Tietosuojailmoitus ammattimaisille kumppaneille

Syyskuu 2023

Tämä tietosuojailmoitus ("tietosuojailmoitus") selittää, miten käsittelemme henkilötietojasi ("henkilötiedot"), kun selaat verkkosivustoamme tai mobiilisovellustamme ("verkkosivusto/sovellus") ja kun haet tai tulet Rian edustajaksi ja/tai olet vuorovaikutuksessa kanssamme ammattimaisena kumppanina ("ammattimainen kumppani").

Kehotamme sinua lukemaan tämän tietosuojailmoituksen säännöllisesti ja tarkistamaan verkkosivuston/sovelluksen päivitysten varalta. Tämän tietosuojailmoituksen päivitykset julkaistaan verkkosivustollamme/sovelluksessamme, ja jatkamalla yhteistyötä kanssamme hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen ja mahdolliset tulevat muutokset.

Jos paikallinen laki edellyttää lisätietoja tämän tietosuojailmoituksen sisällyttämisestä, kyseiset tiedot on sisällytetty alla olevaan osioon Alueelliset tietosuojailmoitukset.

Keitä me olemme?

Olemme RIA, osa Euronet-konsernia.

Löydät kaikki yhteystietomme täältä.

Minkälaisia henkilötietoja kerätään?

Keräämme vain henkilötietoja, jotka ovat tarpeen palvelun tarjoamiseksi sinulle ja sovellettavan lain noudattamiseksi.

Miksi keräämme henkilötietoja?

Keräämme henkilötietoja tiettyihin sopimuksellisiin ja oikeudellisiin tarkoituksiin.

Suostumuksellasi keräämme tietoja myös muihin tarkoituksiin.

Kuinka kauan RIA säilyttää henkilötietoja?

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen tai sovellettavan lain edellyttämällä tavalla.

Kenen kanssa jaamme henkilötietoja?

Jaamme henkilötietoja muiden Euronet-konsernin yritysten, oikeusviranomaisten ja kumppaneiden kanssa, jos se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten tai sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi.

Missä RIA säilyttää henkilötietoja?

Säilytämme henkilötietoja turvallisissa paikoissa, joissa on tiukat turvatoimet.

Jos meidän on siirrettävä
Henkilötiedot muihin paikkoihin, ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi ja asianmukaisen turvallisuustason varmistamiseksi.

Mitkä ovat henkilötietoihin liittyvät oikeutesi?

Riippuen siitä, missä asut, sinulla voi olla henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia sovellettavan lain nojalla. Kuvaus yleisistä henkilötietoihin liittyvistä oikeuksista on esitetty jäljempänä kohdassa 15. Jos haluat tehdä pyynnön, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen dpo@euronetworldwide.com tai puhelimitse (paikalliset puhelinnumerot löytyvät täältä).

Sisäinen muutoksenhakuprosessi:

Jos saat meiltä ilmoituksen siitä, että henkilötietopyyntösi on hylätty, voit valittaa kieltäytymisestä kohtuullisen ajan kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta lähettämällä sähköpostia dpo@euronetworldwide.com.

1. Mitä henkilötietoja keräämme, miten keräämme niitä ja miksi?

Henkilötietojen keräämisen luokat, lähteet ja syyt on lueteltu alla. Jos henkilötietojen kerääminen perustuu suostumukseesi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. RIA ei "myy" tai "jaa" henkilötietoja nyt eikä tule "jakamaan" henkilötietoja, kuten kyseiset termit on määritelty sovellettavissa laeissa. Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin on kohtuudella tarpeen palvelujen tarjoamiseksi ja lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa osoitteessa dpo@euronetworldwide.com

Tunnisteet tai tunnistetiedot

Sinulta keräämämme henkilötiedot voivat sisältää nimen, sähköpostiosoitteen, puhelin- ja/tai faksinumerot, asuin- ja/tai yritysosoitteen ja muut yhteystiedot ("yhteystiedot"), tittelin, syntymäajan, sukupuolen, kuvat, videot tai allekirjoituksen.

Tarvittaessa Tunnistetietoja käytetään vain kuvattuihin tarkoituksiin.

Sopimukseen perustuva velvoite

Syy tietojesi käsittelyyn Oikeudellinen perusta

Palvelujen suorittaminen

edustaa yritystä lakisääteisissä asioissa (sopimukset, neuvottelut)

Sopimukseen perustuva velvoite

Tarjoa tukea toiminnalle

Oikeutettu etu

Osallistumisesi tapahtumiin tai arvontoihin: Voit haluta osallistua järjestämiimme tapahtumiin tai tiettyyn arvontaan.

Suostumus

Täyttääksemme kirjanpitoon liittyvät lakisääteiset velvoitteemme säilytämme kirjeenvaihtoa, mukaan lukien sähköpostit, faksit ja kaikenlainen sähköinen viestintä, sekä asiakkaan tiliä koskevia tietoja. Säilytämme myös asiakaspalvelukirjeitä ja muuta viestintää meidän ja minkä tahansa Euronet-konsernin yrityksen sekä kumppaneidemme ja toimittajiemme välillä.

Lakisääteinen velvoite

Hallinnoidaksemme tiliäsi (eli rekisteröinti-, hallinto-, ylläpito- ja huoltotilejäsi).

Sopimukseen perustuva velvoite

Mainonnan ja markkinoinnin tarjoaminen.

Suostumus
Sopimukseen perustuva velvoite

Rikosrekisteri

Oikeutettu etu

Taloudelliset tiedot ja ammatilliset tai työsuhteeseen liittyvät tiedot

Keräämme henkilökohtaisia taloudellisia tietojasi, kun rekisteröidyt käyttämään palveluitamme. Keräämme taloudellisia tietoja, kuten pankkitilitietoja, tilinpäätöksiä, siirron syyn, ammatin (ammatilliset tai työsuhteeseen liittyvät tiedot) tai muita asiakirjoja osoittaaksemme siirrettävien varojen lähteen (kuten palkkalaskelmat), jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme.

Syy tietojesi käsittelyyn Oikeudellinen perusta

Palvelujen tarjoaminen/suorittaminen

Sopimukseen perustuva velvoite

Rahanpesun torjunta

Lakisääteinen velvoite

Terrorismin rahoituksen ja rikollisen toiminnan torjunta

Lakisääteinen velvoite

Asiakkaan tilien hallinta

Sopimukseen perustuva velvoite

Palvelujen tarjoaminen/suorittaminen

Sopimukseen perustuva velvoite

Käyttäytymiseen liittyvät ja tekniset tiedot

IP-osoite, internet tai muu vastaava verkko, selaus- tai hakutoiminta, käyttäytymistiedot (ymmärtääksemme, miten käyttäydyt käyttäessäsi tuotteitamme ja palveluitamme), selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetus, näytön tarkkuusasetukset, selaimen laajennustyypit ja -versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta.

Katso evästekäytäntömme

Käsittelyn tarkoitusOikeudellinen perusta

Analysoidaksemme verkkosivustomme ja palveluidemme käyttöä, mukaan lukien käyntien määrä, keskimääräinen verkkosivustolla/sovelluksessa vietetty aika, katsotut sivut, sivun vuorovaikutustiedot (kuten vieritys, napsautukset ja hiiren osoittimet) jne., ja parantaaksemme sinulle tarjoamaamme sisältöä.

Oikeutettu etu

Palvelun laadun tarkistamiseksi tai ylläpitämiseksi sekä palvelun parantamiseksi, päivittämiseksi tai parantamiseksi, mukaan lukien verkkosivuston/sovelluksen hallinnointi ja sisäiset toiminnot, mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, tutkimus, tilastolliset ja kyselytarkoitukset.

Suostumus
Oikeutettu etu

Verkkosivustomme/sovelluksemme turvallisuuden varmistaminen.

Suostumus
Oikeutettu etu

Tarjotaksemme mainontaa ja markkinointia, mukaan lukien sähköpostiemme vaikutuksen mittaaminen.

Suostumus

Ääni- ja videovalvonta

Kuvan, videon ja äänen/äänen tallennus.

Käsittelyn tarkoitus Oikeudellinen perusta

Palveluidemme turvallisuuden ylläpitämiseksi voimme käyttää CCTV: tä asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi myymälöissämme tai toimistoissamme.

Oikeutettu etu

Sinulta kerätyt henkilötiedot voivat vaihdella riippuen maasta, jossa palveluitamme tarjotaan. Kaikki edellä kuvatut tietoluokat eivät välttämättä koske sinua. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa dpo@euronetworldwide.com

Ei-tunnistettavat tiedot

Aina kun mahdollista, käytämme tietoja, joista sinua ei voida tunnistaa suoraan (kuten nimettömiä demografisia tietoja ja käyttötietoja), emmekä henkilötietoja ("tunnistamattomat tiedot"). Näitä tunnistamattomia tietoja voidaan käyttää sisäisten prosessiemme tai palveluidemme toimittamisen parantamiseen ilman erillistä ilmoitusta sinulle.

Voimme käyttää koostetietoja moniin eri tarkoituksiin, mukaan lukien palvelujemme analysointiin, arviointiin ja parantamiseen.

Laitteen ominaisuudet

Käytettäessä sovellusta saatamme tarvita pääsyn tiettyihin laitteesi lisätietoihin ja toimintoihin, kuten yhteystietoluetteloosi. Ennen kuin pääsemme käsiksi tällaisiin tietoihin, pyydämme lupaasi. Kaikki näiden laitteen ominaisuuksien avulla saadut tiedot tallennetaan vain laitteellesi, ei koskaan palvelimellemme tai muualle.

2. Henkilötietojen oikeellisuus

Olemme sitoutuneet pitämään henkilötietosi täsmällisinä ja ajan tasalla. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme henkilötietojesi paikkansapitävyyden varmistamalla, että viimeisimmät saamamme henkilötiedot tallennetaan oikein, ja tarvittaessa suoritamme säännöllisiä tarkistuksia ja pyydämme sinua päivittämään henkilötietosi. Saatamme ajoittain lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan ja/tai päivittämään henkilötietosi. Tämä viestintä perustuu oikeutettuun etuumme ja lakisääteiseen velvollisuuteemme ylläpitää tarkkoja ja ajantasaisia tietoja.

Jos huomaat, että henkilötietosi eivät ole tarkkoja, voit pyytää korjausta tai päivittää tietosi lähettämällä sähköpostia dpo@euronetworldwide.com.

3. Oikeutettu etu

Kun käytämme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme toteuttamiseen, teemme kaikkemme sovittaaksemme etumme sinun etuihisi, jotta henkilötietojasi käytetään vain asiaankuuluvan lain sallimalla tavalla tai kun se ei vaikuta haitallisesti oikeuksiisi. Asiakkaat voivat pyynnöstä pyytää tietoja mistä tahansa oikeutettuun etuun perustuvasta käsittelystä.

4. Kuinka kauan Ria säilyttää henkilötietoja?

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen pyydettyjen palvelujen tarjoamiseksi ja sovellettavien lakisääteisten, kirjanpito- tai raportointivelvoitteiden noudattamiseksi. Säilytysaika määräytyy sovellettavien vaatimusten ja velvoitteiden perusteella, joihin voi sisältyä:

  • Lakisääteiset ja sääntelyvaatimukset: Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeen kaikkien lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, mukaan lukien rajoituksetta kaupalliset, verotukselliset ja rahanpesun vastaiset lait ja määräykset. Vaikka tallennamme henkilötietojasi vain lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi, henkilötietojasi rajoitetaan siten, että niitä ei voida käyttää muihin tarkoituksiin. Vaikka se on rajoitettu, henkilötietojasi käytetään vain tarvittaessa. Aina kun saamme poistopyynnön, säilytämme henkilötietojasi myös lakisääteisten velvoitteidemme mukaisesti.
  • Asiakaspalvelu ja sopimussuhde (asiakassuhteen hallinnointi, valitusten käsittely jne.): Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin olet asiakkaamme. Kun katsomme sopimussuhteemme päättyneen, rajoitamme tietojasi niin, että ne ovat käytettävissä vain edellä mainittujen lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.
  • Markkinointi: Käsittelemme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin niin kauan kuin et ole pyytänyt meitä kieltäytymään tämän tietosuojailmoituksen osion 11 mukaisesti tai kunnes saamme tietää, ettet ole enää kiinnostunut tai että tietosi eivät ole tarkkoja.

5. Jakaako Ria henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Euronet-ryhmä

Henkilötietojen tyypit Tarkoitus Oikeudellinen perusta

Tunnistetiedot
Videovalvonta
Taloudelliset tiedot
Käyttäytymiseen liittyvät ja tekniset tiedot

Luovutamme henkilötietojasi Euronetin ja Euronet-konsernin tytäryhtiöiden kanssa tytäryhtiöidemme päivittäisiin liiketoimintatarkoituksiin ja konsernin velvoitteiden noudattamiseen.

Euronetin, Euronet-konserniin kuuluvan yrityksen tai niiden omaisuuden myynnin, hankinnan, fuusion tai uudelleenjärjestelyn seurauksena voimme siirtää asiakkaiden henkilötietoja kolmannelle osapuolelle. Näin tehdessämme ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että heidän tietonsa suojataan asianmukaisesti.

Henkilötietojasi luovutetaan myös, jotta voimme tarjota sinulle asiakaspalvelua riippumatta siitä, milloin tarvitset apuamme. Jotta voimme käyttää 24/7 palvelevaa asiakaspalveluamme, meidän on jaettava henkilötietosi konsernin tytäryhtiöiden kanssa.

Lakisääteinen velvoite
Sopimukseen perustuva velvoite

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat*

Henkilötietojen tyypit Tarkoitus Oikeudellinen perusta

Tunnistetiedot
Biometriset tiedot
Taloudelliset tiedot

Data-analytiikan ja henkilöllisyyden todentamisen tarjoajille vaatimustenmukaisuuden todentamisen (e-KYC) ja petostentorjuntapalvelujen suorittamiseksi.

Lakisääteinen velvoite
Suostumus

Yhteystiedot
Käyttäytymiseen liittyvät ja tekniset tiedot

Mainostajille tai mainosverkostoille ja sosiaalisen median yrityksille sijoittaa, personoida, personoida sijoitettuja mainoksia digitaalisiin palveluihin ja mukautua kuluttajien mieltymyksiin.

Suostumus
Sopimukseen perustuva velvoite

*"Kolmannen osapuolen palveluntarjoajien" oikeudellinen merkitys ja luettelo voivat vaihdella maasi mukaan. Lisätietoja siitä, millä palveluntarjoajilla on pääsy henkilötietoihisi ja miksi heillä on pääsy niihin, saat osoitteesta dpo@euronetworldwide.com.

Oikeus- ja sääntelyviranomaiset

Henkilötietojen tyypit Tarkoitus Oikeudellinen perusta

Tunnistetiedot
Videovalvonta
Taloudelliset tiedot

Saatamme joutua luovuttamaan henkilötietojasi, jos laillinen viranomainen sitä pyytää. Voimme jakaa henkilötietojasi oikeusviranomaisten kanssa valvoaksemme tai soveltaaksemme käyttöehtojamme tai mitä tahansa muuta sopimusta tai ymmärrystä, joka meillä voi olla kanssasi.

Lakisääteinen velvoite
Sopimukseen perustuva velvoite

Strategiset kumppanit

Henkilötietojen tyypit Tarkoitus Oikeudellinen perusta

Tunnistetiedot
Tapahtumatiedot
Taloudelliset tiedot

Jaamme henkilötietojasi tarvittaessa strategisten kumppanien kanssa, jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme.

Lakisääteinen velvoite

Ammattimaiset kumppanit

Henkilötietojen tyypit Tarkoitus Oikeudellinen perusta

Tunnistetiedot
Videovalvonta
Tapahtumatiedot
Taloudelliset tiedot

Jaamme henkilötietojasi neuvonantajien, lakimiesten, konsulttien, tilintarkastajien tai kirjanpitäjien kanssa noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme ja tarjotaksemme palveluitamme sekä sopimusvelvoitteitamme ja parhaita käytäntöjämme.

Oikeutettu etu

6. Alaikäiset

Emme tarjoa palveluita suoraan alle 18-vuotiaille lapsille tai kerää ennakoivasti heidän henkilökohtaisia tietojaan. Jos olet alle 18-vuotias, älä käytä verkkosivustoa/sovellusta tai tarjouksia tai jaa henkilötietoja kanssamme. Jos saat tietää, että joku alle 18-vuotias on antanut meille laittomasti henkilötietoja, ota meihin yhteyttä osoitteessa dpo@euronetworldwide.com.

7. Tietoturva

Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi ja olemme ottaneet käyttöön kaupallisesti kohtuulliset ja asianmukaiset suojatoimet estääksemme meille uskomiesi tietojen häviämisen, väärinkäytön ja muuttamisen. Me RIA:lla pyrimme aina varmistamaan, että henkilötietosi ovat hyvin suojattuja kansainvälisten parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Ylläpidämme tätä sitoutumista tietoturvaan toteuttamalla asianmukaiset fyysiset, elektroniset ja hallinnolliset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi ja turvaamiseksi.

Suojataksemme järjestelmiämme laittomalta käytöltä käytämme turvallisia, huippuluokan fyysisiä ja organisatorisia turvatoimia, joita parannetaan jatkuvasti korkeimman turvallisuustason varmistamiseksi kansainvälisten parhaiden käytäntöjen ja kustannustehokkuuden mukaisesti. Kaikki henkilötiedot säilytetään turvallisessa paikassa, joka on suojattu palomuureilla ja muilla kehittyneillä turvamekanismeilla, joilla on rajoitettu järjestelmänvalvojan pääsy.

Henkilöstö, jolla on pääsy henkilötietoihisi sekä henkilötietoihisi liittyviin käsittelytoimiin, on sopimusperusteisesti sitoutunut pitämään tietosi yksityisinä ja noudattamaan organisaatiossamme toteuttamaamme tietosuojakäytäntöä.

Pyrimme saavuttamaan korkeimman tietosuojan tason ottamalla käyttöön alan standarditoimenpiteet yksityisyytesi suojaamiseksi.

8. Markkinointi ja mainonta

Kolmannen osapuolen mainostajat tarjoavat mainoksia, jotka näkyvät verkkosivustollamme, sovelluksessamme tai muualla palveluissamme. Kolmannen osapuolen mainostajilla ei ole pääsyä mihinkään tietoihin, jotka asiakkaamme ovat antaneet meille suoraan. Yleensä mainostajat luottavat evästeisiin tai muuhun verkko-/sovelluspohjaiseen mekanismiin arvioidakseen, mitkä mainokset saattavat kiinnostaa sinua. Emme aseta "kohdennusevästeitä" tai ota käyttöön "kohdentamista" ja "sijaintia" järjestelmässäsi ilman suostumustasi.

Jos olet antanut suostumuksesi hyväksymällä kohdennusevästeet verkkosivustolla tai ottanut kohdistuksen käyttöön sovelluksessa, voimme käyttää siihen kolmansia osapuolia (uudelleenmarkkinointi ja samankaltaisten yleisöjen ominaisuudet). Voit kieltäytyä mainonnasta muokkaamalla evästeasetuksiasi täällä.

Tietosuojailmoituksemme ei sido kolmansia osapuolia. Ymmärtääksesi heidän ilmoitustensa tietosuojakäytännön, sinun tulee käydä kolmannen osapuolen verkkosivustolla. Löydät kaikki kolmannet osapuolet, jotka saattavat käyttää evästeitä kohdentamiseen, evästekäytännöstämme.

Voimme ottaa sinuun yhteyttä aika ajoin (sähköpostitse, tekstiviestillä, kirjeellä tai puhelimitse tarpeen mukaan ja erityisten ohjeidesi mukaisesti) ja kun olet antanut meille suostumuksesi tarjota kohdennettua markkinointia palveluistamme ja/tai tuotteistamme.

Miksi vastaanottaisit sähköistä viestintää?

Riippuen maasta, jossa asut, saat markkinointiviestintää, jos olet valtuuttanut meidät käsittelemään henkilötietojasi näihin tarkoituksiin. Tämä tarkoittaa, että olet ilmoittautunut rekisteröintiprosessin aikana tai milloin tahansa profiilisi asetusosiossa.

Voimme myös lähettää sinulle sähköistä viestintää markkinointitarkoituksiin, kun sinulla on sopimusvelvoite kanssamme, eli kun käytät tällä hetkellä palveluitamme tai kun et ole nimenomaisesti pyytänyt, ettet saa kyseistä markkinointiviestintää.

Sinulle ilmoitetaan aina, ja varmistamme, että palveluidemme käytön aikana tai jopa rekisteröintiprosessin aikana sinulla on kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit olla tietoinen siitä, että henkilötietojasi voidaan käyttää kyseiseen tiettyyn tarkoitukseen, ja sinulle annetaan rekisteröintiprosessin tai palveluidemme käytön aikana mahdollisuus nimenomaisesti sanoa, että et ole kiinnostunut vastaanottamaan tällainen markkinointiviestintä. Näissä tapauksissa poistamme sinut luettelostamme, etkä saa mitään sinua mahdollisesti kiinnostavia päivityksiä palveluistamme ja tuotteistamme. Voit ilmoittautua takaisin mukaan milloin tahansa.

Miten voit jättäytyä pois?

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä jotakin seuraavista mekanismeista:

  • Siirry profiiliisi ja päivitä markkinointiasetuksesi.
  • Käytä opt-out-linkkiä, jonka saat missä tahansa viestinnässämme.
  • Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@euronetworldwide.com.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käytöstä markkinointitarkoituksiin ja/tai haluat aloittaa markkinointiviestien vastaanottamisen, voit myös lähettää sähköpostia dpo@euronetworldwide.com.

9. Kuvaus henkilötietoihin liittyvistä oikeuksista

Riippuen siitä, missä asut, sovellettavan lain mukaiset henkilötieto-oikeutesi voivat sisältää:

  1. Oikeus tietää: oikeus tietää, mitä henkilötietoja kerätään, myydään tai jaetaan ja kenelle.
  2. Oikeus saada pääsy tietoihin: oikeus pyytää pääsyä kopioon henkilötiedoistasi.
  3. Oikeus korjata epätarkkuudet: oikeus pyytää henkilötietojesi epätarkkuuksien korjaamista.
  4. Oikeus tietojen poistamiseen: oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyin ehdoin.
  5. Kieltäytymisoikeudet:
    1. Oikeus kieltäytyä henkilötietojen käsittelystä mainonnan kohdentamista varten.
    2. Oikeus kieltäytyä arkaluonteisten henkilötietojen käsittelystä.
    3. Oikeus kieltää henkilötietojen käsittely profilointia varten sellaisten päätösten edistämiseksi, joilla on rekisteröityyn kohdistuvia oikeudellisia tai vastaavia merkittäviä vaikutuksia.
  6. Oikeus rajoittaa arkaluonteisten henkilötietojen käyttöä ja luovuttamista erikseen sallittuihin tarkoituksiin.
  7. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: oikeus rajoittaa käsittelyä tietyin edellytyksin.
  8. Oikeus tietojen siirrettävyyteen: oikeus saada henkilötietoja jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää henkilötiedot toiselle rekisterinpitäjälle tietyin ehdoin.
  9. Oikeus vastustaa: oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä (ts. suoramarkkinointitarkoituksiin).
  10. Automaattiseen yksittäispäätöksentekoon liittyvät oikeudet: oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu yksinomaan automaattiseen käsittelyyn, kuten profilointiin, ja jolla on oikeudellisia tai vastaavia merkittäviä vaikutuksia yksilöön.
  11. Oikeus olla ryhtymättä vastatoimiin: yritys ei saa syrjiä ketään henkilötietoihin liittyvien oikeuksien käyttämisen vuoksi.

Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian ja sovellettavassa laissa määritetyssä ajassa.

Katso sovellettavat oikeudet alla olevasta alueellisesta tietosuojailmoituksesta. Jotta voit käyttää oikeuksiasi, sinun on lähetettävä sähköpostia dpo@euronetworldwide.com. Yksityisyytesi suojaamiseksi ja turvallisuuden ylläpitämiseksi ryhdymme tarvittaviin toimiin henkilöllisyytesi varmistamiseksi ja saatamme pyytää sinua antamaan muita tietoja ennen kuin annamme sinulle pääsyn henkilötietoihisi tai aloitamme henkilötietojen muuttamisen. Jos meillä ei ole kopiota henkilötodistuksestasi tai muuta laillisesti voimassa olevaa asiakirjaa, joka todistaa henkilöllisyytesi, emme voi tarvittaessa vastata pyyntöösi.

Huomaa, että jotkin oikeudet eivät välttämättä ole täytäntöönpanokelpoisia liiketoiminnan tarpeiden tai lakisääteisten velvoitteiden vuoksi, kun tarjoat sinulle Palvelua. Oikeuksiasi voidaan rajoittaa muiden lakisääteisten velvoitteiden, kuten rahanpesun torjunnan, sopimusvelvoitteiden ja vaatimustenmukaisuusvelvoitteiden, noudattamiseksi. Tästä huolimatta sinulle vastataan aina, kun käytät yllä mainittuja oikeuksia ja/tai muita oikeuksia, joita sinulla voi olla lainkäyttöalueestasi riippuen. Jos oikeuttasi ei voida panna täytäntöön, saat aina asianmukaisen selityksen.

10. Yksityisyyden suojaa koskeva valitusmenettely

Rekisteröidyillä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle tai tuomioistuimille, jos he uskovat, että emme ole noudattaneet tämän tietosuojailmoituksen tai sovellettavan lain mukaisia velvoitteitamme:

Ria pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojailmoitusta milloin tahansa ja ilmoittaa tällaisista ALUEELLISISTA TIETOSUOJAILMOITUKSISTA

11. Huomautus yhdysvaltalaisille kuluttajille

Tämä ilmoitus toimitetaan yhdysvaltalaisille kuluttajille ja asiakkaille (mukaan lukien entiset asiakkaat) liittovaltion Gramm-Leach-Bliley Act ("GLBA") -lain vaatimusten täyttämiseksi, jotka liittyvät GLBA:n määrittelemien "ei-julkisten henkilötietojen" ("NPI") keräämiseen, paljastamiseen ja suojaamiseen. Tässä ilmoituksessa NPI tarkoittaa yksilön henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita RIA kerää rahoituslaitoksena GLBA:n nojalla rahoitustuotteen tai -palvelun tarjoamisen yhteydessä, ellei tietoja ole laillisesti asetettu julkisesti saataville. RIA: n keräämät NPI: t voivat sisältää:

  • tiedot, jotka henkilö antaa RIA: lle saadakseen rahoitustuotteen tai -palvelun.
  • tiedot, jotka RIA saa yksityishenkilöstä RIA:n rahoitustuotteisiin tai -palveluihin liittyvästä liiketoimesta (esim. se, että henkilö on RIA:n asiakas/kuluttaja, tilinumerot jne.); tai

NPI-luokat, joita RIA voi kerätä, on lueteltu tämän tietosuojailmoituksen osassa 1.

NPI-luokat, joita RIA voi paljastaa, on lueteltu tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 9.

Tytäryhtiöiden ja ulkopuolisten kolmansien osapuolten luokat, joille NPI:tä luovutetaan tai voidaan paljastaa tässä tietosuojailmoituksessa. Jos RIA luovuttaa NPI:tä riippumattomille kolmansille osapuolille GLBA:n poikkeusten nojalla, kaikki tällaiset tiedot tehdään lain sallimalla tavalla. "Ulkopuolinen kolmas osapuoli" on kuka tahansa muu henkilö kuin finanssilaitoksen sidosyritys tai henkilö, joka on finanssilaitoksen ja sellaisen yrityksen yhdessä palveluksessa, joka ei ole laitoksen sidosyritys.

Tietosuojasäännön yhteisen markkinoinnin/palveluntarjoajan poikkeuksen nojalla luovutettujen tietojen luokat on lueteltu tässä tietosuojailmoituksessa.

Jos NPI: tä voidaan luovuttaa riippumattomille kolmansille osapuolille ja tämä paljastaminen ei kuulu mihinkään GLBA: n tietosuojasäännön poikkeuksista, kuluttajilla ja asiakkailla on oikeus kieltäytyä näistä ilmoituksista ja kuluttajalle tai asiakkaalle tarjotaan opt-out-mekanismi.

Ilmoitus RIA:n tietojen jakamisesta Euronet-konsernin ja sen tytäryhtiöiden kesken on annettu tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 9 Fair Credit Reporting Act -lain mukaisesti.

RIA:n NPI:n luottamuksellisuuden ja turvallisuuden suojaamiseen liittyvät käytännöt on esitetty tässä tietosuojailmoituksessa.

Kalifornian kuluttajat

Kalifornian kuluttajien yksityisyyttä koskevan lain mukaisesti Kalifornian asukkaat voivat käyttää seuraavia oikeuksia:

  • 1 (Oikeus tietää)
  • 2 (Oikeus saada pääsy tietoihin)
  • 3 (Oikeus korjata epätarkkuudet)
  • 4 (Oikeus tietojen poistamiseen)
  • 5 (Oikeus kieltäytyä henkilötietojen myynnistä tai jakamisesta kontekstuaalisiin käyttötottumuksiin perustuvaa mainontaa varten)
  • 6 (Oikeus rajoittaa arkaluonteisten henkilötietojen käyttö ja luovuttaminen erikseen sallittuihin tarkoituksiin)
  • 11 (oikeus olla ryhtymättä vastatoimiin opt-out-mahdollisuuden tai muiden oikeuksien käytön jälkeen)

12. Huomautus Euroopan (ETA) asukkaille

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti ja edellä kohdassa 15 mainittujen oikeuksien lisäksi kaikki Euroopan talousalueella (ETA) asuvat voivat käyttää seuraavia oikeuksia:

  • 2 (Oikeus saada pääsy tietoihin)
  • 3 (Oikeus korjata epätarkkuudet)
  • 4 (Oikeus tietojen poistamiseen)
  • 7 (Oikeus käsittelyn rajoittamiseen)
  • 8 (Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen)
  • 9 (Oikeus vastustaa)
  • 10 (Automatisoituun yksittäispäätöksentekoon liittyvät oikeudet)

Jos haluat käyttää yllä lueteltuja oikeuksiasi, sinun on noudatettava tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 15 asetettuja velvoitteita.

Siitä päivästä alkaen, kun vastaanotamme pyyntösi, vastaamme sinulle enintään 30 päivän kuluessa, ellei pidennystä pyydetä.

Kun käsittelemme henkilötietojasi, meidän on jaettava henkilötietojasi seuraavien mukaisesti:

Tietojen tyypit Tarkoitus Oikeudellinen perusta Vastaanottaja

Tunnistetiedot
Taloudelliset tiedot
Tapahtumatiedot

Palvelun tarjoaminen RIA-sovelluksessa

Lakisääteinen velvoite

Liettuan keskuspankki (Centrolink)

Tunnistetiedot
Taloudelliset tiedot
Tapahtumatiedot

Palvelun tarjoaminen RIA-sovelluksessa

Lakisääteinen velvoite

PLAIS

Tunnistetiedot
Taloudelliset tiedot
Tapahtumatiedot

Palvelun tarjoaminen RIA-sovelluksessa

Lakisääteinen velvoite

SERC

13. Huomautus Ison-Britannian asukkaille

Yhdistyneen kuningaskunnan yleisen tietosuoja-asetuksen (UK GDPR) ja vuoden 2018 tietosuojalain mukaisesti kaikki Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvat voivat käyttää seuraavia oikeuksia:

  • 1 (Oikeus saada pääsy tietoihin)
  • 3 (Oikeus korjata epätarkkuudet)
  • 4 (Oikeus tietojen poistamiseen)
  • 7 (Oikeus käsittelyn rajoittamiseen)
  • 8 (Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen)
  • 9 (Oikeus vastustaa)
  • 10 (Automatisoituun yksittäispäätöksentekoon liittyvät oikeudet)

Jos haluat käyttää yllä lueteltuja oikeuksiasi, sinun on noudatettava tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 15 asetettuja velvoitteita.

14. Huomautus Argentiinan asukkaille

Lain Ley de Protección de Datos Personales 25.326 mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet edellä kohdassa 15 mainittujen määritelmien mukaisesti:

  • 2 (Oikeus saada pääsy tietoihin)
  • 3 (Oikeus korjata epätarkkuudet)
  • 4 (Oikeus tietojen poistamiseen)

Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai oikeuttasi peruuttaa tai tehdä epäilyksiä tai valituksia henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa dpo@euronetworldwide.com noudattamalla kohdassa 15 annettuja ohjeita.

Täten sinulle ilmoitetaan, että sinulla on vaihtoehtoja rajoittaa tapaa, jolla käytämme tai luovutamme henkilötietojasi tiettyä käsittelyä varten.

Siitä päivästä alkaen, kun vastaanotamme pyyntösi, vastaamme sinulle enintään 5 päivän kuluessa (henkilötietojesi poistamiseen ja päivittämiseen liittyvät pyynnöt) tai enintään 10 päivän kuluessa (henkilötietojesi käyttöä koskeva pyyntö).

15. Huomautus Meksikon asukkaille

Ria México, jonka kotipaikka on vastaanottaa ilmoituksia kohdassa 27 mainituista yksityisyyden ja henkilötietojen suojaamista koskevista tarkoituksista ja joka noudattaa Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares -lakia ("Meksikon laki"), sen asetuksia ja ohjeita, asettaa käyttäjiensä tai potentiaalisten käyttäjiensä saataville rekisteröityjen ominaisuudessa, tämä tietosuojailmoitus ennen henkilötietojen keräämistä noudattaen tiukasti Meksikon lain edellyttämiä laillisuuden, suostumuksen, tietojen, laadun, tarkoituksen, uskollisuuden, suhteellisuuden ja vastuullisuuden periaatteita.

Tarjotakseen palveluja rahanvälittäjänä Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito -lain artiklan 81-A a mukaisesti, Ria México kerää tarvittaessa henkilötietoja kohdassa 1 mainittujen oikeusperusteiden mukaisesti ja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Varmista, että Ria Méxicolle toimitetun äänioikeuden sisältämät henkilötiedot vastaavat Instituto Nacional Electoralin rekisterin sisältämiä tietoja.
  • Varmista, että Ria Méxicolle toimitetut CURP-tiedot vastaavat Registro Nacional de Poblacióniin rekisteröityjä tietoja.

Lisäksi Ria México on tarvittaessa Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliidades del Crédito -lain 95 bis §:ssä tarkoitettujen, saman lain 81-A a §:ssä tarkoitettuihin rahanvälittäjiin sovellettavien yleisten määräysten ("säännökset") noudattamiseksi laillisesti velvollinen hankkimaan tietoja maantieteellisestä sijainnistasi sekä äänitallenteita ja kasvokuvaa voidakseen tunnistaa käyttäjänsä tai mahdolliset käyttäjät ilman henkilökohtaista tapaamista ja saada muita asiaankuuluvia tietoja, jotka selitetään yksityiskohtaisesti säännöksissä edellytetyssä sovelluksessa saatavilla olevassa erityisessä lomakkeessa. Käsittelemme tällaisia tietoja aina suostumuksesi perusteella.

Sinulla on seuraavat oikeudet ("ARCO-oikeudet"):

  • 2 (Oikeus saada pääsy tietoihin)
  • 3 (Oikeus korjata epätarkkuudet)
  • 4 (Oikeus tietojen poistamiseen)
  • 9 (Oikeus vastustaa)

Vastaavasti sinulla on myös oikeus milloin tahansa rajoittaa tai peruuttaa henkilötietojesi käsittelyyn annettu suostumus lain sallimissa rajoissa. Jos haluat käyttää ARCO-oikeuksiasi, peruuttaa suostumuksesi tai lähettää kysymyksiä tai valituksia henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: dpo@euronetworldwide.com noudattamalla kohdan 15 ohjeita.

Vastaamme sinulle viimeistään 20 päivän kuluttua pyyntösi vastaanottamisesta, ja se tulee voimaan viimeistään 15 työpäivän kuluttua siitä, kun olemme ilmoittaneet sinulle vastauksestamme.

16. Huomautus Chilen asukkaille

Lain mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet ("ARCO-oikeudet"):

  • 2 (Oikeus saada pääsy tietoihin)
  • 3 (Oikeus korjata epätarkkuudet)
  • 4 (Oikeus tietojen poistamiseen)
  • 9 (Oikeus vastustaa)

Sinulla on myös oikeus peruuttaa henkilötietojesi käsittelyyn annettu suostumus milloin tahansa lain sallimissa rajoissa. Jos haluat käyttää ARCO-oikeuksiasi tai oikeuttasi peruuttaa tai esittää kysymyksiä tai valituksia henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa dpo@euronetworldwide.com noudattamalla kohdassa 15 annettuja ohjeita.

Täten sinulle ilmoitetaan, että sinulla on vaihtoehtoja rajoittaa tapaa, jolla käytämme tai luovutamme henkilötietojasi tiettyä käsittelyä varten.

Siitä päivästä lähtien, kun vastaanotamme pyyntösi, vastaamme sinulle enintään 2 päivän kuluessa.

17. Huomautus Malesian asukkaille

Vuoden 2010 Personal Data Protection Act -lain ("PDPA") mukaisesti asiakkaat voivat antaa meille henkilötietojaan mihin tahansa tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 1 määritettyyn tarkoitukseen. Jos käsittelemme henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, ilmoitamme siitä sinulle etukäteen tai pyydämme nimenomaista suostumustasi.

Voit milloin tahansa käyttää kohdassa 15 määritettyjä oikeuksia. Voit myös peruuttaa suostumuksesi, ellei käsittelytoiminta ole välttämätöntä lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai minkä tahansa palvelumme tarjoamiseksi sinulle. Voit myös vastustaa käsittelyä, jos katsot, että tällainen käsittely voi aiheuttaa vahinkoa tai ahdistusta itsellesi.

Siitä päivästä lähtien, kun vastaanotamme pyyntösi, vastaamme sinulle enintään 21 päivän kuluessa.

PDPA: n ehtojen mukaisesti RIA: lla on oikeus periä maksu minkä tahansa tiedonsaantipyynnön käsittelystä.

18. Huomautus Uuden-Seelannin asukkaille

Kaikille Uudessa-Seelannissa asuville henkilöille henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät oikeudet ovat seuraavat:

  • 1 (Oikeus tietää)
  • 2 (Oikeus saada pääsy tietoihin)
  • 3 (Oikeus korjata epätarkkuudet)
  • 4 (Oikeus tietojen poistamiseen)
  • 7 (Oikeus käsittelyn rajoittamiseen)

Jos haluat käyttää yllä lueteltuja oikeuksiasi, sinun on noudatettava tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 15 asetettuja velvoitteita.

Siitä päivästä alkaen, kun vastaanotamme pyyntösi, vastaamme sinulle enintään 20 päivän kuluessa.

19. Huomautus Australian asukkaille

Kaikille Australian asukkaille oikeudet, joita voit käyttää henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, ovat seuraavat:

  • 1 (Oikeus tietää)
  • 2 (Oikeus saada pääsy tietoihin)
  • 3 (Oikeus korjata epätarkkuudet)
  • 4 (Oikeus tietojen poistamiseen)
  • 7 (Oikeus käsittelyn rajoittamiseen)

Voit myös pyytää meitä selittämään tietokäytäntömme ja -käytäntömme sovellettavan lain mukaisesti.

Siitä päivästä alkaen, kun vastaanotamme pyyntösi, vastaamme sinulle enintään 30 päivän kuluessa.

Kun käsittelemme henkilötietojasi, meidän on jaettava henkilötietojasi seuraavien mukaisesti:

20. Huomautus Intian asukkaille

Kaikille Intiassa asuville henkilöille oikeudet, joita voit käyttää henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, ovat kohdassa 15 luetellut oikeudet. Huomaa, että oikeuksiesi käyttämiseksi sinun on noudatettava kohdassa 15 annettuja ohjeita.

Voit käyttää oikeuttasi tietojen siirrettävyyteen ja oikeuttasi olla joutumatta sellaisen automaattisen päätöksenteon kohteeksi, joka tuottaa oikeusvaikutuksia, kuten profilointia, jos tällainen profilointi ei ole välttämätöntä minkään palvelumme tarjoamiseksi sinulle.

Siitä päivästä alkaen, kun vastaanotamme pyyntösi, vastaamme sinulle enintään 30 päivän kuluessa.

21. Yrityksemme palveluittain

Rekisterinpitäjänä toimivat alla olevat yritykset maasta ja palvelusta riippuen:

Rahansiirtopalvelut

22. Yrityksemme palvelun mukaan

Rekisterinpitäjänä toimivat alla olevat yritykset maasta ja palvelusta riippuen:

Voit aina lähettää pyynnön tietosuojavastaavallemme lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: dpo@euronetworldwide.com.

Maa Yritys, johon ottaa yhteyttä (rekisterinpitäjä) Yhteystiedot

Iso-Britannia

Euronet Payment Services Oy

Part 7th Floor, North Block, 55 Baker Street, Lontoo, Iso-Britannia, W1U 7EU

Eurooppa (digitaalinen ja mobiili)

Ria Liettua UA

Ukmergės g. 126, LT-08100, Vilna, Liettua

Eurooppa-agentit

Ria maksulaitos EP SAU

Calle Cantabria 2, Planta 2 Alcobendas 28120 Madrid España

Puola

Euronet Polska Sp. zo.o

Ul. Inflancka 4c, Varsova, Puola 00-189

Sveitsi

Ria Financial Services GmbH

Langstrasse 192, Zürich, Sveitsi 8005

Yhdysvallat

Continental Exchange Solutions, Inc.

7000 Village Dr. Ste 200, Buena Park, CA 90621, Yhdysvallat

Puerto Rico

Ria Financial Services Puerto Rico, Inc.

c/o Fast Solutions, LLC, Citi Tower 252 Ponce de Leon Avenue, kerros 20 SAN JUAN, PR 00918

Kanada

Ria Telecommunications of Canada Inc

MZ400-1000 RUE de la Gauchetière o Montreal Québec H3B0A2 Kanada

Meksiko

Ria México Payment Solutions, S. de R.L. de C.V.

Av. Anillo injektiopullo Fray Junipero Serra 21260, PAD-7 Piso 1, Querétaro, Querétaro México C.P. 76147

Chile

Ria Chile Servicios Financieros SPA

Av. Libertador Bernardo O' Higgins 1449, Torre 4 Oficina No. 1502 Santiago, Chile

Argentiina

EURONET PAYMENT SERVICES LIMITED
Sucursal de sociedad extranjera

Place de Cornavin 14 – 16, Geneve - 1201

Turkki

Ria Turkki Ödeme Kuruluşu A.Ş.

Şirket Merkezi: Büyükdere Cad. No: 193 Plaza 193 Kat:2 34394 Levent Şişli/İSTANBUL MERSİS nro: 0735085750500016

Malesia

IME M SDN BHD

Unit 38-02 Level 38, Q Sentral 2A, Jalan Stesen Sentral 2, Kuala Lumpur Sentral, 50470, Kuala Lumpur, Malesia

Singapore

Ria Financial Services Singapore PTE. OY.

152 Beach Road #19-01/02, Gateway East, Singapore 189721

Filippiinit

Ria rahansiirto, INC.

38. kerros, Philamlife Tower, 8767 Paseo de Roxas, Makati City, Filippiinit

Australia

Ria rahansiirto, INC.

Taso 1, 75 Castlereagh St. Sydney, NSW. 2000

Uusi-Seelanti

Ria rahansiirto, INC.

Taso 4, 32 Mahuhu Crescent, Auckland, 1010, Uusi-Seelanti

*ETA-alueen (Euroopan talousalueen) maat: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro.