie tai, kurie paslaugų teikėjai turi prieigą ir kodėl jie turi prieigą prie jūsų asmens duomenų, galite susisiekti su mumis adresu dpo@euronetworldwide.com.

5.3 Teisinės ir reguliavimo institucijos

Asmens duomenų tipai Tikslas Teisinis pagrindas

Identifikavimo duomenys
Vaizdo stebėjimas
Sandorių duomenys
Finansinės detalės

Mums gali tekti atskleisti jūsų Asmens duomenis (įskaitant neskelbtinus asmens duomenis, kaip aprašyta aukščiau), jei to paprašys teisinė institucija. Galime dalytis jūsų Asmens duomenimis su teisinėmis institucijomis, kad įgyvendintume arba taikytų mūsų Sąlygas arba bet kokį kitą susitarimą ar susitarimą, kurį galime turėti su jumis.

Teisinė prievolė
Sutartinė prievolė

5.4 Strateginiai partneriai

Asmens duomenų tipai Tikslas Teisinis pagrindas

Identifikavimo duomenys
Sandorių duomenys
Finansinės detalės

Prireikus dalinsimės jūsų Asmens duomenimis su strateginiais partneriais, kad galėtume teikti jums savo paslaugas.

Teisinė prievolė

5.5 Profesionalūs partneriai

Asmens duomenų tipai Tikslas Teisinis pagrindas

Identifikavimo duomenys
Vaizdo stebėjimas
Sandorių duomenys
Finansinės detalės

Mes dalinsimės jūsų Asmens duomenimis su patarėjais, teisininkais, konsultantais, auditoriais ar buhalteriais, kad galėtume vykdyti savo teisinius įsipareigojimus ir teikti Paslaugas bei sutartinius įsipareigojimus ir geriausią praktiką.

Teisėtas interesas

6. Nepilnamečiai

Mes neteikiame Paslaugų tiesiogiai vaikams iki 18 metų ir aktyviai nerenkame jų asmeninės informacijos. Jei esate jaunesnis nei 18 metų, nesinaudokite svetaine / programėle ar pasiūlymais ir nesidalykite su mumis asmens duomenimis. Jei sužinosite, kad jaunesnis nei 18 metų asmuo neteisėtai suteikė mums asmens duomenis, susisiekite su mumis adresu dpo@euronetworldwide.com.

7. Duomenų saugumas

Esame įsipareigoję apsaugoti jūsų Asmens duomenis ir įdiegėme komerciškai pagrįstas ir tinkamas apsaugos priemones, kad išvengtume informacijos, kurią mums patikėjote, praradimo, piktnaudžiavimo ir pakeitimo. „Ria“ visada stengsimės užtikrinti, kad jūsų Asmens duomenys būtų gerai apsaugoti, laikydamiesi geriausios tarptautinės praktikos. Mes laikomės šio įsipareigojimo užtikrinti duomenų saugumą, įgyvendindami atitinkamas fizines, elektronines ir valdymo priemones, skirtas apsaugoti ir apsaugoti jūsų asmeninę informaciją.

Siekdami apsaugoti savo sistemas nuo nelegalios prieigos, naudojame saugias, pažangiausias fizines ir organizacines saugumo priemones, kurios nuolat tobulinamos siekiant užtikrinti aukščiausią saugumo lygį pagal tarptautinę geriausią praktiką ir ekonomiškumą. Visi Asmens duomenys saugomi saugioje vietoje, apsaugotoje ugniasienėmis ir kitais sudėtingais saugos mechanizmais su ribota administracine prieiga.

Darbuotojai, turintys prieigą prie jūsų Asmens duomenų ir su jūsų Asmens duomenimis susijusią tvarkymo veiklą, pagal sutartį įsipareigoja saugoti jūsų duomenis privačius ir laikytis mūsų organizacijoje įdiegtos privatumo politikos.

Siekiame aukščiausių duomenų apsaugos standartų taikydami pramonės standartines priemones jūsų privatumui apsaugoti.

8. Profiliavimas ir automatizuotas sprendimų priėmimas

Aiškiai sutarus, teikiame jums pritaikytą informaciją apie mūsų produktus ir paslaugas. Mes atliekame duomenų analizę, siekdami nukreipti jums tinkamus pranešimus ir reklamas, įskaitant kvietimus į išskirtinius klientų renginius, kurie, mūsų manymu, jus gali sudominti, taip pat rekomenduoti produktus ir paslaugas, kurie, mūsų nuomone, jums gali tikti.

Kai kuriais atvejais naudojame automatizuotą sprendimų priėmimą ir profiliavimą, jei tai leidžia teisės aktai ir tai būtina sutarčiai vykdyti. Pavyzdžiui, automatizuotas autorizavimas perlaidų paslaugoms. Teisinis pagrindas profiliavimui ir automatizuotam sprendimų priėmimui yra teisėtas interesas.

Taip pat priimame automatizuotus sprendimus tokiuose procesuose kaip sandorių stebėjimas, siekdami kovoti su sukčiavimu, laikydamiesi teisinių reikalavimų, susijusių su pinigų plovimo terorizmo finansavimo prevencija ir finansinėmis paslaugomis. Priklausomai nuo jūsų gyvenamosios vietos, galite turėti teisę prašyti, kad jums nebūtų taikomas visiškai automatizuotas sprendimų priėmimas, įskaitant profiliavimą, jei toks sprendimas turi teisinių pasekmių arba panašiai reikšmingai paveikia jus. Ši teisė negali būti taikoma, jei sprendimas yra būtinas norint sudaryti ar įvykdyti susitarimą su jumis, jei sprendimą priimti leidžiama pagal galiojančius duomenų apsaugos įstatymus arba mes gavome aiškų jūsų sutikimą.

9. Rinkodara ir reklama

Trečiųjų šalių reklamuotojai teikia skelbimus, kurie rodomi mūsų svetainėje, programėlėje ar kitur mūsų paslaugų vietose. Trečiųjų šalių reklamuotojai neturi prieigos prie informacijos, kurią mūsų klientai mums suteikė tiesiogiai. Paprastai reklamuotojai pasikliauja slapukais arba kitu žiniatinklio / programėlės mechanizmu, kad įvertintų, kurie skelbimai jums gali būti įdomūs. Mes nededame „Taikymo slapukų“ ir neįjungiame „Taikymo“ ir „Vietos“ jūsų sistemoje be jūsų sutikimo.

Jei davėte savo sutikimą priimdami Svetainėje taikomus slapukus arba įjungdami Taikymą programoje, galime pasitelkti trečiąsias šalis (pakartotinės rinkodaros ir panašios auditorijos funkcijos). Galite atsisakyti reklamos, pakeisdami slapukų nustatymus čia.

Trečiosios šalys nėra saistomos mūsų privatumo pranešimo. Norėdami suprasti jų pranešimų privatumo politiką, turėtumėte apsilankyti trečiosios šalies svetainėje. Visas trečiąsias šalis, kurios gali naudoti slapukus, galite rasti mūsų slapukų politikoje.

Retkarčiais galime susisiekti su jumis (el. paštu, SMS žinute, laišku ar telefonu, jei reikia ir pagal jūsų konkrečias instrukcijas) ir kai davėte mums sutikimą teikti tikslinę rinkodarą apie mūsų Paslaugas ir (arba) mūsų produktus.

9.1 Kodėl turėtumėte gauti elektroninius pranešimus?

Priklausomai nuo šalies, kurioje esate įsikūrę, gausite rinkodaros pranešimus, jei įgaliojote mus tvarkyti jūsų Asmens duomenis šiais tikslais. Tai reiškia, kad pasirinkote registracijos proceso metu arba bet kuriuo metu savo profilio nustatymų skiltyje.

Taip pat galime siųsti elektroninius pranešimus rinkodaros tikslais, kai turite sutartinių įsipareigojimų su mumis, t. y. kai šiuo metu naudojatės mūsų paslaugomis arba aiškiai neprašėte negauti minėtų rinkodaros pranešimų.

Jūs visada būsite informuoti, o mes pasirūpinsime, kad naudodamiesi mūsų Paslaugomis ar net registracijos metu turėtumėte visą reikiamą informaciją, kad žinotumėte, jog Jūsų Asmens duomenys gali būti naudojami tuo konkrečiu tikslu ir Jūs registracijos proceso metu arba naudojantis mūsų paslaugomis bus suteikta galimybė aiškiai pasakyti, kad nesate suinteresuoti gauti tokių rinkodaros pranešimų. Tokiais atvejais pašalinsime jus iš savo sąrašo ir negausite jokių atnaujinimų, kurie galėtų jus sudominti apie mūsų paslaugas ir produktus. Galėsite bet kada vėl prisijungti.

9.2 Kaip galite atsisakyti?

Savo sutikimą galėsite bet kada atšaukti naudodami vieną iš šių mechanizmų:

  • Eikite į savo profilį ir atnaujinkite rinkodaros nuostatas.
  • Naudokite atsisakymo nuorodą, kurią gausite bet kuriame mūsų pranešime.
  • Siųsdami el. laišką adresu dpo@euronetworldwide.com.

Jei turite papildomų klausimų dėl savo Asmens duomenų naudojimo rinkodaros tikslais ir (arba) norite pradėti gauti rinkodaros pranešimus, taip pat galite siųsti el. laišką adresu dpo@euronetworldwide.com.

9.3 Ria apdovanojimų programa

Jei nusprendėte užsiregistruoti mūsų Ria apdovanojimų programoje (jei įmanoma), jūsų asmeninę informaciją tvarkysime taip:

a. Identifikavimo duomenys

Tai gali būti vardas, pavardė, pareigos, gyvenamosios ir (arba) įmonės adresas, el. pašto adresas, telefono ir (arba) fakso numeriai ir kiti kontaktiniai duomenys, gimimo data, lytis, vaizdai, parašas, paso / vizos duomenys, balso įrašas ir oficialūs kredencialai.

Mes naudosime tik griežtai būtinus identifikavimo duomenis toliau aprašytiems tikslams.

Priežastis tvarkyti Jūsų Asmens duomenis Teisinis Jūsų Asmens duomenų naudojimo pagrindas

Paslaugų teikimas.

Sutartinė prievolė

Klientų aptarnavimas: Stebėsime ir įrašysime (automatinėmis priemonėmis arba stenogramomis) savo telefono skambučius, el. laiškus ir pokalbius su klientais. Naudosime šių skambučių nuorašus, kad patvirtintume jūsų pateiktas instrukcijas.

Sutartinė prievolė
Teisėtas interesas

Mūsų klientų sąskaitų tvarkymas (registracija ir administravimas).

Ikisutartinė/sutartinė prievolė

Prieigos prie įrankių ir informacijos užklausa: mūsų klientai gali norėti turėti prieigą prie tam tikrų įrankių ir informacijos, pateiktos Programėlėje, prieš arba po to, kai nuspręs, kad nori užsiregistruoti naudotis mūsų paslaugomis, įskaitant užsienio valiutos keitimo ir mokėjimo paslaugas.

Ikisutartinė / sutartinė prievolė

Korespondencija, įskaitant el. laiškus, faksogramas ir bet kokį elektroninį ryšį, kartu su bet kokiais jų paskyros įrašais. Taip pat saugome klientų aptarnavimo laiškus ir kitus ryšius tarp mūsų ir bet kurios Euronet grupės įmonės, taip pat mūsų partnerių ir tiekėjų.

Teisėtas interesas
Sutartinė prievolė

b. Sandorių duomenys

Mes renkame asmens duomenis, pvz., jūsų išsiųstą pinigų sumą ir vietą, kur išsiuntėte pinigus, kad galėtume suteikti jums atitinkamus „Ria Rewards“ programos taškus.

Priežastis tvarkyti Jūsų Asmens duomenis Teisinis Jūsų Asmens duomenų naudojimo pagrindas

Norėdami suteikti jums atitinkamus taškus

Sutartinė prievolė

Norėdami pasitraukti iš apdovanojimų programos, pranešti apie įtartiną ar neteisėtą paskyros veiklą arba pakeisti ar pataisyti savo asmeninį pasirinkimą, galite susisiekti su Ria Rewards Program.

Su „Ria Rewards“ programa galite susisiekti paskambinę nemokamu numeriu 1800 882 077 įprastomis darbo valandomis arba el. paštu riarewards@riamoneytransfer.com. Skambučiai iš fiksuoto ir fiksuoto telefono ryšio yra nemokami. Tačiau skambinant iš mobiliojo telefono gali būti taikomi mokesčiai, priklausomai nuo jūsų mobiliojo telefono operatoriaus.

Informuosime jus, kai tik „Ria Rewards“ bus pasiekiamas jūsų šalyje.

10. Asmens duomenų teisių aprašas

Priklausomai nuo to, kur gyvenate, jūsų asmens duomenų teisės pagal galiojančius įstatymus gali apimti:

  1. Teisė žinoti: teisė žinoti, kokie Asmens duomenys renkami, parduodami ar dalijami ir kam.
  2. Teisė susipažinti: teisė prašyti prieigos prie savo Asmens duomenų kopijos.
  3. Teisė ištaisyti netikslumus: teisė reikalauti ištaisyti jūsų Asmens duomenų netikslumus.
  4. Teisė į ištrinti: teisė reikalauti ištrinti savo Asmens duomenis, kai taikomos tam tikros sąlygos.
  5. Atsisakymo teisės:
    1. Teisė atsisakyti Asmens duomenų tvarkymo tikslinės reklamos tikslais.
    2. Teisė atsisakyti neskelbtinų asmens duomenų tvarkymo.
    3. Teisė atsisakyti asmens duomenų tvarkymo profiliavimo tikslais, siekiant priimti sprendimus, turinčius teisinių ar panašių reikšmingų padarinių Duomenų subjektui.
  6. Teisė apriboti jautrių asmens duomenų naudojimą ir atskleidimą konkrečiai leidžiamais tikslais.
  7. Teisė apriboti duomenų tvarkymą: teisė apriboti duomenų tvarkymą, kai taikomos tam tikros sąlygos.
  8. Teisė į duomenų perkeliamumą: teisė gauti Asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu bei tam tikromis sąlygomis perduoti Asmens duomenis kitam duomenų valdytojui.
  9. Teisė prieštarauti: teisė nesutikti, kad Asmens duomenys būtų tvarkomi (ty tiesioginės rinkodaros tikslais).
  10. Teisės, susijusios su automatizuotu individualių sprendimų priėmimu: teisė nebūti priimtam sprendimu, pagrįstu tik automatizuotu duomenų tvarkymu, įskaitant profiliavimą, kuris daro asmeniui teisinį ar panašiai reikšmingą poveikį.
  11. Teisė nesiimti atsakomųjų veiksmų: įmonė nediskriminuoja asmens dėl to, kad jis naudojasi savo teisėmis į asmens duomenis.

Į jūsų užklausą atsakysime kuo greičiau ir per galiojančiuose teisės aktuose nurodytą laikotarpį.

Dėl taikomų teisių žr. toliau pateiktą Regioninio privatumo pranešimo skyrių.

Norėdami pasinaudoti savo teisėmis, turite išsiųsti el. laišką adresu dpo@euronetworldwide.com. Siekdami apsaugoti jūsų privatumą ir užtikrinti saugumą, imsimės reikiamų veiksmų jūsų tapatybei patvirtinti ir galime paprašyti jūsų pateikti kitą informaciją prieš suteikdami jums prieigą prie savo Asmens duomenų arba pradėdami keisti bet kokius Asmens duomenis. Prireikus, jei neturėsime jūsų asmens tapatybės dokumento kopijos arba jokio teisiškai galiojančio dokumento, įrodančio jūsų tapatybę, negalėsime atsakyti į jūsų užklausą.

Atminkite, kad kai kurios teisės gali būti neįgyvendinamos dėl verslo poreikių ar teisinių įsipareigojimų teikiant jums paslaugą. Jūsų teisės gali būti apribotos siekiant laikytis kitų teisinių įsipareigojimų, tokių kaip kova su pinigų plovimu, sutartiniai ir atitikties įsipareigojimai. Nepaisant to, kad jums visada bus atsakyta, kai naudojatės bet kuria iš aukščiau nurodytų teisių ir (arba) bet kokiomis papildomomis teisėmis, kurias galite turėti priklausomai nuo jūsų jurisdikcijos. Jei jūsų teisė negali būti įgyvendinta, visada gausite tinkamą paaiškinimą.

11. Skundai dėl privatumo

Jei turite nusiskundimų dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo, galite susisiekti su mumis adresu dpo@euronetworldwide.com.

Atsižvelgiant į taikomą privatumo įstatymą, galite turėti teisę pateikti skundą duomenų apsaugos institucijai ar kitai reguliavimo institucijai, jei manote, kad nesilaikėme savo įsipareigojimų pagal šį privatumo pranešimą arba taikomus įstatymus:

12. Regioniniai privatumo pranešimai

12.1 Pranešimas JAV vartotojams

Šis pranešimas pateikiamas JAV vartotojams ir klientams (įskaitant buvusius klientus), kad jie atitiktų federalinio Gramm-Leach-Bliley įstatymo (GLBA) reikalavimus, kai taikoma, susijusius su „neviešų asmeninių dokumentų rinkimu, atskleidimu ir apsauga“. informacija“ („NPI“), kaip apibrėžta GLBA. Šiame pranešime NPI reiškia asmenį identifikuojančią informaciją apie asmenį, kurią Ria renka kaip finansų įstaiga pagal GLBA, susijusią su Ria teikiant finansinį produktą ar paslaugą, nebent informacija būtų teisėtai paskelbta viešai. Ria surinktas NPI gali apimti bet kurį:

  • informacija, kurią asmuo suteikia Riai, kad gautų finansinį produktą ar paslaugą.
  • informacija, kurią Ria gauna apie asmenį iš sandorio, susijusio su Ria finansiniais produktais ar paslaugomis (ty faktas, kad asmuo yra Ria klientas/vartotojas, sąskaitų numeriai, mokėjimų istorija ir pan.); arba
  • informacija, kurią Ria gauna apie asmenį, susijusią su finansinio produkto ar paslaugos teikimu (ty informacija iš vartotojo ataskaitos arba teismo įrašo).

NPI kategorijos, kurias gali rinkti Ria, išvardytos šio pranešimo apie privatumą 1 skyriuje.

NPI kategorijos, kurias Ria gali atskleisti, išvardytos šio privatumo pranešimo 9 skyriuje.

Filialų ir nesusijusių trečiųjų šalių, kurioms NPI atskleidžiama arba gali būti atskleista ateityje, kategorijos išvardytos šio pranešimo apie privatumą 9 skyriuje. Kai Ria atskleidžia NPI nesusijusioms trečiosioms šalims pagal GLBA nustatytas išimtis, visi tokie atskleidimai atskleidžiami pagal įstatymus. „Nesusijusi trečioji šalis“ – tai bet kuris asmuo, išskyrus finansų įstaigos dukterinę įmonę arba asmenį, kuris kartu dirba finansų įstaigoje ir įmonėje, kuri nėra su įstaiga susijusi įmonė.

Atskleidžiamos informacijos kategorijos ir kam taikant Privatumo taisyklės jungtinės rinkodaros / paslaugų teikėjo išimtį, yra išvardytos šio pranešimo apie privatumą 9 skyriuje.

Jei NPI gali būti atskleista nesusijusioms trečiosioms šalims ir šis atskleidimas nepatenka į GLBA Privatumo taisyklės išimčių, vartotojai ir klientai turi teisę atsisakyti tokio atskleidimo ir bus taikomas atsisakymo mechanizmas. pateikti vartotojui ar klientui.

Pranešimas apie „Ria“ dalijimąsi informacija tarp „Euronet Group“ ir su ja susijusių įmonių pateiktas šio pranešimo apie privatumą 9 skyriuje pagal Sąžiningo kredito ataskaitų teikimo įstatymą.

Ria politika ir praktika, susijusi su NPI konfidencialumo ir saugumo apsauga, yra išdėstyta šio pranešimo apie privatumą 11 skirsnyje.

Kalifornijos vartotojai

Pagal Kalifornijos vartotojų privatumo įstatymą Kalifornijos gyventojai gali naudotis šiomis teisėmis:

  • 1 (Teisė žinoti)
  • 2 (teisė naudotis)
  • 3 (Teisė ištaisyti netikslumus)
  • 4 (Teisė ištrinti)
  • 5 (Teisė atsisakyti parduoti arba dalytis asmeniniais duomenimis įvairioms aplinkybėms skirtos elgsenos reklamos tikslais)
  • 6 (Teisė apriboti jautrių asmens duomenų naudojimą ir atskleidimą konkrečiai leidžiamais tikslais)
  • 11 (Teisė nesiimti atsakomųjų veiksmų atsisakius arba pasinaudojus kitomis teisėmis)

12.2 Pranešimas Europos (EEE) gyventojams

Pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (BDAR) ir be teisių, nurodytų aukščiau 15 skyriuje, visi Europos ekonominės erdvės (EEE) gyventojai gali naudotis šiomis teisėmis:

  • (Teisė naudotis)
  • (Teisė ištaisyti netikslumus)
  • (Teisė ištrinti)
  • (Teisė apriboti apdorojimą)
  • (Teisė į duomenų perkeliamumą)
  • (Teisė prieštarauti)
  • (Teisės, susijusios su automatizuotu individualių sprendimų priėmimu)

Norėdami pasinaudoti bet kuria iš aukščiau išvardytų teisių, turite laikytis įsipareigojimų, nustatytų šio privatumo pranešimo 15 skyriuje.

Nuo tos dienos, kai gausime jūsų prašymą, mes jums atsakysime ne ilgiau kaip per 30 dienų, nebent bus prašoma pratęsti terminą.

Tvarkydami jūsų Asmens duomenis, mes turime dalytis jūsų Asmens duomenimis vadovaudamiesi šiais būdais:

Duomenų tipai Tikslas Teisinis pagrindas Gavėjas

Identifikavimo duomenys
Finansiniai duomenys
Sandorių duomenys

Norėdami teikti paslaugą „Ria“ programėlėje

Teisinė prievolė

Lietuvos bankas (Centrolink)

Identifikavimo duomenys
Finansiniai duomenys
Sandorių duomenys

Norėdami teikti paslaugą „Ria“ programėlėje

Teisinė prievolė

PLAIS

Identifikavimo duomenys
Finansiniai duomenys
Sandorių duomenys

Norėdami teikti paslaugą „Ria“ programėlėje

Teisinė prievolė

SERC

12.3 Pastaba JK gyventojams

Pagal JK Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (JK GDPR) ir 2018 m. duomenų apsaugos įstatymą visi JK gyventojai gali naudotis šiomis teisėmis:

  • (Teisė naudotis)
  • (Teisė ištaisyti netikslumus)
  • (Teisė ištrinti)
  • (Teisė apriboti apdorojimą)
  • (Teisė į duomenų perkeliamumą)
  • (Teisė prieštarauti)
  • (Teisės, susijusios su automatizuotu individualių sprendimų priėmimu)

Norėdami pasinaudoti bet kuria iš aukščiau išvardytų teisių, turite laikytis įsipareigojimų, nustatytų šio privatumo pranešimo 15 skyriuje.

12.4 Pastaba Argentinos gyventojams

Pagal Įstatymą Ley de Protección de Datos Personales 25.326, jūs turite šias teises pagal anksčiau 15 skirsnyje pateiktas apibrėžtis:

  • 2 (teisė naudotis)
  • 3 (Teisė ištaisyti netikslumus)
  • 4 (Teisė ištrinti)

Norėdami pasinaudoti savo teisėmis arba teise atšaukti savo asmens duomenis arba pateikti bet kokių abejonių ar skundų dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo, galite susisiekti su mumis adresu dpo@euronetworlwide.com vadovaudamiesi 15 skirsnyje pateiktais nurodymais.

Jus informuojame, kad yra galimybių apriboti tai, kaip mes naudojame arba atskleidžiame jūsų asmeninę informaciją konkrečiam gydymui.

Nuo tos dienos, kai gausime jūsų prašymą, mes jums atsakysime ne ilgiau kaip per 5 dienas (dėl prašymų, susijusių su jūsų Asmens duomenų ištrynimu ir atnaujinimu) arba ne ilgiau kaip per 10 dienų (dėl užklausos dėl prieigos prie jūsų asmens duomenų ).

12.5 Pranešimas Meksikos gyventojams

Ria México, kurios nuolatinė gyvenamoji vieta yra klausytis ir gauti pranešimus privatumo ir asmens duomenų apsaugos tikslais, nurodytais 27 skirsnyje, ir laikantis Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares (toliau – Meksikos įstatymas), jo nuostatus, ir Gaires, savo naudotojams ar potencialiems naudotojams, kaip duomenų subjektams, pateikia šį Privatumo pranešimą, prieš renkant Asmens duomenis, griežtai laikantis teisėtumo, sutikimo, informacijos, kokybės, tikslo, lojalumo principų, pagal Meksikos įstatymą reikalaujama proporcingumo ir atsakomybės.

Siekdama teikti paslaugas kaip pinigų siuntėjas pagal Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito 81-A Bis straipsnį, Ria México rinks asmens duomenis, jei taikoma, vadovaudamasi teisiniais pagrindais, nurodytais 1 skirsnyje ir dėl šių tikslų:

  1. Patikrinkite, ar Ria México pateiktame balsavimo įgaliojime esantys asmens duomenys atitinka Instituto Nacional Electoral registre esančius asmens duomenis.
  2. Patikrinkite, ar Ria México pateikti CURP duomenys sutampa su Registro Nacional de Población duomenimis.

Be to, ir prireikus, kad būtų laikomasi Bendrųjų nuostatų 4 ir 4a straipsnių, nurodytų Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito 95a straipsnyje, taikomų pinigų perdavėjams, nurodytiems 81-A Bis straipsnyje. pagal tą patį įstatymą („Nuostatos“), „Ria México“ yra teisiškai įpareigota gauti informaciją apie jūsų geografinę vietą, taip pat jūsų balso ir veido vaizdo įrašus, kad būtų galima identifikuoti savo naudotojus arba potencialius naudotojus ne akis į akį, ir gauti kitus svarbius duomenis, kurie bus išsamiai paaiškinti specialioje formoje, pateiktoje pagal Nuostatus reikalaujamame prašyme. Mes visada tvarkysime tokią informaciją gavę jūsų sutikimą.

Jūs turite šias teises („ARCO teisės“):

  • 2 (teisė naudotis)
  • 3 (Teisė ištaisyti netikslumus)
  • 4 (Teisė ištrinti)
  • 9 (teisė prieštarauti)

Taip pat turite teisę bet kuriuo metu apriboti arba atšaukti duotą sutikimą tvarkyti Jūsų Asmens duomenis, kiek tai leidžia įstatymai. Norėdami pasinaudoti bet kuria iš savo ARCO teisių, atšaukti savo sutikimą arba pateikti bet kokius klausimus ar skundus dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo, galite susisiekti su mumis adresu: dpo@euronetworlwide.com , vadovaudamiesi 15 skiltyje pateiktomis instrukcijomis.

Mes jums atsakysime ne vėliau kaip per 20 dienų nuo tos dienos, kai gausime jūsų užklausą, ir jis įsigalios ne vėliau kaip per 15 darbo dienų nuo tada, kai pranešame apie atsakymą.

12.6 Pranešimas Čilės gyventojams

Pagal Įstatymą jūs turite šias teises („ARCO teisės“):

  • 2 (teisė naudotis)
  • 3 (Teisė ištaisyti netikslumus)
  • 4 (Teisė ištrinti)
  • 9 (teisė prieštarauti)

Taip pat turite teisę bet kada atšaukti duotą sutikimą tvarkyti Jūsų Asmens duomenis tiek, kiek tai leidžia Įstatymas. Norėdami pasinaudoti savo ARCO teisėmis arba teise atšaukti arba pateikti bet kokį klausimą ar skundą dėl jūsų asmens duomenų tvarkymo, galite susisiekti su mumis adresu po@euronetworlwide.com vadovaudamiesi 15 skirsnyje pateiktais nurodymais.

Jus informuojame, kad yra galimybių apriboti tai, kaip mes naudojame arba atskleidžiame jūsų asmeninę informaciją konkrečiam gydymui.

Nuo tos dienos, kai gausime jūsų užklausą, mes jums atsakysime ne vėliau kaip per 2 dienas.

12.7 Pranešimas Malaizijos gyventojams

Pagal 2010 m. Asmens duomenų apsaugos įstatymą (toliau – PDPA) klientai gali teikti mums savo asmens duomenis bet kuriuo iš šio privatumo pranešimo 1 skirsnyje nurodytų tikslų. Jei tvarkytume jūsų Asmens duomenis kokiu nors papildomu tikslu, iš anksto jus informuosime arba paprašysime jūsų aiškaus sutikimo.

Bet kuriuo metu galite pasinaudoti 15 skirsnyje nurodytomis teisėmis. Taip pat galite atšaukti savo sutikimą, nebent apdorojimo veikla yra būtina siekiant įvykdyti bet kokį teisinį įsipareigojimą arba suteikti jums bet kurią iš mūsų paslaugų. Taip pat galite nesutikti su duomenų tvarkymu, jei manote, kad tokia apdorojimo veikla gali jums padaryti žalos ar patirti nepatogumų.

Nuo tos dienos, kai gausime jūsų užklausą, mes jums atsakysime ne vėliau kaip per 21 dieną.

Vadovaudamasi PDPA sąlygomis, Ria turi teisę imti mokestį už bet kokio prašymo susipažinti su duomenimis apdorojimą.

12.8 Pranešimas Naujosios Zelandijos gyventojams

Visų Naujosios Zelandijos gyventojų teisės, kuriomis galite pasinaudoti tvarkydami savo asmens duomenis, yra šios:

  • 1 (Teisė žinoti)
  • 2 (teisė naudotis)
  • 3 (Teisė ištaisyti netikslumus)
  • 4 (Teisė ištrinti)
  • 7 (Teisė apriboti apdorojimą)

Norėdami pasinaudoti bet kuria iš aukščiau išvardytų teisių, turite laikytis įsipareigojimų, nustatytų šio privatumo pranešimo 15 skyriuje.

Nuo tos dienos, kai gausime jūsų užklausą, mes jums atsakysime ne ilgiau kaip per 20 dienų.

12.9 Pranešimas Australijos gyventojams

Visų Australijos gyventojų teisės, kuriomis galite pasinaudoti tvarkydami savo asmens duomenis, yra šios:

  • 1 (Teisė žinoti)
  • 2 (teisė naudotis)
  • 3 (Teisė ištaisyti netikslumus)
  • 4 (Teisė ištrinti)
  • 7 (Teisė apriboti apdorojimą)

Taip pat galite paprašyti mūsų paaiškinti mūsų duomenų politiką ir praktiką pagal taikomus įstatymus.

Nuo tos dienos, kai gausime jūsų užklausą, mes jums atsakysime ne vėliau kaip per 30 dienų.

Tvarkydami jūsų Asmens duomenis, mes turime dalytis jūsų Asmens duomenimis vadovaudamiesi šiais būdais:

Duomenų tipai Tikslas Teisinis pagrindas Gavėjas

Identifikavimo duomenys

Teikti tapatybės atitikimo paslaugas, kurios padeda patvirtinti ir apsaugoti jūsų tapatybę

Sutikimas

Australijos vyriausybė – Vidaus reikalų departamentas

12.10 Pranešimas Indijos gyventojams

Visų Indijos gyventojų teisės, kuriomis galite pasinaudoti tvarkant savo asmens duomenis, yra nurodytos 15 skirsnyje. Atkreipkite dėmesį, kad norėdami pasinaudoti bet kuriomis savo teisėmis turite vadovautis 15 skirsnyje pateiktomis instrukcijomis.

Galite pasinaudoti savo teise į duomenų perkeliamumą ir teise nebūti automatizuotų sprendimų, sukeliančių teisinių pasekmių, tokių kaip profiliavimas, priėmimo, jei toks profiliavimas nėra būtinas norint suteikti jums bet kurią iš mūsų Paslaugų.

Nuo tos dienos, kai gausime jūsų užklausą, mes jums atsakysime ne vėliau kaip per 30 dienų.

13. Mūsų įmonės pagal paslaugą

Duomenų valdytojas yra Ria, atstovaujamas toliau nurodytų įmonių, atsižvelgiant į šalį ir paslaugą:

13.1 Pinigų pervedimo paslaugos

Šalis Įmonė, su kuria susisiekti (valdytojas) Kontaktiniai duomenys

Jungtinė Karalystė

Euronet Payment Services Ltd.

Part 7th Floor, North Block, 55 Baker Street, Londonas, Jungtinė Karalystė, W1U 7EU

Europa (skaitmeninis ir mobilusis)

Ria Lietuva UA

Ukmergės g. 126, LT-08100, Vilnius, Lietuva

Europos agentai

Ria mokėjimo įstaiga EP SAU

Calle CantabRia 2, Planta 2 Alcobendas 28120 Madrid España

Lenkija

Euronet Polska Sp. zo.o

Ul. Inflancka 4c, Varšuva, Lenkija 00-189

Šveicarija

Ria Financial Services GmbH

Langstrasse 192, Ciurichas, Šveicarija 8005

Jungtinės Valstijos

„Continental Exchange Solutions, Inc.

7000 Village Dr. Ste 200, Buena Park, CA 90621, JAV

Puerto Rikas

Ria Financial Services Puerto Rico, Inc.

c/o Fast Solutions, LLC, Citi Tower 252 Ponce de Leon Avenue, Floor 20 SAN JUAN, PR 00918

Kanada

Ria Telecommunications of Canada Inc

MZ400-1000 RUE De la Gauchetière O Montreal Québec H3B0A2 Kanada

Meksika

Ria México Payment Solutions, S. de RL de CV

Av. Anillo Vial Fray Junipero Serra 21260, PAD-7 Piso 1, Querétaro, Querétaro México CP 76147

Čilė

Ria Chile Servicios Financieros SPA

Av. Libertador Bernardo O' Higgins 1449, Torre 4 Oficina Nr. 1502 Santjagas, Čilė

Argentina

EURONET PAYMENT SERVICES LIMITED
Sucursal de sociedad extranjera

Place de Cornavin 14–16, Ženeva – 1201

Turkija

Ria Turkija Ödeme Kuruluşu A.Ş.

Şirket Merkezi: Büyükdere Cad. Nr.: 193 Plaza 193 Kat:2 34394 Levent Şişli/İSTANBUL MERSİS Nr.: 0735085750500016

Malaizija

IME M SDN BHD

38-02 skyrius, 38 lygis, Q Sentral 2A, Jalan Ssen Sentral 2, Kvala Lumpūras Sentral, 50470, Kvala Lumpūras, Malaizija

Singapūras

Ria Financial Services Singapore PTE. LTD.

152 Beach Road Nr. 19-01/02, Gateway East, Singapūras 189721

Filipinai

Ria Money Transfer, INC.

38th Floor, Philamlife Tower, 8767 Paseo De Roxas, Makati City, Filipinai

Australija

Ria Money Transfer, INC.

1 lygis, 75 Castlereagh St. Sydney, NSW. 2000 m

Naujoji Zelandija

Ria Money Transfer, INC.

4 lygis, 32 Mahuhu Crescent, Oklandas, 1010, Naujoji Zelandija

13.2 „Ria“ parduotuvės ir valiutos keitimo paslaugos.

Šalis Įmonė, su kuria susisiekti (valdytojas) Kontaktiniai duomenys

Italija

Ria Italia Srl unipersonale

Via Francesco Benaglia, n. 13 – Roma, 00153

Šveicarija

Ria Financial Services GmbH

Place de Cornavin 14 – 16, Ženeva – 1201 *** Įmonės registruotas adresas yra Langstrasse 192, 8005 Ciurichas

Prancūzija

Ria France SAS

Rue Joseph II, 36-38 - 1000 Bruxelles

Belgija

Ria Envia Belgium SPRL

ul. Inflancka 4c, 00-189 Warszawa

Vokietija

Ria Deutschland GmbH

Friedrichstr. 200 10117 Berlynas

Švedija

Ria Financial Services Sweden AB

Armégatan 40, 5 tr 171 71 Solna

Norvegija

Ria Financial Services Norway AS

Skippergata 33, 0186 Oslas

Danija

Ria Financial Services Denmark ApS

Nørre Voldgade 21, 1358 København K

Visada galite pateikti užklausą mūsų duomenų apsaugos pareigūnui, atsiųsdami el. laišką šiuo adresu: dpo@euronetworldwide.com.

Kaip galiu susisiekti su įmone dėl savo duomenų? Norėdami pateikti prašymą ar konsultaciją, galite: