Privaatsusteatis professionaalsetele partneritele

Septembril 2023

See privaatsusteatis („ Privaatsusteatis“) selgitab, kuidas me töötleme teie isikuandmeid („ Isikuandmed“), kui sirvite meie veebisaiti või mobiilirakendust („ Veebisait/rakendus“) ja millal kandideerite või hakkate Ria ja/või agendiks. suhelda meiega kui professionaalse partneriga (“Professionaalne partner”).

Soovitame teil see privaatsusteatis regulaarselt üle vaadata ja vaadata veebisaiti/rakendust värskenduste osas. Selle privaatsusteatise värskendused avaldatakse meie veebisaidil/rakenduses ning meiega suhtlemist jätkates nõustute selle privaatsusteatise ja kõigi tulevaste muudatustega.

Kui kohalikud seadused nõuavad lisateabe lisamist sellesse privaatsusteatisesse, on selline teave lisatud allolevasse piirkondlike privaatsusteatiste jaotisesse.

Kes me oleme?

Oleme Euroneti ettevõtete gruppi kuuluv RIA.

Kõik meie kontaktandmed leiate siit.

Mis tüüpi isikuandmeid kogutakse?

Kogume ainult neid isikuandmeid, mis on vajalikud teile teenuse osutamiseks ja kehtivate seaduste järgimiseks.

Miks me kogume isikuandmeid?

Kogume isikuandmeid konkreetsetel lepingulistel ja juriidilistel eesmärkidel.

Teie nõusolekul kogume andmeid ka täiendavatel eesmärkidel.

Kui kaua RIA isikuandmeid säilitab?

Säilitame Isikuandmeid ainult nii kaua, kui see on vajalik või kui seda nõuab kohaldatav seadus.

Kellega me isikuandmeid jagame?

Jagame isikuandmeid teiste Euroneti grupi ettevõtete, õigusasutuste ja partneritega, kui see on vajalik regulatiivsete nõuete või lepinguliste kohustuste täitmiseks.

Kus RIA isikuandmeid säilitab?

Me säilitame isikuandmeid turvalistes kohtades, kus on kehtestatud ranged turvameetmed.

Kui meil on vaja üle kanda
Isikuandmeid muudesse asukohtadesse, rakendame kõik vajalikud meetmed, et täita seadusest tulenevaid kohustusi ja tagada korralik turvalisuse tase.

Millised on teie isikuandmetega seotud õigused?

Olenevalt sellest, kus te elate, võivad teil kohaldatava seaduse alusel olla õigused seoses teie isikuandmetega. Üldiste isikuandmetega seotud õiguste kirjeldus on toodud allpool jaotises 15. Taotluse esitamiseks võite meiega ühendust võtta e-posti teel aadressil dpo@euronetworldwide.com või telefoni teel (kohalikud telefoninumbrid on saadaval siin).

Sisemine apellatsiooniprotsess:

Kui saate meilt teate, et teie isikuandmete õiguste taotlus on tagasi lükatud, võite keeldumise vaidlustada mõistliku aja jooksul pärast teate saamist, saates meili aadressile dpo@euronetworldwide.com.

1. Milliseid Isikuandmeid me kogume, kuidas me neid kogume ja miks?

Isikuandmete kogumise kategooriad, allikad ja põhjused on loetletud allpool. Kui isikuandmete kogumine põhineb teie nõusolekul, võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta. RIA ei "müü" ega "jaga" Isikuandmeid, nagu need mõisted on määratletud kohaldatavate seadustega, ega kavatsegi seda teha. Säilitame isikuandmeid nii kaua, kui see on mõistlikult vajalik teenuste osutamiseks ja oma juriidiliste kohustuste täitmiseks.

Kui teil on küsimusi või muresid seoses teie isikuandmete töötlemisega, võite meiega igal ajal ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com

Identifikaatorid või identifitseerimisandmed

Isikuandmed, mida me teilt kogume, võivad sisaldada nime, e-posti aadressi, telefoni- ja/või faksinumbrit, elu- ja/või ettevõtte aadressi ja muid kontaktandmeid ("Kontaktandmed"), tiitlit, sünnikuupäeva, sugu, pilte, videoid või allkiri.

Vajadusel kasutatakse identifitseerimisandmeid ainult kirjeldatud eesmärkidel.

Lepinguline kohustus

Teie andmete töötlemise põhjus Õiguslik alus

Teenuste pakkumine

Esindada ettevõtet juriidilistes nõuetes (lepingud, läbirääkimised)

Lepinguline kohustus

Pakkuda operatsioonidele tuge

Õigustatud huvi

Teie osalemine üritustel või kingitustel: võite soovida osaleda meie korraldatavatel üritustel või konkreetsel kingitusel.

Nõusolek

Arvepidamisega seotud juriidiliste kohustuste täitmiseks säilitame kirjavahetust, sealhulgas e-kirju, fakse ja igasugust elektroonilist suhtlust, koos kõigi kliendi konto dokumentidega. Samuti hoiame klienditeeninduse kirju ja muud suhtlust meie ja Euronet Groupi ettevõtete ning meie partnerite ja tarnijate vahel.

Juriidiline kohustus

Oma konto(de) haldamiseks (st registreerimis-, haldus-, hooldus- ja teeninduskontod).

Lepinguline kohustus

Pakkuda reklaami ja turundust.

Nõusolek
Lepinguline kohustus

Karistusregistrid

Õigustatud huvi

Finantsandmed ja erialane või tööalane teave

Kogume teie isiklikke finantsandmeid, kui registreerute meie teenuste kasutamiseks. Kogume finantsandmeid, nagu pangakonto teave, finantsaruanded, ülekande põhjus, amet (ametialane või tööga seotud teave) või muid dokumente, mis näitavad raha allikat, mida soovite üle kanda (sarnaselt palgatõenditega), et esitada. teile meie teenustega.

Teie andmete töötlemise põhjus Õiguslik alus

Teenuste pakkumine/pakkumine

Lepinguline kohustus

Rahapesuvastane

Juriidiline kohustus

Terrorismi rahastamise ja kuritegevuse vastane tegevus

Juriidiline kohustus

Kliendi konto(de) haldamiseks

Lepinguline kohustus

Teenuste pakkumine/pakkumine

Lepinguline kohustus

Käitumis- ja tehniline teave

IP-aadress, internet või muu sarnane võrk, sirvimis- või otsingutegevus, käitumisteave (et mõista, kuidas te meie tooteid ja teenuseid kasutades käitute), brauseri tüüp ja versioon, ajavööndi seaded, ekraani eraldusvõime sätted, brauseri pistikprogrammide tüübid ja versioonid, operatsioonisüsteem ja platvorm.

Vaadake meie küpsiste poliitikat

Töötlemise eesmärkÕiguslik alus

Analüütika tegemiseks, et mõõta meie veebisaidi ja teenuste kasutamist, sealhulgas külastuste arvu, veebisaidil/rakenduses veedetud keskmist aega, vaadatud lehti, lehe interaktsiooni andmeid (nt kerimine, klõpsud ja hiirekursor) jne, ja teile pakutava sisu täiustamiseks.

Õigustatud huvi

Teenuse kvaliteedi kontrollimiseks või säilitamiseks ning teenuse täiustamiseks, täiendamiseks või täiustamiseks, sealhulgas veebisaidi/rakenduse haldamiseks ja sisetoiminguteks, sealhulgas tõrkeotsinguks, andmete analüüsimiseks, testimiseks, uurimiseks, statistikaks ja küsitlusteks .

Nõusolek
Õigustatud huvi

Meie veebisaidi/rakenduse ohutuse ja turvalisuse tagamiseks.

Nõusolek
Õigustatud huvi

Reklaami ja turunduse pakkumiseks, sealhulgas meie meilide mõju mõõtmiseks.

Nõusolek

Audio- ja videovalve

Pildi-, video- ja heli-/häälsalvestus.

Töötlemise eesmärk Õiguslik alus

Oma teenuste ohutuse tagamiseks võime kasutada CCTV-d klientide ohutuse tagamiseks oma kauplustes või kontorites.

Õigustatud huvi

Teilt kogutud isikuandmed võivad erineda olenevalt riigist, kus meie teenuseid pakutakse. Kõik ülalkirjeldatud andmekategooriad ei pruugi teie kohta kehtida. Kui teil on küsimusi oma isikuandmete töötlemise kohta, võite meiega ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com

Identifitseerimatud andmed

Võimaluse korral kasutame isikuandmete ("mittetuvastavad andmed") asemel andmeid, mille puhul teid ei saa otseselt tuvastada (nt anonüümsed demograafilised ja kasutusandmed). Neid identifitseerimatuid andmeid võidakse kasutada meie sisemiste protsesside või teenuste osutamise täiustamiseks ilma teile edasise teatamiseta.

Võime kasutada koondandmeid erinevatel eesmärkidel, sealhulgas oma teenuste analüüsimiseks, hindamiseks ja täiustamiseks.

Seadme funktsioonid

Rakenduse kasutamisel võime vajada juurdepääsu teie seadme teatud lisateabele ja funktsioonidele, nagu teie kontaktide loend. Enne sellisele teabele juurdepääsu saamist küsime teilt luba. Kõik nende seadme funktsioonide kasutamisega saadud andmed salvestatakse ainult teie seadmesse, mitte kunagi meie serverisse ega mujale.

2. Isikuandmete täpsus

Oleme võtnud endale kohustuse hoida teie isikuandmeid täpsena ja ajakohasena. Astume mõistlikke samme teie isikuandmete täpsuse tagamiseks, tagades, et viimased meieni jõudnud Isikuandmed on täpselt salvestatud, ning kui seda vajalikuks peame, teeme perioodilisi kontrolle ja palume teil oma isikuandmeid värskendada. Aeg-ajalt võime saata teile meili, milles palume teil oma isikuandmeid kinnitada ja/või värskendada. See suhtlus põhineb meie õigustatud huvil ja juriidilisel kohustusel säilitada täpne ja ajakohane teave.

Kui märkate, et teie isikuandmed ei ole täpsed, võite taotleda andmete parandamist või värskendamist, saates meili aadressile dpo@euronetworldwide.com.

3. Õigustatud huvi

Kui kasutame teie isikuandmeid oma õigustatud huvide täitmiseks, teeme kõik endast oleneva, et viia oma huvid kokku teie huvidega, et teie isikuandmeid kasutataks ainult asjakohase seadusega lubatud viisil või siis, kui see ei kahjusta teie õigusi. Taotluse korral võivad kliendid küsida teavet mis tahes õigustatud huvil põhineva töötlemise kohta.

4. Kui kaua Ria Isikuandmeid säilitab?

Isikuandmeid säilitatakse seni, kuni see on vajalik taotletud teenuste osutamiseks ja kehtivate juriidiliste, raamatupidamis- või aruandluskohustuste täitmiseks. Säilitusperiood määratakse kindlaks kehtivate nõuete ja kohustuste alusel, mis võivad hõlmata järgmist:

  • Õiguslikud ja regulatiivsed nõuded: teie isikuandmeid säilitatakse nii kaua, kui see on vajalik kõigi meie juriidiliste kohustuste täitmiseks, sealhulgas ilma piiranguteta kaubandus-, maksu- ja rahapesuvastased seadused ja määrused. Kuigi säilitame teie isikuandmeid ainult juriidiliste kohustuste täitmiseks, piiratakse teie isikuandmeid nii, et neid ei saa kasutada muudel eesmärkidel. Piiratud ajal pääseb teie isikuandmetele juurde ainult vajaduse korral. Kui saame kustutamistaotluse, säilitame teie isikuandmeid vastavalt oma juriidilistele kohustustele.
  • Klienditeenindus ja lepingulised suhted (kliendisuhete haldamine, kaebuste käsitlemine jne): säilitame teie isikuandmeid seni, kuni jääte meie kliendiks. Kui loeme, et meie lepinguline suhe on lõppenud, piirame teie andmeid, et muuta need kättesaadavaks ainult ülalkirjeldatud juriidiliste kohustuste täitmiseks.
  • Turundus: töötleme teie isikuandmeid turunduseesmärkidel seni, kuni te ei ole meilt loobumist palunud vastavalt käesoleva privaatsusteatise jaotisele 11 või kuni saame teada, et te ei ole enam huvitatud või teie andmed ei ole täpne.

5. Kas Ria jagab minu isikuandmeid kolmandate osapooltega?

Euroneti grupp

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Videovalve
Finantsandmed
Käitumis- ja tehnilised andmed

Avaldame teie isikuandmeid Euroneti ja Euronet Groupi sidusettevõtetega meie sidusettevõtete igapäevaste ärieesmärkide ja kontserni kohustuste täitmiseks.

Euroneti kontserni kuuluva ettevõtte Euroneti või nende vastavate varade müügi, omandamise, ühinemise või ümberkorraldamise tulemusena võime edastada kliendi isikuandmeid kolmandale osapoolele. Seda tehes võtame mõistlikud meetmed, et tagada nende teabe piisav kaitse.

Teie isikuandmeid avalikustatakse ka selleks, et saaksite pakkuda teile klienditeenindust, olenemata sellest, millal te meie abi vajate. Meie ööpäevaringsele klienditeenindusele juurdepääsu võimaldamiseks peame jagama teie isikuandmeid grupi sidusettevõtetega.

Juriidiline kohustus
Lepinguline kohustus

Kolmandast osapoolest teenusepakkujad*

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Biomeetrilised andmed
Finantsandmed

Andmeanalüütika ja ID verifitseerimise pakkujatele vastavuskontrolli (e-KYC) ja pettuste ennetamise teenuste osutamiseks.

Juriidiline kohustus
Nõusolek

Kontaktandmed
Käitumis- ja tehnilised andmed

Reklaamijatele või reklaamivõrgustikele ja sotsiaalmeedia ettevõtetele isikupärastatud reklaamide paigutamiseks digiteenustesse ja tarbijate eelistustega kohanemiseks.

Nõusolek
Lepinguline kohustus

* "Kolmandast osapoolest teenusepakkujate" juriidiline tähendus ja loetelu võivad teie asukohariigist olenevalt erineda. Lisateabe saamiseks selle kohta, millistel pakkujatel on juurdepääs teie isikuandmetele ja miks neil on juurdepääs teie isikuandmetele, võite meiega ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com.

Õigus- ja reguleerivad asutused

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Videovalve
Finantsandmed

Meil võib olla vaja teie isikuandmeid avalikustada, kui seda nõuab juriidiline asutus. Võime jagada teie isikuandmeid õigusasutustega, et jõustada või kohaldada meie tingimusi või mis tahes muud lepingut või arusaama, mis meil teiega võib olla.

Juriidiline kohustus
Lepinguline kohustus

Strateegilised partnerid

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Tehinguandmed
Finantsandmed

Vajadusel jagame teie isikuandmeid strateegiliste partneritega, et pakkuda teile oma teenuseid.

Juriidiline kohustus

Professionaalsed partnerid

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Videovalve
Tehinguandmed
Finantsandmed

Jagame teie isikuandmeid nõustajate, juristide, konsultantide, audiitorite või raamatupidajatega, et täita oma juriidilisi kohustusi ning pakkuda teenuseid ning lepingulisi kohustusi ja parimaid tavasid.

Õigustatud huvi

6. Alaealised

Me ei paku teenuseid otse alla 18-aastastele lastele ega kogu ennetavalt nende isikuandmeid. Kui olete alla 18-aastane, ärge kasutage veebisaiti/rakendust ega pakkumisi ega jagage meiega isikuandmeid. Kui saate teada, et keegi noorem kui 18-aastane on meile ebaseaduslikult esitanud isikuandmeid, võtke meiega ühendust aadressil dpo@euronetworldwide.com.

7. Andmete turvalisus

Oleme pühendunud teie isikuandmete kaitsmisele ning kehtestanud äriliselt mõistlikud ja asjakohased kaitsemeetmed, et vältida meile usaldatud teabe kadumist, kuritarvitamist ja muutmist. RIA-s püüame alati tagada, et teie isikuandmed oleksid hästi kaitstud vastavalt rahvusvahelistele parimatele tavadele. Säilitame andmeturbe kohustuse, rakendades asjakohaseid füüsilisi, elektroonilisi ja juhtimismeetmeid teie isikuandmete kaitsmiseks.

Oma süsteemide kaitsmiseks ebaseadusliku juurdepääsu eest kasutame turvalisi, tipptasemel füüsilisi ja organisatsioonilisi turvameetmeid, mida täiustatakse pidevalt, et tagada kõrgeim turvalisuse tase kooskõlas rahvusvaheliste parimate tavade ja kuluefektiivsusega. Kõiki isikuandmeid hoitakse turvalises kohas, mis on kaitstud tulemüüride ja muude keerukate turvamehhanismidega, millel on piiratud haldusjuurdepääs.

Töötajad, kellel on juurdepääs teie isikuandmetele ja teie isikuandmetega seotud töötlemistoimingutele, on lepinguga kohustatud hoidma teie andmeid privaatsena ja järgima meie organisatsioonis rakendatud privaatsuspoliitikat.

Meie eesmärk on saavutada kõrgeim andmekaitsestandard, võttes kasutusele tööstusstandarditele vastavad meetmed teie privaatsuse kaitsmiseks.

8. Turundus ja reklaam

Kolmandatest osapooltest reklaamijad pakuvad reklaame, mida kuvatakse meie veebisaidil, rakenduses või mujal meie teenustes. Kolmandatest osapooltest reklaamijatel ei ole juurdepääsu teabele, mille meie kliendid on meile otse andnud. Tavaliselt kasutavad reklaamijad küpsiseid või mõnda muud veebi-/rakendusepõhist mehhanismi, et hinnata, millised reklaamid võivad teile huvi pakkuda. Me ei paiguta teie süsteemi "sihtimisküpsiseid" ega luba "sihtimist" ja "asukohta" ilma teie nõusolekuta.

Kui olete andnud oma nõusoleku, nõustudes veebisaidil sihtküpsistega või lubades rakenduses sihtimise, võime kasutada selleks kolmandaid osapooli (uuesti turundamise ja sarnase vaatajaskonna funktsioonid). Reklaamimisest saate loobuda, muutes oma küpsiste seadeid siin.

Kolmandad osapooled ei ole meie privaatsusteatisega seotud. Nende teadete privaatsuspoliitika mõistmiseks peaksite külastama kolmanda osapoole veebisaiti. Kõik kolmandad osapooled, kes võivad sihtimiseks küpsiseid kasutada, leiate meie küpsiste poliitikast.

Võime teiega aeg-ajalt ühendust võtta (vajadusel e-posti, SMS-i, kirja või telefoni teel ja vastavalt teie konkreetsetele juhistele) ja siis, kui olete andnud meile nõusoleku pakkuda meie teenuste ja/või toodete kohta sihitud turundust.

Miks peaksite vastu võtma elektroonilist sidet?

Olenevalt riigist, kus te asute, saate turundusteateid, kui olete volitanud meid oma isikuandmeid nendel eesmärkidel töötlema. See tähendab, et olete registreerumise ajal või mis tahes ajal oma profiili seadete jaotises lubanud.

Samuti võime saata teile turunduseesmärkidel elektroonilisi teateid, kui teil on meiega lepinguline kohustus, st kui te praegu kasutate meie teenuseid või kui te ei ole sõnaselgelt palunud nimetatud turundusteateid mitte saada.

Teid teavitatakse alati ja me hoolitseme selle eest, et meie teenuste kasutamise või isegi registreerimisprotsessi ajal oleks teil kogu vajalik teave, et oleksite teadlik, et teie isikuandmeid võidakse kasutada sellel konkreetsel eesmärgil ja teie registreerimisprotsessi või meie teenuste kasutamise ajal antakse võimalus selgelt öelda, et te ei ole huvitatud selliste turundusteadete saamisest. Sellistel juhtudel eemaldame teid oma loendist ja te ei saa teile meie teenuste ja toodete kohta huvipakkuvaid värskendusi. Saate igal ajal tagasi lubada.

Kuidas saate loobuda?

Saate oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, kasutades ühte järgmistest mehhanismidest:

  • Minge oma profiilile ja värskendage oma turunduseelistusi.
  • Kasutage loobumislinki, mille saate igas meie suhtluses.
  • Saates meili aadressil dpo@euronetworldwide.com.

Kui teil on täiendavaid küsimusi oma Isikuandmete kasutamise kohta turunduseesmärkidel ja/või soovite hakata saama turundusteateid, võite saata ka meili aadressile dpo@euronetworldwide.com.

9. Isikuandmete õiguste kirjeldus

Sõltuvalt teie elukohast võivad teie isikuandmetega seotud õigused vastavalt kohaldatavale õigusele hõlmata järgmist:

  1. Õigus teada: õigus teada, milliseid Isikuandmeid kogutakse, müüakse või jagatakse ja kellele.
  2. Juurdepääsuõigus: õigus taotleda juurdepääsu oma isikuandmete koopiale.
  3. Ebatäpsuste parandamise õigus: õigus nõuda oma isikuandmetes esinevate ebatäpsuste parandamist.
  4. Kustutamisõigus: õigus nõuda oma isikuandmete kustutamist, kui kehtivad teatud tingimused.
  5. Loobumisõigused:
    1. Õigus loobuda isikuandmete töötlemisest sihitud reklaami eesmärgil.
    2. Õigus tundlike isikuandmete töötlemisest loobuda.
    3. Õigus loobuda isikuandmete töötlemisest profiilide koostamiseks selliste otsuste elluviimiseks, millel on andmesubjektile õiguslik või samalaadne oluline mõju.
  6. Õigus piirata delikaatsete isikuandmete kasutamist ja avaldamist konkreetselt lubatud eesmärkidega.
  7. Töötlemise piiramise õigus: õigus piirata töötlemist, kui kehtivad teatud tingimused.
  8. Õigus andmete teisaldatavusele: õigus saada Isikuandmeid struktureeritud, üldkasutatavas ja masinloetavas vormingus ning õigus edastada Isikuandmeid teatud tingimustel teisele vastutavale töötlejale.
  9. Vastuväidete esitamise õigus: õigus esitada vastuväiteid Isikuandmete töötlemisele (st otseturunduse eesmärgil).
  10. Automatiseeritud üksikotsuste tegemisega seotud õigused: õigus mitte olla allutatud otsusele, mis põhineb üksnes automatiseeritud töötlemisel, sealhulgas profiilide koostamisel, mis avaldab üksikisikule õiguslikku või samalaadset olulist mõju.
  11. Kättemaksu puudumise õigus: ettevõtja ei diskrimineeri üksikisikut oma isikuandmetega seotud õiguste kasutamise eest.

Vastame teie päringule nii kiiresti kui võimalik ja kehtivas õiguses sätestatud aja jooksul.

Kohaldatavate õiguste kohta vaadake allolevat piirkondlikku privaatsusteatist. Oma õiguste kasutamiseks peate saatma meili aadressile dpo@euronetworldwide.com. Teie privaatsuse kaitsmiseks ja turvalisuse säilitamiseks astume vajalikke samme teie identiteedi kontrollimiseks ja võime paluda teil esitada muid üksikasju enne teie isikuandmetele juurdepääsu võimaldamist või mis tahes isikuandmete muutmise algatamist. Kui meil pole teie isikut tõendava dokumendi koopiat või teie isikut tõendavat juriidilist kehtivat dokumenti, ei saa me teie päringule vastata.

Pidage meeles, et mõned õigused ei pruugi olla äriliste vajaduste või juriidiliste kohustuste tõttu teile teenuse osutamise ajal jõustatavad. Teie õigusi võidakse piirata, et täita muid juriidilisi kohustusi, nagu rahapesuvastased, lepingulised ja vastavuskohustused. Hoolimata sellest, et teile vastatakse alati, kui kasutate mõnda ülaltoodud õigust ja/või mis tahes täiendavat õigust, mis teil võib olenevalt teie jurisdiktsioonist olla. Kui teie õigust ei saa maksma panna, saate alati korraliku selgituse.

10. Privaatsuskaebuste menetlus

Andmesubjektidel on õigus esitada kaebus andmekaitseasutusele või kohtule, kui nad usuvad, et oleme rikkunud käesolevast privaatsusteatist või kohaldatavast õigusest tulenevaid kohustusi:

Ria jätab endale õiguse seda privaatsusteatist igal ajal muuta ja teatab sellistest PIIRKONDLIKE PRIvaatsusteatistest

11. Teade Ameerika Ühendriikide tarbijatele

See teatis edastatakse Ameerika Ühendriikide tarbijatele ja klientidele (sealhulgas endistele klientidele), et täita föderaalse Gramm-Leach-Bliley seaduse (“GLBA”) nõudeid, mis on seotud "mitteavalike isiklike andmete kogumise, avaldamise ja kaitsega". teave" ("NPI"), nagu on määratletud GLBA-s. Käesoleva teatise tähenduses tähendab NPI isikut tuvastavat teavet, mida RIA kui finantsasutus kogub GLBA alusel seoses finantstoote või -teenuse pakkumisega, välja arvatud juhul, kui teave on seaduslikult avalikult kättesaadav. RIA kogutud NPI võib sisaldada mis tahes järgmist:

  • teave, mida üksikisik annab RIA-le finantstoote või -teenuse saamiseks.
  • teave, mille RIA saab üksikisiku kohta tehingust, mis hõlmab RIA finantstooteid või -teenuseid (st fakt, et isik on RIA klient/tarbija, kontonumbrid jne); või

NPI kategooriad, mida RIA võib koguda, on loetletud käesoleva privaatsusteatise jaotises 1.

Mittetulundusühingute kategooriad, mida RIA võib avalikustada, on loetletud käesoleva privaatsusteatise jaotises 9.

Sidusettevõtete ja mitteseotud kolmandate isikute kategooriad, kellele NPI avalikustatakse või võidakse avalikustada käesolevas privaatsusteatises. Kui RIA avalikustab NPI-d mitteseotud kolmandatele osapooltele vastavalt GLBA-s sätestatud eranditele, tehakse kõik sellised avalikustused seadusega lubatud viisil. Mitteseotud kolmas isik on iga isik, välja arvatud finantsasutuse sidusettevõte või isik, kes töötab ühiselt finantsasutuse ja ettevõttes, mis ei ole asutuse sidusettevõte.

Selles privaatsusteatises on loetletud avalikustatud teabe kategooriad ja kellele privaatsusreegli erandit käsitlev ühisturundus/teenusepakkuja .

Kui NPI-d võidakse avaldada mitteseotud kolmandatele osapooltele ja see avalikustamine ei kuulu ühegi GLBA privaatsusreegli erandi alla, on tarbijatel ja klientidel õigus nendest avalikustamistest loobuda ning loobumismehhanism tarbijale või kliendile.

Teatis RIA teabe jagamise kohta Euronet Groupi ja selle sidusettevõtete vahel on esitatud käesoleva privaatsusteatise punktis 9 kooskõlas õiglase krediidiaruandluse seadusega.

RIA poliitika ja tavad seoses NPI konfidentsiaalsuse ja turvalisuse kaitsmisega on sätestatud käesolevas privaatsusteatises.

California tarbijad

California tarbijate privaatsusseaduse kohaselt võivad California elanikud kasutada järgmisi õigusi:

  • 1 (õigus teada)
  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 5 (õigus loobuda isikuandmete müügist või jagamisest kontekstiülese käitumusliku reklaami eesmärgil)
  • 6 (Õigus piirata delikaatsete isikuandmete kasutamist ja avaldamist konkreetselt lubatud eesmärkidega)
  • 11 (Õigus mitte võtta vastumeetmeid pärast loobumist või muude õiguste kasutamist)

12. Teade Euroopa (EMP) elanikele

Vastavalt andmekaitse üldmäärusele (GDPR) ja lisaks ülaltoodud jaotises 15 sätestatud õigustele võivad kõik Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) elanikud kasutada järgmisi õigusi:

  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 7 (Õigus piirata töötlemist)
  • 8 (õigus andmete teisaldatavusele)
  • 9 (õigus vastulausele)
  • 10 (Automaatsete individuaalsete otsuste tegemisega seotud õigused)

Eespool loetletud õiguste kasutamiseks peate täitma käesoleva privaatsusteatise punktis 15 sätestatud kohustusi.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 30 päeva jooksul, kui ei taotleta ajapikendust.

Teie isikuandmete töötlemise ajal peame teie isikuandmeid jagama järgmiselt:

Andmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus Saaja

Identifitseerimisandmed
Finantsandmed
Tehinguandmed

Teenuse pakkumiseks RIA rakenduses

Juriidiline kohustus

Leedu Pank (Centrolink)

Identifitseerimisandmed
Finantsandmed
Tehinguandmed

Teenuse pakkumiseks RIA rakenduses

Juriidiline kohustus

PLAIS

Identifitseerimisandmed
Finantsandmed
Tehinguandmed

Teenuse pakkumiseks RIA rakenduses

Juriidiline kohustus

SERC

13. Teade Ühendkuningriigi elanikele

Ühendkuningriigi andmekaitse üldmääruse (UK GDPR) ja 2018. aasta andmekaitseseaduse kohaselt võivad kõik Ühendkuningriigi elanikud kasutada järgmisi õigusi:

  • 1 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 7 (Õigus piirata töötlemist)
  • 8 (õigus andmete teisaldatavusele)
  • 9 (õigus vastulausele)
  • 10 (Automaatsete individuaalsete otsuste tegemisega seotud õigused)

Eespool loetletud õiguste kasutamiseks peate täitma käesoleva privaatsusteatise punktis 15 sätestatud kohustusi.

14. Teade Argentina elanikele

Vastavalt seadusele Ley de Protección de Datos Personales 25.326 on teil ülalpool jaotises 15 toodud määratluste kohaselt järgmised õigused:

  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)

Oma õiguste kasutamiseks või tühistamisõiguse kasutamiseks või kahtluse või kaebuse esitamiseks oma isikuandmete töötlemise kohta võite meiega ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com , järgides jaotises 15 toodud juhiseid.

Käesolevaga teavitatakse teid, et teil on võimalik piirata seda, kuidas me teie isikuandmeid konkreetse ravi eesmärgil kasutame või avaldame.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 5 päeva jooksul (teie isikuandmete kustutamise ja uuendamisega seotud taotluste puhul) või maksimaalselt 10 päeva jooksul (teie isikuandmetele juurdepääsu taotluse korral). ).

15. Teade Mehhiko elanikele

Ria México, mille alaline asukoht on jaotises 27 nimetatud eraelu puutumatuse ja isikuandmete kaitse eesmärgil teatiste kuulamiseks ja vastuvõtmiseks ning kooskõlas Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares ("Mehhiko seadus") ja selle määrustega, ja juhised, teeb oma kasutajatele või potentsiaalsetele kasutajatele andmesubjektidena kättesaadavaks käesoleva privaatsusteatise enne isikuandmete kogumist, järgides rangelt seaduslikkuse, nõusoleku, teabe, kvaliteedi, eesmärgi, lojaalsuse põhimõtteid, proportsionaalsus ja vastutus, mida nõuavad Mehhiko seadused.

Teenuste osutamiseks raha edastajana vastavalt Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito artiklile 81-A Bis, kogub Ria México isikuandmeid, kui see on kohaldatav, vastavalt artiklis nimetatud õiguslikele alustele. 1. jagu ja seoses järgmiste eesmärkidega:

  • Veenduge, et Ria Méxicole esitatud hääletamisvolikirjas sisalduvad isikuandmed vastavad Instituto Nacional Electorali registris sisalduvatele andmetele.
  • Veenduge, et Ria Méxicole edastatud CURP-andmed ühtivad Registro Nacional de Poblaciónis registreeritud andmetega.

Lisaks ja vajaduse korral selleks, et järgida lepingu artiklis 81-A bis osutatud rahaedastusseadmete suhtes kohaldatavate Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito artiklis 95 bis osutatud üldsätete artikleid 4 ja 4a. sama seaduse ("Sätted") kohaselt on Ria México seaduslikult kohustatud hankima teavet teie geograafilise asukoha ning teie hääle ja näokujutise salvestisi, et tuvastada selle kasutajad või potentsiaalsed kasutajad mitte näost näkku, ja saada muid asjakohaseid andmeid, mida selgitatakse üksikasjalikult Sätetega nõutud taotluses sisalduval vormil. Töötleme sellist teavet alati teie nõusoleku alusel.

Teil on järgmised õigused ("ARCO õigused"):

  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 9 (õigus vastulausele)

Samuti on teil õigus igal ajal piirata või tühistada oma Isikuandmete töötlemiseks antud nõusolek seadusega lubatud ulatuses. Mis tahes oma ARCO õiguste kasutamiseks, nõusoleku tühistamiseks või mis tahes küsimuste või kaebuste esitamiseks oma isikuandmete töötlemise kohta võite meiega ühendust võtta aadressil: dpo@euronetworldwide.com , järgides jaotises 15 toodud juhiseid.

Vastame teile hiljemalt 20 päeva jooksul pärast teie taotluse kättesaamist ja see jõustub hiljemalt 15 tööpäeva jooksul pärast seda, kui oleme teile oma vastusest teatanud.

16. Teade Tšiili elanikele

Vastavalt seadusele on teil järgmised õigused ("ARCO õigused"):

  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 9 (õigus vastulausele)

Samuti on teil õigus igal ajal oma Isikuandmete töötlemiseks antud nõusolek tagasi võtta seadusega lubatud ulatuses. Oma ARCO õiguste kasutamiseks või tühistamisõiguse kasutamiseks või oma isikuandmete töötlemisega seotud küsimuste või kaebuste esitamiseks võite meiega ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com , järgides jaotises 15 toodud juhiseid.

Käesolevaga teavitatakse teid, et teil on võimalik piirata seda, kuidas me teie isikuandmeid konkreetse ravi eesmärgil kasutame või avaldame.

Alates teie päringu kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 2 päeva jooksul.

17. Teade Malaisia elanikele

Vastavalt 2010. aasta isikuandmete kaitse seadusele (edaspidi „PDPA”) võivad kliendid esitada meile oma isikuandmeid mis tahes käesoleva privaatsusteatise 1. jaotises sätestatud eesmärkidel. Kui töötleksime teie isikuandmeid mõnel täiendaval eesmärgil, teavitame teid sellest eelnevalt või küsime teie selgesõnalist nõusolekut.

Võite igal ajal kasutada jaotises 15 sätestatud õigusi. Samuti võite oma nõusoleku tagasi võtta, välja arvatud juhul, kui töötlemine on vajalik mis tahes juriidilise kohustuse täitmiseks või teile meie teenuse osutamiseks. Samuti võite töötlemisele vastu seista, kui arvate, et selline töötlemistegevus võib teile kahju või kannatusi tekitada.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 21 päeva jooksul.

Vastavalt PDPA tingimustele on RIA-l õigus nõuda tasu mis tahes andmetele juurdepääsu taotluse töötlemise eest.

18. Teade Uus-Meremaa elanikele

Kõigi Uus-Meremaa elanike õigused, mida saate oma isikuandmete töötlemisel kasutada, on järgmised:

  • 1 (õigus teada)
  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 7 (Õigus piirata töötlemist)

Eespool loetletud õiguste kasutamiseks peate täitma käesoleva privaatsusteatise punktis 15 sätestatud kohustusi.

Alates päevast, mil me teie päringu kätte saame, vastame teile maksimaalselt 20 päeva jooksul.

19. Teade Austraalia elanikele

Kõigi Austraalia elanike õigused, mida saate oma isikuandmete töötlemisel kasutada, on järgmised:

  • 1 (õigus teada)
  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 7 (Õigus piirata töötlemist)

Samuti võite paluda meil selgitada meie andmepoliitikat ja -tavasid vastavalt kohaldatavale õigusele.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 30 päeva jooksul.

Teie isikuandmete töötlemise ajal peame teie isikuandmeid jagama järgmiselt:

20. Teade India elanikele

Kõigi India elanike õigused, mida saate oma isikuandmete töötlemisel kasutada, on jaotises 15 loetletud õigused. Pange tähele, et mis tahes oma õiguste kasutamiseks peate järgima jaotises 15 sätestatud juhiseid.

Võite kasutada oma õigust andmete teisaldatavusele ja õigust mitte olla allutatud automatiseeritud otsuste tegemisele, millel on õiguslikud tagajärjed, näiteks profiilide koostamine, kui selline profiilide koostamine ei ole teile mõne meie teenuse osutamiseks vajalik.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 30 päeva jooksul.

21. Meie ettevõtted teenuse järgi

Vastutav töötleja on RIA-d, mida esindavad alltoodud ettevõtted, olenevalt riigist ja teenusest:

Rahaülekande teenused

22. Meie ettevõtted teenuse järgi

Vastutav töötleja on Ria, keda esindavad alltoodud ettevõtted, olenevalt riigist ja teenusest:

Võite alati esitada taotluse meie andmekaitseametnikule, saates meili järgmisele aadressile: dpo@euronetworldwide.com.

Riik Ettevõte, kellega ühendust võtta (kontrolör) Kontaktandmed

Ühendkuningriik

Euronet Payment Services Ltd.

Part 7th Floor, North Block, 55 Baker Street, London, Ühendkuningriik, W1U 7EU

Euroopa (digitaalne ja mobiil)

Ria Leedu UA

Ukmergės g. 126, LT-08100, Vilnius, Leedu

Euroopa agendid

Ria makseasutus EP SAU

Calle Cantabria 2, Planta 2 Alcobendas 28120 Madrid España

Poola

Euronet Polska Sp. zo.o

Ul. Inflancka 4c, Varssavi, Poola 00-189

Šveits

Ria Financial Services GmbH

Langstrasse 192, Zürich, Šveits 8005

Ühendriigid

Continental Exchange Solutions, Inc.

7000 Village Dr. Ste 200, Buena Park, CA 90621, USA

Puerto Rico

Ria Financial Services Puerto Rico, Inc.

c/o Fast Solutions, LLC, Citi Tower 252 Ponce de Leon Avenue, Floor 20 SAN JUAN, PR 00918

Kanada

Ria Telecommunications of Canada Inc

MZ400-1000 RUE De la Gauchetière O Montreal Québec H3B0A2 Kanada

Mehhiko

Ria México Payment Solutions, S. de RL de CV

Av. Anillo Vial Fray Junipero Serra 21260, PAD-7 Piso 1, Querétaro, Querétaro México CP 76147

Tšiili

Ria Chile Servicios Financieros SPA

Av. Libertador Bernardo O' Higgins 1449, Torre 4 Oficina nr 1502 Santiago, Tšiili

Argentina

EURONET PAYMENT SERVICES LIMITED
Sucursal de sociedad extranjera

Place de Cornavin 14-16, Genf - 1201

Türgi

Ria Türgi Ödeme Kuruluşu A.Ş.

Şirket Merkezi: Büyükdere Cad. Nr: 193 Plaza 193 Kat:2 34394 Levent Şişli/İSTANBUL MERSİS nr: 0735085750500016

Malaisia

IME M SDN BHD

Üksus 38-02, tase 38, Q Sentral 2A, Jalan Sten Sentral 2, Kuala Lumpur Sentral, 50470, Kuala Lumpur, Malaisia

Singapur

Ria Financial Services Singapore PTE. LTD.

152 Beach Road #19-01/02, Gateway East, Singapur 189721

Filipiinid

Ria rahaülekanne, INC.

38th Floor, Philamlife Tower, 8767 Paseo De Roxas, Makati City, Filipiinid

Austraalia

Ria rahaülekanne, INC.

1. tase, 75 Castlereagh St. Sydney, NSW. 2000

Uus-Meremaa

Ria rahaülekanne, INC.

Level 4, 32 Mahuhu Crescent, Auckland, 1010, Uus-Meremaa

*EMP piirkonna (Euroopa Majanduspiirkonna) riigid: Austria, Belgia, Bulgaaria, Horvaatia, Küpros, Tšehhi Vabariik, Taani, Eesti, Soome, Prantsusmaa, Saksamaa, Kreeka, Ungari, Island, Iirimaa, Itaalia, Läti, Liechtenstein, Luksemburg, Malta, Holland, Norra, Portugal, Rumeenia, Slovakkia, Sloveenia, Hispaania ja Rootsi.