Global meddelelse om beskyttelse af personoplysninger

September 2023

Denne fortrolighedserklæring ("fortrolighedserklæring") forklarer, hvordan vi behandler dine personoplysninger ("personoplysninger"), mens du bruger vores tjenester, herunder når du gennemser vores websted eller mobilapplikation ("websted / app"), udfører en transaktion med os eller besøger vores butikker (samlet "tjenester"), hvad enten det er som kunde, besøgende og/eller bruger af vores websted / app, eller hvordan du ellers interagerer med os (samlet "dig", "din" eller "brugere"). I denne fortrolighedserklæring beskriver vi også, om dine persondata deles med andre parter, og hvilke mekanismer vi har indført for at beskytte dine data.

Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne fortrolighedserklæring og tjekke hjemmesiden/appen for eventuelle opdateringer. Opdateringer til denne fortrolighedserklæring vil blive offentliggjort på vores hjemmeside/app, og ved at fortsætte med at handle med os accepterer du denne fortrolighedserklæring og eventuelle fremtidige ændringer.

Hvor lokal lovgivning kræver yderligere oplysninger i denne fortrolighedserklæring, er sådanne oplysninger medtaget i afsnittet Regionale fortrolighedserklæringer nedenfor.

Indhold Regionale meddelelser

Hvilke persondata indsamles og hvorfor?
Forebyggelse af svindel
Legitime interesser
Hvor længe opbevarer Ria personlige data?
Videregiver Ria personoplysninger?
Mindreårige
Datasikkerhed
Profilering og automatiseret beslutningstagning
Markedsføring og reklame
Beskrivelse af rettigheder til persondata
Klagerover persondata
Vores virksomheder fordelt på tjenester

Meddelelse til amerikanske forbrugere (CCPA)
Meddelelse til europæiske (EØS) indbyggere
Meddelelse til britiskeindbyggere
Meddelelse til argentinskeindbyggere
Meddelelse til mexicanskeindbyggere
Meddelelse til chilenskeindbyggere
Meddelelse til malaysiskeindbyggere
Meddelelse til newzealandskeindbyggere
Meddelelse til australskeindbyggere
Meddelelse til indiskeindbyggere

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan kan jeg kontakte virksomheden angående mine data? For at fremsætte en anmodning eller konsultere, kan du:

Hvem er vi? Vi er Ria, en del af Euronet Worldwide-koncernen.

Hvilken type persondata indsamles? Vi indsamler kun de persondata, der er nødvendige for at levere tjenesten til dig og for at overholde gældende lovgivning.

Hvorfor indsamler Ria personlige data? Vi indsamler persondata til specifikke kontraktlige og juridiske formål. Med dit samtykke indsamler vi også data til andre formål.

Hvor længe opbevarer Ria persondata? Vi opbevarer kun persondata, så længe det er nødvendigt, eller så længe det kræves af gældende lovgivning.

Hvem deler vi personoplysninger med? Vi deler personoplysninger med andre virksomheder i Euronet Group, juridiske myndigheder og partnere, hvor det er nødvendigt for at opfylde lovkrav eller kontraktlige forpligtelser.

Hvor opbevarer Ria personlige data? Vi opbevarer personlige data på sikre steder med strenge sikkerhedsforanstaltninger på plads. Hvis vi har brug for at overføre persondata til andre lokationer, træffer vi alle nødvendige foranstaltninger for at overholde juridiske forpligtelser og sikre et passende sikkerhedsniveau.

Hvad er dine rettigheder i forbindelse med persondata? Afhængigt af hvor du bor, kan du have rettigheder i forhold til dine persondata i henhold til gældende lovgivning. En beskrivelse af almindelige persondatarettigheder er angivet i afsnit 15 nedenfor.

1. Hvilke personlige data indsamles og hvorfor?

Kategorierne, kilderne og årsagen til indsamling af persondata er anført nedenfor. Hvis indsamlingen af persondata er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Ria hverken "sælger" eller "deler" persondata, som disse udtryk er defineret i gældende lovgivning. Vi opbevarer persondata, så længe det med rimelighed er nødvendigt for at levere tjenesterne og opfylde vores juridiske forpligtelser.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine personlige data, kan du til enhver tid kontakte os på dpo@euronetworldwide.com.

Ria indsamler personlige data fra følgende kilder

  • Direkte fra dig gennem direkte interaktioner og formularer.
  • Internetwebsteder, gennem passiv indsamling af oplysninger om dine interaktioner, herunder sideklik, tidsforbrug eller andre automatisk indsamlede meta-data.
  • Annonceringsnetværk, sociale medietjenester.
  • Internetudbydere; operativsystemer og platforme.
  • Udbydere af dataanalyse.
  • Offentlige databaser.
  • Tjenesteudbydere.

1.1 Typer af personlige data

a. Identifikatorer eller identifikationsdata

De personoplysninger, vi indsamler fra dig, kan omfatte navn, e-mail, telefon- og/eller faxnumre, bolig- og/eller forretningsadresse og andre kontaktoplysninger ("kontaktoplysninger"), titel, fødselsdato, køn, billeder, videoer eller underskrift.

Hvor det er nødvendigt, bruges identifikationsdata kun til de beskrevne formål.

Formål med behandling Juridisk grundlag

At udføre/levere tjenesterne.

Kontraktlig forpligtelse

For at yde kundeservice og registrere kundernes instruktioner vil vi overvåge og registrere (via automatiserede midler eller udskrifter) vores telefonopkald, e-mails og chatsamtaler med dig. Vi vil bruge udskrifter af disse opkald til at bekræfte de instruktioner, du giver os.

Kontraktlig forpligtelse
Legitim interesse

For at administrere din(e) konto(er) (dvs. registrering, administration, vedligeholdelse og servicering af konti).

Prækontraktuel/kontraktuel forpligtelse

At levere reklame og markedsføring.

Samtykke
Kontraktlig forpligtelse

At måle og evaluere din adfærd ved hjælp af automatiseret behandling for at give dig en mere personlig service.

Samtykke

Din deltagelse i events eller giveaways: Du ønsker måske at deltage i begivenheder arrangeret af os eller i en specifik giveaway.

Samtykke

For at opfylde vores juridiske forpligtelser i forbindelse med registrering opbevarer vi korrespondance, herunder e-mails, faxer og enhver form for elektronisk kommunikation, sammen med alle optegnelser over kundens konto. Vi opbevarer også kundeservicebreve og anden kommunikation mellem os og ethvert selskab i Euronet Group samt vores partnere og leverandører.

Juridisk forpligtelse

Under meget begrænsede omstændigheder at udføre et kredittjek for at verificere personens identitet som en del af KYC-aktiviteter for at levere tjenesterne.

Juridisk forpligtelse
Samtykke

b. Finansielle detaljer og professionelle eller beskæftigelsesrelaterede oplysninger

Vi indsamler dine personlige økonomiske data, når du registrerer dig for at bruge vores tjenester. Vi indsamler finansielle data såsom bankkontooplysninger, regnskaber, overførselsårsag, beskæftigelse (professionel eller beskæftigelsesrelateret information) eller anden dokumentation, der viser kilden til de midler, du ønsker at overføre (svarende til lønsedler), for at kunne levere vores tjenester til dig.

Formål med behandling Juridisk grundlag

Levering/udførelse af tjenester

Kontraktlig forpligtelse

Bekæmpelse af hvidvaskning af penge

Juridisk forpligtelse

Finansiering af terrorisme og kriminel aktivitet

Juridisk forpligtelse

At administrere kundens konto(er)

Kontraktlig forpligtelse

Under meget begrænsede omstændigheder at udføre et kredittjek for at kunne levere tjenesterne.

Berettiget interesse

At verificere kundens identitet (dvs. KYC: for yderligere information klik her)

Juridisk forpligtelse

Ria vil aldrig bede dig om at give dine betalingsoplysninger (dvs. kredit-/betalingskortoplysninger) direkte til en medarbejder eller agent. Hvis betalingsoplysninger er påkrævet, vil Ria bede kunden om at indtaste oplysningerne direkte i betalingssystemet.

Hvis du har spørgsmål til Rias behandling af dine økonomiske oplysninger, kan du kontakte os her.

c. Adfærdsmæssig og teknisk information

IP-adresse, internet eller andre lignende netværk, browsing- eller søgeaktivitet, adfærdsoplysninger (for at forstå, hvordan du opfører dig, når du bruger vores produkter og tjenester), browsertype og -version, tidszoneindstilling, skærmopløsningsindstillinger, browser-plug-in-typer og -versioner, operativsystem og platform.

Vores cookiepolitik er tilgængelig her

Formål med behandling Juridisk grundlag

At udføre analyser for at måle brugen af vores websted og tjenester, herunder antal besøg, gennemsnitlig tid brugt på webstedet/appen, viste sider, sideinteraktionsdata (såsom scrolling, klik og mouse-hovers) osv. og for at forbedre det indhold, vi tilbyder dig.

Berettiget interesse

At foretage aktiviteter for at verificere eller opretholde kvaliteten af tjenesten og for at forbedre, opgradere eller udvide tjenesten, herunder at administrere webstedet/appen og til intern drift, herunder fejlfinding, dataanalyse, testning, forskning, statistiske formål og undersøgelser.

Samtykke
Berettiget interesse

For at hjælpe med at sikre sikkerheden på vores websted/app.

Samtykke
Berettiget interesse

Til at levere reklame og markedsføring, herunder måling af effekten af vores e-mails.

Samtykke

Til at levere tjenesterne, herunder til at behandle transaktionen.

Kontraktlig forpligtelse

d. Placeringsoplysninger eller geolokaliseringsdata

Vi kan indsamle oplysninger om din placering, når du bruger vores tjenester.

Formål med behandling Juridisk grundlag

At levere tjenesterne til vores kunder med en skræddersyet oplevelse på appen relateret til deres placering, såsom at vise den lokale valuta på den relevante placering.

Samtykke
Juridisk forpligtelse

At levere tjenesten, herunder at bruge enhedens placering til at identificere steder i nærheden til afhentning og aflevering.

Samtykke

e. Audio- og videoovervågning

Optagelse af billeder, video og lyd/stemme.

Formål med behandling Juridisk grundlag

For at opretholde sikkerheden for vores tjenester kan vi bruge CCTV til at sikre kundernes sikkerhed i vores butikker eller kontorer.

Berettiget interesse

f. Transaktionsdata

Vi indsamler personlige data som modtageroplysninger, bankkontooplysninger, kontaktoplysninger, destinationen, hvor du sender penge, og bankpræferencer. Afhængigt af den lokale lovgivning indsamler vi oplysninger som beskæftigelse (professionel eller beskæftigelsesrelateret information), relation til modtageren, overførselsårsag og yderligere dokumentation for at påvise midlernes kilde.

Formål med behandling Juridisk grundlag

For at levere tjenesterne, herunder for at gennemføre en transaktion.

Kontraktlig forpligtelse

Til compliance-formål i forbindelse med en transaktion.

Juridisk forpligtelse

g. Følsomme personlige data

Når det er strengt nødvendigt, kan vi indsamle følsomme eller særlige kategorier af persondata ("følsomme persondata") for at levere tjenesterne og opfylde vores juridiske forpligtelser. Vi kan indsamle følgende kategorier af følsomme persondata: unikke identificerende biometriske oplysninger eller identifikatorer (dvs. ansigtsscanningsgeometri og afledte oplysninger); offentlige identifikatorer (dvs. kørekort, statsligt identifikationskort eller pasnummer); sundhedsoplysninger. Hvis det kræves i henhold til gældende lov, indhenter vi dit samtykke eller giver dig mulighed for at fravælge det, før vi behandler dine følsomme persondata. Vi "sælger" eller "deler" ikke følsomme persondata, som disse udtryk er defineret i gældende lovgivning. Vi bruger og videregiver kun følsomme persondata til formål, der er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Vi opbevarer følsomme persondata, så længe det med rimelighed er nødvendigt for at levere tjenesterne og opfylde vores juridiske forpligtelser.

Formål med behandling af følsomme personoplysninger Juridisk grundlag

For at opfylde juridiske forpligtelser, herunder til KYC-formål.

Juridisk forpligtelse
Offentlig interesse

Til sikkerheds- og svindelforebyggelsesformål for at verificere din identifikation, mens du bruger vores tjenester.

For yderligere information om data, klik her.

Juridisk forpligtelse for jurisdiktioner som Den Europæiske Union.

Samtykke til jurisdiktioner, hvor samtykke er påkrævet.

De persondata, der indsamles fra dig, kan variere afhængigt af det land, hvor vores tjenester tilbydes. Ikke alle de kategorier af data, der er beskrevet ovenfor, gælder muligvis for dig. Hvis du har spørgsmål om behandlingen af dine personlige data, kan du kontakte os på dpo@euronetworldwide.com

h. Ikke-identificerbare data

Når det er muligt, bruger vi data, hvor du ikke kan identificeres direkte (såsom anonyme demografiske data og brugsdata) i stedet for persondata ("ikke-identificerbare data"). Disse ikke-identificerbare data kan bruges til at forbedre vores interne processer eller levering af tjenester uden yderligere varsel til dig.

Vi kan bruge aggregerede data til en række formål, herunder til at analysere, evaluere og forbedre vores tjenester.

i. Enhedsfunktioner

Når du bruger appen og for at forbedre brugen, funktionerne og din oplevelse, mens du bruger vores app, har vi muligvis brug for adgang til visse ekstra oplysninger og funktioner på din enhed, såsom din kontaktliste. Før vi får adgang til sådanne oplysninger, vil vi bede om din tilladelse. Alle data opnået ved at bruge disse enhedsfunktioner vil kun blive gemt på din enhed, aldrig på vores server eller andre steder.

Du kan vælge at tilføje dine kontakters oplysninger ved at forbinde dine kontakter fra din enhed eller sociale netværkskonti til vores app. Hvis du vælger at dele dine kontakter med os, vil vi i overensstemmelse med dine instruktioner få adgang til og gemme dine kontakters oplysninger i vores App for at gøre det nemmere at sende penge til dine kære. Lær mere om, hvordan vi indsamler oplysninger om dine kontakter, hvordan vi bruger disse oplysninger, og de kontroller, der er tilgængelige for dig.

j. Kontaktliste

Når du giver appen adgang til din enheds adressebog, uploader appen deres navne og telefonnumre til din kontaktliste i appen. På denne måde, når du har valgt en modtager, vil du være i stand til at vælge en person fra din kontaktliste uden at skulle inkludere alle deres oplysninger ciffer for ciffer.

Som nævnt ovenfor vil vi kun få adgang til din enheds kontaktliste, så længe du giver os udtrykkelige samtykke. Du kan give os adgang under registreringsprocessen eller på et hvilket som helst tidspunkt, efter at din konto er oprettet i indstillingsmuligheden.

Hvis du ændrer din mening efter at have givet appen adgang til din kontaktliste, vil du altid kunne fjerne din kontaktliste fra appen. Husk, at den importerede liste over dine kontaktoplysninger aldrig forlader din telefon, og vi vil aldrig gemme en kopi af disse data på vores servere.

1.1 Biometriske data og e-KYC

Vi er juridisk forpligtet til at kontrollere din identitet via en proces, der kaldes e-KYC (electronic Know Your Customer) for udelukkende at identificere dig og forhindre hvidvaskning af penge, finansiering af terrorisme og svindelordninger som krævet i lovgivningen om hvidvaskning af penge. Vi vil bede dig om at fremvise et gyldigt identitetsdokument med foto, en videooptagelse og/eller en selfie under onboarding-processen, når du tilmelder dig Rias onlinetjenester på Rias mobilapplikation eller webapplikation. Du vil blive bedt om at angive disse direkte på vores tjenesteudbyderes platforme.

Denne proces og information hjælper os med at identificere mistænkelige aktiviteter. Det vil også give os mulighed for at give dig en bedre service.

Selfien, videooptagelsen (hvis det ønskes) og de afledte data såsom ansigtsscanningsskabelonen kan betragtes som biometriske data eller biometriske oplysninger i henhold til den lokale lovgivning i den jurisdiktion, hvor vi opererer. Afhængigt af det land, du bor i, kan vi bede dig om at give samtykke til at give os dine biometriske data. Hvis du nægter at give samtykke til indsamling af dine biometriske oplysninger, bedes du kontakte vores kundeserviceteam, så de kan understøtte identitetsbekræftelsesprocessen via en alternativ metode. Du finder kontaktoplysningerne her.

Vi deler de biometriske oplysninger med vores tjenesteudbydere i henhold til kontraktlige forpligtelser. Hverken Ria eller vores tjenesteudbydere sælger, leaser eller handler med dine biometriske oplysninger. Alle udbydere med adgang til disse data er kontraktligt forpligtet til at opretholde sikkerhedsstandarder for at sikre, at dine biometriske oplysninger er sikre, og at tjenesteudbyderen ikke vil bruge dataene til noget andet formål. Dette omfatter at forhindre uautoriserede parter i at få adgang til sådanne data.

I henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger omfatter dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger også biometriske data, herunder retten til at få adgang til disse data. Se afsnittet "Hvad er mine rettigheder" i denne fortrolighedserklæring for en liste over dine databeskyttelsesrettigheder.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores e-KYC-proces og brugen af din biometri, er du velkommen til at kontakte os på dpo@euronetworldwide.com.

Hvis du bruger vores tjenester i en af vores butikker, vil KYC-processen være anderledes, og agenten eller en af vores medarbejdere vil sikre sig, at det ID, du oplyser, stemmer overens med din identitet.

Når du bruger vores underskriftspads i vores butikker eller hos en agent, indsamler vi kun billedet af din underskrift, som den afspejles på underskriftspadden, og der indsamles ingen biometriske data fra dig.

1.3 Personlige oplysninger om en støttemodtager

Hvis du er begunstiget, indsamler vi dine persondata fra vores kunder, da du er afgørende for opfyldelsen af en kontrakt mellem Ria og vores kunde. Du er den person, der vil drage fordel af den betalingstransaktion, som vores kunde har iværksat.

De typer af personoplysninger, vi kan indhente om dig, er som følger:

  • Personlige identifikationsdata (i overensstemmelse med afsnit 1)
  • Transaktionsdata (i overensstemmelse med afsnit 1)
  • Finansielle data (i overensstemmelse med afsnit 1)

Retsgrundlaget for behandling af en modtagers persondata er vores legitime interesse i at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med det kontraktforhold, vi har med vores kunde.

En modtagers persondata behandles kun for at sikre, at den korrekte overførselstjeneste identificeres, og bruges ikke til andre formål. De samme sikkerhedsforanstaltninger er implementeret for at beskytte personoplysningerne for både modtagere og kunder.

Hvis du har spørgsmål om behandlingen af dine personoplysninger som begunstiget, kan du kontakte os på dpo@euronetworldwide.com.

1.4 Personoplysninger indsamlet fra andre parter

Vi kan indhente dine persondata fra andre kilder, såsom offentlige registre (føderale, statslige eller lokale regeringsorganisationer) for at overholde lokal lovgivning og for at sikre, at vores KYC-mekanisme er nøjagtig, og at vi kan give dig den sikreste service.

Personoplysninger indsamlet fra tredjeparter behandles kun til specifikke formål, f.eks:

  • Identifikationsformål: Vi kan kontrollere de persondata, du har givet os, med vores tredjeparter for at sikre, at din identitet stemmer overens med de oplysninger, du har givet os. Retsgrundlaget for denne behandling er vores juridiske forpligtelse og legitime interesse.

Hvis vi behandler yderligere data fra en tredjepart, vil vi informere dig så hurtigt som muligt og indhente dit samtykke, hvis det kræves i henhold til gældende lovgivning.

1.5 Nøjagtighed af personlige data

Vi er forpligtet til at holde dine persondata nøjagtige og opdaterede. Vi tager rimelige skridt til at sikre nøjagtigheden af dine personlige data ved at sikre, at de seneste personlige data, vi har modtaget, er nøjagtigt registreret, og når det anses for nødvendigt, udfører vi periodiske kontroller og anmoder om, at du opdaterer dine personlige data. Fra tid til anden kan vi sende dig en e-mail, hvor vi beder dig om at bekræfte og/eller opdatere dine persondata. Denne kommunikation er baseret på vores legitime interesse og juridiske forpligtelse til at opretholde nøjagtige og opdaterede oplysninger.

Hvis du opdager, at dine personlige data ikke er korrekte, kan du anmode om en rettelse eller opdatere dine oplysninger ved at sende en e-mail til dpo@euronetworldwide.com.

1.6 Maskinlæring

Et af de primære formål med brugen af maskinlæring i Ria er at understøtte den digitale e-KYC-verificeringsproces, der kræves i henhold til lovgivningen om hvidvaskning af penge.

De biometriske oplysninger, som du uploader, analyseres for at give en anbefaling om, hvorvidt den person, der ønsker at registrere sig til Ria Services, er den samme person, som fremgår af identifikationsdokumentationen. Teknologien scanner billederne, oversætter dem til computersprog, dvs. skabeloner, og sammenligner dem med hinanden og med en database af andre billeder. Teknologien godkender eller afviser billederne som værende af den samme person.

2. Forebyggelse af svindel

Ria har også udviklet sine egne maskinlæringsmodeller til at understøtte sin overordnede indsats for overholdelse af lovgivningen, såsom at identificere tilfælde af transaktionssvindel. Denne analyse skal sikre, at vi kan levere de ønskede tjenester til dig, og at vi overholder vores lovkrav for at forhindre hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.

Processen omfatter analyse af transaktionsdata og tildeling af værdier til specifikke oplysninger. Disse værdier aggregeres derefter og sendes til machine learning-modellen for at udlede, om transaktionen sandsynligvis er svindel.

Alle de oplysninger, der opnås gennem vores maskinlæringsproces, vil kun blive brugt til de formål, der er beskrevet heri, og vil aldrig blive brugt til andre formål, og det vil heller ikke påvirke dine rettigheder og friheder.

For mere information om Euronets brug af maskinlæringsteknologi bedes du kontakte Euronets DPO på dpo@euronetworldwide.com.

3. Berettiget interesse

Når vi bruger dine personlige data til at forfølge vores legitime interesser, vil vi gøre alt for at matche vores interesser med dine, så dine personlige data kun vil blive brugt som tilladt i henhold til relevant lovgivning, eller når det ikke vil påvirke dine rettigheder negativt. Efter anmodning kan kunder anmode om oplysninger om enhver behandling baseret på legitim interesse.

4. Hvor længe opbevarer Ria personlige data?

Personoplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt for at levere de ønskede tjenester og for at overholde gældende juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringsmæssige forpligtelser. Opbevaringsperioden bestemmes ud fra de gældende krav og forpligtelser, som kan omfatte:

  • Juridiske og lovgivningsmæssige krav: Dine persondata opbevares, så længe det er nødvendigt for at overholde alle vores juridiske forpligtelser, herunder, men ikke begrænset til, love og regler om handel, skat og bekæmpelse af hvidvaskning af penge. Selvom vi kun gemmer dine persondata med det formål at overholde juridiske forpligtelser, vil dine persondata være begrænset, så de ikke kan bruges til andre formål. Mens de er begrænsede, vil der kun være adgang til dine persondata, når det er nødvendigt. Når vi modtager en anmodning om sletning, vil vi også opbevare dine persondata i henhold til vores juridiske forpligtelser.
  • Kundeservice og kontraktforhold (administration af kundeforhold, klagebehandling osv.): Vi opbevarer dine persondata, så længe du er kunde hos os. Når vi anser vores kontraktforhold for at være slut, vil vi begrænse dine data, så de kun er tilgængelige for at overholde de juridiske forpligtelser, som er beskrevet ovenfor.
  • Markedsføring: Vi behandler dine persondata til markedsføringsformål, så længe du ikke har bedt os om at fravælge det i henhold til afsnit 11 i denne fortrolighedserklæring, eller indtil vi bliver opmærksomme på, at du ikke længere er interesseret, eller at dine data ikke er korrekte.

5. Videregiver Ria personlige data?

Rias videregivelse af persondata til forretningsformål eller for at opfylde juridiske forpligtelser er beskrevet nedenfor:

5.1 Euronet Group

Typer af personlige data Formål Juridisk grundlag

Identifikationsdata
Videoovervågning
Transaktionsdata
Finansielle detaljer
Adfærdsmæssige og tekniske data

Vi videregiver dine persondata til Euronet og Euronet Groups datterselskaber til vores datterselskabers daglige forretningsformål og overholdelse af koncernens forpligtelser.

Som følge af et salg, en overtagelse, en fusion eller en omorganisering, der involverer Euronet, en virksomhed i Euronet-koncernen eller nogen af deres respektive aktiver, kan vi overføre kunders personoplysninger til en tredjepart. Når vi gør det, vil vi tage rimelige skridt til at sikre, at deres oplysninger er tilstrækkeligt beskyttet.

Juridisk forpligtelse
Kontraktlig forpligtelse

5.2 Tredjepartsudbydere af tjenester*

Typer af personlige data Formål Juridisk grundlag

Identifikationsdata
Biometriske data
Finansielle oplysninger

Til dataanalyse- og ID-verifikationsudbydere for at udføre overensstemmelsesverifikation (e-KYC) og svindelforebyggende tjenester.

Juridisk forpligtelse
Samtykke

Kontaktoplysninger
Transaktionsdata

Til vores agenter og korrespondenter for at levere tjenesterne.

Berettiget interesse
Juridisk forpligtelse
Samtykke

Kontaktoplysninger
Adfærdsmæssige og tekniske data

Til annoncører eller reklamenetværk og sociale medievirksomheder for at placere personligt tilpassede reklamer i digitale tjenester og for at tilpasse sig forbrugernes præferencer.

Samtykke
Kontraktlig
Forpligtelse

*Den juridiske betydning og listen over "tredjepartstjenesteudbydere" kan variere afhængigt af det land, du er baseret i. For yderligere oplysninger om, hvilke udbydere der har adgang, og hvorfor de har adgang til dine personlige data, kan du kontakte os på dpo@euronetworldwide.com.

5.3 Juridiske og regulerende myndigheder

Typer af personlige data Formål Juridisk grundlag

Identifikationsdata
Videoovervågning
Transaktionsdata
Finansielle detaljer

Vi kan blive nødt til at videregive dine persondata (herunder følsomme persondata, som beskrevet ovenfor), hvis en juridisk myndighed anmoder om det. Vi kan dele dine persondata med juridiske myndigheder for at håndhæve eller anvende vores vilkår og betingelser eller enhver anden aftale eller forståelse, vi måtte have med dig.

Juridisk forpligtelse
Kontraktlig forpligtelse

5.4 Strategiske partnere

Typer af personlige data Formål Juridisk grundlag

Identifikationsdata
Transaktionsdata
Finansielle detaljer

Vi deler dine persondata med strategiske partnere, når det er nødvendigt for at levere vores tjenester til dig.

Juridisk forpligtelse

5.5 Professionelle partnere

Typer af personlige data Formål Juridisk grundlag

Identifikationsdata
Videoovervågning
Transaktionsdata
Finansielle detaljer

Vi vil dele dine persondata med rådgivere, advokater, konsulenter, revisorer eller bogholdere for at overholde vores juridiske forpligtelser og for at levere vores tjenester og vores kontraktlige forpligtelser og bedste praksis.

Berettiget interesse

6. Mindreårige

Vi leverer ikke tjenester direkte til børn under 18 år eller indsamler proaktivt deres personlige oplysninger. Hvis du er under 18 år, bedes du ikke bruge hjemmesiden/appen eller tilbuddene eller dele personoplysninger med os. Hvis du finder ud af, at en person under 18 år ulovligt har givet os personoplysninger, bedes du kontakte os på dpo@euronetworldwide.com.

7. Datasikkerhed

Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige data og har indført kommercielt rimelige og passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug og ændring af de oplysninger, du har betroet os. Hos Ria vil vi altid bestræbe os på at sikre, at dine personlige data er godt beskyttet i overensstemmelse med international bedste praksis. Vi opretholder denne forpligtelse til datasikkerhed ved at implementere passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige foranstaltninger til at beskytte og sikre dine personlige oplysninger.

For at beskytte vores systemer mod ulovlig adgang bruger vi sikre, avancerede fysiske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som løbende forbedres for at sikre det højeste sikkerhedsniveau i overensstemmelse med international bedste praksis og omkostningseffektivitet. Alle personlige data opbevares på et sikkert sted beskyttet af firewalls og andre sofistikerede sikkerhedsmekanismer med begrænset administrativ adgang.

Personale, der har adgang til dine personlige data samt behandlingsaktiviteterne omkring dine personlige data, er kontraktligt forpligtet til at holde dine data private og overholde den fortrolighedspolitik, vi har implementeret i vores organisation.

Vi stræber efter at opnå den højeste standard for databeskyttelse ved at indføre branchestandardforanstaltninger for at beskytte dit privatliv.

8. Profilering og automatiseret beslutningstagning

Når det er udtrykkeligt aftalt, giver vi dig skræddersyede oplysninger om vores produkter og tjenester. Vi foretager dataanalyse for at målrette passende kommunikation og reklamer til dig, herunder invitationer til eksklusive kundearrangementer, som vi tror, du kan være interesseret i, samt anbefaling af produkter og tjenester, som vi tror kan være passende for dig.

I nogle tilfælde bruger vi automatiseret beslutningstagning og profilering, hvis det er tilladt i henhold til lovgivningen og nødvendigt for at opfylde en kontrakt. For eksempel den automatiserede autorisation til pengeoverførselstjenester. Det juridiske grundlag for at fortsætte med profileringen og den automatiserede beslutningstagning er legitim interesse.

Vi træffer også automatiserede beslutninger i processer såsom transaktionsovervågning for at modvirke svindel i overensstemmelse med de juridiske krav i forbindelse med forebyggelse af hvidvaskning af penge, finansiering af terrorisme og finansielle tjenester. Afhængigt af din bopæl kan du have ret til at anmode om ikke at blive underlagt en fuldt automatiseret beslutningstagning, herunder profilering, hvis en sådan beslutningstagning har juridiske virkninger eller på lignende måde påvirker dig væsentligt. Denne ret gælder muligvis ikke, hvis beslutningstagningen er nødvendig for at indgå eller opfylde en aftale med dig, hvis beslutningstagningen er tilladt i henhold til gældende databeskyttelseslove, eller hvis vi har modtaget dit udtrykkelige samtykke.

9. Markedsføring og reklame

Tredjepartsannoncører leverer reklamer, der vises på vores hjemmeside, vores app eller andre steder i vores tjenester. Tredjepartsannoncører har ikke adgang til nogen af de oplysninger, som vores kunder har givet os direkte. Typisk er annoncører afhængige af cookies eller en anden web-/app-baseret mekanisme til at vurdere, hvilke reklamer der kan være interessante for dig. Vi placerer ikke "Targeting Cookies" eller aktiverer "Targeting" og "Location" på dit system uden dit samtykke.

Hvis du har givet dit samtykke ved at acceptere Targeting Cookies på hjemmesiden eller aktiveret Targeting i appen, kan vi bruge tredjeparter til at gøre det (remarketing og Similar Audience-funktioner). Du kan fravælge annoncering ved at ændre dine cookie-indstillinger her.

Tredjeparter er ikke bundet af vores fortrolighedserklæring. For at forstå privatlivspolitikken i deres meddelelser, bør du besøge tredjepartens hjemmeside. Du kan finde alle de tredjeparter, der kan bruge cookies til målretning, i vores cookiepolitik.

Vi kan kontakte dig fra tid til anden (via e-mail, sms, brev eller telefon efter behov og i henhold til dine specifikke instruktioner), og når du har givet os dit samtykke til at levere målrettet markedsføring om vores tjenester og/eller vores produkter.

9.1 Hvorfor vil du modtage elektronisk kommunikation?

Afhængigt af det land, du er baseret i, vil du modtage markedsføringskommunikation, hvis du har givet os tilladelse til at behandle dine personlige data til disse formål. Det betyder, at du har tilmeldt dig under registreringsprocessen eller til enhver tid i indstillingssektionen på din profil.

Vi kan også sende dig elektroniske meddelelser til markedsføringsformål, når du har en kontraktlig forpligtelse over for os, dvs. når du i øjeblikket bruger vores tjenester, eller når du ikke udtrykkeligt har bedt om ikke at modtage disse markedsføringsmeddelelser.

Du vil altid blive informeret, og vi vil sørge for, at du under brugen af vores tjenester eller endda under registreringsprocessen har alle de nødvendige oplysninger, så du er klar over, at dine personlige data kan blive brugt til det specifikke formål, og du vil under registreringsprocessen eller under brugen af vores tjenester få mulighed for udtrykkeligt at sige, at du ikke er interesseret i at modtage sådan markedsføringskommunikation. I disse tilfælde vil vi fjerne dig fra vores liste, og du vil ikke modtage nogen opdateringer, der kan være af interesse for dig vedrørende vores tjenester og produkter. Du vil til enhver tid kunne tilmelde dig igen.

9.2 Hvordan kan du fravælge?

Du vil til enhver tid kunne trække dit samtykke tilbage ved at bruge en af følgende mekanismer:

  • Gå til din profil, og opdater dine markedsføringspræferencer.
  • Brug det opt-out-link, du modtager i enhver af vores meddelelser.
  • Ved at sende en e-mail til dpo@euronetworldwide.com.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende brugen af dine personlige data til markedsføringsformål og/eller ønsker at begynde at modtage markedsføringskommunikation, kan du også sende en e-mail til dpo@euronetworldwide.com.

9.3 Ria belønningsprogram

Hvis du har besluttet at tilmelde dig vores Ria Rewards-program (hvor det er tilgængeligt), vil vi behandle dine personlige oplysninger i henhold til følgende:

a. Identifikationsdata

Dette kan omfatte navn, titel, bopæls- og/eller forretningsadresse, e-mail, telefon- og/eller faxnumre og andre kontaktdata, fødselsdato, køn, billeder, underskrift, pas-/visumoplysninger, stemmeoptagelse og officielle legitimationsoplysninger.

Vi vil kun bruge strengt nødvendige identifikationsdata til de formål, der er beskrevet nedenfor.

Årsagen til at behandle dine personlige data Retsgrundlag for brug af dine personlige data

Levering af tjenesteydelser.

Kontraktlig forpligtelse

Kundeservice: Vi vil overvåge og optage (via automatiserede midler eller udskrifter) vores telefonopkald, e-mails og chatsamtaler med vores kunder. Vi vil bruge udskrifter af disse opkald til at bekræfte de instruktioner, du giver os.

Kontraktlig forpligtelse
Legitim interesse

Administration af vores kunders konti (registrering og administration).

Prækontraktuel/kontraktuel forpligtelse

Anmodning om adgang til værktøjer og oplysninger: Vores kunder kan ønske at få adgang til visse værktøjer og oplysninger, der stilles til rådighed på appen, før eller efter at de har besluttet, at de gerne vil registrere sig for at bruge vores tjenester, herunder vores valuta- og betalingstjeneste.

Prækontraktuel/kontraktuel forpligtelse

Korrespondance, herunder e-mails, faxer og enhver form for elektronisk kommunikation, sammen med alle optegnelser over deres konto. Vi opbevarer også kundeservicebreve og anden kommunikation mellem os og enhver virksomhed i Euronet Group samt vores partnere og leverandører.

Berettiget interesse
Kontraktlig forpligtelse

b. Transaktionsdata

Vi indsamler persondata såsom det beløb, du har sendt, og det sted, hvor du har sendt penge, for at give dig dine tilsvarende point til Ria Rewards-programmet.

Årsagen til at behandle dine personlige data Retsgrundlag for brug af dine personlige data

For at give dig de tilsvarende punkter

Kontraktlig forpligtelse

Du kan kontakte Ria Rewards Program for at trække dig ud af Rewards-programmet, for at rapportere mistænkelig eller uautoriseret kontoaktivitet eller for at ændre eller korrigere dine personlige valg.

Du kan kontakte Ria Rewards Program ved at ringe til vores gratisnummer 1800 882 077 inden for almindelig arbejdstid eller via e-mail på riarewards@riamoneytransfer.com. Opkald er gratis fra fastnettelefoner. Der kan dog forekomme gebyrer, når du ringer fra en mobiltelefon, afhængigt af din mobiloperatør.

Vi holder dig opdateret, så snart Ria Rewards er tilgængelig i dit land.

10. Beskrivelse af rettigheder til persondata

Afhængigt af hvor du bor, kan dine persondatarettigheder i henhold til gældende lovgivning omfatte:

  1. Ret til at vide: retten til at vide, hvilke personlige data der indsamles, sælges eller deles og til hvem.
  2. Ret til adgang: retten til at anmode om adgang til en kopi af dine personlige data.
  3. Ret til at korrigere unøjagtigheder: retten til at anmode om korrektion af unøjagtigheder i dine personlige data.
  4. Ret til sletning: retten til at anmode om sletning af dine personlige data, hvor visse betingelser gælder.
  5. Ret til fravalg:
    1. Retten til at fravælge behandling af persondata med henblik på målrettet annoncering.
    2. Retten til at fravælge behandling af følsomme persondata.
    3. Retten til at fravælge behandling af personoplysninger til profilering i forbindelse med beslutninger, der har juridiske eller lignende væsentlige konsekvenser for den registrerede.
  6. Retten til at begrænse brugen og videregivelsen af følsomme personoplysninger til specifikt tilladte formål.
  7. Ret til at begrænse behandling: retten til at begrænse behandling, hvor visse betingelser gælder.
  8. Ret til dataportabilitet: retten til at modtage personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og have ret til at overføre personoplysningerne til en anden dataansvarlig under visse betingelser.
  9. Ret til indsigelse: retten til at gøre indsigelse mod behandlingen af persondata (dvs. til direkte markedsføringsformål).
  10. Rettigheder i forbindelse med automatiseret individuel beslutningstagning: Retten til ikke at blive udsat for en beslutning, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, herunder profilering, som har juridiske eller lignende betydelige konsekvenser for den enkelte.
  11. Ret til ingen repressalier: En virksomhed må ikke diskriminere en person for at udøve sine persondatarettigheder.

Vi vil svare på din anmodning så hurtigt som muligt og inden for den tidsramme, der er angivet i den gældende lovgivning.

For gældende rettigheder henvises til afsnittet Regional fortrolighedserklæring nedenfor.

For at udøve nogen af dine rettigheder skal du sende en e-mail til dpo@euronetworldwide.com. For at hjælpe med at beskytte dit privatliv og opretholde sikkerheden vil vi tage de nødvendige skridt til at bekræfte din identitet og kan bede dig om at give andre oplysninger, før vi giver dig adgang til dine personlige data eller påbegynder en ændring af personlige data. Hvis vi ikke har en kopi af dit ID eller et juridisk gyldigt dokument, der beviser din identitet, vil vi ikke være i stand til at besvare din anmodning.

Vær opmærksom på, at nogle rettigheder muligvis ikke kan håndhæves på grund af forretningsmæssige nødvendigheder eller juridiske forpligtelser, mens vi leverer tjenesten til dig. Dine rettigheder kan være begrænsede for at overholde andre juridiske forpligtelser såsom hvidvaskning af penge, kontraktlige forpligtelser og overholdelsesforpligtelser. Uanset dette vil du altid få svar, når du udøver en af de rettigheder, der er anført ovenfor, og/eller enhver yderligere rettighed, du måtte have, afhængigt af din jurisdiktion. Hvis din rettighed ikke kan håndhæves, vil du altid modtage en ordentlig forklaring.

11. Klager over privatlivets fred

Hvis du har en klage over vores behandling af dine personlige data, kan du kontakte os på dpo@euronetworldwide.com.

Afhængigt af den gældende databeskyttelseslovgivning kan du have ret til at indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed eller et andet tilsynsorgan, hvis du mener, at vi ikke har overholdt vores forpligtelser i henhold til denne databeskyttelseserklæring eller den gældende lovgivning:

12. Regionale meddelelser om privatlivets fred

12.1 Meddelelse til amerikanske forbrugere

Denne meddelelse gives til amerikanske forbrugere og kunder (herunder tidligere kunder) for at opfylde kravene i den føderale Gramm-Leach-Bliley Act ("GLBA"), hvor det er relevant, i forbindelse med indsamling, videregivelse og beskyttelse af "ikke-offentlige personlige oplysninger" ("NPI") som defineret i GLBA. I forbindelse med denne meddelelse betyder NPI personligt identificerbare oplysninger om en person, der indsamles af Ria som en finansiel institution i henhold til GLBA i forbindelse med, at Ria leverer et finansielt produkt eller en finansiel tjeneste, medmindre oplysningerne lovligt er gjort offentligt tilgængelige. NPI indsamlet af Ria kan omfatte enhver:

  • oplysninger, som en person giver Ria for at få et finansielt produkt eller en finansiel tjeneste.
  • oplysninger, som Ria får om en person fra en transaktion, der involverer Rias finansielle produkter eller tjenester (dvs. det faktum, at personen er kunde/forbruger hos Ria, kontonumre, betalingshistorik, etc.); eller
  • oplysninger, som Ria får om en person i forbindelse med levering af et finansielt produkt eller en finansiel tjeneste (dvs. oplysninger fra en forbrugerrapport eller et retsregister).

De kategorier af NPI, der kan indsamles af Ria, er anført i afsnit 1 i denne fortrolighedserklæring.

De kategorier af NPI, der kan videregives af Ria, er anført i afsnit 9 i denne fortrolighedserklæring.

De kategorier af associerede selskaber og ikke-associerede tredjeparter, som NPI er videregivet til eller kan blive videregivet til i fremtiden, er anført i afsnit 9 i denne fortrolighedserklæring. Hvor Ria videregiver NPI til ikke-tilknyttede tredjeparter i henhold til undtagelserne i GLBA, sker alle sådanne videregivelser som tilladt ved lov. En "ikke-tilknyttet tredjepart" er enhver person undtagen en finansiel institutions tilknyttede selskab eller en person, der er ansat i fællesskab af en finansiel institution og en virksomhed, der ikke er institutionens tilknyttede selskab.

De kategorier af oplysninger, der videregives og til hvem i henhold til undtagelsen om fælles markedsføring/serviceudbyder i Privacy Rule, er anført i afsnit 9 i denne fortrolighedserklæring.

Hvis NPI kan videregives til ikke-tilknyttede tredjeparter, og denne videregivelse ikke falder ind under nogen af undtagelserne i Privacy Rule under GLBA, har forbrugere og kunder ret til at fravælge disse videregivelser, og en fravalgsmekanisme vil blive givet til forbrugeren eller kunden.

Meddelelse om Rias deling af oplysninger mellem Euronet Group og dets tilknyttede selskaber findes i afsnit 9 i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger i overensstemmelse med Fair Credit Reporting Act.

Rias politikker og praksis med hensyn til beskyttelse af fortroligheden og sikkerheden af NPI er beskrevet i afsnit 11 i denne fortrolighedserklæring.

Forbrugere i Californien

I overensstemmelse med California Consumer Privacy Act kan indbyggere i Californien udøve følgende rettigheder:

  • 1 (Ret til at vide)
  • 2 (Ret til adgang)
  • 3 (Ret til at korrigere unøjagtigheder)
  • 4 (Ret til sletning)
  • 5 (Ret til at fravælge salg eller deling af personlige data med henblik på adfærdsbaseret annoncering på tværs af kontekster)
  • 6 (Ret til at begrænse brug og videregivelse af følsomme personoplysninger til specifikt tilladte formål)
  • 11 (Ret til ingen repressalier efter fravalg eller udøvelse af andre rettigheder)

12.2 Meddelelse til beboere i Europa (EØS)

I overensstemmelse med den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) og ud over de rettigheder, der er anført i afsnit 15 ovenfor, kan alle, der er bosiddende i det økonomiske europæiske område (EØS), udøve følgende rettigheder:

  • (Ret til adgang)
  • (Ret til at korrigere unøjagtigheder)
  • (Ret til sletning)
  • (Ret til at begrænse behandling)
  • (Ret til dataportabilitet)
  • (Ret til indsigelse)
  • (Rettigheder i forbindelse med automatiseret individuel beslutningstagning)

For at udøve nogen af de rettigheder, der er anført ovenfor, skal du overholde de forpligtelser, der er fastsat i afsnit 15 i denne fortrolighedserklæring.

Fra den dag, vi modtager din anmodning, vil vi svare dig inden for maksimalt 30 dage, medmindre du beder om en forlængelse.

Når vi behandler dine personlige data, er vi nødt til at dele dine personlige data i henhold til følgende:

Typer af data Formål Juridisk grundlag Modtager

Identifikationsdata
Finansielle data
Transaktionsdata

At levere tjenesten på Ria-appen

Juridisk forpligtelse

Bank of Lithuania (Centrolink)

Identifikationsdata
Finansielle data
Transaktionsdata

At levere tjenesten på Ria-appen

Juridisk forpligtelse

PLAIS

Identifikationsdata
Finansielle data
Transaktionsdata

At levere tjenesten på Ria-appen

Juridisk forpligtelse

SERC

12.3 Meddelelse til beboere i Storbritannien

I overensstemmelse med den britiske generelle forordning om databeskyttelse (UK GDPR) og databeskyttelsesloven 2018 kan alle, der er bosiddende i Storbritannien, udøve følgende rettigheder:

  • (Ret til adgang)
  • (Ret til at korrigere unøjagtigheder)
  • (Ret til sletning)
  • (Ret til at begrænse behandling)
  • (Ret til dataportabilitet)
  • (Ret til indsigelse)
  • (Rettigheder i forbindelse med automatiseret individuel beslutningstagning)

For at udøve nogen af de rettigheder, der er anført ovenfor, skal du overholde de forpligtelser, der er fastsat i afsnit 15 i denne fortrolighedserklæring.

12.4 Meddelelse til argentinske beboere

I overensstemmelse med loven Ley de Protección de Datos Personales 25.326 har du følgende rettigheder i henhold til de definitioner, der er angivet ovenfor i afsnit 15:

  • 2 (Ret til adgang)
  • 3 (Ret til at korrigere unøjagtigheder)
  • 4 (Ret til sletning)

For at udøve dine rettigheder eller din ret til at tilbagekalde eller fremsætte enhver tvivl eller klage vedrørende behandlingen af dine personlige data kan du kontakte os på dpo@euronetworlwide.com ved at følge instruktionerne i afsnit 15.

Du informeres hermed om, at du har mulighed for at begrænse den måde, hvorpå vi bruger eller videregiver dine personlige oplysninger til specifik behandling.

Fra den dag, vi modtager din anmodning, vil vi svare dig inden for en maksimal tid på 5 dage (for anmodninger relateret til sletning og opdatering af dine personlige data) eller inden for en maksimal tid på 10 dage (for anmodningen om adgang til dine personlige data).

12.5 Meddelelse til indbyggere i Mexico

Ria México, med hjemsted for at høre og modtage meddelelser om privatlivets fred og beskyttelse af personoplysninger som angivet i afsnit 27, og i overensstemmelse med Ley Federal de Protección de Datos Personales en Posesión de los Particulares (den "mexicanske lov"), dens forordninger og retningslinjer, stiller denne fortrolighedserklæring til rådighed for sine brugere eller potentielle brugere i deres egenskab af registrerede, inden indsamling af personoplysninger, i nøje overensstemmelse med principperne om lovlighed, samtykke, information, kvalitet, formål, loyalitet, proportionalitet og ansvar, som kræves i den mexicanske lov.

Med henblik på at levere tjenesterne i sin egenskab af pengetransmitter i henhold til artikel 81-A Bis i Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito, indsamler Ria México personoplysninger, hvis det er relevant, i overensstemmelse med de retsgrundlag, der er nævnt i afsnit 1, og i forbindelse med følgende formål:

  1. Kontrollér, at personoplysningerne i det valgkort, der er sendt til Ria México, stemmer overens med oplysningerne i registret hos Instituto Nacional Electoral.
  2. Kontrollér, at de CURP-data, der er leveret til Ria México, stemmer overens med de data, der er registreret i Registro Nacional de Población.

Derudover, og når det er nødvendigt, for at overholde artikel 4 og 4 Bis i de generelle bestemmelser, der henvises til i artikel 95 Bis i Ley General de Organizaciones y Actividades Auxiliares del Crédito, der gælder for pengetransmittere, der henvises til i artikel 81-A Bis i samme lov (de "bestemmelser"), Ria México er juridisk forpligtet til at indhente oplysninger om din geografiske placering samt optagelser af din stemme og dit ansigtsbillede for at identificere sine brugere eller potentielle brugere på en måde, der ikke er ansigt til ansigt, og for at indhente andre relevante data, der vil blive forklaret detaljeret i den specifikke form, der er tilgængelig i den applikation, der kræves i henhold til bestemmelserne. Vi vil altid behandle sådanne oplysninger baseret på dit samtykke.

Du har følgende rettigheder ("ARCO-rettighederne"):

  • 2 (Ret til adgang)
  • 3 (Ret til at korrigere unøjagtigheder)
  • 4 (Ret til sletning)
  • 9 (Ret til indsigelse)

På samme måde har du også ret til når som helst at begrænse eller tilbagekalde det samtykke, der er givet til behandling af dine persondata, i det omfang loven tillader det. For at udøve nogen af dine ARCO-rettigheder, tilbagekalde dit samtykke eller indsende spørgsmål eller klager om behandlingen af dine personoplysninger kan du kontakte os på: dpo@euronetworlwide.com ved at følge instruktionerne i afsnit 15.

Vi svarer dig senest 20 dage efter den dato, hvor vi modtager din anmodning, og det træder i kraft senest 15 arbejdsdage efter, at vi har meddelt dig vores svar.

12.6 Meddelelse til chilenske beboere

I overensstemmelse med loven har du følgende rettigheder ("ARCO-rettighederne"):

  • 2 (Ret til adgang)
  • 3 (Ret til at korrigere unøjagtigheder)
  • 4 (Ret til sletning)
  • 9 (Ret til indsigelse)

Ligeledes har du til enhver tid ret til at tilbagekalde det samtykke, der er givet til behandling af dine personoplysninger, i det omfang loven tillader det. For at udøve dine ARCO-rettigheder eller din ret til at tilbagekalde eller stille spørgsmål eller klage vedrørende behandlingen af dine persondata kan du kontakte os på po@euronetworlwide.com ved at følge instruktionerne i afsnit 15.

Du informeres hermed om, at du har mulighed for at begrænse den måde, hvorpå vi bruger eller videregiver dine personlige oplysninger til specifik behandling.

Fra den dag, vi modtager din anmodning, vil vi svare dig inden for maksimalt 2 dage.

12.7 Meddelelse til malaysiske indbyggere

I overensstemmelse med Personal Data Protection Act 2010 ("PDPA") kan kunder give os deres personlige data til ethvert af de formål, der er fastlagt i afsnit 1 i denne fortrolighedserklæring. Hvis vi behandler dine persondata til et andet formål, vil vi informere dig om det eller bede om dit udtrykkelige samtykke.

Du kan til enhver tid udøve de rettigheder, der er beskrevet i afsnit 15. Du kan også trække dit samtykke tilbage, medmindre behandlingsaktiviteten er nødvendig for at opfylde en juridisk forpligtelse eller for at give dig en af vores tjenester. Du kan også gøre indsigelse mod behandling, hvis du mener, at en sådan behandlingsaktivitet kan forårsage skade eller lidelse for dig selv.

Fra den dag, vi modtager din anmodning, vil vi svare dig inden for en maksimal tid på 21 dage.

I overensstemmelse med vilkårene i PDPA har Ria ret til at opkræve et gebyr for behandlingen af enhver anmodning om dataadgang.

12.8 Meddelelse til indbyggere i New Zealand

For alle, der bor i New Zealand, er de rettigheder, du kan udøve vedrørende behandlingen af dine personlige data, følgende:

  • 1 (Ret til at vide)
  • 2 (Ret til adgang)
  • 3 (Ret til at korrigere unøjagtigheder)
  • 4 (Ret til sletning)
  • 7 (Ret til at begrænse behandling)

For at udøve nogen af de rettigheder, der er anført ovenfor, skal du overholde de forpligtelser, der er fastsat i afsnit 15 i denne fortrolighedserklæring.

Fra den dag, vi modtager din anmodning, vil vi svare dig inden for maksimalt 20 dage.

12.9 Meddelelse til personer bosiddende i Australien

For alle indbyggere i Australien er de rettigheder, du kan udøve vedrørende behandlingen af dine personlige data, følgende:

  • 1 (Ret til at vide)
  • 2 (Ret til adgang)
  • 3 (Ret til at korrigere unøjagtigheder)
  • 4 (Ret til sletning)
  • 7 (Ret til at begrænse behandling)

Du kan også bede os om at forklare vores datapolitikker og praksis i henhold til gældende lovgivning.

Fra den dag, vi modtager din anmodning, vil vi svare dig inden for maksimalt 30 dage.

Når vi behandler dine personlige data, er vi nødt til at dele dine personlige data i henhold til følgende:

Typer af data Formål Juridisk grundlag Modtager

Identifikationsdata

Til at levere identitetsmatchningstjenester, der hjælper med at bekræfte og beskytte din identitet.

Samtykke

Australiens regering - Ministeriet for indre anliggender

12.10 Meddelelse til indbyggere i Indien

For alle indbyggere i Indien er de rettigheder, du kan udøve vedrørende behandlingen af dine persondata, de rettigheder, der er anført i afsnit 15. Bemærk venligst, at du skal følge instruktionerne i afsnit 15 for at kunne udøve dine rettigheder.

Du kan udøve din ret til dataportabilitet og retten til ikke at blive udsat for automatiseret beslutningstagning, der giver juridiske virkninger, såsom profilering, hvis en sådan profilering ikke er nødvendig for at give dig nogen af vores tjenester.

Fra den dag, vi modtager din anmodning, vil vi svare dig inden for maksimalt 30 dage.

13. Vores virksomheder efter service

Den dataansvarlige er Ria repræsenteret af nedenstående virksomheder, afhængigt af land og tjeneste:

13.1 Pengeoverførselstjenester

Land Virksomhed at kontakte (controller) Kontaktoplysninger

Storbritannien

Euronet Payment Services Ltd.

Part 7th Floor, North Block, 55 Baker Street, London, Storbritannien, W1U 7EU

Europa (digital og mobil)

Ria Litauen UA

Ukmergės g. 126, LT-08100, Vilnius, Litauen

Agenter i Europa

Ria Betalingsinstitut EP SAU

Calle CantabRia 2, Planta 2 Alcobendas 28120 Madrid España

Polen

Euronet Polska Sp. zo.o

Ul. Inflancka 4c, Warszawa, Polen 00-189

Schweiz

Ria Financial Services GmbH

Langstrasse 192, Zürich, Schweiz 8005

De Forenede Stater

Continental Exchange Solutions, Inc.

7000 Village Dr. Ste 200, Buena Park, CA 90621, USA

Puerto Rico

Ria Financial Services Puerto Rico, Inc.

c/o Fast Solutions, LLC, Citi Tower 252 Ponce de Leon Avenue, Floor 20 SAN JUAN, PR 00918

Canada

Ria Telecommunications of Canada Inc.

MZ400-1000 RUE De la Gauchetière O Montreal Québec H3B0A2 Canada

Mexico

Ria México Betalingsløsninger, S. de R.L. de C.V.

Av. Anillo Vial Fray Junipero Serra 21260, PAD-7 Piso 1, Querétaro, Querétaro México C.P. 76147

Chile

Ria Chile Servicios Financieros SPA

Av. Libertador Bernardo O' Higgins 1449, Torre 4 Oficina No. 1502 Santiago, Chile

Argentina

EURONET PAYMENT SERVICES LIMITED
Sucursal de sociedad extranjera

Place de Cornavin 14 - 16, Genève - 1201

Tyrkiet

Ria Tyrkiet Ödeme Kuruluşu A.Ş.

Şirket Merkezi: Büyükdere Cad. No: 193 Plaza 193 Kat:2 34394 Levent Şişli/İSTANBUL MERSİS No: 0735085750500016

Malaysia

IME M SDN BHD

Enhed 38-02 Niveau 38, Q Sentral 2A, Jalan Stesen Sentral 2, Kuala Lumpur Sentral, 50470, Kuala Lumpur, Malaysia

Singapore

Ria Financial Services Singapore PTE. LTD.

152 Beach Road #19-01/02, Gateway East, Singapore 189721

Filippinerne

Ria Money Transfer, INC.

38. etage, Philamlife Tower, 8767 Paseo De Roxas, Makati City, Filippinerne

Australien

Ria Money Transfer, INC.

Niveau 1, 75 Castlereagh St. Sydney, NSW. 2000

New Zealand

Ria Money Transfer, INC.

Niveau 4, 32 Mahuhu Crescent, Auckland, 1010, New Zealand

13.2 Ria-butikker og valutavekslingstjenester.

Land Virksomhed at kontakte (controller) Kontaktoplysninger

Italien

Ria Italia S.r.l. unipersonale

Via Francesco Benaglia, n. 13 - Roma, 00153

Schweiz

Ria Financial Services GmbH

Place de Cornavin 14 - 16, Genève - 1201 *** Den registrerede virksomhedsadresse er Langstrasse 192, 8005 Zürich.

Frankrig

Ria France S.A.S

Rue Joseph II, 36-38 - 1000 Bruxelles

Belgien

Ria Envia Belgium SPRL

ul. Inflancka 4c, 00-189 Warszawa

Tyskland

Ria Deutschland GmbH

Friedrichstr. 200 10117 Berlin

Sverige

Ria Financial Services Sverige AB

Armégatan 40, 5 tr 171 71 Solna

Norge

Ria Financial Services Norge AS

Skippergata 33, 0186 Oslo

Danmark

Ria Financial Services Danmark ApS

Nørre Voldgade 21, 1358 København K

Du kan altid indsende en anmodning til vores databeskyttelsesansvarlige ved at sende en e-mail til følgende adresse: dpo@euronetworldwide.com.

Hvordan kan jeg kontakte virksomheden angående mine data? For at fremsætte en anmodning eller konsultere, kan du: