Ülemaailmne privaatsusteatis

Septembril 2023

See privaatsusteatis („ Privaatsusteatis“) selgitab, kuidas me töötleme teie isikuandmeid („ Isikuandmed“), kui te meie teenuseid kasutate, sealhulgas kui sirvite meie veebisaiti või mobiilirakendust („ veebisait/rakendus“) või sooritate meiega tehinguid. , või külastage meie poode (ühiselt „ Teenused”), kas kliendina, külastajana ja/või meie veebisaidi/rakenduse kasutajana või kuidas te meiega muul viisil suhtlete (koos „ teie”, „ teie” või "kasutajad "). Selles privaatsusteatises kirjeldame ka seda, kas teie isikuandmeid jagatakse teiste osapooltega ja milliseid mehhanisme oleme teie andmete kaitsmiseks rakendanud.

Soovitame teil see privaatsusteatis regulaarselt üle vaadata ja vaadata veebisaiti/rakendust värskenduste osas. Selle privaatsusteatise värskendused avaldatakse meie veebisaidil/rakenduses ning meiega suhtlemist jätkates nõustute selle privaatsusteatise ja kõigi tulevaste muudatustega.

Kui kohalikud seadused nõuavad lisateabe lisamist sellesse privaatsusteatisesse, on selline teave lisatud allolevasse piirkondlike privaatsusteatiste jaotisesse.

Sisu Piirkondlikud teated

Milliseid isikuandmeid kogutakse ja miks?
Pettuste ennetamine
Õigustatud huvi
Kui kaua Ria isikuandmeid säilitab?
Kas Ria avaldab isikuandmeid?
Alaealised
Andmeturve
Profileerimine ja automatiseeritud otsuste tegemine
Turundus ja reklaam
Isikuandmete õiguste kirjeldus
Privaatsuskaebused
Meie ettevõtted teeninduse järgi

Teatis Ameerika Ühendriikide tarbijatele (CCPA)
Teade Euroopa (EMP) elanikele
Teade Ühendkuningriigi elanikele
Teade Argentina elanikele
Teade Mehhiko elanikele
Teade Tšiili elanikele
Teade Malaisia elanikele
Teade Uus-Meremaa elanikele
Teade Austraalia elanikele
Teade India residentidele

Korduma kippuvad küsimused (KKK)

Kuidas saan oma andmetega seoses ettevõttega ühendust võtta? Taotluse või konsultatsiooni esitamiseks võite:

Kes me oleme? Oleme Ria, osa Euronet Worldwide kontsernist.

Mis tüüpi isikuandmeid kogutakse? Kogume ainult neid isikuandmeid, mis on vajalikud teile teenuse osutamiseks ja kehtivate seaduste järgimiseks.

Miks Ria isikuandmeid kogub? Kogume isikuandmeid konkreetsetel lepingulistel ja juriidilistel eesmärkidel. Teie nõusolekul kogume andmeid ka täiendavatel eesmärkidel.

Kui kaua Ria isikuandmeid säilitab? Säilitame Isikuandmeid ainult nii kaua, kui see on vajalik või kui seda nõuab kohaldatav seadus.

Kellega me isikuandmeid jagame? Jagame isikuandmeid teiste Euroneti grupi ettevõtete, õigusasutuste ja partneritega, kui see on vajalik regulatiivsete nõuete või lepinguliste kohustuste täitmiseks.

Kus Ria isikuandmeid talletab? Me säilitame isikuandmeid turvalistes kohtades, kus on kehtestatud ranged turvameetmed. Kui meil on vaja edastada Isikuandmeid teistesse asukohtadesse, võtame kasutusele kõik vajalikud meetmed, et täita seadusest tulenevaid kohustusi ja tagada õige turvalisuse tase.

Millised on teie isikuandmetega seotud õigused? Olenevalt sellest, kus te elate, võivad teil kohaldatava seaduse alusel olla õigused seoses teie isikuandmetega. Üldiste isikuandmetega seotud õiguste kirjeldus on toodud allpool jaotises 15.

1. Milliseid Isikuandmeid kogutakse ja miks?

Isikuandmete kogumise kategooriad, allikad ja põhjused on loetletud allpool. Kui isikuandmete kogumine põhineb teie nõusolekul, võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta. Ria ei "müü" ega "jaga" Isikuandmeid, nagu need mõisted on määratletud kohaldatavate seadustega, ega kavatsegi seda teha. Säilitame isikuandmeid nii kaua, kui see on mõistlikult vajalik teenuste osutamiseks ja oma juriidiliste kohustuste täitmiseks.

Kui teil on küsimusi või muresid seoses oma isikuandmete töötlemisega, võite meiega igal ajal ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com.

Ria kogub isikuandmeid järgmistest allikatest

  • Otse sinult otseste interaktsioonide ja vormide kaudu.
  • Interneti-veebisaidid, passiivse teabe kogumise kaudu teie interaktsioonide, sealhulgas lehtede klõpsude, kulutatud aja või muude automaatselt kogutavate metaandmete kohta.
  • Reklaamivõrgustikud, sotsiaalmeediateenused.
  • Interneti-teenuse pakkujad; Operatsioonisüsteemid ja platvormid.
  • Andmeanalüüsi pakkujad.
  • Valitsuse andmebaasid.
  • Teenusepakkujad.

1.1 Isikuandmete tüübid

a. Identifikaatorid või identifitseerimisandmed

Isikuandmed, mida me teilt kogume, võivad sisaldada nime, e-posti aadressi, telefoni- ja/või faksinumbrit, elu- ja/või ettevõtte aadressi ja muid kontaktandmeid ("Kontaktandmed"), tiitlit, sünnikuupäeva, sugu, pilte, videoid või allkiri.

Vajadusel kasutatakse identifitseerimisandmeid ainult kirjeldatud eesmärkidel.

Töötlemise eesmärk Õiguslik alus

Teenuste osutamiseks/pakkumiseks.

Lepinguline kohustus

Klienditeeninduse pakkumiseks ja klientide juhiste salvestamiseks jälgime ja salvestame (automaatsete vahendite või ärakirjade abil) meie telefonikõnesid, e-kirju ja vestlusi teiega. Kasutame meile antud juhiste kinnitamiseks nende kõnede ärakirju.

Lepinguline kohustus
Õigustatud huvi

Oma konto(de) haldamiseks (st registreerimis-, haldus-, hooldus- ja teeninduskontod).

Lepingueelne/Lepinguline kohustus

Pakkuda reklaami ja turundust.

Nõusolek
Lepinguline kohustus

Teie käitumise mõõtmiseks ja hindamiseks automatiseeritud töötlemise abil, et pakkuda teile isikupärasemat teenust.

Nõusolek

Teie osalemine üritustel või kingitustel: võite soovida osaleda meie korraldatavatel üritustel või konkreetsel kingitusel.

Nõusolek

Arvepidamisega seotud juriidiliste kohustuste täitmiseks säilitame kirjavahetust, sealhulgas e-kirju, fakse ja igasugust elektroonilist suhtlust, koos kõigi kliendi konto dokumentidega. Samuti hoiame klienditeeninduse kirju ja muud suhtlust meie ja Euronet Groupi ettevõtete ning meie partnerite ja tarnijate vahel.

Juriidiline kohustus

Väga piiratud juhtudel teostada krediidikontrolli, et kontrollida isiku identiteeti osana KYC tegevustest teenuste osutamiseks.

Juriidiline kohustus
Nõusolek

b. Finantsandmed ja erialane või tööalane teave

Kogume teie isiklikke finantsandmeid, kui registreerute meie teenuste kasutamiseks. Kogume finantsandmeid, nagu pangakonto teave, finantsaruanded, ülekande põhjus, amet (ametialane või tööga seotud teave) või muid dokumente, mis näitavad raha allikat, mida soovite üle kanda (sarnaselt palgatõenditega), et esitada. teile meie teenustega.

Töötlemise eesmärk Õiguslik alus

Teenuste pakkumine/pakkumine

Lepinguline kohustus

Rahapesuvastane

Juriidiline kohustus

Terrorismi rahastamise ja kuritegevuse vastane tegevus

Juriidiline kohustus

Kliendi konto(de) haldamiseks

Lepinguline kohustus

Väga piiratud juhtudel teostada teenuste osutamiseks krediidikontrolli

Õigustatud huvi

Kliendi identiteedi kontrollimiseks (st KYC: lisateabe saamiseks klõpsake siin)

Juriidiline kohustus

Ria ei palu teil kunagi oma makseteavet (st krediit-/deebetkaardi andmeid) otse töötajale või agendile edastada. Kui makseteavet nõutakse, palub Ria kliendil sisestada andmed otse maksete töötlemise süsteemi.

Kui teil on küsimusi selle kohta, kuidas Ria teie finantsteavet töötleb, võite meiega ühendust võtta siin.

c. Käitumis- ja tehniline teave

IP-aadress, internet või muu sarnane võrk, sirvimis- või otsingutegevus, käitumisteave (et mõista, kuidas te meie tooteid ja teenuseid kasutades käitute), brauseri tüüp ja versioon, ajavööndi seaded, ekraani eraldusvõime sätted, brauseri pistikprogrammide tüübid ja versioonid, operatsioonisüsteem ja platvorm.

Meie küpsistepoliitika on saadaval siin

Töötlemise eesmärk Õiguslik alus

Analüütika tegemiseks, et mõõta meie veebisaidi ja teenuste kasutamist, sealhulgas külastuste arvu, veebisaidil/rakenduses veedetud keskmist aega, vaadatud lehti, lehe interaktsiooni andmeid (nt kerimine, klõpsud ja hiirekursor) jne, ja teile pakutava sisu täiustamiseks.

Õigustatud huvi

Teenuse kvaliteedi kontrollimiseks või säilitamiseks ning teenuse täiustamiseks, täiendamiseks või täiustamiseks, sealhulgas veebisaidi/rakenduse haldamiseks ja sisetoiminguteks, sealhulgas tõrkeotsinguks, andmete analüüsimiseks, testimiseks, uurimiseks, statistikaks ja küsitlusteks .

Nõusolek
Õigustatud huvi

Meie veebisaidi/rakenduse ohutuse ja turvalisuse tagamiseks.

Nõusolek
Õigustatud huvi

Reklaami ja turunduse pakkumiseks, sealhulgas meie meilide mõju mõõtmiseks.

Nõusolek

Teenuste osutamiseks, sealhulgas tehingu töötlemiseks.

Lepinguline kohustus

d. Asukohateave või geograafilise asukoha andmed

Võime koguda teavet teie asukoha kohta, kui kasutate meie teenuseid.

Töötlemise eesmärk Õiguslik alus

Teenuste pakkumiseks meie klientidele rakenduses nende asukohaga seotud kohandatud kasutuskogemus, näiteks kohaliku valuuta kuvamine vastavas asukohas.

Nõusolek
Juriidiline kohustus

Teenuse pakkumine, sealhulgas seadme asukoha kasutamine lähedalasuvate asukohtade tuvastamiseks peale- ja äraandmiseks

Nõusolek

e. Audio- ja videovalve

Pildi-, video- ja heli-/häälsalvestus.

Töötlemise eesmärk Õiguslik alus

Oma teenuste ohutuse tagamiseks võime kasutada CCTV-d klientide ohutuse tagamiseks oma kauplustes või kontorites.

Õigustatud huvi

f. Tehinguandmed

Kogume isikuandmeid, nagu saaja andmed, pangakonto teave, kontaktteave, sihtkoht, kuhu raha saadate, ja pangaeelistused. Olenevalt kohalikest määrustest kogume selliseid andmeid nagu amet (ametialane või tööalane teave), suhe abisaajaga, ülekandmise põhjus ja täiendavad dokumendid, mis näitavad rahaliste vahendite allikat.

Töötlemise eesmärk Õiguslik alus

Teenuste osutamiseks, sealhulgas tehingu sooritamiseks.

Lepinguline kohustus

Tehinguga seotud vastavuse tagamiseks.

Juriidiline kohustus

g. Tundlikud isikuandmed

Kui see on hädavajalik, võime teenuste osutamiseks ja oma juriidiliste kohustuste täitmiseks koguda tundlikke või erikategooriaid isikuandmeid ("tundlikud isikuandmed"). Võime koguda järgmisi tundlike isikuandmete kategooriaid: unikaalne tuvastav biomeetriline teave või identifikaatorid (st näo skaneerimise geomeetria ja tuletatud teave); riiklikud identifikaatorid (st juhiluba, riiklik isikutunnistus või passi number); terviseteave. Kui kohaldatav seadus seda nõuab, saame teie nõusoleku või anname teile võimaluse loobuda enne teie tundlike isikuandmete töötlemist. Me ei "müü" ega "jaga" tundlikke isikuandmeid, nagu need mõisted on määratletud kohaldatava õigusega. Kasutame ja avaldame tundlikke isikuandmeid ainult kohaldatava seadusega lubatud eesmärkidel. Säilitame delikaatseid isikuandmeid nii kaua, kui see on mõistlikult vajalik teenuste osutamiseks ja oma juriidiliste kohustuste täitmiseks.

Tundlike isikuandmete töötlemise eesmärk Õiguslik alus

Juriidiliste kohustuste täitmiseks, sealhulgas KYC eesmärkidel.

Juriidiline kohustus
Avalik huvi

Turvalisuse ja pettuste ennetamise eesmärgil teie isikusamasuse kontrollimiseks meie teenuste kasutamise ajal.

Andmete lisateabe saamiseks klõpsake siin.

Jurisdiktsioonide nagu Euroopa Liit juriidiline kohustus.

Nõusolek jurisdiktsioonide jaoks, kus nõusolek on nõutav.

Teilt kogutud isikuandmed võivad erineda olenevalt riigist, kus meie teenuseid pakutakse. Kõik ülalkirjeldatud andmekategooriad ei pruugi teie kohta kehtida. Kui teil on küsimusi oma isikuandmete töötlemise kohta, võite meiega ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com

h. Identifitseerimatud andmed

Võimaluse korral kasutame isikuandmete ("mittetuvastavad andmed") asemel andmeid, mille puhul teid ei saa otseselt tuvastada (nt anonüümsed demograafilised ja kasutusandmed). Neid identifitseerimatuid andmeid võidakse kasutada meie sisemiste protsesside või teenuste osutamise täiustamiseks ilma teile edasise teatamiseta.

Võime kasutada koondandmeid erinevatel eesmärkidel, sealhulgas oma teenuste analüüsimiseks, hindamiseks ja täiustamiseks.

i. Seadme funktsioonid

Rakenduse kasutamisel ning selle kasutamise, funktsioonide ja kasutuskogemuse täiustamiseks meie rakenduse kasutamise ajal võime vajada juurdepääsu teie seadme teatud lisateabele ja funktsioonidele, nagu teie kontaktide loend. Enne sellisele teabele juurdepääsu saamist küsime teilt luba. Kõik nende seadme funktsioonide kasutamisega saadud andmed salvestatakse ainult teie seadmesse, mitte kunagi meie serverisse ega mujale.

Saate lisada oma kontaktide teabe, ühendades oma kontaktid oma seadmest või suhtlusvõrgustike kontodelt meie rakendusega. Kui otsustate oma kontakte meiega jagada, pääseme teie juhiste kohaselt teie kontaktide teabele juurde ja salvestame seda meie rakenduses, et hõlbustada teie lähedastele raha saatmist. Lisateave selle kohta, kuidas me kogume teavet teie kontaktide kohta, kuidas me seda teavet kasutame ja millised on teile saadaolevad juhtelemendid.

j. Kontaktide loend

Kui lubate rakendusel juurdepääsu oma seadme aadressiraamatule, laadib rakendus üles nende nimed ja telefoninumbrid rakenduses teie kontaktiloendisse. Nii saate pärast saaja valimist valida kellegi oma kontaktide loendist, ilma et peaksite lisama kogu tema teavet numbrite kaupa.

Nagu eespool mainitud, pääseme teie seadme kontaktiloendile juurde ainult siis, kui annate meile selgesõnalise nõusoleku. Võite anda meile juurdepääsu registreerimisprotsessi ajal või mis tahes hetkel pärast teie konto loomist seadete valikus.

Kui pärast rakendusele juurdepääsu lubamist oma kontaktiloendile muudate oma arvamust, saate alati oma kontaktiloendi rakendusest eemaldada. Pidage meeles, et teie kontaktandmete imporditud loend ei lahku kunagi teie telefonist ja me ei salvesta kunagi nende andmete koopiaid oma serveritesse.

1.1 Biomeetrilised andmed ja e-KYC

Oleme juriidiliselt kohustatud kontrollima teie isikut e-KYC (elektrooniline tunne oma klienti) kaudu, et teid eranditult tuvastada ja hoida ära rahapesu, terrorismi rahastamist ja pettusskeeme, nagu nõuavad rahapesuvastased õigusaktid. Ria mobiilirakenduses või veebirakenduses Ria veebiteenustele registreerumisel palume teil sisselogimisprotsessi ajal esitada kehtiv fotoga isikut tõendav dokument, videosalvestis ja/või selfie. Teil palutakse need esitada otse meie teenusepakkujate platvormidel.

See protsess ja teave aitavad meil tuvastada kahtlaseid tegevusi. Samuti võimaldab see meil pakkuda teile paremat teenust.

Selfit, videosalvestist (soovi korral) ja tuletatud andmeid, nagu näo skaneerimise mall, võidakse käsitleda biomeetriliste andmetena või biomeetrilise teabena selle jurisdiktsiooni kohalike õigusaktide kohaselt, kus me tegutseme. Olenevalt riigist, kus te elate, võime paluda teilt nõusolekut oma biomeetriliste andmete esitamiseks. Kui keeldute oma biomeetriliste andmete kogumisega nõustumast, võtke ühendust meie klienditeeninduse meeskonnaga, et nad saaksid toetada identiteedi kinnitamise protsessi alternatiivse meetodi abil. Kontaktandmed leiate siit.

Jagame biomeetrilist teavet oma teenusepakkujatega lepinguliste kohustuste alusel. Ria ega meie teenusepakkujad ei müü, rendi ega vaheta teie biomeetrilist teavet. Kõik teenusepakkujad, kellel on juurdepääs neile andmetele, on lepinguga kohustatud järgima turvastandardeid, et tagada teie biomeetrilise teabe ohutus ja teenusepakkuja ei kasuta andmeid muul eesmärgil. See hõlmab volitamata isikute juurdepääsu takistamist sellistele andmetele.

Vastavalt kohaldatavatele privaatsusseadustele laienevad teie isikuandmetega seotud privaatsusõigused ka biomeetrilistele andmetele, sealhulgas andmetele juurdepääsuõigusele. Palun vaadake selle privaatsusteatise jaotist "Millised on minu õigused" oma andmete privaatsusõiguste loendi saamiseks.

Kui teil on küsimusi meie e-KYC protsessi ja oma biomeetria kasutamise kohta, võtke meiega ühendust aadressil dpo@euronetworldwide.com.

Kui kasutate meie teenuseid mõnes meie poes, on KYC-protsess erinev ja agent või mõni meie töötaja tagab, et teie esitatud ID vastab teie identiteedile.

Kui kasutate meie allkirjaplokke meie kauplustes või mis tahes agendi asukohas, kogume ainult teie allkirja kujutist, mis kajastub allkirjaplokil, ja teilt ei koguta biomeetrilisi andmeid.

1.3 Kasusaaja isikuandmed

Kui olete abisaaja, kogume teie isikuandmeid oma klientidelt, kuna olete Ria ja meie kliendi vahelise lepingu täitmiseks hädavajalik. Teie olete see subjekt, kes saab kasu meie kliendi algatatud maksetehingust.

Isikuandmete tüübid, mida võime teie kohta hankida, on järgmised:

  • Isikuandmed (vastavalt jaotisele 1)
  • Tehinguandmed (vastavalt jaotisele 1)
  • Finantsandmed (vastavalt jaotisele 1)

Kasusaaja Isikuandmete töötlemise õiguslikuks aluseks on meie õigustatud huvi täita oma kohustusi, mis on seotud kliendiga sõlmitud lepingulise suhtega.

Saaja isikuandmeid töödeldakse ainult õige ülekandeteenuse tuvastamise tagamiseks ning neid ei kasutata muudel eesmärkidel. Nii kasusaajate kui ka klientide Isikuandmete kaitsmiseks rakendatakse samu turvameetmeid.

Kui teil on kasusaajana oma Isikuandmete töötlemise kohta küsimusi, võite meiega ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com.

1.4 Teistelt osapooltelt kogutud isikuandmed

Võime hankida teie isikuandmeid muudest allikatest, näiteks avalikest registriallikatest (föderaal-, osariigi- või kohaliku omavalitsuse organisatsioonid), et järgida kohalikke eeskirju ja tagada, et meie KYC-mehhanism on täpne ja et saame pakkuda teile kõige turvalisemat teenust.

Kolmandatelt isikutelt kogutud isikuandmeid töödeldakse ainult kindlatel eesmärkidel, näiteks:

  • Identifitseerimise eesmärgid: võime kontrollida isikuandmeid, mille olete meile esitanud, meie kolmandate osapooltega, veendumaks, et teie identiteet ühtib teie poolt meile edastatud teabega. Selle töötlemise õiguslikuks aluseks on meie juriidiline kohustus ja õigustatud huvi.

Kui töötleme kolmandalt osapoolelt saadud täiendavaid andmeid, teavitame teid sellest esimesel võimalusel ja küsime teie nõusolekut, kui kohaldatav seadus seda nõuab.

1.5 Isikuandmete täpsus

Oleme võtnud endale kohustuse hoida teie isikuandmeid täpsena ja ajakohasena. Astume mõistlikke samme teie isikuandmete täpsuse tagamiseks, tagades, et viimased meieni jõudnud Isikuandmed on täpselt salvestatud, ning kui seda vajalikuks peame, teeme perioodilisi kontrolle ja palume teil oma isikuandmeid värskendada. Aeg-ajalt võime saata teile meili, milles palume teil oma isikuandmeid kinnitada ja/või värskendada. See suhtlus põhineb meie õigustatud huvil ja juriidilisel kohustusel säilitada täpne ja ajakohane teave.

Kui märkate, et teie isikuandmed ei ole täpsed, võite taotleda andmete parandamist või värskendamist, saates meili aadressile dpo@euronetworldwide.com.

1.6 Masinõpe

Ria masinõppe kasutamise üks peamisi eesmärke on toetada rahapesuvastaste õigusaktidega nõutavat digitaalset e-KYC verifitseerimisprotsessi.

Teie poolt üles laaditud biomeetrilist teavet analüüsitakse, et anda soovitus, kas Ria teenuste kasutajaks registreeruda sooviv isik on sama isik, kes on näidatud isikut tõendavates dokumentides. Tehnoloogia skannib pildid, tõlgib need arvutikeelde ehk mallidesse ja võrdleb neid omavahel ja teiste piltide andmebaasiga. Tehnoloogia kiidab kujutised heaks või lükkab need tagasi kui sama isiku kujutised.

2. Pettuste ennetamine

Ria on välja töötanud ka oma masinõppemudelid, et toetada oma üldist regulatiivset vastavust, näiteks tehingupettuste tuvastamist. Selle analüüsi eesmärk on tagada, et suudame pakkuda teile tellitud teenuseid ja järgime meie juriidilisi nõudeid, et hoida ära rahapesu ja terrorismi rahastamist.

Protsess hõlmab tehinguandmete analüüsimist ja konkreetsele teabele väärtuste määramist. Seejärel need väärtused koondatakse ja edastatakse masinõppemudelile, et teha järeldus, kas tehing on tõenäoliselt pettus.

Kogu meie masinõppeprotsessi käigus saadud teavet kasutatakse ainult siin kirjeldatud eesmärkidel ja seda ei kasutata kunagi muudel eesmärkidel ega mõjuta teie õigusi ja vabadusi.

Lisateabe saamiseks Euroneti masinõppetehnoloogia kasutamise kohta võtke ühendust Euroneti andmekaitseametnikuga aadressil dpo@euronetworldwide.com.

3. Õigustatud huvi

Kui kasutame teie isikuandmeid oma õigustatud huvide täitmiseks, teeme kõik endast oleneva, et viia oma huvid kokku teie huvidega, et teie isikuandmeid kasutataks ainult asjakohase seadusega lubatud viisil või siis, kui see ei kahjusta teie õigusi. Taotluse korral võivad kliendid küsida teavet mis tahes õigustatud huvil põhineva töötlemise kohta.

4. Kui kaua Ria isikuandmeid säilitab?

Isikuandmeid säilitatakse seni, kuni see on vajalik taotletud teenuste osutamiseks ja kehtivate juriidiliste, raamatupidamis- või aruandluskohustuste täitmiseks. Säilitusperiood määratakse kindlaks kehtivate nõuete ja kohustuste alusel, mis võivad hõlmata järgmist:

  • Õiguslikud ja regulatiivsed nõuded: teie isikuandmeid säilitatakse seni, kuni see on vajalik kõigi meie juriidiliste kohustuste täitmiseks, sealhulgas ilma piiranguteta kaubandus-, maksu- ja rahapesuvastased seadused ja määrused. Kuigi säilitame teie isikuandmeid ainult juriidiliste kohustuste täitmiseks, piiratakse teie isikuandmeid nii, et neid ei saa kasutada muudel eesmärkidel. Piiratud ajal pääseb teie isikuandmetele juurde ainult vajaduse korral. Kui saame kustutamistaotluse, säilitame teie isikuandmeid vastavalt oma juriidilistele kohustustele.
  • Klienditeenindus ja lepingulised suhted (kliendisuhete haldamine, kaebuste käsitlemine jne): säilitame teie isikuandmeid seni, kuni jääte meie kliendiks. Kui loeme, et meie lepinguline suhe on lõppenud, piirame teie andmeid, et muuta need kättesaadavaks ainult ülalkirjeldatud juriidiliste kohustuste täitmiseks.
  • Turundus: töötleme teie isikuandmeid turunduseesmärkidel seni, kuni te pole meilt loobumist palunud vastavalt käesoleva privaatsusteatise jaotisele 11 või kuni saame teada, et te ei ole enam huvitatud või teie andmed ei ole täpne.

5. Kas Ria avaldab isikuandmeid?

Ria isikuandmete avaldamine ärilistel eesmärkidel või juriidiliste kohustuste täitmiseks on kirjeldatud allpool:

5.1 Euroneti grupp

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Videovalve
Tehinguandmed
Finantsandmed
Käitumis- ja tehnilised andmed

Avaldame teie isikuandmeid Euroneti ja Euronet Groupi sidusettevõtetega meie sidusettevõtete igapäevaste ärieesmärkide ja kontserni kohustuste täitmiseks.

Euroneti kontserni kuuluva ettevõtte Euroneti või nende vastavate varade müügi, omandamise, ühinemise või ümberkorraldamise tulemusena võime edastada kliendi isikuandmeid kolmandale osapoolele. Seda tehes võtame mõistlikud meetmed, et tagada nende teabe piisav kaitse.

Juriidiline kohustus
Lepinguline kohustus

5.2 Kolmandast osapoolest teenusepakkujad*

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Biomeetrilised andmed
Finantsandmed

Andmeanalüütika ja ID verifitseerimise pakkujatele vastavuskontrolli (e-KYC) ja pettuste ennetamise teenuste osutamiseks.

Juriidiline kohustus
Nõusolek

Kontaktandmed
Tehinguandmed

Meie agentidele ja korrespondentidele teenuste osutamiseks.

Õigustatud huvi
Juriidiline kohustus
Nõusolek

Kontaktandmed
Käitumis- ja tehnilised andmed

Reklaamijatele või reklaamivõrgustikele ja sotsiaalmeedia ettevõtetele isikupärastatud reklaamide paigutamiseks digiteenustesse ja tarbijate eelistustega kohanemiseks.

Nõusolek
Lepinguline
Kohustus

* "Kolmandast osapoolest teenusepakkujate" juriidiline tähendus ja loetelu võivad teie asukohariigist olenevalt erineda. Lisateabe saamiseks selle kohta, millistel pakkujatel on juurdepääs teie isikuandmetele ja miks neil on juurdepääs teie isikuandmetele, võite meiega ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com.

5.3 Õigus- ja reguleerivad asutused

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Videovalve
Tehinguandmed
Finantsandmed

Meil võib olla vaja teie isikuandmeid (sealhulgas delikaatseid isikuandmeid, nagu eespool kirjeldatud) avalikustada, kui seda nõuab juriidiline asutus. Võime jagada teie isikuandmeid õigusasutustega, et jõustada või kohaldada meie tingimusi või mis tahes muud lepingut või arusaama, mis meil teiega võib olla.

Juriidiline kohustus
Lepinguline kohustus

5.4 Strateegilised partnerid

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Tehinguandmed
Finantsandmed

Vajadusel jagame teie isikuandmeid strateegiliste partneritega, et pakkuda teile oma teenuseid.

Juriidiline kohustus

5.5 Professionaalsed partnerid

Isikuandmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus

Identifitseerimisandmed
Videovalve
Tehinguandmed
Finantsandmed

Jagame teie isikuandmeid nõustajate, juristide, konsultantide, audiitorite või raamatupidajatega, et täita oma juriidilisi kohustusi ning pakkuda teenuseid ning lepingulisi kohustusi ja parimaid tavasid.

Õigustatud huvi

6. Alaealised

Me ei paku teenuseid otse alla 18-aastastele lastele ega kogu ennetavalt nende isikuandmeid. Kui olete alla 18-aastane, ärge kasutage veebisaiti/rakendust ega pakkumisi ega jagage meiega isikuandmeid. Kui saate teada, et keegi noorem kui 18-aastane on meile ebaseaduslikult esitanud isikuandmeid, võtke meiega ühendust aadressil dpo@euronetworldwide.com.

7. Andmete turvalisus

Oleme pühendunud teie isikuandmete kaitsmisele ning rakendanud äriliselt mõistlikud ja asjakohased kaitsemeetmed, et vältida meile usaldatud teabe mis tahes kadumist, kuritarvitamist ja muutmist. Rias püüame alati tagada, et teie isikuandmed oleksid hästi kaitstud vastavalt rahvusvahelistele parimatele tavadele. Säilitame andmeturbe kohustuse, rakendades teie isikuandmete kaitsmiseks ja kaitsmiseks asjakohaseid füüsilisi, elektroonilisi ja haldusmeetmeid.

Oma süsteemide kaitsmiseks ebaseadusliku juurdepääsu eest kasutame turvalisi, tipptasemel füüsilisi ja organisatsioonilisi turvameetmeid, mida täiustatakse pidevalt, et tagada kõrgeim turvalisuse tase kooskõlas rahvusvaheliste parimate tavade ja kuluefektiivsusega. Kõiki isikuandmeid hoitakse turvalises kohas, mis on kaitstud tulemüüride ja muude keerukate turvamehhanismidega, millel on piiratud haldusjuurdepääs.

Töötajad, kellel on juurdepääs teie isikuandmetele ja teie isikuandmetega seotud töötlemistoimingutele, on lepinguga kohustatud hoidma teie andmeid privaatsena ja järgima meie organisatsioonis rakendatud privaatsuspoliitikat.

Meie eesmärk on saavutada kõrgeim andmekaitsestandard, võttes kasutusele tööstusstandarditele vastavad meetmed teie privaatsuse kaitsmiseks.

8. Profileerimine ja automatiseeritud otsuste tegemine

Kui selgesõnaliselt kokku lepitakse, anname teile kohandatud teavet meie toodete ja teenuste kohta. Teostame andmeanalüüsi, et suunata teile asjakohaseid teateid ja reklaame, sealhulgas kutseid eksklusiivsetele kliendiüritustele, mis meie arvates võiksid teid huvitada, samuti soovitada tooteid ja teenuseid, mis meie arvates võiksid teile sobida.

Mõnel juhul kasutame automatiseeritud otsustamist ja profileerimist, kui see on õigusaktidega lubatud ja vajalik lepingu täitmiseks. Näiteks rahaülekandeteenuste automaatne autoriseerimine. Profiilide koostamise ja automatiseeritud otsuste tegemise õiguslik alus on õigustatud huvi.

Samuti teeme automatiseeritud otsuseid sellistes protsessides nagu tehingute jälgimine, et võidelda pettuste vastu, järgides rahapesu tõkestamise ja terrorismi rahastamise ja finantsteenustega seotud juriidilisi nõudeid. Sõltuvalt teie elukohast võib teil olla õigus taotleda, et teie suhtes ei kohaldataks täielikult automatiseeritud otsuste tegemist, sealhulgas profiilide koostamist, kui sellisel otsusel on õiguslikud tagajärjed või see mõjutab teid sarnaselt oluliselt. See õigus ei pruugi kehtida, kui otsustamine on vajalik teiega lepingu sõlmimiseks või täitmiseks, kui otsustamine on kehtivate andmekaitseseaduste alusel lubatud või kui oleme saanud teie selgesõnalise nõusoleku.

9. Turundus ja reklaam

Kolmandatest osapooltest reklaamijad pakuvad reklaame, mida kuvatakse meie veebisaidil, rakenduses või mujal meie teenustes. Kolmandatest osapooltest reklaamijatel ei ole juurdepääsu teabele, mille meie kliendid on meile otse andnud. Tavaliselt kasutavad reklaamijad küpsiseid või mõnda muud veebi-/rakendusepõhist mehhanismi, et hinnata, millised reklaamid võivad teile huvi pakkuda. Me ei paiguta teie süsteemi "sihtimisküpsiseid" ega luba "sihtimist" ja "asukohta" ilma teie nõusolekuta.

Kui olete andnud nõusoleku, nõustudes veebisaidil sihtküpsistega või lubades rakenduses sihtimise, võime kasutada selleks kolmandaid osapooli (uuesti turundamise ja sarnase vaatajaskonna funktsioonid). Reklaamimisest saate loobuda, muutes oma küpsiste seadeid siin.

Kolmandad osapooled ei ole meie privaatsusteatisega seotud. Nende teadete privaatsuspoliitika mõistmiseks peaksite külastama kolmanda osapoole veebisaiti. Kõik kolmandad osapooled, kes võivad sihtimiseks küpsiseid kasutada, leiate meie küpsiste poliitikast.

Võime teiega aeg-ajalt ühendust võtta (vajadusel e-posti, SMS-i, kirja või telefoni teel ja vastavalt teie konkreetsetele juhistele) ja siis, kui olete andnud meile nõusoleku pakkuda meie teenuste ja/või toodete kohta sihitud turundust.

9.1 Miks peaksite saama elektroonilisi teateid?

Olenevalt riigist, kus te asute, saate turundusteateid, kui olete volitanud meid oma isikuandmeid nendel eesmärkidel töötlema. See tähendab, et olete registreerumise ajal või mis tahes ajal oma profiili seadete jaotises lubanud.

Samuti võime saata teile turunduseesmärkidel elektroonilisi teateid, kui teil on meiega lepinguline kohustus, st kui te praegu kasutate meie teenuseid või kui te ei ole sõnaselgelt palunud nimetatud turundusteateid mitte saada.

Teid teavitatakse alati ja me hoolitseme selle eest, et meie teenuste kasutamise või isegi registreerimisprotsessi ajal oleks teil kogu vajalik teave, et oleksite teadlik, et teie isikuandmeid võidakse kasutada sellel konkreetsel eesmärgil ja teie registreerimisprotsessi või meie teenuste kasutamise ajal antakse võimalus selgelt öelda, et te ei ole huvitatud selliste turundusteadete saamisest. Sellistel juhtudel eemaldame teid oma loendist ja te ei saa teile meie teenuste ja toodete kohta huvipakkuvaid värskendusi. Saate igal ajal tagasi lubada.

9.2 Kuidas saate loobuda?

Saate oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, kasutades ühte järgmistest mehhanismidest:

  • Minge oma profiilile ja värskendage oma turunduseelistusi.
  • Kasutage loobumislinki, mille saate igas meie suhtluses.
  • Saates meili aadressil dpo@euronetworldwide.com.

Kui teil on täiendavaid küsimusi oma Isikuandmete kasutamise kohta turunduseesmärkidel ja/või soovite hakata saama turundusteateid, võite saata ka meili aadressile dpo@euronetworldwide.com.

9.3 Ria preemiaprogramm

Kui olete otsustanud registreeruda meie Ria Rewards programmis (kui see on saadaval), töötleme teie isikuandmeid järgmiselt:

a. Identifitseerimisandmed

See võib hõlmata nime, ametinimetust, elu- ja/või ettevõtte aadressi, e-posti, telefoni- ja/või faksinumbrit ja muid kontaktandmeid, sünnikuupäeva, sugu, pilte, allkirja, passi/viisa üksikasju, helisalvestist ja ametlikke mandaate.

Kasutame rangelt vajalikke identifitseerimisandmeid ainult allpool kirjeldatud eesmärkidel.

Isikuandmete töötlemise põhjus Teie Isikuandmete kasutamise õiguslik alus

Teenuste pakkumine.

Lepinguline kohustus

Klienditeenindus: jälgime ja salvestame (automaatsete vahendite või ärakirjade abil) oma telefonikõnesid, e-kirju ja vestlusi klientidega. Kasutame nende kõnede ärakirju, et kinnitada meile antud juhiseid.

Lepinguline kohustus
Õigustatud huvi

Meie klientide kontode haldamine (registreerimine ja haldus).

Lepingueelne/Lepinguline kohustus

Tööriistadele ja teabele juurdepääsu taotlemine: meie kliendid võivad soovida juurdepääsu teatud tööriistadele ja teabele, mis on rakenduses kättesaadavaks tehtud, enne või pärast otsustamist, kas nad soovivad registreeruda meie teenuste, sealhulgas meie valuutavahetus- ja makseteenuse kasutamiseks.

Lepingueelne/ Lepinguline kohustus

Kirjavahetus, sealhulgas e-kirjad, faksid ja igasugune elektrooniline suhtlus koos kõigi nende kontode kirjetega. Samuti hoiame klienditeeninduse kirju ja muud suhtlust meie ja Euronet Groupi ettevõtete ning meie partnerite ja tarnijate vahel.

Õigustatud huvi
Lepinguline kohustus

b. Tehinguandmed

Kogume isikuandmeid, nagu teie saadetud rahasumma ja raha saatmise koht, et pakkuda teile Ria preemiaprogrammi jaoks vastavaid punkte.

Isikuandmete töötlemise põhjus Teie Isikuandmete kasutamise õiguslik alus

Et pakkuda teile vastavaid punkte

Lepinguline kohustus

Preemiaprogrammist lahkumiseks, kahtlasest või volitamata kontotegevusest teatamiseks või oma isikliku valiku muutmiseks või parandamiseks võite võtta ühendust Ria preemiaprogrammiga.

Saate Ria Rewards programmiga ühendust võtta, helistades tavapärastel tööaegadel meie tasuta numbril 1800 882 077 või kirjutades e-posti aadressil riarewards@riamoneytransfer.com. Kõned on tava- ja lauatelefonidelt tasuta. Mobiiltelefonilt helistamisel võivad siiski kehtida tasud olenevalt teie mobiilioperaatorist.

Hoiame teid kursis kohe, kui Ria Rewards on teie riigis saadaval.

10. Isikuandmete õiguste kirjeldus

Sõltuvalt teie elukohast võivad teie isikuandmetega seotud õigused vastavalt kohaldatavale õigusele hõlmata järgmist:

  1. Õigus teada: õigus teada, milliseid Isikuandmeid kogutakse, müüakse või jagatakse ja kellele.
  2. Juurdepääsuõigus: õigus taotleda juurdepääsu oma isikuandmete koopiale.
  3. Ebatäpsuste parandamise õigus: õigus nõuda oma isikuandmetes esinevate ebatäpsuste parandamist.
  4. Õigus kustutamisele: õigus nõuda oma isikuandmete kustutamist, kui kehtivad teatud tingimused.
  5. Loobumisõigused:
    1. Õigus loobuda isikuandmete töötlemisest sihitud reklaami eesmärgil.
    2. Õigus tundlike isikuandmete töötlemisest loobuda.
    3. Õigus loobuda isikuandmete töötlemisest profiilide koostamiseks selliste otsuste elluviimiseks, millel on andmesubjektile õiguslik või samalaadne oluline mõju.
  6. Õigus piirata delikaatsete isikuandmete kasutamist ja avaldamist konkreetselt lubatud eesmärkidega.
  7. Õigus piirata töötlemist: õigus piirata töötlemist, kui kehtivad teatud tingimused.
  8. Õigus andmete teisaldatavusele: õigus saada Isikuandmeid struktureeritud, üldkasutatavas ja masinloetavas vormingus ning õigus edastada Isikuandmeid teatud tingimustel teisele vastutavale töötlejale.
  9. Vastuväidete esitamise õigus: õigus esitada vastuväiteid Isikuandmete töötlemisele (st otseturunduse eesmärgil).
  10. Automatiseeritud üksikotsuste tegemisega seotud õigused: õigus mitte olla allutatud otsusele, mis põhineb üksnes automatiseeritud töötlemisel, sealhulgas profiilide koostamisel, mis avaldab isikule õiguslikku või samalaadset olulist mõju.
  11. Kättemaksu puudumise õigus: ettevõte ei diskrimineeri üksikisikut tema isikuandmetega seotud õiguste kasutamise eest.

Vastame teie päringule nii kiiresti kui võimalik ja kehtivas õiguses sätestatud aja jooksul.

Kohaldatavate õiguste kohta vaadake allolevat piirkondlikku privaatsusteatist.

Oma õiguste kasutamiseks peate saatma meili aadressile dpo@euronetworldwide.com. Teie privaatsuse kaitsmiseks ja turvalisuse säilitamiseks astume vajalikke samme teie identiteedi kontrollimiseks ja võime paluda teil esitada muid üksikasju enne teie isikuandmetele juurdepääsu võimaldamist või mis tahes isikuandmete muutmise algatamist. Kui meil pole teie isikut tõendava dokumendi koopiat või teie isikut tõendavat juriidilist kehtivat dokumenti, ei saa me teie päringule vastata.

Pidage meeles, et mõned õigused ei pruugi olla äriliste vajaduste või juriidiliste kohustuste tõttu teile teenuse osutamise ajal jõustatavad. Teie õigusi võidakse piirata, et täita muid juriidilisi kohustusi, nagu rahapesuvastased, lepingulised ja vastavuskohustused. Hoolimata sellest, et teile vastatakse alati, kui kasutate mõnda ülaltoodud õigust ja/või mis tahes täiendavat õigust, mis teil võib olenevalt teie jurisdiktsioonist olla. Kui teie õigust ei saa maksma panna, saate alati korraliku selgituse.

11. Privaatsuskaebused

Kui teil on kaebus seoses teie isikuandmete töötlemisega, võite meiega ühendust võtta aadressil dpo@euronetworldwide.com.

Sõltuvalt kohaldatavast privaatsusseadusest võib teil olla õigus esitada kaebus andmekaitseasutusele või muule reguleerivale asutusele, kui arvate, et oleme rikkunud käesolevast privaatsusteatist või kohaldatavast seadusest tulenevaid kohustusi:

12. Piirkondlikud privaatsusteatised

12.1 Teade Ameerika Ühendriikide tarbijatele

See teatis edastatakse Ameerika Ühendriikide tarbijatele ja klientidele (sealhulgas endistele klientidele), et täita föderaalse Gramm-Leach-Bliley seaduse (“GLBA”) nõudeid, mis on seotud "mitteavalike isiklike andmete kogumise, avaldamise ja kaitsega". teave" ("NPI"), nagu on määratletud GLBA-s. Käesoleva teatise tähenduses tähendab NPI isikut tuvastavat teavet üksikisiku kohta, mida Ria kui finantsasutus kogub GLBA alusel seoses Ria finantstoote või -teenuse pakkumisega, välja arvatud juhul, kui teave on seaduslikult avalikult kättesaadav. Ria kogutud NPI võib sisaldada mis tahes järgmist:

  • teave, mida üksikisik annab Riale finantstoote või -teenuse saamiseks.
  • teave, mille Ria saab üksikisiku kohta tehingust, mis hõlmab Ria finantstooteid või -teenuseid (st fakt, et isik on Ria klient/tarbija, kontonumbrid, maksete ajalugu jne); või
  • teave, mida Ria üksikisiku kohta saab seoses finantstoote või -teenuse pakkumisega (st teave tarbijaaruandest või kohtuaktist).

Ria poolt kogutavad mittetulundusühingute kategooriad on loetletud käesoleva privaatsusteatise 1. jaotises.

Mittetulundusühingute kategooriad, mida Ria võib avaldada, on loetletud käesoleva privaatsusteatise jaotises 9.

Sidusettevõtete ja mitteseotud kolmandate isikute kategooriad, kellele NPI-d avalikustatakse või võidakse tulevikus avaldada, on loetletud käesoleva privaatsusteatise jaotises 9. Kui Ria avalikustab NPI-d mitteseotud kolmandatele osapooltele vastavalt GLBA-s sätestatud eranditele, tehakse kõik sellised avalikustused seadusega lubatud viisil. Mitteseotud kolmas isik on iga isik, välja arvatud finantsasutuse sidusettevõte või isik, kes töötab ühiselt finantsasutuse ja ettevõttes, mis ei ole asutuse sidusettevõte.

Privaatsusreegli erandi alusel avaldatava teabe kategooriad ja kellele ühisturunduse/teenusepakkuja on loetletud käesoleva privaatsusteatise punktis 9.

Kui NPI-d võidakse avaldada mitteseotud kolmandatele osapooltele ja see avalikustamine ei kuulu ühegi GLBA privaatsusreegli erandi alla, on tarbijatel ja klientidel õigus nendest avalikustamistest loobuda ning loobumismehhanism tarbijale või kliendile.

Teatis Ria teabe jagamise kohta Euronet Groupi ja selle sidusettevõtete vahel on esitatud käesoleva privaatsusteatise jaotises 9 kooskõlas õiglase krediidiaruandluse seadusega.

Ria eeskirjad ja tavad NPI konfidentsiaalsuse ja turvalisuse kaitsmisel on sätestatud käesoleva privaatsusteatise jaotises 11.

California tarbijad

California tarbijate privaatsusseaduse kohaselt võivad California elanikud kasutada järgmisi õigusi:

  • 1 (õigus teada)
  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 5 (õigus loobuda isikuandmete müügist või jagamisest kontekstiülese käitumusliku reklaami eesmärgil)
  • 6 (Õigus piirata delikaatsete isikuandmete kasutamist ja avaldamist konkreetselt lubatud eesmärkidega)
  • 11 (Õigus mitte võtta vastumeetmeid pärast loobumist või muude õiguste kasutamist)

12.2 Teade Euroopa (EMP) elanikele

Vastavalt andmekaitse üldmäärusele (GDPR) ja lisaks ülaltoodud jaotises 15 sätestatud õigustele võivad kõik Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) elanikud kasutada järgmisi õigusi:

  • (Juurdepääsuõigus)
  • (Õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • (Õigus kustutada)
  • (Õigus piirata töötlemist)
  • (Õigus andmete teisaldatavusele)
  • (Õigus vaidlustada)
  • (Automatiseeritud individuaalsete otsuste tegemisega seotud õigused)

Eespool loetletud õiguste kasutamiseks peate täitma käesoleva privaatsusteatise punktis 15 sätestatud kohustusi.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 30 päeva jooksul, kui ei taotleta ajapikendust.

Teie isikuandmete töötlemise ajal peame teie isikuandmeid jagama järgmiselt:

Andmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus Saaja

Identifitseerimisandmed
Finantsandmed
Tehinguandmed

Teenuse pakkumiseks rakenduses Ria

Juriidiline kohustus

Leedu Pank (Centrolink)

Identifitseerimisandmed
Finantsandmed
Tehinguandmed

Teenuse pakkumiseks rakenduses Ria

Juriidiline kohustus

PLAIS

Identifitseerimisandmed
Finantsandmed
Tehinguandmed

Teenuse pakkumiseks rakenduses Ria

Juriidiline kohustus

SERC

12.3 Teade Ühendkuningriigi elanikele

Ühendkuningriigi andmekaitse üldmääruse (UK GDPR) ja 2018. aasta andmekaitseseaduse kohaselt võivad kõik Ühendkuningriigi elanikud kasutada järgmisi õigusi:

  • (Juurdepääsuõigus)
  • (Õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • (Õigus kustutada)
  • (Õigus piirata töötlemist)
  • (Õigus andmete teisaldatavusele)
  • (Õigus vaidlustada)
  • (Automatiseeritud individuaalsete otsuste tegemisega seotud õigused)

Eespool loetletud õiguste kasutamiseks peate täitma käesoleva privaatsusteatise punktis 15 sätestatud kohustusi.

12.4 Teade Argentina elanikele

Vastavalt seadusele Ley de Protección de Datos Personales 25.326 on teil ülalpool jaotises 15 toodud määratluste kohaselt järgmised õigused:

  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)

Oma õiguste kasutamiseks või tühistamisõiguse kasutamiseks või kahtluse või kaebuse esitamiseks oma isikuandmete töötlemise kohta võite meiega ühendust võtta aadressil dpo@euronetworlwide.com , järgides jaotises 15 toodud juhiseid.

Käesolevaga teavitatakse teid, et teil on võimalik piirata seda, kuidas me teie isikuandmeid konkreetse ravi eesmärgil kasutame või avaldame.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 5 päeva jooksul (teie isikuandmete kustutamise ja uuendamisega seotud taotluste puhul) või maksimaalselt 10 päeva jooksul (teie isikuandmetele juurdepääsu taotluse korral). ).

12.5 Teade Mehhiko elanikele

Ria México, mille alaline asukoht on jaotises 27 näidatud privaatsuse ja isikuandmete kaitse eesmärgil teatiste kuulamiseks ja vastuvõtmiseks ning kooskõlas Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares ("Mehhiko seadus") ja selle määrustega, ja juhised, teeb oma kasutajatele või potentsiaalsetele kasutajatele andmesubjektidena kättesaadavaks käesoleva privaatsusteatise enne isikuandmete kogumist, järgides rangelt seaduslikkuse, nõusoleku, teabe, kvaliteedi, eesmärgi, lojaalsuse põhimõtteid, proportsionaalsus ja vastutus, mida nõuavad Mehhiko seadused.

Teenuste osutamiseks raha edastajana vastavalt Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito artiklile 81-A Bis, kogub Ria México isikuandmeid, kui see on kohaldatav, vastavalt artiklis nimetatud õiguslikele alustele. 1. jagu ja seoses järgmiste eesmärkidega:

  1. Veenduge, et Ria Méxicole esitatud hääletamisvolikirjas sisalduvad isikuandmed vastavad Instituto Nacional Electorali registris sisalduvatele andmetele.
  2. Veenduge, et Ria Méxicole edastatud CURP-andmed ühtivad Registro Nacional de Poblaciónis registreeritud andmetega.

Lisaks ja vajaduse korral selleks, et järgida Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito artiklis 95 bis viidatud üldsätete artikleid 4 ja 4 bis, mida kohaldatakse artiklis 81-A bis osutatud raha edastajatele. sama seaduse ("Sätted") kohaselt on Ria México juriidiliselt kohustatud hankima teavet teie geograafilise asukoha ning teie hääle ja näokujutise salvestisi, et tuvastada selle kasutajad või potentsiaalsed kasutajad mitte näost näkku, ja saada muid asjakohaseid andmeid, mida selgitatakse üksikasjalikult Sätetega nõutud taotluses olevas vormis. Töötleme sellist teavet alati teie nõusoleku alusel.

Teil on järgmised õigused ("ARCO õigused"):

  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 9 (õigus vastulausele)

Samuti on teil õigus igal ajal piirata või tühistada oma Isikuandmete töötlemiseks antud nõusolek seadusega lubatud ulatuses. Mis tahes oma ARCO õiguste kasutamiseks, nõusoleku tühistamiseks või mis tahes küsimuste või kaebuste esitamiseks oma isikuandmete töötlemise kohta võite meiega ühendust võtta aadressil: dpo@euronetworlwide.com , järgides jaotises 15 toodud juhiseid.

Vastame teile hiljemalt 20 päeva jooksul pärast teie taotluse kättesaamist ja see jõustub hiljemalt 15 tööpäeva jooksul pärast seda, kui oleme teile oma vastusest teatanud.

12.6 Teade Tšiili elanikele

Vastavalt seadusele on teil järgmised õigused ("ARCO õigused"):

  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 9 (õigus vastulausele)

Samuti on teil õigus igal ajal oma Isikuandmete töötlemiseks antud nõusolek tagasi võtta seadusega lubatud ulatuses. Oma ARCO õiguste kasutamiseks või tühistamisõiguse kasutamiseks või oma isikuandmete töötlemisega seotud küsimuste või kaebuste esitamiseks võite meiega ühendust võtta aadressil po@euronetworlwide.com , järgides jaotises 15 toodud juhiseid.

Käesolevaga teavitatakse teid, et teil on võimalik piirata seda, kuidas me teie isikuandmeid konkreetse ravi eesmärgil kasutame või avaldame.

Alates teie päringu kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 2 päeva jooksul.

12.7 Teade Malaisia elanikele

Vastavalt 2010. aasta isikuandmete kaitse seadusele (edaspidi „PDPA”) võivad kliendid esitada meile oma isikuandmeid mis tahes käesoleva privaatsusteatise 1. jaotises sätestatud eesmärkidel. Kui töötleksime teie isikuandmeid mõnel täiendaval eesmärgil, teavitame teid sellest eelnevalt või küsime teie selgesõnalist nõusolekut.

Võite igal ajal kasutada jaotises 15 sätestatud õigusi. Samuti võite oma nõusoleku tagasi võtta, välja arvatud juhul, kui töötlemine on vajalik mis tahes juriidilise kohustuse täitmiseks või teile meie teenuse osutamiseks. Samuti võite töötlemisele vastu seista, kui arvate, et selline töötlemistegevus võib teile kahju või kannatusi tekitada.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 21 päeva jooksul.

Vastavalt PDPA tingimustele on Rial õigus nõuda tasu mis tahes andmetele juurdepääsu taotluse töötlemise eest.

12.8 Teade Uus-Meremaa elanikele

Kõigi Uus-Meremaa elanike õigused, mida saate oma isikuandmete töötlemisel kasutada, on järgmised:

  • 1 (õigus teada)
  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 7 (Õigus piirata töötlemist)

Eespool loetletud õiguste kasutamiseks peate täitma käesoleva privaatsusteatise punktis 15 sätestatud kohustusi.

Alates päevast, mil me teie päringu kätte saame, vastame teile maksimaalselt 20 päeva jooksul.

12.9 Teade Austraalia elanikele

Kõigi Austraalia elanike õigused, mida saate oma isikuandmete töötlemisel kasutada, on järgmised:

  • 1 (õigus teada)
  • 2 (juurdepääsuõigus)
  • 3 (õigus ebatäpsuste parandamisele)
  • 4 (Õigus kustutada)
  • 7 (Õigus piirata töötlemist)

Samuti võite paluda meil selgitada meie andmepoliitikat ja -tavasid vastavalt kohaldatavale õigusele.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 30 päeva jooksul.

Teie isikuandmete töötlemise ajal peame teie isikuandmeid jagama järgmiselt:

Andmete tüübid Eesmärk Õiguslik alus Saaja

Identifitseerimisandmed

Pakkuda identiteedi sobitamise teenuseid, mis aitavad teie identiteeti kontrollida ja kaitsta

Nõusolek

Austraalia valitsus – siseasjade osakond

12.10 Teade India elanikele

Kõigi India elanike õigused, mida saate oma isikuandmete töötlemisel kasutada, on jaotises 15 loetletud õigused. Pange tähele, et mis tahes oma õiguste kasutamiseks peate järgima jaotises 15 sätestatud juhiseid.

Võite kasutada oma õigust andmete teisaldatavusele ja õigust mitte olla allutatud automatiseeritud otsuste tegemisele, millel on õiguslikud tagajärjed, näiteks profiilide koostamine, kui selline profiilide koostamine ei ole teile mõne meie teenuse osutamiseks vajalik.

Alates teie taotluse kättesaamise päevast vastame teile maksimaalselt 30 päeva jooksul.

13. Meie ettevõtted teenuse järgi

Vastutav töötleja on Ria, keda esindavad alltoodud ettevõtted, olenevalt riigist ja teenusest:

13.1 Rahaülekande teenused

Riik Ettevõte, kellega ühendust võtta (kontrolör) Kontaktandmed

Ühendkuningriik

Euronet Payment Services Ltd.

Part 7th Floor, North Block, 55 Baker Street, London, Ühendkuningriik, W1U 7EU

Euroopa (digitaalne ja mobiil)

Ria Leedu UA

Ukmergės g. 126, LT-08100, Vilnius, Leedu

Euroopa agendid

Ria makseasutus EP SAU

Calle CantabRia 2, Planta 2 Alcobendas 28120 Madrid España

Poola

Euronet Polska Sp. zo.o

Ul. Inflancka 4c, Varssavi, Poola 00-189

Šveits

Ria Financial Services GmbH

Langstrasse 192, Zürich, Šveits 8005

Ühendriigid

Continental Exchange Solutions, Inc.

7000 Village Dr. Ste 200, Buena Park, CA 90621, USA

Puerto Rico

Ria Financial Services Puerto Rico, Inc.

c/o Fast Solutions, LLC, Citi Tower 252 Ponce de Leon Avenue, Floor 20 SAN JUAN, PR 00918

Kanada

Ria Telecommunications of Canada Inc

MZ400-1000 RUE De la Gauchetière O Montreal Québec H3B0A2 Kanada

Mehhiko

Ria México Payment Solutions, S. de RL de CV

Av. Anillo Vial Fray Junipero Serra 21260, PAD-7 Piso 1, Querétaro, Querétaro México CP 76147

Tšiili

Ria Chile Servicios Financieros SPA

Av. Libertador Bernardo O' Higgins 1449, Torre 4 Oficina nr 1502 Santiago, Tšiili

Argentina

EURONET PAYMENT SERVICES LIMITED
Sucursal de sociedad extranjera

Place de Cornavin 14-16, Genf - 1201

Türgi

Ria Türgi Ödeme Kuruluşu A.Ş.

Şirket Merkezi: Büyükdere Cad. Nr: 193 Plaza 193 Kat:2 34394 Levent Şişli/İSTANBUL MERSİS nr: 0735085750500016

Malaisia

IME M SDN BHD

Üksus 38-02, tase 38, Q Sentral 2A, Jalan Sten Sentral 2, Kuala Lumpur Sentral, 50470, Kuala Lumpur, Malaisia

Singapur

Ria Financial Services Singapore PTE. LTD.

152 Beach Road #19-01/02, Gateway East, Singapur 189721

Filipiinid

Ria rahaülekanne, INC.

38th Floor, Philamlife Tower, 8767 Paseo De Roxas, Makati City, Filipiinid

Austraalia

Ria rahaülekanne, INC.

1. tase, 75 Castlereagh St. Sydney, NSW. 2000

Uus-Meremaa

Ria rahaülekanne, INC.

Level 4, 32 Mahuhu Crescent, Auckland, 1010, Uus-Meremaa

13.2 Ria kauplused ja valuutavahetusteenused.

Riik Ettevõte, kellega ühendust võtta (kontrolör) Kontaktandmed

Itaalia

Ria Italia Srl unipersonale

Via Francesco Benaglia, n. 13 – Rooma, 00153

Šveits

Ria Financial Services GmbH

Place de Cornavin 14-16, Genf - 1201 *** Ettevõtte registreeritud aadress on Langstrasse 192, 8005 Zürich

Prantsusmaa

Ria France SAS

Rue Joseph II, 36-38 - 1000 Bruxelles

Belgia

Ria Envia Belgia SPRL

ul. Inflancka 4c, 00-189 Warszawa

Saksamaa

Ria Deutschland GmbH

Friedrichstr. 200 10117 Berliin

Rootsi

Ria Financial Services Sweden AB

Armégatan 40, 5 tr 171 71 Solna

Norra

Ria Financial Services Norway AS

Skippergata 33, 0186 Oslo

Taani

Ria Financial Services Denmark ApS

Nørre Voldgade 21, 1358 København K

Võite alati esitada taotluse meie andmekaitseametnikule, saates meili järgmisele aadressile: dpo@euronetworldwide.com.

Kuidas saan oma andmetega seoses ettevõttega ühendust võtta? Taotluse või konsultatsiooni esitamiseks võite: